ayyyy hayatımdaki bilmediğim duygu kıskançlık bir tek eşimi kısanırım o kadar başkasının yatı katı olmuş heç umrumda olmaz hatta bazı insanlar iş yerinde bugün ne giymiş diye gelip bakarlar... ben kim ne giyinmiş görmem bakmam bileeee aklıma bile gelmezzzzzz .....böyle insanlar şükür etmeyi bilmeyenler hep daha fazla diyenler... Çook şükür Rabbimim bana verdiklerine daha ne isteyeyim kimsenin arabasında evinde gözüm olmaz...... ben hiçç araba markası bilmem falanın şöyle arabası var derler bilmem bile o markayııı nasıl bişey hahahahah@kelebekolacam saçma sapan bir sebep belki ama onun içinde yaşadıgı şeyler vardı aynı @Sherrysherrylady gibi ondan daha iyi bir evde oturmam , daha tutmlu olmam harcamalarıma dikkat etmenmi bile çogu kz nasıl yapıyorsun banda de vs gibi söylemlerde bile bulunurdu , en son ki olay ben buna w.saptan yazıyorum bu bana yazmıyor hiç ama hep bölee bende diyorumki ya niye yazmıyorsun sitem diye sitem
bana yazmadıgını demedigini bırakmadı yanii saçma sapan bir sebepp
aman benden uzak olsun , evet yaşanmışlıklar var benim aklıma geliyor
onun aklına geliyormu bilmiyorum amaaa
mimu88 bende 6 aydır konuşmuyorum veee artık hiçte eksikligini hissetmiyorum
hadi aramız açıldı da bütün sosyal medydan silmek engellemek nedir yaa ergence
ayyyy hayatımdaki bilmediğim duygu kıskançlık bir tek eşimi kısanırım o kadar başkasının yatı katı olmuş heç umrumda olmaz hatta bazı insanlar iş yerinde bugün ne giymiş diye gelip bakarlar... ben kim ne giyinmiş görmem bakmam bileeee aklıma bile gelmezzzzzz .....böyle insanlar şükür etmeyi bilmeyenler hep daha fazla diyenler... Çook şükür Rabbimim bana verdiklerine daha ne isteyeyim kimsenin arabasında evinde gözüm olmaz...... ben hiçç araba markası bilmem falanın şöyle arabası var derler bilmem bile o markayııı nasıl bişey hahahahahöyle bakarım ...
hiç bişey bizim değil ki Malikül Mülk......
Ayy aynı şeyler ne çok aynen basimiZa gelmiş benim de ünivden beri dostum canım kardes bildiğim şu an kendisi işsiz eşi calismiyo4 falan die ben lé gorusmuo ve selam sabah kesildi . Kacâ aydır aramadi aramam. Fena silerim vallaÖğrencilik döneminden arkadaşım 10 yıllık canım kardeşim dediğim kadin ben guz el bır işe girdim ondan güzel para kazandım önce evlendim diye selamı sabahi birden.kesti.
Ne.uzulmustum hatta aglamistim.
Nedir sorun ne.olur söyle diye.
Birşey yok dedi senin.hüsnü kuruntun.
Aptal misim . net
Begosum Haklisn kuzum . Sıfır spor sonum bu zaar neyse tartı da istedgmz kiloyu görené kadar pes etmek yok . Ben gidem yemek yapem . Bugün bişi yemedim doğru düzgün çok acimmm. Biraz ekmek arası peynir mi yesm yainternettende bak şery
bazen denk geliyo
inşallah komşuluğu güzel,yeri mekanı güzel kullanışlı bir ev bulursunuz
Antepia27 ablam kimse seni kapmadan dua ablam olur musun . Omerlerimize dua ederik
Ayy öldümm bittim 75 dakika tabanı tığılanmışş it gibi yürüdümmm kızlar
allah kabuletsin betülcookkk iş var çokkk aklımda burada
Bugün niyetliyım yemekte yiyemeyince zaman hiç geçmiyor
aminn, cümlemizden kabul buyursun GÜZELLER GÜZELİ RABBİMallah kabuletsin betül
cookkk iş var çokkk aklımda burada
Bugün niyetliyım yemekte yiyemeyince zaman hiç geçmiyor
hepimiz adına ;
Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!
aminnnnn canımmm. Allah kabul etsin bende istedim tutayım diye ama regliye denk geldiii sonra inşallah...hepimiz adına ;
Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!
bende hep sahursuz tutarım çünkü geç saatte yiyince midem yanıyor.. ramazanda da öyle sahursuz tutarım .....Amin canım inşallahAllah kabul etsin bende niyetliyim dakikaları sayıyorum bugün konuşacak halim yok ya sahurda da bir şey yemeyince fena oldu
Ramazanda az da olsa yiyorum ben ama şimdi böyle sarstı açım diye bağırasım var Allah affetsinbende hep sahursuz tutarım çünkü geç saatte yiyince midem yanıyor.. ramazanda da öyle sahursuz tutarım .....
Vicdanii çorbamı da sade içtim güzelimmm gelsin inşallah bol boll eksiler yarına
Öyle yaparsın canım salata doldu doluysa tok tutar zatenaçımmmm kalkıp salatamı yiyeyim artık..erkenmi acaba bilemedim..çok acıkırsam 7 gibi elmamı yerim olmazsa
Begüş sen daha çıtır annesinayy yine iş çıkışı çarşıya gitmem lazım,işten çıkıp çarşıya gitme işi beni çok yoruyo yaşlanıyorum artık
oruç tutan güzeller Allah kabul etsin oruçlarınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?