neyse kizlar ben yatmaya gidiyorum.yarin cocuklari okula birakip esimle doktora gidicez.hic sevmedigim bir is doktora gitmek yaa,nefret ediyorum.öfff keske doktarlar eve gelseydi
barıştığınıza çok sevindim allah mutluluğunuzu bozmasın canım.....gözünaydın kavuşuyorsun sonundaaa....ahh meyvem ahhh öle bir koşturma içerisindeim kiiii yeni bir iş yeri açıoruz ora ile de ben ilgileniorum 1 haftadır psikolojim mahvoldu askerimle ayrıldık 3 gün sora tekrar barıştık ama neler yaşadım duygusal olarak gel de bana sorşimdide son 9 gün askerim gelioooo yaşadıklarım bunlar işteee gör bakk neler çekmiş bu julianız kaç günlerdir
biz de seni özlediiiik...buna bende uzgunum ama meyvenin kararinada saygi duyuyorum .ayrilmamasi benimde tercihim insalah ayrilmaz bu kararindan vazgecer
sanada iyi aksamlarcanimya bugun sabahtan beri piknige gitmistim simdi geldim hemende buraya geldim cunki sizleri cok özledim
abee herkes piknikteymiş haftasonu desene..ben de kahvaltıda piknikteydim...çeyrek simit biraz kepek ekmeğiyle kahvaltılık yedim çok fazla değildi ama biraz kaçtı öğlen akşam çok az yedim....merhaba kızlar piknici ablanız geldiiiii
meyveme sonkez soralım tatlım onun dışında sorun yoook...Alındım mı takıma kaptan?13. takımdan da çağırdılar sağolsunlar,ama benim gönlüm eski takım arkadaşım Julia'nın da referansıyla 7. takımdan yana.Eski takım arkadaşlarımdan ayrıldığım için buruğum ama,bir an önce de netleşmesini istiyorum nerede olacağımın.Zaten 3 gündür bu sorunlar yüzünden yeterince dağıldım diyetimde,bir an önce toparlanmak istiyorum.Net karar nedir kaptanım?
sallaaa ....biraz dinlendde yaparsın....amannn kilolar gider yaaa sıkma canınnı temizlik yapılmış benim eve de bi el atıversen yaaa bişeyler götürecek neredeysedaha yeni geldik piknikden ööle oturuyorum ama ben
kız juliii....minnoş giresun..senle ben ordu geliniymişiz desene....ben kilis liyim karadenize düştüm gerçi istanbul da doğup büyüdüm ama memleketimden hiç vazgeçmem...aaaaaaaa ne güsel sen hiç gittin mi orduyaaa
bi piknikçi daha çıktııı...afiyet olsuuun...önümüzde ki günlere bakalıım...bizde dün mangaldaydik.bugünde esim calistigi icin tunuslu arkadasimla piknige gittik.3 gündür develer gibi yiyorum.ne olacak benim bu halim:18:
sendemi Brütüsyaz geldi ya,basladi mangallar piknikler masallah
masallah hepimiz birbirimize saygiliyiz,seviyoruz birbirimizi.saygisizlik hic olmadi aramizda.ayyy göze gelicez diye korkuyorum.Allah nazarlardan korusun
aynen sirrimiz saygi:129:
daaaa eki bizdede cok var canim.bizde cok kullaniriz.
tunaydinnn kizlarr...ben geldimmmm...tukan acilmistirr buyrunnn.
saferancim sanada gunaydin tatlim sende erkencisin bugun
evet canım çocukları okula yolllarken bakiim dedim...bi mesaj attım sana ..özelden...
meyveeee, dogaaa ablacimmmm nerde kaldinizzzzz..tukan acilmistirrr
günaydın kızlarrrrr
çayın altını yaktın mı silip süpürmeyi minnoş çırak gelir birazdan o yapar
çayın altını yaktın mı silip süpürmeyi minnoş çırak gelir birazdan o yapar
geldım geldım sekercımmm ayy gec kaldım bu sabah patron ama bı sorekı nıyee
valılık yazı yazmıs butun kamu kurumları artık 8:30 aksamda 17:30 olmus ay cok sevındım bende uyudum valla hemen supurgeyı alemde gelemmtukanımızz tertemız olsun
barıştığınıza çok sevindim allah mutluluğunuzu bozmasın canım.....gözünaydın kavuşuyorsun sonundaaa....
biz de seni özlediiiik...
abee herkes piknikteymiş haftasonu desene..ben de kahvaltıda piknikteydim...çeyrek simit biraz kepek ekmeğiyle kahvaltılık yedim çok fazla değildi ama biraz kaçtı öğlen akşam çok az yedim....[/COLOR]
meyveme sonkez soralım tatlım onun dışında sorun yoook...
sallaaa ....biraz dinlendde yaparsın....
kız juliii....minnoş giresun..senle ben ordu geliniymişiz desene....ben kilis liyim karadenize düştüm gerçi istanbul da doğup büyüdüm ama memleketimden hiç vazgeçmem...
bi piknikçi daha çıktııı...afiyet olsuuun...önümüzde ki günlere bakalıım...
hazırım kaptanımmmmm:80:gunaydin canim, nasilsin...hazirmisin yeni haftaya???
geldım geldım sekercımmm ayy gec kaldım bu sabah patron ama bı sorekı nıyee
valılık yazı yazmıs butun kamu kurumları artık 8:30 aksamda 17:30 olmus ay cok sevındım bende uyudum valla hemen supurgeyı alemde gelemmtukanımızz tertemız olsun
bugune bu haftaya hıtafennnn
amanda karayag gıdıver amannnnn
7 takımdan gıdıver amannnn(burası uzun hava seklınde sımdık hızlanıyoruzz))
giiittt gideceksennnn beklemeeee (karayaga soyluyoruz bunu))
farklı degılsınnn sende (hepınızz pıss karayagsınız ıstee))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?