Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohhh mis temiz iş sildin süpürdün işte keşke benimde 2 kilom kalsa verecek..
Daha 10 kilom var ve nasıl gözüme büyüyor anlatamam..
Şekerçim nie.gi senin boyun çok kısa değil ki 10 hedef çok be yaaa. Yaz gelio acil asıll bişiler yap.

ben 4 yıl çalışmadımm veee cidden rahattı en kötü çocuk uyuyunca alırsın eline kahveni uztırsın ayagını
misal spor yapıyorumm , beni camda kedi gibi izliyorlar ya diyorumki 45 dk bile zaman yok ee onalr izlerken seni üzülüyorsun sanki onlaır mahrum bırakmış oluyorsun kendinden, yapmasanda hiç olmuyor

hadi onlar yatınca yapayım desen eee sabah 6 da uyanan bi insan , 9 saat mesai yapmışsın 3 saat evde çalışmışsın

saat gece 10 da kalkayımd abi spor yapayım diyemiyor pert oluyorsun çünkü
o yzüden bend ebalkona dart ve basket potası astım minik onlar oynarken bende spor yapayım dedim
hemde etkinlik gibi olur napayımm ,ayy tencere sneinki benden kara hesabına döndü ayollll

he benimkide diyorki hepten sıfır olma
veeeeeee nihayet eşimi solladdımmmmmmmmmm.

Bende senden yana şaşkınım bu ara pamuk .
Heves motivasyonunu düşük görüyorum açıkcası .
Gr.ları da buna bağlıyorum .
Hedefe çok az kaldı aslında .... ve bunu korumak içinde beraber olmalıyız .
Yaz tepemize dikilmeden .

Günaydın hülyacım .
Ara ara kaçamak , ara ara aç kalma ...hepsi karışınca gr.lar kaçınılmaz oluyor .
5 gün diyetine normalde gerek duymamam gerek , bence metan çok yavaş değil.
Ama moral olur dersen , başla derim .

Sana uçmak yakışıyor gülüm ... neydi öyle sabitim bidirimleri...
Hadi bakalım 4 elle sarılmaca ....

Ben sana söyledim kaptanım öyle koruma olmaz tebrik ederim ama çok fazla erime

Canım braz daha arttırıyorum , aslında eklemelerim vardı ama yetmedi demek ... Almak istemiyorum tabii ki , bir de asıl hedef 57.7 ... ama hemen değil.

76 .O kızlar en son ne çıktım hatırlamıyorum 78.7 mı 77.5 mu bilemedim
Kilo verenler tebrikler

Ada doğru hatırlamış 76.8 dü en son canım .
Bundan sonra bu şekilde en az 700-800 gidecek dilekcim ..Şu listeni hiç aksatma .

Eki Görüntüle 1975300

Geçen Hafta: 65.5
Bu Hafta: 63.8
Fark: -1.7
Yüzde: 2.60

Hanimiş benim ponponlarım Ausencia

Tebrikler saydınım ...nette bir sorun var emojiler yüklenmiyor ...pon pon pon pon ... :))))
İlk hafta için bekliyordum ama biraz kaçamaklar gelince 1 gider diye düşünüyordum senden ... demek vücut özlemiş kilo vermeyi:)))

Sabah bildirimler gelince ...adadan 100-200 gelir bu hafta dedim ..ters orantı :)
69.9 geleydi iyi morl olacaktı .
O kadar emeğe bu 100 gr. cidden az . Ben sende 300-500 razıyım da ...
Hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakmaca ...

70.3 olarak kaydediyorum ..bence de hafta sonu çok abartma ... bir çırpıda 69 ları görecekkken , uzaklaşma oralardan iyice...

Ben çıkayım şimdilik.hiç çıkasım yok ama ev işleri zamanı...öylen ultrasona gidicem...gelirim arada vakit bulursam
Yumurta takibimi yapion. Hadi git bakemm. Benim de 25 dk kaldı . Az daha durup eve gidem ogluşà kavusuim. Ayy aynura sana böyle çocuklu yazmak da varmıs kaderde şükür bu güne .. allah isteyen herkese versin aminnnn

he benimkide diyorki hepten sıfır olma
veeeeeee nihayet eşimi solladdımmmmmmmmmm.
benimkinin kafası karışık bazen yeter zayıflama diyo bazen basenlerime laf ediyo
ben eşimi solladım etrafında turladım bidaha geçtim
ama ona bi sor o hala çok fit harika görünüyor,geçen dedim ilk evlendiğimizde fotoğraflara baktım çok çıtırmışsın,hee diyo benim çıtırlığımdan faydalandın kandırdın beni diyo,ayrıca hala çıtırım diyoo bu özgüven nerden geliyo erkeklere anlamadım sanırım hormonlar

İşte bu banucummmmm süpersin azmini ve kararlılığını kaybetme lütfen gidicek eninde sonunda

İşte bu banucummmmm süpersin azmini ve kararlılığını kaybetme lütfen gidicek eninde sonunda

haklısın hemen de anlıyorsun motivasyon yok kalmadı
neden böyle dersen havalar beni mutsuz etti tam açtı
spora başladım derken kapattı
soğudu kasvet çöktüğ bana
şirketi haki renge boyadılar kahverengi mobilyalar aldılar ışıklar
loş oldu anammmm ben tamamen bunaldım
tüm gün dışarı çıkmak kendimi bu kasvetten kurtarmak istiyorum
olmuyor. neyse akşam edesen hava soğuk ben depresyona giriyorum galiba
hafta sonu kendimi tekrar motive etmenin yollarını arayacağım.
üzgünüm

benimkide kendime bi bakmaya başlarsam yakarım ortalığı
ayağını denk al diyor şakadan
ama yakar biliyorum.
adam traş olsa 5 yaş gençleşiyor
ama bende hiç değişmedim şükür
hep aynıyım yüzüm gözüm
geçen akşam sen neden yaşlanmıyorsun ben dede olunca genç kız gibi gezdirmem
seni oortalarda diyor
tabi çok hoşuma gidiyor.

Şekerçim nie.gi senin boyun çok kısa değil ki 10 hedef çok be yaaa. Yaz gelio acil asıll bişiler yap.
Yok canım ya kısayım 1.57 malesef 52 olmak istiyorum bu kilo anca kurtarıyor beni..Bakalım bu hafta çok güzel planlarım var ama ilkbahar rehaveti çökmezse yine üzerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…