Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahucum cuma 45 dk çtesi pazar yok
ptesi bi saat salı 45 dk

Ben nasıl başarıyorum her konuda haksız duruma düşmeyi hiç anlamıyorum kv oğlumu dovmus çocukta o günden sonra ilk defa gördü bugün yaklaşmadi babanesine bidaha beni döversen bana kızarsan seni sevmicem dedi çocuk kv dede sarılmak istedi çocukta bana sordu anne sarılayım mi diye neymiş ben çocuğu ogutluyomusumda çocuk o yüzden ondan uzak duruyormuş bende dedim dovmussun o yüzden yaklasimiyodur çok kırıldım niye vurdun dedim allahım bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gozunu
Hem çocuk dayak yedi hemde ben haksız kötü gelin oldum gelde delirme istebenim derdim bana yetiyor bide böyle saçma sapan işlerle ugrasiyorum

Az bile demişsin cocuk dövmek ne yaaaa...ayyy cok sinirlendim cocuga kıyılır mi kizarsin uyarirsin falan ama dovmek nedemek....yaaaa sen kv bakma onlar hep oyle herseyi gelinlerinden bilirler....benim kv oyle biz pargamizda oynatiyormusuz ogullarini eltimle bana diyor...kisi kendi gibi bilirmis dedim bende yaniiiii takmaaaa ama cokta sessiz kalma ki bidaha cesaret etmesin...

Ah canim ah Allah yardimcimiz olsun bi tanede benim basimda erkek versiyonu var cok afedersin agzima edip iyilik bekliyor.

Aaa ne kotu dövmek ne yaaa. Benim k.bàba oğluma bağırdı . Ben de hemen gittm aldım yavrumu elinden. Aynı ölçüde bendé ona kızdım kas cattim.. neymş ben yanlış anlamism dà aslında ona değil karisina kızıyorms da. Akşam ı na k.vlde
Eşime senin karın hatta avradin dio babani ağlattı . Demiş . Adam aglamsmis. Ben de dedim oh iyi olmuş. O da yavruma bağırmaz bi da ders olmus fırsat verme kuzum. Kötüyse kötü. Kıymetli değil hiç bişe o çocuğun gelişim Psikolojisi daha onemli

Iyi aksamlarrrr..
20 sayfa gecmis varrrr okuyamiyorum malesef. Bir cee ee deyip gideyim..yavas yavas yazliklari cikarmaya basladim..ayakkabilardan basladim aksam. Anca bitti ..temizlik yemek bugunku spor hayallerim suya düştü tabi...menumu yarin yazayim. Simdiden iyi uykular hepinize :))

Amann adacim bi bilsen olanları kabul etmiyorki dovdugunu ben oğlum yalan söylüyoruz offf offf nasıl sıkıldım artık bi bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…