Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün akşam iş çıkışı çarşıda eşimle dolanıyoruz,elini omzuma attı bana diyoki sende çocuk gibi kaldın hee bide saçlarını kestirince tam çocuk gibi oldun dedi,sonra yürüyoruz ben tabi şıpır şıpır hızlı o ağır ağır,bu seferde diyoki sen baya hızlandın artık sana yetişemiyorum bende üzülmesin diye yok sen bugün işyerinde fazla yoruldun o yüzden öyle yoksa sende yürürsün dedim

kim neler verdi çok merak ediyorummmmm, ama çok çok çok iş var, 12 de kurumdışı etkinlik var, 5 te anca dönerim. Yani size akşam katılırım inşallah.
Şimdi unutmadan patronların güzeline hesap vereyim, menü

tamam canım, varım varım varımmmmmmmmmmm

millet uctu uctu dely bebetom mimu sery basta kaptan..

hangi günler yapalım ??????
salı, çarşamba, perşembe mi diyelim?
Pazar, pazartesi, salı mı?

ya kelebek çocuk varsa çalışıyorsan hayat ciddennn
hani evdekilere kolay demiyruum yanlış anlaşılmasın ama
sabah 6 da kalktıgımda bile yetişemiyorum bazen
kahvaltı hazırla kendini hazırla

çocukalrın bi kavgası her sabah var mesela bugün saçını taramış biri
digeri taramamamış kahvaltıda onun için kavga
ayy kabus gibi bi çıkışım var odama gelip masama atınca kendimi bi oh çekiyorumm
akşam yine öyleee

hatta eime deidmki şşu kameralar bi izlense binadaki
her sabah ve akşam koşuyorum koşan kadın resmen

Ayy hayattan örnekler iste.. ne güzel şeyler bunlar . Ben de Tasindigmzdan beri hamis ve kilo olduğum evimizn asansörü bozulnca ilk kez .nefes nefese kalmadan . Hızlı ve rahat çıkabildm 5. Kata. He heyyy. Bunlar gu z el seyler

aynen canım, hem ev hanımı hem çalışan kadın olmak çok zor.. Allah yardımcınız olsun... Ben kendimi idarede zorlanıyorum, çoluk çocuklu çalışmayı düşünemiyorummmm.. düşündüm de çoluk çocukla evden çıkmaya kalksam, benim adımda çıyıran kadın çıkarmışşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…