bende çok istiorum 3yada 4 kilo daha vermeyi
sekerler ben cikiyorum...yarin sabahciyim erken kalkicam..simdiden kalkim uttumu felan yapim yatim...malum kargalar birt etmeden biz aciyoruz gozumuzuhepinizi cokkkk opuyorummm...
julicim daha isteme felan olmadi bildigim kadariyla:26:..hemen yazin nasil nisan olacak??
ayy ınsallahh canım verırsın ınsallah
sen kac yasındasın tatlımm bıde nısan nezaman canımm
23 e girdim cnmnişan ya temmuz ya eylül bir aksilik çıkmazsa öle düşünüoruz
karadenıze mı gelın oluyorsun anaaa nerelı asker soyle hele gelınımm bende karadenızlıyım
bende karadenizliyim cnm ben samsunluyum aşkım ordulu
ayy julıcım bende artvınlıyımmm kocısım gıresunlu ama artvındeyız sımdılık burda calısıyoruz ıkımızde bır ıkı seneye gıresuna gıdıcegız bakalım hayırlısı olsun tatlım senın ısınde
aaaaaaaa ne güsel sen hiç gittin mi orduyaaa
gıttım tatlım cok guzel ordu ben cok begendım zaten orduyu sende begenırsın yanı ben samsunuda bılıyorum tabı senınn memleketın ama bence ordu samsundan daha guzel bır yer julıyacımm.
hadı ben cıkıyorum tatlım ıyıgeceler sana
bizde dün mangaldaydik.bugünde esim calistigi icin tunuslu arkadasimla piknige gittik.3 gündür develer gibi yiyorum.ne olacak benim bu halim:18:buna bende uzgunum ama meyvenin kararinada saygi duyuyorum .ayrilmamasi benimde tercihim insalah ayrilmaz bu kararindan vazgecer
sanada iyi aksamlarcanimya bugun sabahtan beri piknige gitmistim simdi geldim hemende buraya geldim cunki sizleri cok özledim
sendemi Brütüsmerhaba kızlar piknici ablanız geldiiiii
masallah hepimiz birbirimize saygiliyiz,seviyoruz birbirimizi.saygisizlik hic olmadi aramizda.ayyy göze gelicez diye korkuyorum.Allah nazarlardan korusuncanim malesef bazi olumsuzluklar oluyor takimlarda...aranizda neler gecti bilemem...meyvem malesef takimdan ayrilmak istiyor...ki gonlumkesinlikle ayrilmamasindana yana...hala cikmaz diye ondan cevap beliyorum...ama cikarim derse elbet senide aramiza alabiliriz.benim icin bir sorun yok..diger takim arkadaslarda kabul ederse senide aamiza aliriz..ama enbasta soylim, bol paylasim sart yoksa bukadar sevecen olmaya bilirim ama kizlar...her gelen bizim takima transfer oldukca beni dovecek diger takim kaptanlari haberiniz olsun malum buaralar takimimiz cok gozde ama suda bir gercek...Allah nazarlardan korusun takimimizi ve arkadaslik, ablalik ve kardesligimizi tabiki
saferanim, siz ne derseniz oben sizinle her karara varim
aynen sirrimiz saygi:129:14. takımda kopmalar var 3 kişi başvurmuş başka takım için aman nazar deymesintakımımıza sen ne dersen ben uyarım bu konuda canım
takımımızda herkes birbirine saygılı bizim sırrımız bu
cnm aileler bilio zaten isteme haziran ayında olur temmuzda yada eylülde de nişan olcak askerim olsun istio artık 4 yıldır çıkıoruz cnm biz çok bekledim yeter dada demem den belli demi karadeniz gelini olacağım
azericim sen nerelisin
Ben IGDIR'liyim.
anladım cnm ama sende karadenize pek uzak sayılmazsın
hmm biz galiba artvin taraflarina yakin oluyoruz.yani dogu karadenize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?