ben anca katmer yerken aldigim fazlaliklari verebildim dogacimkırmızım sende durumlar nasıl
saferanim, yanlis hatirlamiyorsam liste bugun ceyceyde olmasi lazim..gecen hafta tutkudaydi..ama ablasina gidecekti yanlis hatirlamiyorsam...simdide bir ay izinli..bakalim ceycey gelecekmi...yarın listeyle kim ilgilenecekti..kızlar...
meyvoşum liste bize kaldı gene
ben anca katmer yerken aldigim fazlaliklari verebildim dogacimbundan sonra kacamak yokk
saferanim, yanlis hatirlamiyorsam liste bugun ceyceyde olmasi lazim..gecen hafta tutkudaydi..ama ablasina gidecekti yanlis hatirlamiyorsam...simdide bir ay izinli..bakalim ceycey gelecekmi...
bende buradayim dogacim...2ye kadar vaktim var..
geçen haftasonu yaptımığ hatayı telafi ettim pazartesi 95 küsürlerdeydim salakca bi hareket yani 2 gün yedim nooldu sanki daha fazla olabilirdi verdiğim kilo
bencede hep bu hafta sonları yüzünden oluyor belkide 8 li rakamlarda olucaktın bu hafta ama noldu olmadı hala 9 lardasın neden bi anlık iradene yenildiğinden ..
95 küsür den düştüm bi düşün yani nerden baksan 2 kilo kötü ihtimal 90 olurdum neyse şükür eksi çıktım ya
bu hafta takima güzel katkim oldu.1.3 vermisim.55 i garantiledim cok sükür.
istememitekrarlamazsın artık bu denli fazla kacamakları bak yaz geldi bile yazın 82-83 kiloda olmak istemezmisin
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/439048-haftada-15-kilo-verdiren-kur.html
kızlar deneyen yada denemek isteyen varmı ben yarın aktara sorucam eğer işe yararsa süper olur..
istememi
inceleyelim bakalım kızlar ben dünden beri biberiye içmeye başladım
azeriiiii
tebrikler azerim gercekten süper calısıyor metobolizman inş 3 haftaya seni mezun ederiz
ayyy bilmemki canim meyvisim.bende belli olmuyor.bir bakiyorsun 200 grami zor vermisim,bir bakiyorsun 1 kilonun üstünde vermisim.bence yine 1,5 ay ceker daha.ama olsun.acelem yok:81:
biberiye benim evdede var ama bir sürü otun içinde hangisi biberiye bilmiyorum
çam gibi kokusuda görüntüsüde nasıl içtin sen kaynatınca acı oldu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?