Ayyy yarin bende tutayim diyorum ama bakayim regli gelmezse...Insallah canım bizde nitetliyiz Rabbim hakkıyla tutabilmeyi nasip etsin
Şimdiden orucun kabul olsun inşallah
Malesef canim bana nasip olmiycakInsallah canım bizde nitetliyiz Rabbim hakkıyla tutabilmeyi nasip etsin
Şimdiden orucun kabul olsun inşallah
10.gündür 75 i ucundan göremedim yaa bende.benim 67 leri görmem laızm ya 67,9
Ben takima geldigimde 79 la cebellesiyodun canim bunada sükür :)10.gündür 75 i ucundan göremedim yaa bende.
'olacak ama 'olacak
Teşekkür eserim Can'ım büyük ihtimal kalıpları da genişti ama yine de etiket 36 olması güzel36 beden mikeşke benim olsa
güle güle göğsünü gere gere giyin bebeto
saçların nasıl oldu beğendin mi?
Biz bebetodan daha zayıfız
Niye 36 değiliiiiiiz
TeSağol canım evet en azından cumaya az gaz alayımSeninde menün güzel
Harikasın canım aynen öyle vücudumuzu öyle görmek giydiklerinin yakışması o zararlı şeylerden daha güzel ve uzun hazzı
Bende 36 bedeni gördüğümde kot almıştım acayip mutluluk
Teşekkür ederim canım aynen öyle çok mutluluk verici
Bana vücudunu kasıyorsun zor bir menü gibi geldi canım fıstık mesela ne kadar makarna hele hiç olmamış
Evet abla benimNana bu sensin demi nick değiştirmişsin emin olamadım nasılsın canım annen nasıl kilo durumun iş hayatın
daha ne olmuş, peh bir yıl1 yıl oldu hâlâ haberini bekliyorum, daha ne kadar beklerim
Tamam o zaman 1 gün daha beklerim sonra 70 derimdaha ne olmuş, peh bir yılbir yıl daha bekle
Evet.79 da çok yapiskandi.bi.gitmemisti hatirliyorumBen takima geldigimde 79 la cebellesiyodun canim bunada sükür :)
Gecmis olsun canimmmmSelam hanımlar
Yogunlugum iyce arttı çok yorgunum . Dün gün iptal olsu ama başka işlerim çıktı , birde sanırım hafta sonuda üşüttüm.
Hepinizi öpüyorum fırsat buldukça gelirim
Giyinip süslenipben çıkanziiii ...
Artık geçmiş gece ... çoook geç gelmezsem tabiii.
Takım size emanet
Sonra tartildm kız cumayla aynıydı. ReGL olaydı eksi kesin olurduBende regl filanda yok vero. .
hem eksi gördün daha senin derdin ne ki kız ?
Yarın mievet veroo dünküleri yiycem hatta yarında yerim
şimdi önce pazara gidicem yoğurdumu ve bol yeşilliklerimi alıcam
kızlar herkese iyi günler ben çıkıyorum
yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?