iyi dedin cee diyen geliip gidiyoo...sporla hiç aram yok bu ara çok koşturuyorum bi düzene giremedim...hava az ısınsa yürüyüş yapıcam ayşemle soğuk diye çıkaramıyorum..hasta zaten bronşite çevirebilir dedi doktor ilaçları dikkatli kullanıyorum atlatır inş...
aaaa safi$im zaten ne isin var +90 da.7. takim dururken.gel burayaaaa,bize daha cok zaman ayir tatliiiimmdoğaa..bu +90 a artık eskilerden kimse takılmıyor dimi..benim de yazasım gelmiyor..arifeebe yazardı oda yok...yeni muhabbetler açmıyo beni gerçi bırakmıyorum selam falan yazıyorum da koptum biraz...
eveeet bende hayranim öyle kadinlara.valla ben ne zaman calissam eve ölü gibi geldigimden is güc yapamiyorum.tüm aksami uyuyarak geciriyorum.yine calismak istiyorum ama.gerci gecen gün bir is teklifi geldi bana,cok sevindim ama esim istemedi her zamanki gibi.hem çalışıpğ hem evine yetişmeye çalışan arkadaşlarımı çok takdir ediyorum ..gerçek emek sarfeden sizsiniz ..allah kolaylık versin hepinize....
aaaaaaaaakızlaar listeyi yayınlıyoruum......erkenden hazır olsun.....gülüm gelemez belki....
**7.TAKIM 205. Etap
tutku2012 (60.3/
cemre2010(57.0/
ceyce(77,7/
saferan(128.2/
azerikizi(56.5/
kirmizigül0692.7/
doga3(93.3/
frangipani(67.2/
ganfed(57/
Julia__(56.2/
Minaver(61.8/
Meyvenull (58.8/
minnoşprenses(......................yeni üye
7.TAKIM TOPLAM KILO (866.7/
benimki tam bir manyaklik oldu.ben aksam yemek yemeyi unutmusumselam, bu akşam fazla yedim(((((
bende yokum tatlilar.sabah kilomu verip kacicam.arkadasim Esprit deposundan 5 Euroya harika seyler almis.orjinal etiketleri 40 la 100 arasinda degisiyor düsünün.hep 5-10 euroya düsmüsler.bende kacirirmiyim.tam biraz incelmisken bende biseyler alayim dedim.yarin arkadasla oraya gidiceziyi geceler kızlar...yarın ben de erken çıkabilirim evden o nedenle burda kim varsa listeyle ilgilensin lütfen ...........
kırmızıgulum ben eksıdeyım 62,9 kılom ama eksıde nasıl hesaplandıgını bılmıyorum canım bı kontrol edermısın
gunaydin minnosum, simdi duzeltiyorum listeyi
gunaydin kizlar.. erkenden geldim listeyi eklim diye ama saolsun dogacim dunden eklemis bile..bende frangi ve julinin kilosunu ekledim..simdi gecmise daliyorumm..gorusuruz birazdan:80:
gunaydin minnosum, simdi duzeltiyorum listeyi
tesekkur ederım tatlım bak bırkez daha teklıf edıyorum eger takımın durumu ıyıyse ben haftaya eksıde gırerım lısteye canım yanı suan sızın derecenızı etkılemek ıstemıyorum kırmızı gulumm hıc alınmam gucenmem lıstenın son durumuna gore benı cıkarabılırsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?