Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

suda bekletmiştimm bende
inciri sevmiyorum suda bekleincde kayısı güzel oluyor
incirde sütte bekletip sonra ısıtıp yiyince güzelll
hımm o zaman olmadı demek
ben yaptığımda günde 2 kere gittim wc ye

masum menülerini pek hatırlamıyorum ama birde lifli şeyler bağırsak için çok önemli,akşam yemiyosun biliyorum ama öğlen menülerine lifli gıdalar eklemeyi dene

yukarıda yazmışsın ordan aklıma geldi,çay kahveyi fazla tüketmekte kabızlık sebebi mesela,bunada dikkat etmek lazım

betüllllllll kayseriye gel havan değişsin.sen ve depresyonu düşünemiyorum.
Anam dün havam pis değişti Çok kötü bir olaya şahitlik ettim, tercümanlık ettim derken dün iş çıkışından gece 2 ye kadar emniyetteydim Sabahtanda gittim anca 14 te işe gelebildim.
emniyette dondum dondum gece eve gelince sağolsunlar süt ısıttılar, tarçınlı sür içip uyudum. Hayatımda unutamayacağım bir soğuk yaşadım, çeneme vurdu, titrama, dişler kıtkıtkıtttttt.. iyiki hastalanmadım elhamdulillah

geçmiş olsun ne oldu betül olay neymiş
aman dikat et kendine

Çok az olmuş , talihsiz olaylar yaşanmış galiba ...
Bu arada demezsem olmaz ... 5 meyve bir güne çok fazla .

36 beden miiiii harikasin !!! Ben cesaret edemem heraldé 36 ya. 38 ler oluo şükr ama sıkı gelio hedef onları rahatlamak.
Ben de bugun sabah ogrenculer aaa ne kadar zayifladinz dedielr ben de yok canım ya dedim. Sonra öğretmen. Odasında arkadas gördü baya baya yuzndé bacaklarında gitms dedi. İşin garip tarafi kalın giyinmistim. Acayip motive oldum.
Be n kendimı şiş hissediom o aayri.

yok valla ben bal gibide lif tüketiyorumm
en basiti dün brüksel lahanası yeidm
salata olur menüleirmde
düzenli ev yemegi yiyorum zaten hergün

aaa ne oldu kız betüşşşşşş

begum75 aksam à kuru fasulye pilav yapcem. Sen dünkü ler ı yicen zaar. Eve gidem yemek hazırliklari baslasinnnn. Kızzz bu arada bi zayıf havalarınà girdim kendimi öyle hissetmiom ama kıyafetlerim zayiflamissin dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…