hımm o zaman olmadı demeksuda bekletmiştimm bende
inciri sevmiyorum suda bekleincde kayısı güzel oluyor
incirde sütte bekletip sonra ısıtıp yiyince güzelll
Anam dün havam pis değiştibetüllllllll kayseriye gel havan değişsin.sen ve depresyonu düşünemiyorum.
Anam dün havam pis değiştiÇok kötü bir olaya şahitlik ettim, tercümanlık ettim derken dün iş çıkışından gece 2 ye kadar emniyetteydim Sabahtanda gittim anca 14 te işe gelebildim.
emniyette dondum dondum gece eve gelince sağolsunlar süt ısıttılar, tarçınlı sür içip uyudum. Hayatımda unutamayacağım bir soğuk yaşadım, çeneme vurdu, titrama, dişler kıtkıtkıtttttt.. iyiki hastalanmadım elhamdulillah
bir aile faciası canımgeçmiş olsun ne oldu betül olay neymiş
aman dikat et kendine
Ausencia canım
PAZARTESİ MENÜM
SABAH
bir bardak kefir
2 kivi
ÖĞLEN
5 sunta
2 kivi
chialı kefir
İKİNDİ
1 mandalina
AKŞAMA eve gidemedim bir şeyde yiyemedim.
GECE
bir bardak sıcak tarçınlı süt
1,5 lt su
36 beden miiiii harikasin !!! Ben cesaret edemem heraldé 36 ya. 38 ler oluo şükr ama sıkı gelio hedef onları rahatlamak.Kızlar gittim geldim kuaföre bir kaç parça kıyafet bi saç boyama 500 tl gitmiş hiç bişey anlamadım. Ama en güzel kısmı aldığım 36 beden pantolon ve gömlekler içine girebildiğime inanamadım.üstüme tam oturdu eskiden olsa belki kilo alırım 1 beden büyük alayım diye düşünürdüm şimdi ise almamalıyım o kiloları diye üstüme oturanları aldım ve bunu hep beraber yapabiliriz hepimizde bu azım ve hırs var yediğimiz onca yemek ve abur cuburdan çok daha güzel bir his, tabi ki daha yolum var ama iyi motive oldum
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbir aile faciası canımAnlatılaak bir şey değil.. Allahu taala bizleri çocuklarımızı kötülüklerden korusun
hımm o zaman olmadı demek
ben yaptığımda günde 2 kere gittim wc ye
masum menülerini pek hatırlamıyorum ama birde lifli şeyler bağırsak için çok önemli,akşam yemiyosun biliyorum ama öğlen menülerine lifli gıdalar eklemeyi dene
yukarıda yazmışsın ordan aklıma geldi,çay kahveyi fazla tüketmekte kabızlık sebebi mesela,bunada dikkat etmek lazım
suriyeli bir kadın ve çocuklarının yaşadığı bir sıkıntıya yardım ettik canım, tercümanlık yaptık..Betulina ne oldu kuzum hayırdır ?
kız kiwi meyvemi ki.. hele ki o ekşi tadı ve minnak boyuylaÇok az olmuş , talihsiz olaylar yaşanmış galiba ...
Bu arada demezsem olmaz ... 5 meyve bir güne çok fazla .
Ben bi aydır meyve yiyemiorum ya. Az biraz elma yemisimdir. Kivi çok faydalı yms diyette . Aliyim bakam.Çok az olmuş , talihsiz olaylar yaşanmış galiba ...
Bu arada demezsem olmaz ... 5 meyve bir güne çok fazla .
ne cadııı yaaaa
Anam dün havam pis değiştiÇok kötü bir olaya şahitlik ettim, tercümanlık ettim derken dün iş çıkışından gece 2 ye kadar emniyetteydim Sabahtanda gittim anca 14 te işe gelebildim.
emniyette dondum dondum gece eve gelince sağolsunlar süt ısıttılar, tarçınlı sür içip uyudum. Hayatımda unutamayacağım bir soğuk yaşadım, çeneme vurdu, titrama, dişler kıtkıtkıtttttt.. iyiki hastalanmadım elhamdulillah
Çok şükür daha iyi. Ama dün gece yatirmadi disarida deli rüzgar vardı o nun sesine korkup bagirriodu uyumuodu şükür bugün iyi. Sağol saraycam2 tanede benden olsun
oğlun nasıl oldu kuzum.
suriyeli bir kadın ve çocuklarının yaşadığı bir sıkıntıya yardım ettik canım, tercümanlık yaptık..
kız kiwi meyvemi ki.. hele ki o ekşi tadı ve minnak boyuyla
Ayyy derim dimi inşallah ya. Emekler artık karşılık bulsun.Erdim tabiii ...
sizle yatıp sizle kalkıyorummmm
Daha salı , Cumaya totalde eksi 900 ..aus dedi dersin
nasıl, niye tık yok gülüm benim gibi artı gelmeyi de mi başaramıyorsunAyyy derim dimi inşallah ya. Emekler artık karşılık bulsun.
10 günü geçti tık yok kiloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?