Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy ben bu hafta meyve ve proteınle kendımı soklamayı dusunuyroum yanı sıfır yag sıfır seker dusunuyorum bakalım cumaya kadar bıseylerı etkılermı

sekerler ben cikiyorum...yarin sabahciyim erken kalkicam..simdiden kalkim uttumu felan yapim yatim...malum kargalar birt etmeden biz aciyoruz gozumuzu hepinizi cokkkk opuyorummm...

julicim daha isteme felan olmadi bildigim kadariyla:26:..hemen yazin nasil nisan olacak??

cnm aileler bilio zaten isteme haziran ayında olur temmuzda yada eylülde de nişan olcak askerim olsun istio artık 4 yıldır çıkıoruz cnm biz çok bekledim yeter da da demem den belli demi karadeniz gelini olacağım

aaaaaaaa ne güsel sen hiç gittin mi orduyaaa

aaaaaa gerçekten mi çok mutlu oldum cnm yaaa tmm çık bakalım gene görüşürüz tatlım

bizde dün mangaldaydik.bugünde esim calistigi icin tunuslu arkadasimla piknige gittik.3 gündür develer gibi yiyorum.ne olacak benim bu halim:18:
merhaba kızlar piknici ablanız geldiiiii
sendemi Brütüsyaz geldi ya,basladi mangallar piknikler masallah
masallah hepimiz birbirimize saygiliyiz,seviyoruz birbirimizi.saygisizlik hic olmadi aramizda.ayyy göze gelicez diye korkuyorum.Allah nazarlardan korusun
14. takımda kopmalar var 3 kişi başvurmuş başka takım için aman nazar deymesintakımımıza sen ne dersen ben uyarım bu konuda canım

takımımızda herkes birbirine saygılı bizim sırrımız bu
aynen sirrimiz saygi:129:
cnm aileler bilio zaten isteme haziran ayında olur temmuzda yada eylülde de nişan olcak askerim olsun istio artık 4 yıldır çıkıoruz cnm biz çok bekledim yeter da da demem den belli demi karadeniz gelini olacağım

daaaa eki bizdede cok var canim.bizde cok kullaniriz.

merhaba kızlaaar...

tüm annelerin ve geleceğin annelerinin anneler gününü kutlarım.. bitmeden yetiştim, ohh bee...

bugün hem anneler günü telaşı, hem de nikah telaşımız vardı.. zaten pazar günleri yoğun oluyor, bu kez cidden hiçbirşey anlamadım.. işlerim anca bitti.. yani bitti derken şu anda yapabildiklerim, ses yapıp oğlumu uyandırmamak için kalan birkaç bulaşığımı yıkayamadım.. makineye girecek şeyler değil, artık yarın yıkayacağım.. banyo yapacak halim kalmadı valla ama yatmadan onu da aradan çıkarmam lazım..

hafta başlıyor, artık bol bol görüşürüz yine kızlarr.. haftasonu çok dikkat etmesem de yediklerime aşırıya da kaçmadım, kilom şimdilik sabit.. bakalım haftaiçi ne olacak.. :26::26:

iyi geceler hepinize.... yarın görüşürüz..

bugün pazar olmasina ragmen gecmisi oku oku bitiremedim.masallah.cok hosuma gitti.
kizlar sünnet telasiydi,stresiydi,bitti gecti.bu yüzden artik yarindan itibaren sayimlara basliyorum yeniden.haberiniz olaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…