giy giyyyy, o gelinlik son giydiğinden daha bi güzel olacak eminimben evleneli daha 10 yıl
aklıma gelmişken akşam gelinliğimi mi giysem
bana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.
1.yaş itibariyle
2.coluk cocuk ev iş stresim cok benim
3.listemde olsa vaktnde yapamadıgım ne bulursam yemek zorunda kaldıgım zaman cok oluyor.
4.bide bilinç altı gelinlik mi giyecen diyor.
Betillll bence sen dolabindaki o ara ognleri at. Azıcık leptinci ol. 400 iyi ama çok az. Gelinlik neyin için ..
tamam canım, varım varım varımmmmmmmmmmmbetüllllBetulina hadi gel seninle bu hafta kabak diyetini yapalım 3 gün.günleri sen sec ben tam yapamadım .yeniden deniycem.sende bana eşlik et sana en az 1.5 kilo garantisi veriyourm bak 3 güncük.ama diğer günler cosmıycan.
Gramda olsa gitmiş ya ona bak tebrikler canım
Teşekkür ederim tatlım biz anne oğul hastalandık...Geçmiş olsun seker im benim de burnum fiş fiş. Hapşırık tiksirik yavruma gecmeşe bari
millet uctu uctu dely bebetom mimu sery basta kaptan..kim neler verdi çok merak ediyorummmmm, ama çok çok çok iş var, 12 de kurumdışı etkinlik var, 5 te anca dönerim. Yani size akşam katılırım inşallah.
Şimdi unutmadan patronların güzeline hesap vereyim, menü
hangi günler yapalım ??????betüllllBetulina hadi gel seninle bu hafta kabak diyetini yapalım 3 gün.günleri sen sec ben tam yapamadım .yeniden deniycem.sende bana eşlik et sana en az 1.5 kilo garantisi veriyourm bak 3 güncük.ama diğer günler cosmıycan.
bana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.
1.yaş itibariyle
2.coluk cocuk ev iş stresim cok benim
3.listemde olsa vaktnde yapamadıgım ne bulursam yemek zorunda kaldıgım zaman cok oluyor.
4.bide bilinç altı gelinlik mi giyecen diyor.
Ayy hayattan örnekler iste.. ne güzel şeyler bunlar . Ben de Tasindigmzdan beri hamis ve kilo olduğum evimizn asansörü bozulnca ilk kez .nefes nefese kalmadan . Hızlı ve rahat çıkabildm 5. Kata. He heyyy. Bunlar gu z el seylerdün akşam iş çıkışı çarşıda eşimle dolanıyoruz,elini omzuma attı bana diyoki sende çocuk gibi kaldın hee bide saçlarını kestirince tam çocuk gibi oldun dedi,sonra yürüyoruz ben tabi şıpır şıpır hızlı o ağır ağır,bu seferde diyoki sen baya hızlandın artık sana yetişemiyorum bende üzülmesin diye yok sen bugün işyerinde fazla yoruldun o yüzden öyle yoksa sende yürürsün dedim
Teşekkür ederim pamuğumgeçmiş olsun canımmm
benim gelinliğim yok ama olsaydı evde giyerdimben evleneli daha 10 yıl
aklıma gelmişken akşam gelinliğimi mi giysem
aynen canım, hem ev hanımı hem çalışan kadın olmak çok zor.. Allah yardımcınız olsun... Ben kendimi idarede zorlanıyorum, çoluk çocuklu çalışmayı düşünemiyorummmm.. düşündüm de çoluk çocukla evden çıkmaya kalksam, benim adımda çıyıran kadın çıkarmışşşşşya kelebek çocuk varsa çalışıyorsan hayat ciddennn
hani evdekilere kolay demiyruum yanlış anlaşılmasın ama
sabah 6 da kalktıgımda bile yetişemiyorum bazen
kahvaltı hazırla kendini hazırla
çocukalrın bi kavgası her sabah var mesela bugün saçını taramış biri
digeri taramamamış kahvaltıda onun için kavga
ayy kabus gibi bi çıkışım var odama gelip masama atınca kendimi bi oh çekiyorumm
akşam yine öyleee
hatta eime deidmki şşu kameralar bi izlense binadaki
her sabah ve akşam koşuyorum koşan kadın resmen
hemen gün belirle.hazırlık yapalım.tamam canım, varım varım varımmmmmmmmmmm
salı, çarşamba, perşembe mi diyelim?hemen gün belirle.hazırlık yapalım.
Al işte gene kiskandim.Geçen Hafta :59.6
Bu Hafta 59
Fark : 0.6
% 1.01
nehirnil111 dediğin çıktı canım , biraz daha yemem gerekmiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?