Şekerçim nie.gi senin boyun çok kısa değil ki 10 hedef çok be yaaa. Yaz gelio acil asıll bişiler yap.Ohhh mis temiz iş sildin süpürdün iştekeşke benimde 2 kilom kalsa verecek..
Daha 10 kilom var ve nasıl gözüme büyüyor anlatamam..
canım biz hep oldugu kadarcı olmak zorundayız.herşeye yetişmek ütopya zatende.seni çok iyi anlıyorum.yazık yavrularım her sabah bişey bulur ben evde kahvaltı yapamıyorum,tek dertleri aslında beni ele geçirmek.
o koşma benim artık normal yürüyüşüm annem telde diyorki yoldan gecerken dikkat ediyormusun 3 cocugun var bak.
yürüyüşe çıkarken bile eşime diyorum ki bi koşu yürüyğp gelicem
he benimkide diyorki hepten sıfır olmadün akşam iş çıkışı çarşıda eşimle dolanıyoruz,elini omzuma attı bana diyoki sende çocuk gibi kaldın hee bide saçlarını kestirince tam çocuk gibi oldun dedi,sonra yürüyoruz ben tabi şıpır şıpır hızlı o ağır ağır,bu seferde diyoki sen baya hızlandın artık sana yetişemiyorum bende üzülmesin diye yok sen bugün işyerinde fazla yoruldun o yüzden öyle yoksa sende yürürsün dedim
Ohhh mis temiz iş sildin süpürdün iştekeşke benimde 2 kilom kalsa verecek..
Daha 10 kilom var ve nasıl gözüme büyüyor anlatamam..
günaydın canlar ciğerler sevdicekler
mutlu muyum değilim ama böyle olacağı belli idi
en azından azcık da olsa eksi var
geçen hafta 61
bu hafta 60,80
fark 200 gr cık
pazartesi spora başlıyorum
bir şeyler olur diye umud ediyorum.
Ausencia
31 mart hedefi tutmadı bu bana yakışmadı biliyorum
Günaydın kızlar..
100 gramcık vermişim tabi vermek denirse..çünkü 23 mart sabahı 73.2 yi görmüştüm tartıda bugün 73.5.. 24 marta göre 100 gram..ama vermiş saymıyorum..iyi ki bu takılma 77-78 arası olmadı diyeti bırakabilirdim..şimdi diyorumki 3 ay önce 70 e 10 kilo vardı şimdi 3-4 sık dişini Hülya..
grçrn hafta:73.6
Bu hafta:73.5
Fark:100 gram
Vallaa varımm kuzummm beni en iyi sen motive ediyorsunAbenciğimin 4 günlüğü yapayım haftaya da ohhh gitsin kgcuklar
Ausencia güzelimm vallahii uçuyorum mutluluktan tam gaz devamm keçilerle aşık atıp dağ tepe gezebiliriz
Ben sana söyledim kaptanım öyle koruma olmaz tebrik ederim ama çok fazla erime
76 .O kızlar en son ne çıktım hatırlamıyorum 78.7 mı 77.5 mu bilemedim
Kilo verenler tebrikler
Eki Görüntüle 1975300
Geçen Hafta: 65.5
Bu Hafta: 63.8
Fark: -1.7
Yüzde: 2.60
Hanimiş benim ponponlarımAusencia
geçen hafta : 70,300
Bu hafta : 70,200
Giden :-100
yüzde : 0,14
Bu hafta regli mağduru oldum yoksa bilirsiniz her hafta müthiş kilolar veriyorummmm hahaha)) aslında bi ara çok artıdaydım regliden dolayı ine ine bu kadar inmişim wc yok beklemedim.. dışarı çıkacam biraz işlerim var.....
bak işte maşallah bu hafta ben az kilo verdim millet uçmuş hep böyle oluyor ben az verince millet uçuyor ben verince millet duraksıyor var ben de sıkıntı hahahaha)))
Günaydinlar 7.takımın fıstıkları...sayfalar uçmuş sabah sabah...benim kiz da geç kalktı bu sabah.uyumuşuz şimdi kalktık.azcık geçmişe baktim fazla bakarsan kızım acıkmış kafamı yerdi...tartıldım geldim...
70.3kiloymuşum...Allahım ben nasıl bu hale geldim insan bu kadar kiloyu neden alır ve bir şey yapmazki.çok kızgınım kendime
Hadi bakalım kahvaltı zamanı...görüşürüz yine...
Buarada çoook güzel kilolar vermişiz tebrik ederim herkesi...
vorones hadi bakalım.pazartesiden itibaren başlıyorum inşallah...inşallah her hafta yüzdem 1...li birşeyler olur...
Yumurta takibimi yapion. Hadi git bakemm. Benim de 25 dk kaldı . Az daha durup eve gidem ogluşà kavusuim. Ayy aynura sana böyle çocuklu yazmak da varmıs kaderde şükür bu güne .. allah isteyen herkese versin aminnnnBen çıkayım şimdilik.hiç çıkasım yok amaev işleri zamanı...öylen ultrasona gidicem...gelirim arada vakit bulursam
Ayyy ne güzel olur o zaman sana tam motivasyon vallaben 64düm ama bu kilodada girerim gelinlik 40 beden ve belden altı bol.zaten üstüm olmus 38-40.
ay yanlış anlamışım, 74 yerine 64 yazmışsın sandımben 64düm ama bu kilodada girerim gelinlik 40 beden ve belden altı bol.zaten üstüm olmus 38-40.
benimkinin kafası karışık bazen yeter zayıflama diyo bazen basenlerime laf ediyohe benimkide diyorki hepten sıfır olma
veeeeeee nihayet eşimi solladdımmmmmmmmmm.
İşte bu banucummmmm süpersin azmini ve kararlılığını kaybetme lütfen gidicek eninde sonunda
vallaa kelebek hep bi bahane gibi görüşlebilir ama
cidden benim bünyem saçma önceden hep böyle sürüne sürüne verdim kilollarımı
bir kere spora başladıgım hafta 66 idim diger hafta sebepsizce 68 çıkmıştım
düşünüyorum ama dedigim gibi iyi bir uzmandan yardım alsam çok uçuk fiyatları var
orta halli yerlerde çekmece diyeti veriyor hep , kk peynirler,8 ymk kaşıkları uçuşuyor listede
ne yapsam bilemeidmm inan
yarın senin dtks programını uyguluycam şşimdi liste yapıp akşam markete ugrarım gün boyunca bir gün yapayım, bu bi kırılma noktası ve ben bunu kıracagımm
geçmiş oldun aynura hayırdır ne ultrasonuBen çıkayım şimdilik.hiç çıkasım yok amaev işleri zamanı...öylen ultrasona gidicem...gelirim arada vakit bulursam
İşte bu banucummmmm süpersin azmini ve kararlılığını kaybetme lütfen gidicek eninde sonunda
vallaa kelebek hep bi bahane gibi görüşlebilir ama
cidden benim bünyem saçma önceden hep böyle sürüne sürüne verdim kilollarımı
bir kere spora başladıgım hafta 66 idim diger hafta sebepsizce 68 çıkmıştım
düşünüyorum ama dedigim gibi iyi bir uzmandan yardım alsam çok uçuk fiyatları var
orta halli yerlerde çekmece diyeti veriyor hep , kk peynirler,8 ymk kaşıkları uçuşuyor listede
ne yapsam bilemeidmm inan
yarın senin dtks programını uyguluycam şşimdi liste yapıp akşam markete ugrarım gün boyunca bir gün yapayım, bu bi kırılma noktası ve ben bunu kıracagımm
haklısın hemen de anlıyorsun motivasyon yok kalmadıBende senden yana şaşkınım bu ara pamuk .
Heves motivasyonunu düşük görüyorum açıkcası .
Gr.ları da buna bağlıyorum .
Hedefe çok az kaldı aslında .... ve bunu korumak içinde beraber olmalıyız .
Yaz tepemize dikilmeden .
Günaydın hülyacım .
Ara ara kaçamak , ara ara aç kalma ...hepsi karışınca gr.lar kaçınılmaz oluyor .
5 gün diyetine normalde gerek duymamam gerek , bence metan çok yavaş değil.
Ama moral olur dersen , başla derim .
Sana uçmak yakışıyor gülüm ... neydi öylesabitim bidirimleri...
Hadi bakalım 4 elle sarılmaca ....
Canım braz daha arttırıyorum , aslında eklemelerim vardı ama yetmedi demek ... Almak istemiyorum tabii ki , bir de asıl hedef 57.7 ... ama hemen değil.
Ada doğru hatırlamış 76.8 dü en son canım .
Bundan sonra bu şekilde en az 700-800 gidecek dilekcim ..Şu listeni hiç aksatma .
Tebrikler saydınım ...nette bir sorun var emojiler yüklenmiyor ...pon pon pon pon ... :))))
İlk hafta için bekliyordum ama biraz kaçamaklar gelince 1 gider diye düşünüyordum senden ... demek vücut özlemiş kilo vermeyi:)))
Sabah bildirimler gelince ...adadan 100-200 gelir bu hafta dedim ..ters orantı :)
69.9 geleydi iyi morl olacaktı .
O kadar emeğe bu 100 gr. cidden az . Ben sende 300-500 razıyım da ...
Hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakmaca ...
70.3 olarak kaydediyorum ..bence de hafta sonu çok abartma ... bir çırpıda 69 ları görecekkken , uzaklaşma oralardan iyice...
benimkide kendime bi bakmaya başlarsam yakarım ortalığıbenimkinin kafası karışık bazen yeter zayıflama diyo bazen basenlerime laf ediyo
ben eşimi solladım etrafında turladım bidaha geçtim
ama ona bi sor o hala çok fit harika görünüyor,geçen dedim ilk evlendiğimizde fotoğraflara baktım çok çıtırmışsın,hee diyo benim çıtırlığımdan faydalandın kandırdın beni diyo,ayrıca hala çıtırım diyoo bu özgüvennerden geliyo erkeklere anlamadım sanırım hormonlar
merhaba .aile hekimiyim canım.merhaba...doktormusun arkadaşım?tanimak isterim seni de
Yok canım ya kısayım 1.57 malesef 52 olmak istiyorum bu kilo anca kurtarıyor beni..Şekerçim nie.gi senin boyun çok kısa değil ki 10 hedef çok be yaaa. Yaz gelio acil asıll bişiler yap.
ayyy ne demek nedemek buyrun efenim.Bende katilabilir miyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?