- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Ha ha ha amin aminnnperşembe duası
yedim içtim regl oldum
stres oldum
yiyemediklerime göz koydum
ptesi salı derken
geliverdi perşembe
tartı ben ettim sen etme
şu garip kula gülümse
aminnnnn...
buda yaz kuran kursundan kelebek
Ha ha bunada aminnnnYa bugün PERŞEMBE demiş miydim ben ?
Perşembeyi sevelim
Elimizle besleyelim
Rokalar,tereler,dereler :)
Şöyle bol bol wc ler ...
En çok diyelim ooo lala
Min. desin 800 gram ha !
Bu haftada şov yapalım
En birinci biz olalım
1-C
Aus mouse arkadaşımız ...
İnsan genç iken önemsiyor çevresini,Aynen öyle artık insanları çok takmamayı öğrendim herkes kendi kalbinin karşılığı alır boşver kuzum
Bende önceden öyleydim şimdi yanımdakiler yetiyor artık ailemi eşimi ve yanımda samimi bulduğum insanların yettiğini düşünüyorum gerçekten daha da mutlulukmuş az olsun öz olsunİnsan genç iken önemsiyor çevresini,
Dostlarım beni.sevsin ben onları diyor.
Ama olmayinca olmuyor.
Daha yalnız ama.daha.samimi.ve mutlu bir.hayatım var.şükür
işte bu benim ben buyum
şişkoyken şişko olduğunu hissetmiyor, öyle düşünmek istemiyor insan, zayıflayaınca da zayıf olduğuna inanmıyor, zayıfladıkça tombik hissediyor kendini
Kızlar k.valide bugün dediki yeter artık verdiğin bence iyisin falan. Ben neden öyle hissetmiom ya.ben de verecek 3 kilom kaldı dedim ama sanki o 3 bile beni zayıf hissettirmicek ödem mi var nedir üstümde bi tombak psikolojim var
o psikoloji normal..zayıfladıkça zayıflamak istiyor insan ve bulunduğu hali kilolu görüyor hep..ben 59 a düştüğümde kendimi tosun gibi hissediyordum..keşke şimdi de öyle düşünüp iyice asılsam diyete spora..
Kandiliniz mübarek olsun
Bende isterim dua bende.
Ev bakiyoruz ufaktan.
Ne olur duaedin de kiralardan, ev sahibinin canı evinde oturmanizi istemedi diye 2~3 senede bir tasinmaktan, çok begendiginiz bir eşyayı sırf kiradayiz tasinirken yük olur diye almaktan vazgecmekten, her tasinmada orası burası cizilen, ömrü giden esyalara sahip olmaktan milletin ağız kokusu çekmekten kurtulalım.
Çene yarıştırıyoruz
Baktık kilo yarışı sıktı
Bende genelde konuşmayı severim ama ilk girdiğim ortamda nedense çekingen kalırım biraz içe dönük biriyimdir ama çenem düşük ilginç bir tipim
ben çok konuşan insanlardan rahatsız olurum hele ilgi alanım değilse..sadece şu hayattaki ilk arkadaşım var 4 yaşından beri o çok konuşur bir tek onunki ninni gibi gelir hiç sıkılmam ondan..yanımda para muhabbeti yapılmasından nefret ederim ve söylerim rahatsız oluyorum diye..ben eşimin maaaşını bilmem birkez bile sormadım..Birde sıkıldığım konuşmadan kopar başka şeyler düşünürüm dinlerken bu huyumu sevmiyorum..anlıyor haliyle karşıdaki..
Ben çıkayım kızlar ...
2 ayrı yerde dua var bugün . Yusufa kadar ikisine de cee diyeyim , bir selamlaşayım .
Harika .... hafif ama sağlam :) kahvaltılar yaptınız biliyorummm ...
Öğle yemeklerinizi de çok dengeli ve az karbonlu yiyeceksiniz biliyorum Perşembeye has
Eeeee siz akşamı yemeden ben 3 gibi buralardayım
Beni de dışarıdan kendini beğenmiş bulurlar sessiz olduğum için havalı falan sanıyorlar ama aslında öyle değilimKonuşurum ama hep bir mesafe vardır arada aşamadığım neyden kaynaklanıyor bilmiyorum
Bende aşkla yerim mıymıylar bana göre değil aynen nasıl insan 2 saat 1 dilim yer ya ben çok hızlı yerimAllahtan eşim zayıfta olsa normal yer iştahı vardır yani mıymıy değil
birde eşiyle özelini anlatanları anlamam..bana ne kardeşim senin yatak odandan..
şişkoyken şişko olduğunu hissetmiyor, öyle düşünmek istemiyor insan, zayıflayaınca da zayıf olduğuna inanmıyor, zayıfladıkça tombik hissediyor kendini
maş fasülyemin nar ekşisini unutmuşum
vero aynısı bendede var,izahını şöyle yaptım kendime,sporsuz zayıflandığı için vücutta istenen sıkılık olmuyo, ben spor yaptım ama mesela kas kütlem hiç azalmadı (çok şükür) giden hep yağdan gitti ama kasıda artırmam gerekirdi ama yapamadım,o yüzden yeterince sıkılaşamadım,işte bu yüzdende bulunduğum rakam beni istediğim görüntüye ulaştırmadı
spor şart ama öyle böyle değil düzenli ve doğru spor
buda doğru zayıfladıkça zayıflama istiyor insan ama sebebi tamamen sıkılaşmadığımızdan istediğimiz görüntüye sahip olamamaktan,
aminn şery inşallah,bu akşam bunun içinde dua edicem
nehir bende öyleyim,ilk ortamda çekingenimdir,konuşacak laf bulamam,saçme ve gereksiz konuşmaktansa konuşmamayı seçiyorum sanırım, o yüzden herkes bana soğuk bi tipsin der
gereksiz ve boş konuşanı bende hiç sevmem
ayy benimde eşim kendi maaşını bilmez bana sorar kaç yatmış diye bütün kartlar bendedir
allah kabul etsin kaptanım
sabah ve öğlen çık gizil yimik yidim
bende aşamadım bu durumu kuzum bende bilmem neden ama olmuyo işte yaş dayandı 40 a hala aynı benim
gelinim biraz konuşmalı olur inşallahta açığı kapatır
ama dili fazla uzun olmasınkeserim
ayy bende sevmem mıymıyları ne öyle oo
ruhumu bayar bide hergün her öğün ayyy evlat olsa çekilmez inanki
şöyle sıvıyacak kolları dalacak yemeğe
çüş
bendede var öyle yatak odasında foto paylaşan tipler hiç sevmem,kime ney mesajı veriyon ki,herkesin var yatak odası,gerkeksiz
kısır döngü
buna deniyomuş işte
limon yokmu mimuu?oda güzel olur
nehir bende öyleyim,ilk ortamda çekingenimdir,konuşacak laf bulamam,saçme ve gereksiz konuşmaktansa konuşmamayı seçiyorum sanırım, o yüzden herkes bana soğuk bi tipsin der
bende aşamadım bu durumu kuzum bende bilmem neden ama olmuyo işte yaş dayandı 40 a hala aynı benim
gelinim biraz konuşmalı olur inşallahta açığı kapatır
ama dili fazla uzun olmasınkeserim
ayy bende sevmem mıymıyları ne öyle oo
ruhumu bayar bide hergün her öğün ayyy evlat olsa çekilmez inanki
şöyle sıvıyacak kolları dalacak yemeğe
ben çook güvenmem insanlara tabii bu tecrübelerden sonra edindim böyle sıkı fıkı hiç arkadaşım olmadı .. bir tane ilk okul ortaokul liseden beraber okuduğum bir arkadaşım var onu dost kabul ederim o başka memlekette ben başka ayda bir kere konuşuruz o kadar......hep bir duvarım olur insanlara karşı çook cana yakınsın derler ama hep bir duvarın var derler bana... bu iki tezatlığı nasıl kuruyorum bilmiyorum ama bi o kadar cana yakın bi o kadar duvarları olan biriyim...Kedibochi benim 8 yıllık arkadaşım hatta dost diyelim adı gerçekse dostluk denen şey
5 yıl aynı binada altı lı üstü oturdum
yeri geldi nöbet çıkışı 1 de geldi seni özledim diye kahve içmeye
yeri geldi , eşiyle iilgi paylaşımlafyaptı
herşey karşılıklı idi tabi
iki çocukla ben onunla kahve içmeye zaman ayırıdım severdim çünkü...
zor zamanlarımda yanımda idi bende onun
ben o binadan taşındım ve ipler kopmaya başladı
senin evin şöle benimki böle ler girdi araya
benim en son bi yatak odası yaptırmamamı durup durup çok pahalı diyerekten dile getirmeler
hafiften kıskançlıklar vs derken saçma sapan bir sebepten bizim ipler koptu
benim bütün sosyal medya hesaplarından sildi engelledi
ne mi oldum verdigim emege üzüldüm
geçen günelere üzüldüm
şimdii ise umrumda degilll
adım gibi eminim bir günn bana yazacakk
amaaa yazamıyım asla,
bi 5-8 yıl önce belki daha çok üzülürdüm ama şimdi az sarsıntı ile yoluma devam ediyorum.
Allah kolaylık versin canımmmanammmm yine 2 ayagım bi pabuca girdi.
benim 2 küçüğün öğretmeni rahatsızlanmış.bakıcım aradı okula almıyorlar cocukları diye.erken çıkıp onları almam lazım.
Kedibochi benim 8 yıllık arkadaşım hatta dost diyelim adı gerçekse dostluk denen şey
5 yıl aynı binada altı lı üstü oturdum
yeri geldi nöbet çıkışı 1 de geldi seni özledim diye kahve içmeye
yeri geldi , eşiyle iilgi paylaşımlafyaptı
herşey karşılıklı idi tabi
iki çocukla ben onunla kahve içmeye zaman ayırıdım severdim çünkü...
zor zamanlarımda yanımda idi bende onun
ben o binadan taşındım ve ipler kopmaya başladı
senin evin şöle benimki böle ler girdi araya
benim en son bi yatak odası yaptırmamamı durup durup çok pahalı diyerekten dile getirmeler
hafiften kıskançlıklar vs derken saçma sapan bir sebepten bizim ipler koptu
benim bütün sosyal medya hesaplarından sildi engelledi
ne mi oldum verdigim emege üzüldüm
geçen günelere üzüldüm
şimdii ise umrumda degilll
adım gibi eminim bir günn bana yazacakk
amaaa yazamıyım asla,
bi 5-8 yıl önce belki daha çok üzülürdüm ama şimdi az sarsıntı ile yoluma devam ediyorum.
ben çook güvenmem insanlara tabii bu tecrübelerden sonra edindim böyle sıkı fıkı hiç arkadaşım olmadı .. bir tane ilk okul ortaokul liseden beraber okuduğum bir arkadaşım var onu dost kabul ederim o başka memlekette ben başka ayda bir kere konuşuruz o kadar......hep bir duvarım olur insanlara karşı çook cana yakınsın derler ama hep bir duvarın var derler bana... bu iki tezatlığı nasıl kuruyorum bilmiyorum ama bi o kadar cana yakın bi o kadar duvarları olan biriyim...
senin durum faklı emek verip sonu hüsran olması kötü tabiii..insanoğlu çiğ sütü emmiş ne olacağı belli olmaz...
Çok iyi yapmışsın kız.ben insanlara zenginliğinden mevkisinden dolayı yalakalık yapan insanları hiç sevmem oda aynı mezara girecek bende sonuçta.öyle insanlarda aslında öyle bozan insanları sever bak gör sen o ymm ninde gözüne girmişsindirbana sinir oluyor çok sinirlisin diyo birdee
patronal rçok yzü veriş bugün adam kahvaltı içinşehir dışından misafir çagırmış
o var diye odasında yapamadı ,
bende çıktım YMMM bey burda beylerin görüşmesi ve bir kahvaltı daveti var sizi aşagıya alalım
orada yazılarınızı düzltiriz hemde , beyfediler görüşmesini yapar dedimmm
benim patron şokaldım indim aşagıya ahahahah
aramış diyoki helal olsun banuuuu biz diyemedik yıllaca bu adama böle diyo
sanki kendi yeri gibi geliyor yaaa
Kuzum sanada dua ederiz ben hepimize edecem inşallah Allah kabul etsinKandiliniz mübarek olsun
Bende isterim dua bende.
Ev bakiyoruz ufaktan.
Ne olur duaedin de kiralardan, ev sahibinin canı evinde oturmanizi istemedi diye 2~3 senede bir tasinmaktan, çok begendiginiz bir eşyayı sırf kiradayiz tasinirken yük olur diye almaktan vazgecmekten, her tasinmada orası burası cizilen, ömrü giden esyalara sahip olmaktan milletin ağız kokusu çekmekten kurtulalım.
Kız bi çiğ köfte söyleyi verseydin adamalara.alırdın ekşilerinimaş fasülyemin nar ekşisini unutmuşum
bence bi yerlerde yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir.yazık olur güzel dostluk olmuş.
bende mıç mıç olmamm sevmemde
benim eşim gece çalıltıgında mesela oda hemşire hastaneden gelrdi arardı bakardı benim ışık yanıyor
gel derdim gece kahvesi içerdikk
tabiki bi saygı çercevesi vardı
mesela onun eşi günüz evdeydi hep ve ben hiç gitmedim rahatsız etmeyim diye
yani hani benim kız kardeşimde yok böyle bir kardeş şeysi hissetmiştim ondan
hergün konuşurduk meselaaa, kendime şunu aldıms anada alayım mı derdi
ailem ilgili sorunlaırmı bile eşime degil ona anlatırdımm
işsiz kaldık eşimde bende bzie çok destek oldu
ama açık ve net beni kaybettigine çok üzülecekk yıllar geçtikçee
benim vicdanım rahatt
oo bana yazmış bi süre görüşmeyelimm
bende hiç göüşmeyelim dedimm sevgilimiyiz ayol ilişkiye ara vericezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?