Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günadyınnn ayy ben pertim çok fenayım
bugün ve perşembe günü spor yapmıycam felaket şiştimmm tartı yüzüyorrr artı sularında
iki gn dinlendisn kaslar

sabahta 1 ymkz eytinyag içine azcık limon sıkıp içtim üstüne ılık su inşş iyi gelirr

bugün iş yeri çok yogun olacak genel toplantı varrr

Günaydın Hanımlar, akşam telefonu elime alacak vaktim olmadı, menüyü yazayım

dün yediklerim

sabah
peynir
zeytin
2 dl ekmek
domates
salatalık
havuç

öğlen
4 köfte
yoğurt

ara
1 elma bir portakal
1 avuç kuru üzüm (fazla oldu maalesef)

akşam
salata
çorba

su 2+ lt

spor
20+60+20= 100 dk yürüyüş 20 dk çocuklarla gam gam dansı toplam 120 dk Ahu060812 sayılıyor mu dans spordan ahu'm, her akşam yapayım ben,

AMİN
Hoşgelsin Ramazan

ben de bu sabah üşenmedim çıktım tartıya - 400 gördüm seninç çığlığı atarken içime çok hava kaçtı galiba bi daha çıktım sadece -100.. şok oldum belki 7 defa daha çıktım yok, sadece -100.. Bu tartılar manyak mı ya

Afiyet olsun canım pek bir şey yememişsin resmen aç gezmişsin
ahh canım benim, ailenin dramı ve havanın soğuğundan açlık hisssetmedim.. Bi tek soğukkkk hissettim, böyle titredim, memur bey farkedince sağolsun çay getirdi 7 saatten fazlaydı donduktan sonra o çay bir güzel geldi ki sorma

ya valla bizemi denk geliyor anlamıyorummm
betülll millet erirrr , biz çıkıyoruzzz

Anladım canım ailevi mevzular var sanırım Rabbim mübarek ayların başlangıcına bugün inşallah ne derdiniz varsa son bulsun refaha çıkarsın sizi

Gunaydin kizlar hayırlı mutlu sabahlar Ausencia güzelim tilyayi 2 gun yaptim sonrasi elma sirkeli suya gectim kafam karışık bu ara bugun yanimda vicdan çorbamı getirdim oglen nasipse icecegim
kız tilyayı bırakmadan yapmak lazım... Elma sirkeli su iç sabah uyanınca, zaten tilyayı bizim o akraba gün içinde yudum yudum güneş gidinceye kadar bitiriyormuş. Saraçoğlu ise sabah akşam için diyor...

Anladım canım ailevi mevzular var sanırım Rabbim mübarek ayların başlangıcına bugün inşallah ne derdiniz varsa son bulsun refaha çıkarsın sizi
amin tüm ailelere rabbim huzur versin Mülteci bir aile canım, kendi ailem değil elhamdulillah..

Ausencia

SALI MENÜM

SABAH
lorlu yumurta
1 dl tb ekmek
zeytin
bir kaşık tahin pekmez

ÖĞLEN
chialı iki bardak kefir
1 mandalina
Hatırlamıyorum, zulama bakayım başka bir şey eksiltmiş miyim Yok, başka bir şey yemedim sanırım..

İkindi
bir dl armut
yarım muz

AKŞAM
tavuklu, mantarlı, biberli salata
Ayran

1,5 lt su

hakkında yazılanları, çok fazla kaçamağın olduğunu yorumlardan az çok biliyorum ama ilk defa menü nü tam olarak inceledim,

gayet güzel bir menü,eğer bu menü ile kilo veriyorsan helal olsun derim,

ya valla bizemi denk geliyor anlamıyorummm
betülll millet erirrr , biz çıkıyoruzzz
Ahhh masumumm ahhhh, yaşlanmış bizim bünye.. Bizim patroniçe bizden bir kaç ay büyük ama ne yağ kullanıyorsa motor tıkırında maşallah

Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…