Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

neyse kizlar ben yatmaya gidiyorum.yarin cocuklari okula birakip esimle doktora gidicez.hic sevmedigim bir is doktora gitmek yaa,nefret ediyorum.öfff keske doktarlar eve gelseydi

barıştığınıza çok sevindim allah mutluluğunuzu bozmasın canım.....gözünaydın kavuşuyorsun sonundaaa....
biz de seni özlediiiik...
merhaba kızlar piknici ablanız geldiiiii
abee herkes piknikteymiş haftasonu desene..ben de kahvaltıda piknikteydim...çeyrek simit biraz kepek ekmeğiyle kahvaltılık yedim çok fazla değildi ama biraz kaçtı öğlen akşam çok az yedim....
meyveme sonkez soralım tatlım onun dışında sorun yoook...
amannn kilolar gider yaaa sıkma canınnı temizlik yapılmış benim eve de bi el atıversen yaaa bişeyler götürecek neredeyse daha yeni geldik piknikden ööle oturuyorum ama ben
sallaaa ....biraz dinlendde yaparsın....
aaaaaaaa ne güsel sen hiç gittin mi orduyaaa
kız juliii....minnoş giresun..senle ben ordu geliniymişiz desene....ben kilis liyim karadenize düştüm gerçi istanbul da doğup büyüdüm ama memleketimden hiç vazgeçmem...
bi piknikçi daha çıktııı...afiyet olsuuun...önümüzde ki günlere bakalıım...

çayın altını yaktın mı silip süpürmeyi minnoş çırak gelir birazdan o yapar

geldım geldım sekercımmm ayy gec kaldım bu sabah patron ama bı sorekı nıyee
valılık yazı yazmıs butun kamu kurumları artık 8:30 aksamda 17:30 olmus ay cok sevındım bende uyudum valla hemen supurgeyı alemde gelemm tukanımızz tertemız olsun

hosgeldin minnosummmm temizlik isi bitti...ben hallettim...sen bir sarki/turku/rap muzik patlati ver bakemde kendimize gelek

aslında bende kahvaltıya gitmek isterdim emme benim heriffff mangalcıgittiğimiz yerde güzeldi

bugune bu haftaya hıtafennnn

amanda karayag gıdıver amannnnn
7 takımdan gıdıver amannnn (burası uzun hava seklınde sımdık hızlanıyoruzz))

giiittt gideceksennnn beklemeeee (karayaga soyluyoruz bunu))
farklı degılsınnn sende (hepınızz pıss karayagsınız ıstee))

gunaydin canim, nasilsin...hazirmisin yeni haftaya???
hazırım kaptanımmmmm:80:

hep bahane hep bahane çek süpürgeyi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…