Ilahiii betiiliimmm .nasıl, niye tık yok gülüm benim gibi artı gelmeyi de mi başaramıyorsun
Ben dé gene regl başladı die düşünüyorum. Gelen giden pek nazlı . Cumaya kadar geleydi gideydji iyidi.Ayyy derim dimi inşallah ya. Emekler artık karşılık bulsun.
10 günü geçti tık yok kiloda
Oyyymimu88 yavrum geçmiş olsun ...olsun da ... ameliyat kokusu gelmedi hiç burnuma ... belirtilerin sinir sıkışması ..dr da öyle demiş ... bende gebelikte yaşamıştım karpal tünel sendromu .. oynatamıyordum kalıyordu öyle ...geçti gitti ...
Doktorculuk taslamayayım burdan ama sen başka dr a da git.
@Bebetomm 36 beden ha
ben 38 e talimim hala ... memnunum da ...48 nereeeeeeeeeeeeee 38 nereeeeeeeeeee benim için
AhahahahhhhNare83 ana fikri aldım yavrummm ..bunun üzerine bir basın açıklaması yapayım hatta .... gözünüzü değil karnınızı doyurun .... beyinden gelen açlık sinyalleri için bir süre yemeğe ara verin ya da çok yavaş yiyin ...bir bakacaksınız aaaaaa aslında doymuşsunuz
Kedibochi canım uydurma tariflere bayılırımmmm ...pırasaya da bayılırıımmmm .... deneyeceğimmm ... bu arada hangi artı looo ? 600 lük artı ne zaman geldiiii valla kalpten gidecem bir gün hüttedenek
@pamukskr can kuşummmm sen o açlık hissini çiğ çiğ yersinnn .... bu hafta iddian büyüktü sanki
bugün spor yapıp ayağımı test edecektim ama yapamadım akşam parkta yürüyecem... gidip et köftemi pişireyim yanında bool salata ohhhhh günü kapatayımmmmmmmmm))
dünkü tepsini görmedim sanmaaaaaa,,, ah o teps şmdi yanı başımda olsaIlahiii betiiliimmm .valaaa
Ekşi yönde tik yok Betül arti konusunda bol tik varnasıl, niye tık yok gülüm benim gibi artı gelmeyi de mi başaramıyorsun
Ekşi yönde tik yok Betül arti konusunda bol tik var
Bende regl filanda yok vero. .Ben dé gene regl başladı die düşünüyorum. Gelen giden pek nazlı . Cumaya kadar geleydi gideydji iyidi.
@Ausencia canım
PAZARTESİ MENÜM
SABAH
bir bardak kefir
2 kivi
ÖĞLEN
5 sunta
2 kivi
chialı kefir
İKİNDİ
1 mandalina
AKŞAMA eve gidemedim bir şeyde yiyemedim.
GECE
bir bardak sıcak tarçınlı süt
1,5 lt su
begum75 aksam à kuru fasulye pilav yapcem. Sen dünkü ler ı yicen zaar. Eve gidem yemek hazırliklari baslasinnnn. Kızzz bu arada bi zayıf havalarınà girdim kendimi öyle hissetmiom ama kıyafetlerim zayiflamissin dio
Vallahi masum ne olacak bilmem
austa bizi tıklıycak şeriiiii
Bye beybievet veroo dünküleri yiycem hatta yarında yerim
şimdi önce pazara gidicem yoğurdumu ve bol yeşilliklerimi alıcam
kızlar herkese iyi günler ben çıkıyorum
yarın görüşmek üzere
Vallahi masum ne olacak bilmem
1 yıl oldu hâlâ haberini bekliyorum, daha ne kadar beklerimne cadııı yaaaaOlucam olucammm inşallah.. sen kendini yorma ben sana haber ederim
Insallah canım bizde nitetliyiz Rabbim hakkıyla tutabilmeyi nasip etsinHayirli sabahlar güzel insanlar yarin 3 aylara giriyoruz Rabbim hakkini verenlerden eylesin ins.eger basarabilirsem carsamba persembe cuma oruca niyetlenicem.
Insallah canım bizde nitetliyiz Rabbim hakkıyla tutabilmeyi nasip etsin
Şimdiden orucun kabul olsun inşallah
Evet canim 5 te cikiyor eve gelmesi 17:20 eve gelir gelmez hemen namaza geciyor bu sefer benim yemek saatim gecikiyor ..ona masada suyla eslik ediyorum...zaten kizim eslik ediyor babaya yemekte
ada snein eşin kaçta işten geliyordu ?
5 giiydi dimi onla yesen geç mi oluyor
1 yıl oldu hâlâ haberini bekliyorum, daha ne kadar beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?