Tamam o zaman 2018 de görüşürüzdaha ne olmuş, peh bir yılbir yıl daha bekle
Ahucum cuma 45 dk çtesi pazar yokTabi ki dünkü alıntılar gitmiş
Bi 4 Nisan kalmış aklımda o gün benim cücüklerin çıkım tarihi inşallah çıkarlar
Bi de çay dolduran blue Eyes.
D Dilekiyi dün spor öncesi kahve yazmışsın ama sporunu göremedim
kız senin blue eyesi görünceki algı bozukluğunda ondan oluyo ozamanaklın başından gidiyyy
Banuş ben bi gün şampuanla yıkıyorum bi gün sadece kremliyorum yıpranmıyo
Evet.yersin.ve kilo verirsinYenir canım ben gece de yerim
Aman dikkat et canım öyleyse çok geçmiş olsuncanım 2 yıl önce burkmuştum üstüne çook yüklenince gene şişmeye başladı çook spor yaptım abarttım ondan böyle oldu canımmm.. şimdi iyi gibi bugün test edecem spor yapacam hahahah ;))
Az bile demişsin cocuk dövmek ne yaaaa...ayyy cok sinirlendim cocuga kıyılır mi kizarsin uyarirsin falan ama dovmek nedemek....yaaaa sen kv bakma onlar hep oyle herseyi gelinlerinden bilirler....benim kv oyle biz pargamizda oynatiyormusuz ogullarini eltimle bana diyor...kisi kendi gibi bilirmis dedim bende yaniiiii takmaaaa ama cokta sessiz kalma ki bidaha cesaret etmesin...Ben nasıl başarıyorum her konuda haksız duruma düşmeyi hiç anlamıyorumkv oğlumu dovmus çocukta o günden sonra ilk defa gördü bugün yaklaşmadi babanesine bidaha beni döversen bana kızarsan seni sevmicem dedi çocuk kv dede sarılmak istedi çocukta bana sordu anne sarılayım mi diye neymiş ben çocuğu ogutluyomusumda çocuk o yüzden ondan uzak duruyormuş bende dedim dovmussun o yüzden yaklasimiyodur çok kırıldım niye vurdun dedim allahım bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gozunu
Hem çocuk dayak yedi hemde ben haksız kötü gelin oldum gelde delirme istebenim derdim bana yetiyor bide böyle saçma sapan işlerle ugrasiyorum
Ahhh deme neden ameliyat dediki sorun ne çok geçmiş olsun cnmTeşekkür ederim kuzular ameliyat dedi doktor :/ yarın emg çekilecek sonucu al gel ameliyatı konuşalım dedi çok canım sıkıldı
Ah canim ah Allah yardimcimiz olsun bi tanede benim basimda erkek versiyonu var cok afedersin agzima edip iyilik bekliyor.Ben nasıl başarıyorum her konuda haksız duruma düşmeyi hiç anlamıyorumkv oğlumu dovmus çocukta o günden sonra ilk defa gördü bugün yaklaşmadi babanesine bidaha beni döversen bana kızarsan seni sevmicem dedi çocuk kv dede sarılmak istedi çocukta bana sordu anne sarılayım mi diye neymiş ben çocuğu ogutluyomusumda çocuk o yüzden ondan uzak duruyormuş bende dedim dovmussun o yüzden yaklasimiyodur çok kırıldım niye vurdun dedim allahım bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gozunu
Hem çocuk dayak yedi hemde ben haksız kötü gelin oldum gelde delirme istebenim derdim bana yetiyor bide böyle saçma sapan işlerle ugrasiyorum
Yok kız gece yeme huyum hiç yok. 2 öğün öyle seninki gibi bol aralı diyiil bikeremEvet.yersin.ve kilo verirsin
Ahhh deme neden ameliyat dediki sorun ne çok geçmiş olsun cnm
Aaa ne kotu dövmek ne yaaa. Benim k.bàba oğluma bağırdı . Ben de hemen gittm aldım yavrumu elinden. Aynı ölçüde bendé ona kızdım kas cattim.. neymş ben yanlış anlamism dà aslında ona değil karisina kızıyorms da. Akşam ı na k.vldeBen nasıl başarıyorum her konuda haksız duruma düşmeyi hiç anlamıyorumkv oğlumu dovmus çocukta o günden sonra ilk defa gördü bugün yaklaşmadi babanesine bidaha beni döversen bana kızarsan seni sevmicem dedi çocuk kv dede sarılmak istedi çocukta bana sordu anne sarılayım mi diye neymiş ben çocuğu ogutluyomusumda çocuk o yüzden ondan uzak duruyormuş bende dedim dovmussun o yüzden yaklasimiyodur çok kırıldım niye vurdun dedim allahım bunu diyen senmisin açtı ağzını yumdu gozunu
Kızzz allah seniBen at mıyım hep yiyorum
Bana daha çok banane beğeni
Amann adacim bi bilsen olanları kabul etmiyorki dovdugunu ben oğlum yalan söylüyoruz offf offf nasıl sıkıldım artık bi bilsenAz bile demişsin cocuk dövmek ne yaaaa...ayyy cok sinirlendim cocuga kıyılır mi kizarsin uyarirsin falan ama dovmek nedemek....yaaaa sen kv bakma onlar hep oyle herseyi gelinlerinden bilirler....benim kv oyle biz pargamizda oynatiyormusuz ogullarini eltimle bana diyor...kisi kendi gibi bilirmis dedim bende yaniiiii takmaaaa ama cokta sessiz kalma ki bidaha cesaret etmesin...
Demi hep iyiliği sen yapıcaksin bu nasil dünya yaAh canim ah Allah yardimcimiz olsun bi tanede benim basimda erkek versiyonu var cok afedersin agzima edip iyilik bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?