Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyyy hayatımdaki bilmediğim duygu kıskançlık bir tek eşimi kısanırım o kadar başkasının yatı katı olmuş heç umrumda olmaz hatta bazı insanlar iş yerinde bugün ne giymiş diye gelip bakarlar... ben kim ne giyinmiş görmem bakmam bileeee aklıma bile gelmezzzzzz .....böyle insanlar şükür etmeyi bilmeyenler hep daha fazla diyenler... Çook şükür Rabbimim bana verdiklerine daha ne isteyeyim kimsenin arabasında evinde gözüm olmaz...... ben hiçç araba markası bilmem falanın şöyle arabası var derler bilmem bile o markayııı nasıl bişey hahahahahöyle bakarım ...

hiç bişey bizim değil ki Malikül Mülk......

ay aynen yaaaa , bend ehiç önemsemem gittigim yerde güler yüze bakarım
yemişlik içilmişlik aramamm
neyse onunda ömrü okadarmış diyorumm
yapacak birşey yok temzilik iyidir arada

Ayy aynı şeyler ne çok aynen basimiZa gelmiş benim de ünivden beri dostum canım kardes bildiğim şu an kendisi işsiz eşi calismiyo4 falan die ben lé gorusmuo ve selam sabah kesildi . Kacâ aydır aramadi aramam. Fena silerim valla

internettende bak şery
bazen denk geliyo
inşallah komşuluğu güzel,yeri mekanı güzel kullanışlı bir ev bulursunuz
Begosum Haklisn kuzum . Sıfır spor sonum bu zaar neyse tartı da istedgmz kiloyu görené kadar pes etmek yok . Ben gidem yemek yapem . Bugün bişi yemedim doğru düzgün çok acimmm. Biraz ekmek arası peynir mi yesm ya güç enerji kalmamis aç Aç evi sil supur

cookkk iş var çokkk aklımda burada
Bugün niyetliyım yemekte yiyemeyince zaman hiç geçmiyor

hepimiz adına ;

Ey Rabbimiz! Bize dünyada da iyilik ver,ahirette de iyilik ver. Bizi cehennem azabından koru!

Amin canım inşallah Allah kabul etsin bende niyetliyim dakikaları sayıyorum bugün konuşacak halim yok ya sahurda da bir şey yemeyince fena oldu

Amin canım inşallah Allah kabul etsin bende niyetliyim dakikaları sayıyorum bugün konuşacak halim yok ya sahurda da bir şey yemeyince fena oldu
bende hep sahursuz tutarım çünkü geç saatte yiyince midem yanıyor.. ramazanda da öyle sahursuz tutarım .....

açımmmm kalkıp salatamı yiyeyim artık..erkenmi acaba bilemedim..çok acıkırsam 7 gibi elmamı yerim olmazsa
Öyle yaparsın canım salata doldu doluysa tok tutar zaten
ayy yine iş çıkışı çarşıya gitmem lazım,işten çıkıp çarşıya gitme işi beni çok yoruyo yaşlanıyorum artık
Begüş sen daha çıtır annesin
oruç tutan güzeller Allah kabul etsin oruçlarınızı...

Amin canım inşallah cümlemizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…