Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hiç sorma hiçççç.
ben tv izlerken yapıyordum bi 40 dk izinleri var akşamları ama tv yi bile yanlız izlesinler istemiyorum.ve bu yüzden son zamanlarda düzenim bozuldu.
baktım çizgi filmlerde bile yanlış anlayacakları cok sey var.yanlarında olmam lazım.
eşimde gecen diyor ki sporu gece bırakma dirilişi beraber izlememiz lazım adamın lüksüde benle tv seyretmek.

yaa ne güzel genç gösteriyosun demek pamuk çok isterdim öyle olmasını,erkekler genelde geç çöküyolar ama sizde tersi olmuş sanırım
bende yapı olarak ufaldım ama kilo verdikçe yüzden süzüldüm o yüzden herkes yaşımdan daha büyük gösterdiğimi söyler,eşimde dahil

kelebekolacam

cnmm bu portakal agacına baktımda şimdi ben yarn tüm gün yapayım diyorum 1. günü yapıcam dimi
evet canım ama bence sen onu 3 gün yapabilecegin bi zaman yapsan min 3 gün diyor.
ama yapamam dersen benim tek günlüklerimde oldu.cok rahatlıyorum vucudum temizleniyor.

Betülüm Cansın kuzum. Allah razı olsun bitanem Aminnnn kuzum Aminnnn. Bende listemizi açtım hepinizin ismini zikrederek dua ettim Rabbim kabul etsin inşaAllah

çok doğru hem çocuk sahibi olup hem ev hanımı hem de çalışan bir insan olmak çok zor helal oılsun valla size :)

4. maddeyi hiççççççç sevmedim
3. maddeye kınama verdim

2.ye lafım yok

1.ye no no no ... hatırlatırım 79 luyum

Ausencia
Geçen Hafta: 75.9
Bu hafta: 75.5
Fark: -400

Oyyyy yine bir 400 ... yeminle 400 yapıştı sana ... Yapın şu kabağı da bir gözümüz gönlümüz açılsın be betül ...
75 oldun mu diye sorunca nana , direk 74 ders,n haftaya nasıl fikir ama

En güzel zamanda hedefe ulaşıyoruz bence ...
Sana haftaya 58.8 gelecek gör bak ... yeter ki cozutma bir hafta daha ...
Sonrasında benle beraber muhtemelen bebeto da gelecek , haftalık 100-200 gr... 1 ayda böyle gidecek ... sonra tam koruma .

sevdim bu işi ben .

Ausencia

PERŞEMBE MENÜ

SAHUR
yarım muz, bir kaşık tahin, tarçın ile sütlü içecek yaptım!

İFTAR
bir kase çorba
1 dl ekmek
3 kaşık yoğurt

1,5 lt su

Hmmmm çok az olmuş , meta durmuş ..o yüzden 400 gr betül bence .

Ececim nasıl oldu çantalar ?
100 gr. ı bu hafta çok uğramamana veriyorum . Şimdi tekrar 4 elle sarıl ki , 73 küsurlar gelsin haftaya

Al işte gene kiskandim. keşke benim olsaydı . bu hafta sacmalamiyim bari insanin canı çekio temiz 59

58.8 hedefliyorum haftaya ..
Ona göre gardını al .
58.8 den aşağıya insem hafta içi yiyip kilo alacam 58.8 yeter bana haftaya .

Toparlanma zamanıııı .
Üzgünüm denilince toparlanılmıyor .
Hadi bakalım sen o kahve mobilyaları pembe gör ....
Yaparsın sen .
Hani büyük hedeflerin ... hani mezun olmadan bireysel birinci olacağım iddiaların ?
Bekliyorummmmmmmmmm.

Yok canım ya kısayım 1.57 malesef 52 olmak istiyorum bu kilo anca kurtarıyor beni..Bakalım bu hafta çok güzel planlarım var ama ilkbahar rehaveti çökmezse yine üzerime

Bak hala bahar rehaveti diyoooor

52 istiyorum Banucum ya sen gördün beni bende yağ çok buda kilo versemde çok zayıf durmuyorum anca kurtarır beni diye düşünüyorum
Ben görmedim seni şekercim T tuba52 ve seni görmemiştim grup mesajlarında. Çok merak ediyorum sizleri

Evet kuzum özlemişim kilo vermeyi 23 Nisana 60 gelecek inşallah :) olacak olacak, Ramazan'a kalmaz hedefime ulaşırım geçerim de inşallah

Liste içinde ahu ve saadet kaldı ... liste dışında fatma,arselka,neshve,kuzu ve mirjam kaldı ...

Liste hazır , köşede ... aslında çok çooooooooook iyi kilolar vardı giden .. 1.lik gelirdi , derece gelirdi en azından ...

Ama takım listesinde 1 Yanlış 3 Doğruyu götürüyor maalesef .. artılar olmadı

Neyse...

Yine önümüze bakıyoruz ... Sizi bilmem de beni burada motive eden verdiğiniz kilolar :)) verilecek bir kilomda kaldı ...Siz vereceksiniz , takım iyi dereceler alacak , 1.lik kutlacağız vs vs vs .. derken çoşup gidiceğiz ...

Öyle işte ....

Biraz daha motivasyon ve istikrar rica ediyorum , özellikle kopanlardan

İşte bu banucummmmm süpersin azmini ve kararlılığını kaybetme lütfen gidicek eninde sonunda

aynenn kaybedersem zaten btimiş oluyorum , kaybederimm

toparlan pamuğummm sen bizlerdenn çok çok şanslısınnn

işteeee eş seni ister, çocuk snei ister ev seni beklerrr
cidden benimde çok bunaldıgım oluyor bazennn
amaa yapacak bir şey yokk

52 istiyorum Banucum ya sen gördün beni bende yağ çok buda kilo versemde çok zayıf durmuyorum anca kurtarır beni diye düşünüyorum

evet evet cnms nein spora agırlık vermen laım
bi kuzenim var 50 kilo ama 60 kg gibi duruyor spor yapmadan olmaz
sporada başla cnmm

evet canım ama bence sen onu 3 gün yapabilecegin bi zaman yapsan min 3 gün diyor.
ama yapamam dersen benim tek günlüklerimde oldu.cok rahatlıyorum vucudum temizleniyor.

1 günlük arınma programı gibi yapayım diyorum
pazar günü herkes evd eoluyor ya bi pazar kahvaltımız varrr
onaa engel olmayım

haklısın hemde sonuna kadar haklısın
üzgünüm deyince tabiki olmuyor
farkındayım
yapacağım birşeyler
sanki sıfırdan başlıyor gibi hissettim yahu

bu hafta aileme biri dedikodu yaymış
hamile imişim
yok diyorum anlamıyorlar
saklıyorum sanıyorlar
öyle birşey olsa ben davul zurna ile yayarım
diyorum yok,
bilmeden benim yarama tuz basıyorlar tuz

1.4 verdim mi gelir 69.9 bakalım ne zaman gelecek. işte o gün hayatımın en zayıf gününe uyanmış olacağım :) kaptanım benim hedefim belli 69.9 ben bi hafta iyi bi hafta kötüyüm biliyorsun ama deneyeceğim 1.4 gider mi 69.9 ları gecikmeli de olsa görürmüyüm bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…