Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geldim kaptanım geldim çokkkkk iddalıyım bu hafta bennnn

Kimse yok muuuu?bak ben acayip tanışmak istiyom ha
_AYNURA_ hoşgeldinnasılsın? accıcık kilo almışsın sanırım ama üzülme buranın enerjisi çok yüksek burda hemen verirsin o kiloları
sen benim ilk kaptanımdın ama fazla uzun sürmedi hatta 1 gündü sanırım nanais e devretmiştin,o zamanda listede değildim yancıydım yine

ben 37 yaşındayım,çalışıyorum,1 oğlum var,hedefime 2-2,5 kilo kadar kaldı,sanırım onun rahatlığıyla çokta sarılmıyorum diyetime,kaplumbağa hızında kilo veriyorum
tekrardan hoşgeldin aramıza

Ben sana kızginim valla ..neden şimdi değil neden p.tesi. kk de günler hafta cumadan başlar bunu biliosun. Ha demsissin ki haftasonu arkadaşlar olacak yerim bilmem ne .ihhhiiihh olmaz. 70 sana yakışmış kal öyle ! ! ! !

Sağol canım benimBizim evde de net sıkıntısı var hafta sonları giremiyorum o yüzden telefon zaten öldürüyor beni
Teşekkür ederim tatlım valla anlamadım bende bir anda oldu dıyet bağışıklığı düşürüyor bende...
İnşallah bu hafta 1 kilonun üstünde vericem çok istiyorum 5 rakamları artık

Beni de diyet hastalıkta etkiliyor inşallah sende göreceksin hadi bakalım

hoşgeldin canım
üzme kendini bende aynı durumda geri
döndüm ve çok şükür iyi verdim burada hemencecik verirsin meraklanma
harika bir takımdayız

Daktıra kafa tutan uçuyor :))) seni de umay villacı yapalım
bana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.
1.yaş itibariyle
2.coluk cocuk ev iş stresim cok benim
3.listemde olsa vaktnde yapamadıgım ne bulursam yemek zorunda kaldıgım zaman cok oluyor.
4.bide bilinç altı gelinlik mi giyecen diyor.

belki 20. yıl düğünü yaparız canım

ya o değilde ben kendimden cok banucuğuma üzülüyorum.
kabızlık bi yandan yapışan artılar bi yandan büyük mücadele bi yandan.
@masumm canım mutlaka ama mutlaka bi uzman yardımı al.aslında ben diyetisyenlere güvenmiyourm sağlık için değil başarı için çabaları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…