eşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..Nare83 bende bir zamanlar en en yakın arkadaşım olan iki kişi ile şu anda görüşmüyorum çok da takmıyorum biri ile 4 senedir konuşmuyorym diğeri ile 6 aydır falan.
ben insanları idare etmekten sıkıldım çünkü. kimsenin kişisel egolarını çekemiyorum...
eşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..
güzel bir sözzzeşimin söylediği bir söz vardı yıllar önce..çok severim ve doğru bulurum.."insanlar yanyana kurşuna dizilseler bile tek başlarına ölürler.."İnsan sosyal ama yalnız bir varlıktır..
Öğrencilik döneminden arkadaşım 10 yıllık canım kardeşim dediğim kadin ben guz el bır işe girdim ondan güzel para kazandım önce evlendim diye selamı sabahi birden.kesti.Kedibochi benim 8 yıllık arkadaşım hatta dost diyelim adı gerçekse dostluk denen şey
5 yıl aynı binada altı lı üstü oturdum
yeri geldi nöbet çıkışı 1 de geldi seni özledim diye kahve içmeye
yeri geldi , eşiyle iilgi paylaşımlafyaptı
herşey karşılıklı idi tabi
iki çocukla ben onunla kahve içmeye zaman ayırıdım severdim çünkü...
zor zamanlarımda yanımda idi bende onun
ben o binadan taşındım ve ipler kopmaya başladı
senin evin şöle benimki böle ler girdi araya
benim en son bi yatak odası yaptırmamamı durup durup çok pahalı diyerekten dile getirmeler
hafiften kıskançlıklar vs derken saçma sapan bir sebepten bizim ipler koptu
benim bütün sosyal medya hesaplarından sildi engelledi
ne mi oldum verdigim emege üzüldüm
geçen günelere üzüldüm
şimdii ise umrumda degilll
adım gibi eminim bir günn bana yazacakk
amaaa yazamıyım asla,
bi 5-8 yıl önce belki daha çok üzülürdüm ama şimdi az sarsıntı ile yoluma devam ediyorum.
hepimiz ediyoruz daktırımsanki asm bi canlandı kim dua etti bakayım
Sabah ben etmiştim yasanki asm bi canlandı kim dua etti bakayım
saçma sebeplerden arkadaşlık dostluk bitirilmesine bende karşıyım..ancak ailemden kayıplarım sırasında yanımda desteğini varlığını görmediğim herkesi çıkarttım hayatımdan..özür dilediler gelmek istediler ama hayır..o zaman yanımda olmadıysan hiç olma ..bardağın yinede dolu tarafından bakalım her insanın hatası olur.birşey yaşadığımızda eski iyi günleri anımsamak lazım.
yoksa hiç bir arkadaslık dostluk ayakta kalmaz.ben kolay silmem insanları.
ki gittikçe yanlızlaşıyor insanlar.
mahrem meselelere katılıyorum bence bunları paylaşım samimiyet değil.
ben yazını okuduğunda içimden şöyle geçirdim kayıdı bol olsun amaaa hiç hastası olmasın kimse hasta olmasın dedim .....sanki asm bi canlandı kim dua etti bakayım
ahhhh onu heç sormaaaa ben daha yeni gözümü açıyorum.. spor yapınca daha çabuk atarsın canım....bende yarın başlayacam spora.uykum gelmeye başladı bu bahar havası beni mahvetti
yürüyüş falan öğlen arası yapıyorum akşam da evin telaşı derken bana zaman kalmıyor canım am ayürüdüğüm de dinçlik hissediyorumahhhh onu heç sormaaaa ben daha yeni gözümü açıyorum.. spor yapınca daha çabuk atarsın canım....bende yarın başlayacam spora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?