Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız ne accığı baya bildiyin 10kilo aldım yaevet begümüm burasi böyledir işte...gelirsin gidersin ama tekrar yine gelirsin.çünki buradakı motivasyon hiç bi yerde yok ki...hiç bi diyetisyen seni gün gün takib etmez .ama burda kaptan ve arkadaşların her an yanında...kim icat etmişse eline beynine yüreyine saglik

canım biz hep oldugu kadarcı olmak zorundayız.herşeye yetişmek ütopya zatende.seni çok iyi anlıyorum.yazık yavrularım her sabah bişey bulur ben evde kahvaltı yapamıyorum,tek dertleri aslında beni ele geçirmek.
o koşma benim artık normal yürüyüşüm annem telde diyorki yoldan gecerken dikkat ediyormusun 3 cocugun var bak.
yürüyüşe çıkarken bile eşime diyorum ki bi koşu yürüyğp gelicem

hangi günler yapalım ??????
salı, çarşamba, perşembe mi diyelim?
Pazar, pazartesi, salı mı?
salı çarşamba perşembe .olsun ki cumaya yansısısn ödem de atttırıyor.veeee ilk bozan ceza ödiycek ona göre.özelden belirleriz cezayı.hazırlıgını yap.salı sabah tartılıp strat veriyoruz.

Ohhh mis temiz iş sildin süpürdün işte keşke benimde 2 kilom kalsa verecek..
Daha 10 kilom var ve nasıl gözüme büyüyor anlatamam..

KIZ kasma benibırak son haftasonum diyip tadini çıkarayım elleme beni...pazartesi menümle sporumla gelicem yamacına...o zaman konuşuruz

Bende evleneli 5 yıl..20 li yıllarımızda olur inşallah
Tek bacağım girer herhalde benim gelinliğe evlenirken 52 ydim kezaa
ben 64düm ama bu kilodada girerim gelinlik 40 beden ve belden altı bol.zaten üstüm olmus 38-40.

salı çarşamba perşembe .olsun ki cumaya yansısısn ödem de atttırıyor.veeee ilk bozan ceza ödiycek ona göre.özelden belirleriz cezayı.hazırlıgını yap.salı sabah tartılıp strat veriyoruz.
evet ya başlayalım şu 74 ü bi göreyim artık
@Lunya düşer bugün yine beti 75 olamadın mı hala diye

evet ya başlayalım şu 74 ü bi göreyim artık
@Lunya düşer bugün yine beti 75 olamadın mı hala diye

vallaa kelebek hep bi bahane gibi görüşlebilir ama
cidden benim bünyem saçma önceden hep böyle sürüne sürüne verdim kilollarımı

bir kere spora başladıgım hafta 66 idim diger hafta sebepsizce 68 çıkmıştım

düşünüyorum ama dedigim gibi iyi bir uzmandan yardım alsam çok uçuk fiyatları var

orta halli yerlerde çekmece diyeti veriyor hep , kk peynirler,8 ymk kaşıkları uçuşuyor listede
ne yapsam bilemeidmm inan

yarın senin dtks programını uyguluycam şşimdi liste yapıp akşam markete ugrarım gün boyunca bir gün yapayım, bu bi kırılma noktası ve ben bunu kıracagımm

KIZ kasma benibırak son haftasonum diyip tadini çıkarayım elleme beni...pazartesi menümle sporumla gelicem yamacına...o zaman konuşuruz
Hee sen bana yapiodunnn iyidiii. Helleee anaamm bacilar bu kaptan bana bi laf ettiydi 75 ol gel yamacima die. Hep anardim seni tamamdir sen işini bilin.
Gene de çok kaçırma haftasonu acısı gelecek cuma cikiyui bilion

Hee sen bana yapiodunnn iyidiii. Helleee anaamm bacilar bu kaptan bana bi laf ettiydi 75 ol gel yamacima die. Hep anardim seni tamamdir sen işini bilin.
Gene de çok kaçırma haftasonu acısı gelecek cuma cikiyui bilion
Ama bak dediyim oldu geldin mi ?sagolsun aus almış seni yamacına pufff güzeıi

Evet dün k.validé dio ki sen ne azimli iradelisin ekmek yemedin gitti ne zayifladin falan. Dicedimm ki kk var takım im miss gibi kaptanim arkadaşlar im var . Demedim tabi
Çok güzel burası iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…