Abenin 4 günlük kürü yapmışmıydın canım senbende arıyorum yenii şeylerrrr
ay herkeşler geçti beniiii.
bende arıyorum yenii şeylerrrr
Güzelimm hep patates mii güzel etkisi olmuş muyduu pekii
Benim rahmetli ıngilizce hocam,.70 küsur yaşında hala kilosuna.dikkat eden.zarif bir kadındı.bunu yapmıştım 72.6 dan 69.9 a düşmüştüm 3-4 yıl oldu ama...
yok delyim şu şekilde yapılıyor.
5 Günde 5 Kilo Diyeti Nasıl Yapılır?
- 1. Gün patates günüdür. Patatesi haşlayın ve istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız yağ kullanmamalısınız. Baharat kullanabilirsiniz. Sınır yok ne kadar yemek isterseniz yiyin
- 2. Gün sebze günüdür. Her çeşit sebzeyi haşlayarak yiyebilirsiniz. Yine yağ kullanımı yasak. Çiğ şekilde de tüketebilirsiniz. Sebze gününde de sınır yok istediğiniz kadar yiyin.
- 3. Gün et günü. Balık ya da ızgara ne şekilde et yemek isterseniz yiyebilirsiniz. Etler yağsız olmalı ve yağ da da pişirilmemeli. Sınır yine yok istediğiniz kadar yiyin.
- 4. Gün de meyve günüdür. Muz haricinde her türlü meyveyi yiyebilirisiniz. Hiçbir sınırlama yok doyana kadar yiyin.
- 5. Gün yani son gün ise yumurta günüdür. Yumurta ile ne yapmak isterseniz yapın ve yiyin ama sadece yumurta ile başka hiçbir şey eklemeyin. Yumurtaya sadece baharat ekleyebilirsiniz yağ yine yasak. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ben sana söyledim kaptanım öyle koruma olmaz tebrik ederim ama çok fazla erimeGeçen Hafta :59.6
Bu Hafta 59
Fark : 0.6
% 1.01
nehirnil111 dediğin çıktı canım , biraz daha yemem gerekmiş ..
Vayyyy güzelmişş peki sen denedin mi tatlım sonuç kaç gitti merak ettimmbunu yapmıştım 72.6 dan 69.9 a düşmüştüm 3-4 yıl oldu ama...
yok delyim şu şekilde yapılıyor.
5 Günde 5 Kilo Diyeti Nasıl Yapılır?
- 1. Gün patates günüdür. Patatesi haşlayın ve istediğiniz gibi yiyebilirsiniz. Yalnız yağ kullanmamalısınız. Baharat kullanabilirsiniz. Sınır yok ne kadar yemek isterseniz yiyin
- 2. Gün sebze günüdür. Her çeşit sebzeyi haşlayarak yiyebilirsiniz. Yine yağ kullanımı yasak. Çiğ şekilde de tüketebilirsiniz. Sebze gününde de sınır yok istediğiniz kadar yiyin.
- 3. Gün et günü. Balık ya da ızgara ne şekilde et yemek isterseniz yiyebilirsiniz. Etler yağsız olmalı ve yağ da da pişirilmemeli. Sınır yine yok istediğiniz kadar yiyin.
- 4. Gün de meyve günüdür. Muz haricinde her türlü meyveyi yiyebilirisiniz. Hiçbir sınırlama yok doyana kadar yiyin.
- 5. Gün yani son gün ise yumurta günüdür. Yumurta ile ne yapmak isterseniz yapın ve yiyin ama sadece yumurta ile başka hiçbir şey eklemeyin. Yumurtaya sadece baharat ekleyebilirsiniz yağ yine yasak. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Spor önemli bende sporsuz zayıflayamıyorum eminim etkisi olacak sendegünaydın canlar ciğerler sevdicekler
mutlu muyum değilim ama böyle olacağı belli idi
en azından azcık da olsa eksi var
geçen hafta 61
bu hafta 60,80
fark 200 gr cık
pazartesi spora başlıyorum
bir şeyler olur diye umud ediyorum.
Ausencia
31 mart hedefi tutmadı bu bana yakışmadı biliyorum
Günaydın kızlar..
100 gramcık vermişim tabi vermek denirse..çünkü 23 mart sabahı 73.2 yi görmüştüm tartıda bugün 73.5.. 24 marta göre 100 gram..ama vermiş saymıyorum..iyi ki bu takılma 77-78 arası olmadı diyeti bırakabilirdim..şimdi diyorumki 3 ay önce 70 e 10 kilo vardı şimdi 3-4 sık dişini Hülya..
grçrn hafta:73.6
Bu hafta:73.5
Fark:100 gram
2.7 vermiştim..5 günde..Vayyyy güzelmişş peki sen denedin mi tatlım sonuç kaç gitti merak ettimm
ben hatırlıyorum 76,800 idin76 .O kızlar en son ne çıktım hatırlamıyorum 78.7 mı 77.5 mu bilemedim
Kilo verenler tebrikler
geçen hafta : 70,300
Bu hafta : 70,200
Giden :-100
yüzde : 0,14
Bu hafta regli mağduru oldum yoksa bilirsiniz her hafta müthiş kilolar veriyorummmm hahaha)) aslında bi ara çok artıdaydım regliden dolayı ine ine bu kadar inmişim wc yok beklemedim.. dışarı çıkacam biraz işlerim var.....
bak işte maşallah bu hafta ben az kilo verdim millet uçmuş hep böyle oluyor ben az verince millet uçuyor ben verince millet duraksıyor var ben de sıkıntı hahahaha)))
asıl seni tebrik ediyorumOlsun bir farkın oluyor işte
Eki Görüntüle 1975300
Geçen Hafta: 65.5
Bu Hafta: 63.8
Fark: -1.7
Yüzde: 2.60
Hanimiş benim ponponlarımAusencia
Şekeri engelledi tabi vermeni inşallah haftaya güzel sonuç alacaksın
Geçmiş olsun Şekerim geçen hafta bende bir akşamda şifayı kapmıştım
Sütlaç ve pizza etkilemiştir ama inşallah daha da fazlasını verirsin bu hafta sıkarsan
Teşekkür ederim tatlım valla anlamadım bende bir anda oldu dıyet bağışıklığı düşürüyor bende...Şekeri engelledi tabi vermeni inşallah haftaya güzel sonuç alacaksın
Geçmiş olsun Şekerim geçen hafta bende bir akşamda şifayı kapmıştım
Sütlaç ve pizza etkilemiştir ama inşallah daha da fazlasını verirsin bu hafta sıkarsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?