Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ha ha bunada aminnnn

Aynen öyle artık insanları çok takmamayı öğrendim herkes kendi kalbinin karşılığı alır boşver kuzum
İnsan genç iken önemsiyor çevresini,
Dostlarım beni.sevsin ben onları diyor.
Ama olmayinca olmuyor.
Daha yalnız ama.daha.samimi.ve mutlu bir.hayatım var.şükür

İnsan genç iken önemsiyor çevresini,
Dostlarım beni.sevsin ben onları diyor.
Ama olmayinca olmuyor.
Daha yalnız ama.daha.samimi.ve mutlu bir.hayatım var.şükür
Bende önceden öyleydim şimdi yanımdakiler yetiyor artık ailemi eşimi ve yanımda samimi bulduğum insanların yettiğini düşünüyorum gerçekten daha da mutlulukmuş az olsun öz olsun

vero aynısı bendede var,izahını şöyle yaptım kendime,sporsuz zayıflandığı için vücutta istenen sıkılık olmuyo, ben spor yaptım ama mesela kas kütlem hiç azalmadı (çok şükür) giden hep yağdan gitti ama kasıda artırmam gerekirdi ama yapamadım,o yüzden yeterince sıkılaşamadım,işte bu yüzdende bulunduğum rakam beni istediğim görüntüye ulaştırmadı
spor şart ama öyle böyle değil düzenli ve doğru spor

buda doğru zayıfladıkça zayıflama istiyor insan ama sebebi tamamen sıkılaşmadığımızdan istediğimiz görüntüye sahip olamamaktan,

aminn şery inşallah,bu akşam bunun içinde dua edicem

Çene yarıştırıyoruz

Baktık kilo yarışı sıktı

Bende genelde konuşmayı severim ama ilk girdiğim ortamda nedense çekingen kalırım biraz içe dönük biriyimdir ama çenem düşük ilginç bir tipim

nehir bende öyleyim,ilk ortamda çekingenimdir,konuşacak laf bulamam,saçme ve gereksiz konuşmaktansa konuşmamayı seçiyorum sanırım, o yüzden herkes bana soğuk bi tipsin der

gereksiz ve boş konuşanı bende hiç sevmem
ayy benimde eşim kendi maaşını bilmez bana sorar kaç yatmış diye bütün kartlar bendedir

allah kabul etsin kaptanım
sabah ve öğlen çık gizil yimik yidim

bende aşamadım bu durumu kuzum bende bilmem neden ama olmuyo işte yaş dayandı 40 a hala aynı benim
gelinim biraz konuşmalı olur inşallahta açığı kapatır
ama dili fazla uzun olmasın keserim

Bende aşkla yerim mıymıylar bana göre değil aynen nasıl insan 2 saat 1 dilim yer ya ben çok hızlı yerim Allahtan eşim zayıfta olsa normal yer iştahı vardır yani mıymıy değil

ayy bende sevmem mıymıyları ne öyle oo
ruhumu bayar bide hergün her öğün ayyy evlat olsa çekilmez inanki
şöyle sıvıyacak kolları dalacak yemeğe

birde eşiyle özelini anlatanları anlamam..bana ne kardeşim senin yatak odandan..

çüş
bendede var öyle yatak odasında foto paylaşan tipler hiç sevmem,kime ney mesajı veriyon ki,herkesin var yatak odası,gerkeksiz

şişkoyken şişko olduğunu hissetmiyor, öyle düşünmek istemiyor insan, zayıflayaınca da zayıf olduğuna inanmıyor, zayıfladıkça tombik hissediyor kendini

kısır döngü

buna deniyomuş işte

maş fasülyemin nar ekşisini unutmuşum

limon yokmu mimuu?oda güzel olur

hiç aklıma gelmedi yaaa öyle yedim

Demek ki huyumuz bu değişemeyiz BegüşAman biz böyle iyiyiz bak ne kadan güzel anlaşıyoruz hepimiz Gelinin çok dilli olmaz inşallah sen sessiz sakin

Dalacak tabi benim karşımda yemek yemeye çalışan insanın karnı acıkır yani gerçi şimdi diyetteyim ben mıy mıy

Kedibochi benim 8 yıllık arkadaşım hatta dost diyelim adı gerçekse dostluk denen şey
5 yıl aynı binada altı lı üstü oturdum
yeri geldi nöbet çıkışı 1 de geldi seni özledim diye kahve içmeye
yeri geldi , eşiyle iilgi paylaşımlafyaptı
herşey karşılıklı idi tabi
iki çocukla ben onunla kahve içmeye zaman ayırıdım severdim çünkü...
zor zamanlarımda yanımda idi bende onun
ben o binadan taşındım ve ipler kopmaya başladı

senin evin şöle benimki böle ler girdi araya
benim en son bi yatak odası yaptırmamamı durup durup çok pahalı diyerekten dile getirmeler
hafiften kıskançlıklar vs derken saçma sapan bir sebepten bizim ipler koptu
benim bütün sosyal medya hesaplarından sildi engelledi

ne mi oldum verdigim emege üzüldüm
geçen günelere üzüldüm
şimdii ise umrumda degilll
adım gibi eminim bir günn bana yazacakk
amaaa yazamıyım asla,

bi 5-8 yıl önce belki daha çok üzülürdüm ama şimdi az sarsıntı ile yoluma devam ediyorum.

ben çook güvenmem insanlara tabii bu tecrübelerden sonra edindim böyle sıkı fıkı hiç arkadaşım olmadı .. bir tane ilk okul ortaokul liseden beraber okuduğum bir arkadaşım var onu dost kabul ederim o başka memlekette ben başka ayda bir kere konuşuruz o kadar......hep bir duvarım olur insanlara karşı çook cana yakınsın derler ama hep bir duvarın var derler bana... bu iki tezatlığı nasıl kuruyorum bilmiyorum ama bi o kadar cana yakın bi o kadar duvarları olan biriyim...

senin durum faklı emek verip sonu hüsran olması kötü tabiii..insanoğlu çiğ sütü emmiş ne olacağı belli olmaz...

İnsanın çok zoruna gidiyor canım o kadar iyi anlıyorum ki seni ben en yakın kuzenlerimden falan hep böyle satmalar saçma sapan hareketler gördüm insanda bitiyor bir kere

bende mıç mıç olmamm sevmemde
benim eşim gece çalıltıgında mesela oda hemşire hastaneden gelrdi arardı bakardı benim ışık yanıyor
gel derdim gece kahvesi içerdikk
tabiki bi saygı çercevesi vardı
mesela onun eşi günüz evdeydi hep ve ben hiç gitmedim rahatsız etmeyim diye
yani hani benim kız kardeşimde yok böyle bir kardeş şeysi hissetmiştim ondan

hergün konuşurduk meselaaa, kendime şunu aldıms anada alayım mı derdi
ailem ilgili sorunlaırmı bile eşime degil ona anlatırdımm
işsiz kaldık eşimde bende bzie çok destek oldu
ama açık ve net beni kaybettigine çok üzülecekk yıllar geçtikçee
benim vicdanım rahatt

oo bana yazmış bi süre görüşmeyelimm

bende hiç göüşmeyelim dedimm sevgilimiyiz ayol ilişkiye ara vericezzz

Çok iyi yapmışsın kız.ben insanlara zenginliğinden mevkisinden dolayı yalakalık yapan insanları hiç sevmem oda aynı mezara girecek bende sonuçta.öyle insanlarda aslında öyle bozan insanları sever bak gör sen o ymm ninde gözüne girmişsindir
Kuzum sanada dua ederiz ben hepimize edecem inşallah Allah kabul etsin
maş fasülyemin nar ekşisini unutmuşum
Kız bi çiğ köfte söyleyi verseydin adamalara.alırdın ekşilerini

bence bi yerlerde yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir.yazık olur güzel dostluk olmuş.
benim 20 yıllık arkadasım var aynı zamanda eltim oldu.betülle ortak arkadasımız.dostluktan eltiliğe bi geçiş yaşadık.yanlış anlaşılmalara mahal vermedik.
takılan takılar sorun oldu ki benim arkadasım maddiyatı zerre önemsemez.şaşırdım önce sonra içimde büyüteceğime konusayım dedim.ve konuşunca mesele çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…