Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nare83 bende bir zamanlar en en yakın arkadaşım olan iki kişi ile şu anda görüşmüyorum çok da takmıyorum biri ile 4 senedir konuşmuyorym diğeri ile 6 aydır falan.

ben insanları idare etmekten sıkıldım çünkü. kimsenin kişisel egolarını çekemiyorum...

eşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..

ayyyy iki dakikada beni delirtti yaaa kızım bir yemek yiyecek mutfaktaki bütün sandalyeleri geziyor yapma kızım dur kızım şuraya otur kızım en son sesimi yükseltince duruyor bu ne yaa çook sinirlendim hergün böyle hergün böyle....

eşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..

öyle tabii çok fazla arkadaşım vardı çok yani annem doğumda hastanede aklın erse ordakilerle bile hala görüşeceksin derdi.. ama çok azalttımm. kimileriyle mesafe koydum kimileriyle bağımı kopardım. Bu bahsettiğim insanlarda benim 20 yıllık arkadaşlarım.

bardağın yinede dolu tarafından bakalım her insanın hatası olur.birşey yaşadığımızda eski iyi günleri anımsamak lazım.
yoksa hiç bir arkadaslık dostluk ayakta kalmaz.ben kolay silmem insanları.
ki gittikçe yanlızlaşıyor insanlar.
mahrem meselelere katılıyorum bence bunları paylaşım samimiyet değil.

Öğrencilik döneminden arkadaşım 10 yıllık canım kardeşim dediğim kadin ben guz el bır işe girdim ondan güzel para kazandım önce evlendim diye selamı sabahi birden.kesti.
Ne.uzulmustum hatta aglamistim.
Nedir sorun ne.olur söyle diye.
Birşey yok dedi senin.hüsnü kuruntun.
Aptal misim . net

saçma sebeplerden arkadaşlık dostluk bitirilmesine bende karşıyım..ancak ailemden kayıplarım sırasında yanımda desteğini varlığını görmediğim herkesi çıkarttım hayatımdan..özür dilediler gelmek istediler ama hayır..o zaman yanımda olmadıysan hiç olma ..

kelebekolacam saçma sapan bir sebep belki ama onun içinde yaşadıgı şeyler vardı aynı Kedibochi gibi ondan daha iyi bir evde oturmam , daha tutmlu olmam harcamalarıma dikkat etmenmi bile çogu kz nasıl yapıyorsun banda de vs gibi söylemlerde bile bulunurdu , en son ki olay ben buna w.saptan yazıyorum bu bana yazmıyor hiç ama hep bölee bende diyorumki ya niye yazmıyorsun sitem diye sitem
bana yazmadıgını demedigini bırakmadı yanii saçma sapan bir sebepp
aman benden uzak olsun , evet yaşanmışlıklar var benim aklıma geliyor
onun aklına geliyormu bilmiyorum amaaa

mimu88 bende 6 aydır konuşmuyorum veee artık hiçte eksikligini hissetmiyorum
hadi aramız açıldı da bütün sosyal medydan silmek engellemek nedir yaa ergence

ahhhh onu heç sormaaaa ben daha yeni gözümü açıyorum.. spor yapınca daha çabuk atarsın canım....bende yarın başlayacam spora.
yürüyüş falan öğlen arası yapıyorum akşam da evin telaşı derken bana zaman kalmıyor canım am ayürüdüğüm de dinçlik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…