- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hiç sorma hiçççç.ben 4 yıl çalışmadımm veee cidden rahattı en kötü çocuk uyuyunca alırsın eline kahveni uztırsın ayagını
misal spor yapıyorumm , beni camda kedi gibi izliyorlar ya diyorumki 45 dk bile zaman yok ee onalr izlerken seni üzülüyorsun sanki onlaır mahrum bırakmış oluyorsun kendinden, yapmasanda hiç olmuyor
hadi onlar yatınca yapayım desen eee sabah 6 da uyanan bi insan , 9 saat mesai yapmışsın 3 saat evde çalışmışsın
saat gece 10 da kalkayımd abi spor yapayım diyemiyor pert oluyorsun çünkü
o yzüden bend ebalkona dart ve basket potası astım minik onlar oynarken bende spor yapayım dedim
hemde etkinlik gibi olur napayımm ,ayy tencere sneinki benden kara hesabına döndü ayollll
Vayyy süpermişşş canımm bende mi yapsam ki acabaa2.7 vermiştim..5 günde..
benimkide kendime bi bakmaya başlarsam yakarım ortalığı
ayağını denk al diyor şakadan
ama yakar biliyorum.
adam traş olsa 5 yaş gençleşiyor
ama bende hiç değişmedim şükür
hep aynıyım yüzüm gözüm
geçen akşam sen neden yaşlanmıyorsun ben dede olunca genç kız gibi gezdirmem
seni oortalarda diyor
tabi çok hoşuma gidiyor.
52 istiyorum Banucum ya sen gördün beni bende yağ çokkız 50 kg mı olmak istiyorsun sen ?
benimd e10 kilom varrr 58 yeter beybi banaaaa
evet canım ama bence sen onu 3 gün yapabilecegin bi zaman yapsan min 3 gün diyor.kelebekolacam
cnmm bu portakal agacına baktımda şimdi ben yarn tüm gün yapayım diyorum 1. günü yapıcam dimi
Betülüm Cansın kuzum. Allah razı olsun bitanem
bana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.
1.yaş itibariyle
2.coluk cocuk ev iş stresim cok benim
3.listemde olsa vaktnde yapamadıgım ne bulursam yemek zorunda kaldıgım zaman cok oluyor.
4.bide bilinç altı gelinlik mi giyecen diyor.
bana takılan uçuyor hakketen.terzi kendi söküğünü dşkemez misali.ay nankörde olmayım..bi hasta gelmiş dr hanım sayenizde 4 kilo verdim diye.az biraz konusmustumşeker hastası.
1.yaş itibariyle
2.coluk cocuk ev iş stresim cok benim
3.listemde olsa vaktnde yapamadıgım ne bulursam yemek zorunda kaldıgım zaman cok oluyor.
4.bide bilinç altı gelinlik mi giyecen diyor.
Öğrencinin birı hocam ne zayifladinz ya kemik erimesi gibi olmissss dedihava güzellessin şu bisiklet ı de cikaryiiimm. Sonra sıkılaşma zamanii
Ausencia tekrar emeğine sağlık. nisan da baslicaktim daha .sayende gitti kilolar nisan geldi. . Kaldi 2 kilo
betüllll @Betulina hadi gel seninle bu hafta kabak diyetini yapalım 3 gün.günleri sen sec ben tam yapamadım .yeniden deniycem.sende bana eşlik et sana en az 1.5 kilo garantisi veriyourm bak 3 güncük.ama diğer günler cosmıycan.
Ausencia
PERŞEMBE MENÜ
SAHUR
yarım muz, bir kaşık tahin, tarçın ile sütlü içecek yaptım!
İFTAR
bir kase çorba
1 dl ekmek
3 kaşık yoğurt
1,5 lt su
Kızlar tebrikler çok güzel kilolar gitmiş
Ben sadece 100 Gr vermişim
Bu hafta bir yandan temizlik bir yandan su proje pek ugrayamadim ama burdayım sabah sabah yaklaşık 50 dk yürüdüm
Geçen hafta 74.3
Bu hafta 74.2
Fark 100 Gr
Al işte gene kiskandim.keşke benim olsaydı . bu hafta sacmalamiyim bari insanin canı çekio temiz 59
haklısın hemen de anlıyorsun motivasyon yok kalmadı
neden böyle dersen havalar beni mutsuz etti tam açtı
spora başladım derken kapattı
soğudu kasvet çöktüğ bana
şirketi haki renge boyadılar kahverengi mobilyalar aldılar ışıklar
loş oldu anammmm ben tamamen bunaldım
tüm gün dışarı çıkmak kendimi bu kasvetten kurtarmak istiyorum
olmuyor. neyse akşam edesen hava soğuk ben depresyona giriyorum galiba
hafta sonu kendimi tekrar motive etmenin yollarını arayacağım.
üzgünüm
Yok canım ya kısayım 1.57 malesef 52 olmak istiyorum bu kilo anca kurtarıyor beni..Bakalım bu hafta çok güzel planlarım var ama ilkbahar rehaveti çökmezse yine üzerime
Evet kuzum özlemişim kilo vermeyiBende senden yana şaşkınım bu ara pamuk .
Heves motivasyonunu düşük görüyorum açıkcası .
Gr.ları da buna bağlıyorum .
Hedefe çok az kaldı aslında .... ve bunu korumak içinde beraber olmalıyız .
Yaz tepemize dikilmeden .
Günaydın hülyacım .
Ara ara kaçamak , ara ara aç kalma ...hepsi karışınca gr.lar kaçınılmaz oluyor .
5 gün diyetine normalde gerek duymamam gerek , bence metan çok yavaş değil.
Ama moral olur dersen , başla derim .
Sana uçmak yakışıyor gülüm ... neydi öylesabitim bidirimleri...
Hadi bakalım 4 elle sarılmaca ....
Canım braz daha arttırıyorum , aslında eklemelerim vardı ama yetmedi demek ... Almak istemiyorum tabii ki , bir de asıl hedef 57.7 ... ama hemen değil.
Ada doğru hatırlamış 76.8 dü en son canım .
Bundan sonra bu şekilde en az 700-800 gidecek dilekcim ..Şu listeni hiç aksatma .
Tebrikler saydınım ...nette bir sorun var emojiler yüklenmiyor ...pon pon pon pon ... :))))
İlk hafta için bekliyordum ama biraz kaçamaklar gelince 1 gider diye düşünüyordum senden ... demek vücut özlemiş kilo vermeyi:)))
Sabah bildirimler gelince ...adadan 100-200 gelir bu hafta dedim ..ters orantı :)
69.9 geleydi iyi morl olacaktı .
O kadar emeğe bu 100 gr. cidden az . Ben sende 300-500 razıyım da ...
Hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakmaca ...
70.3 olarak kaydediyorum ..bence de hafta sonu çok abartma ... bir çırpıda 69 ları görecekkken , uzaklaşma oralardan iyice...
Ausencia haklı bahaneler değilde gercekler.aşamadıgım gercekler.arada pik yaparak bizde böyle liste dışı liste dışı maçda varız.
Betülüm Cansın kuzum. Allah razı olsun bitanemAminnnn kuzum Aminnnn. Bende listemizi açtım hepinizin ismini zikrederek dua ettim Rabbim kabul etsin inşaAllah
Görmek istiyoruz ama umarım görebilirizşekercikızı ve tuba52 yi bende görmedim
Amin canım cümlemizden ♡♡amin canım allah razı olsun.
İşte bu banucummmmm süpersin azmini ve kararlılığını kaybetme lütfen gidicek eninde sonunda
haklısın hemen de anlıyorsun motivasyon yok kalmadı
neden böyle dersen havalar beni mutsuz etti tam açtı
spora başladım derken kapattı
soğudu kasvet çöktüğ bana
şirketi haki renge boyadılar kahverengi mobilyalar aldılar ışıklar
loş oldu anammmm ben tamamen bunaldım
tüm gün dışarı çıkmak kendimi bu kasvetten kurtarmak istiyorum
olmuyor. neyse akşam edesen hava soğuk ben depresyona giriyorum galiba
hafta sonu kendimi tekrar motive etmenin yollarını arayacağım.
üzgünüm
hiç sorma hiçççç.
ben tv izlerken yapıyordum bi 40 dk izinleri var akşamları ama tv yi bile yanlız izlesinler istemiyorum.ve bu yüzden son zamanlarda düzenim bozuldu.
baktım çizgi filmlerde bile yanlış anlayacakları cok sey var.yanlarında olmam lazım.
eşimde gecen diyor ki sporu gece bırakma dirilişi beraber izlememiz lazım adamın lüksüde benle tv seyretmek.
52 istiyorum Banucum ya sen gördün beni bende yağ çokbuda kilo versemde çok zayıf durmuyorum anca kurtarır beni diye düşünüyorum
evet canım ama bence sen onu 3 gün yapabilecegin bi zaman yapsan min 3 gün diyor.
ama yapamam dersen benim tek günlüklerimde oldu.cok rahatlıyorum vucudum temizleniyor.
4. maddeyi hiççççççç sevmedim
3. maddeye kınama verdim
2.ye lafım yok
1.ye no no no ... hatırlatırım 79 luyum
Oyyyy yine bir 400 ... yeminle 400 yapıştı sana ... Yapın şu kabağı da bir gözümüz gönlümüz açılsın be betül ...
75 oldun mu diye sorunca nana , direk 74 ders,n haftaya nasıl fikir ama
En güzel zamanda hedefe ulaşıyoruz bence ...
Sana haftaya 58.8 gelecek gör bak ... yeter ki cozutma bir hafta daha ...
Sonrasında benle beraber muhtemelen bebeto da gelecek , haftalık 100-200 gr... 1 ayda böyle gidecek ... sonra tam koruma .
sevdim bu işi ben .
Hmmmm çok az olmuş , meta durmuş ..o yüzden 400 gr betül bence .
Ececim nasıl oldu çantalar ?
100 gr. ı bu hafta çok uğramamana veriyorum . Şimdi tekrar 4 elle sarıl ki , 73 küsurlar gelsin haftaya
58.8 hedefliyorum haftaya ..
Ona göre gardını al .
58.8 den aşağıya insem hafta içi yiyip kilo alacam 58.8 yeter bana haftaya .
Toparlanma zamanıııı .
Üzgünüm denilince toparlanılmıyor .
Hadi bakalım sen o kahve mobilyaları pembe gör ....
Yaparsın sen .
Hani büyük hedeflerin ... hani mezun olmadan bireysel birinci olacağım iddiaların ?
Bekliyorummmmmmmmmm.
Bak hala bahar rehaveti diyoooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?