- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
Bende evleneli 5 yıl..ben evleneli daha 10 yıl
aklıma gelmişken akşam gelinliğimi mi giysem
Kız ne accığı baya bildiyin 10kilo aldım ya_AYNURA_ hoşgeldin nasılsın? accıcık kilo almışsın sanırım ama üzülme buranın enerjisi çok yüksek burda hemen verirsin o kiloları
sen benim ilk kaptanımdınama fazla uzun sürmedi hatta 1 gündü sanırım nanais e devretmiştin,o zamanda listede değildim yancıydım yine
ben 37 yaşındayım,çalışıyorum,1 oğlum var,hedefime 2-2,5 kilo kadar kaldı,sanırım onun rahatlığıyla çokta sarılmıyorum diyetime,kaplumbağa hızında kilo veriyorum
tekrardan hoşgeldin aramıza
canım biz hep oldugu kadarcı olmak zorundayız.herşeye yetişmek ütopya zatende.seni çok iyi anlıyorum.yazık yavrularım her sabah bişey bulur ben evde kahvaltı yapamıyorum,tek dertleri aslında beni ele geçirmek.ya kelebek çocuk varsa çalışıyorsan hayat ciddennn
hani evdekilere kolay demiyruum yanlış anlaşılmasın ama
sabah 6 da kalktıgımda bile yetişemiyorum bazen
kahvaltı hazırla kendini hazırla
çocukalrın bi kavgası her sabah var mesela bugün saçını taramış biri
digeri taramamamış kahvaltıda onun için kavga
ayy kabus gibi bi çıkışım var odama gelip masama atınca kendimi bi oh çekiyorumm
akşam yine öyleee
hatta eime deidmki şşu kameralar bi izlense binadaki
her sabah ve akşam koşuyorum koşan kadın resmen
Betillll bence sen dolabindaki o ara ognleri at. Azıcık leptinci ol. 400 iyi ama çok az. Gelinlik neyin için ..
salı çarşamba perşembe .olsun ki cumaya yansısısn ödem de atttırıyor.veeee ilk bozan ceza ödiycek ona göre.özelden belirleriz cezayı.hazırlıgını yap.salı sabah tartılıp strat veriyoruz.hangi günler yapalım ??????
salı, çarşamba, perşembe mi diyelim?
Pazar, pazartesi, salı mı?
Ohhh mis temiz iş sildin süpürdün işteÖğrencinin birı hocam ne zayifladinz ya kemik erimesi gibi olmissss dedihava güzellessin şu bisiklet ı de cikaryiiimm. Sonra sıkılaşma zamanii
@Ausencia tekrar emeğine sağlık. nisan da baslicaktim daha .sayende gitti kilolar nisan geldi. . Kaldi 2 kilo
KIZ kasma beniBen sana kızginim valla ..neden şimdi değil neden p.tesi. kk de günler hafta cumadan başlar bunu biliosun. Ha demsissin ki haftasonu arkadaşlar olacak yerim bilmem ne .ihhhiiihh olmaz. 70 sana yakışmış kal öyle ! ! ! !
ben 64düm ama bu kilodada girerim gelinlik 40 beden ve belden altı bol.zaten üstüm olmus 38-40.Bende evleneli 5 yıl..20 li yıllarımızda olur inşallah
Tek bacağım girer herhalde benim gelinliğe evlenirken 52 ydim kezaa
Ayy ben dé mi giysembenim gelinliğim yok ama olsaydı evde giyerdim
çok sevmiştim çok güzeldi
evet ya başlayalım şu 74 ü bi göreyim artıksalı çarşamba perşembe .olsun ki cumaya yansısısn ödem de atttırıyor.veeee ilk bozan ceza ödiycek ona göre.özelden belirleriz cezayı.hazırlıgını yap.salı sabah tartılıp strat veriyoruz.
merhaba...doktormusun arkadaşım?tanimak isterim seni deben 64düm ama bu kilodada girerim gelinlik 40 beden ve belden altı bol.zaten üstüm olmus 38-40.
evet ya başlayalım şu 74 ü bi göreyim artıksalı çarşamba perşembe .olsun ki cumaya yansısısn ödem de atttırıyor.veeee ilk bozan ceza ödiycek ona göre.özelden belirleriz cezayı.hazırlıgını yap.salı sabah tartılıp strat veriyoruz.
ya o değilde ben kendimden cok banucuğuma üzülüyorum.
kabızlık bi yandan yapışan artılar bi yandan büyük mücadele bi yandan.
Nare83 canım mutlaka ama mutlaka bi uzman yardımı al.aslında ben diyetisyenlere güvenmiyourm sağlık için değil başarı için çabaları.
Bende katilabilir miyimmmmmhemen gün belirle.hazırlık yapalım.
Hee sen bana yapiodunnn iyidiii. Helleee anaamm bacilar bu kaptan bana bi laf ettiydi 75 ol gel yamacima die. Hep anardim seniKIZ kasma benibırak son haftasonum diyip tadini çıkarayım elleme beni...pazartesi menümle sporumla gelicem yamacına...o zaman konuşuruz
Ama bak dediyim olduHee sen bana yapiodunnn iyidiii. Helleee anaamm bacilar bu kaptan bana bi laf ettiydi 75 ol gel yamacima die. Hep anardim senitamamdir sen işini bilin.
Gene de çok kaçırma haftasonu acısı gelecek cuma cikiyui bilion
64 müsünben 64düm ama bu kilodada girerim gelinlik 40 beden ve belden altı bol.zaten üstüm olmus 38-40.
Evet dün k.validé dio ki sen ne azimli iradelisin ekmek yemedin gitti ne zayifladin falan. Dicedimm ki kk var takım im miss gibi kaptanim arkadaşlar im var . Demedim tabiKız ne accığı baya bildiyin 10kilo aldım yaevet begümüm burasi böyledir işte...gelirsin gidersin ama tekrar yine gelirsin.çünki buradakı motivasyon hiç bi yerde yok ki...hiç bi diyetisyen seni gün gün takib etmez .ama burda kaptan ve arkadaşların her an yanında...kim icat etmişse eline beynine yüreyine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?