Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende arıyorum yenii şeylerrrr

bunu yapmıştım 72.6 dan 69.9 a düşmüştüm 3-4 yıl oldu ama...

Güzelimm hep patates mii güzel etkisi olmuş muyduu pekii

yok delyim şu şekilde yapılıyor.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Nasıl Yapılır?
  • 1. Gün patates günüdür. Patatesi haşlayın ve istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız yağ kullanmamalısınız. Baharat kullanabilirsiniz. Sınır yok ne kadar yemek isterseniz yiyin
  • 2. Gün sebze günüdür. Her çeşit sebzeyi haşlayarak yiyebilirsiniz. Yine yağ kullanımı yasak. Çiğ şekilde de tüketebilirsiniz. Sebze gününde de sınır yok istediğiniz kadar yiyin.
  • 3. Gün et günü. Balık ya da ızgara ne şekilde et yemek isterseniz yiyebilirsiniz. Etler yağsız olmalı ve yağ da da pişirilmemeli. Sınır yine yok istediğiniz kadar yiyin.
  • 4. Gün de meyve günüdür. Muz haricinde her türlü meyveyi yiyebilirisiniz. Hiçbir sınırlama yok doyana kadar yiyin.
  • 5. Gün yani son gün ise yumurta günüdür. Yumurta ile ne yapmak isterseniz yapın ve yiyin ama sadece yumurta ile başka hiçbir şey eklemeyin. Yumurtaya sadece baharat ekleyebilirsiniz yağ yine yasak. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz.

Benim rahmetli ıngilizce hocam,.70 küsur yaşında hala kilosuna.dikkat eden.zarif bir kadındı.
Ne zaman.3~5 kilo alsam bu.diyeti yaparim derdi.
Rahmet istedi vesilenle.

Vayyyy güzelmişş peki sen denedin mi tatlım sonuç kaç gitti merak ettimm

Spor önemli bende sporsuz zayıflayamıyorum eminim etkisi olacak sende

Vermişsin sonuçta ama dediğin gibi vücudu şaşırtmak gerek kilo sıkmış takılı kalmış

geçen hafta : 70,300
Bu hafta : 70,200
Giden :-100
yüzde : 0,14

Bu hafta regli mağduru oldum yoksa bilirsiniz her hafta müthiş kilolar veriyorummmm hahaha )) aslında bi ara çok artıdaydım regliden dolayı ine ine bu kadar inmişim wc yok beklemedim.. dışarı çıkacam biraz işlerim var.....

bak işte maşallah bu hafta ben az kilo verdim millet uçmuş hep böyle oluyor ben az verince millet uçuyor ben verince millet duraksıyor var ben de sıkıntı hahahaha )))

Olsun bir farkın oluyor işte

Olsun bir farkın oluyor işte
asıl seni tebrik ediyorum okudum geçmişi ama ayrı ayrı dönemedim minnakımmmm net çook yavaşlamış zar zor giriyorum yarın dönüyor hızlı bi şekilde netim olur artık teldeki neti kullanayım evin neti öldürecek beniiiii

Günaydinlar 7.takımın fıstıkları...sayfalar uçmuş sabah sabah...benim kiz da geç kalktı bu sabah.uyumuşuz şimdi kalktık.azcık geçmişe baktim fazla bakarsan kızım acıkmış kafamı yerdi...tartıldım geldim...
70.3kiloymuşum...Allahım ben nasıl bu hale geldim insan bu kadar kiloyu neden alır ve bir şey yapmazki.çok kızgınım kendime
Hadi bakalım kahvaltı zamanı...görüşürüz yine...
Buarada çoook güzel kilolar vermişiz tebrik ederim herkesi...
vorones hadi bakalım.pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah...inşallah her hafta yüzdem 1...li birşeyler olur...

Teşekkür ederim tatlım valla anlamadım bende bir anda oldu dıyet bağışıklığı düşürüyor bende...
İnşallah bu hafta 1 kilonun üstünde vericem çok istiyorum 5 rakamları artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…