Kuzum sende süpersin
Mükemmelsinnn sarı papatyammmm
Geldim kaptanım geldim çokkkkk iddalıyım bu hafta bennnn
Sen alçak uçuş seviyorsun daktırım .. ne yalan söyleyeyim kelebekten aldığım tarif diyince suratımın şekli bi tuhaf oldu ...
O zaman yemiyeceksin değil mi ? ana fikir çok net .
Yine de 300 gr gitmiş .. kaldı ki sende veren metalardansın .
Bu hafta derhal eski iddialı şekercikızı bekliyorum aramıza .
Kimse yok muuuu?bak ben acayip tanışmak istiyom ha
Ben sana kızginim valla ..neden şimdi değil neden p.tesi. kk de günler hafta cumadan başlar bunu biliosun. Ha demsissin ki haftasonu arkadaşlar olacak yerim bilmem ne .ihhhiiihh olmaz. 70 sana yakışmış kal öyle ! ! ! !Günaydinlar 7.takımın fıstıkları...sayfalar uçmuş sabah sabah...benim kiz da geç kalktı bu sabah.uyumuşuz şimdi kalktık.azcık geçmişe baktim fazla bakarsan kızım acıkmış kafamı yerdi...tartıldım geldim...
70.3kiloymuşum...Allahım ben nasıl bu hale geldim insan bu kadar kiloyu neden alır ve bir şey yapmazki.çok kızgınım kendime
Hadi bakalım kahvaltı zamanı...görüşürüz yine...
Buarada çoook güzel kilolar vermişiz tebrik ederim herkesi...
vorones hadi bakalım.pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah...inşallah her hafta yüzdem 1...li birşeyler olur...
Sağol canım benimasıl seni tebrik ediyorumokudum geçmişi ama ayrı ayrı dönemedim minnakımmmm net çook yavaşlamış zar zor giriyorum yarın dönüyor hızlı bi şekilde netim olur artık teldeki neti kullanayım evin neti öldürecek beniiiii
Teşekkür ederim tatlım valla anlamadım bende bir anda oldu dıyet bağışıklığı düşürüyor bende...
İnşallah bu hafta 1 kilonun üstünde vericem çok istiyorum 5 rakamları artık
Dellyy m tebrikler. Aynen devam . Her hafta boyle olsa dadindan yenmesss@Sherrysherryladygüzelimmm vallahiii enerjim yerine geldii müthişş bir sevinç var içimde kıpır kıpırımm vallahii nehirnil111 sağoalsun kuzum çok tşk ederim
Geçmiş olsun seker im benim de burnum fiş fiş. Hapşırık tiksirik yavruma gecmeşe bariGünaydın kizlar bir hastayımki her yerim dökülüyor insan bir günde nasıl böyle grip olur hiç anlamadım...
Günaydinlar 7.takımın fıstıkları...sayfalar uçmuş sabah sabah...benim kiz da geç kalktı bu sabah.uyumuşuz şimdi kalktık.azcık geçmişe baktim fazla bakarsan kızım acıkmış kafamı yerdi...tartıldım geldim...
70.3kiloymuşum...Allahım ben nasıl bu hale geldim insan bu kadar kiloyu neden alır ve bir şey yapmazki.çok kızgınım kendime
Hadi bakalım kahvaltı zamanı...görüşürüz yine...
Buarada çoook güzel kilolar vermişiz tebrik ederim herkesi...
vorones hadi bakalım.pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah...inşallah her hafta yüzdem 1...li birşeyler olur...
Hamirrr ci gibisin kizzz . Yemedin ki hamurrr. Nie gram. Kilo bildirdin mi ne kadan gunahinGramcı Betül geldi baaacıııı,
gramcı Betüllll
bana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.Daktıra kafa tutan uçuyor :))) seni de umay villacı yapalım
Kuzum sende süpersintebriğin büyüğü sana tatlım, kırdın zincirlerini
ben epeydir kilo vermiyorum ya ondan böyle çok gitti tatlımhaftaya bu kadar veremem sanıyorum
belki 20. yıl düğünü yaparız canımbana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.
1.yaş itibariyle
2.coluk cocuk ev iş stresim cok benim
3.listemde olsa vaktnde yapamadıgım ne bulursam yemek zorunda kaldıgım zaman cok oluyor.
4.bide bilinç altı gelinlik mi giyecen diyor.
geçmiş olsun canımmmTeşekkür ederim tatlım valla anlamadım bende bir anda oldu dıyet bağışıklığı düşürüyor bende...
İnşallah bu hafta 1 kilonun üstünde vericem çok istiyorum 5 rakamları artık
ben evleneli daha 10 yılbelki 20. yıl düğünü yaparız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?