Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet yaaa masumcum elinden geleni yapıyor daha ne yapsın bende öyle ama ben artık kabullendim sanırım elimden geleni yapıyorum böyle böyle gidecek diyeee kendimi motive ediyorum ne yapayım....

o benim işte
kopan ve tutunacak olan

Saat 10 dan beri mesaj okuyorum kızlar dün gelemedim güya spor yapmadım gece 2.30 a kadar koşturmalı yattım ve bu sabah çok daha yorgun kalktım reglimde çok yavaş ilerliyor bu ay malesef
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 78.1
Fark -200
Yüzde 0.25

he benimkide diyorki hepten sıfır olma
veeeeeee nihayet eşimi solladdımmmmmmmmmm.
ben şanslıyım eşim 95 kiloooo hepten solladım onu hahahahah ))))) ama yavaş yavaş bende kilo verecem demeye başladı bende iyisin aşkım senin boyun var diyorum hahahahah ))

dün ekim dikim baya geç bitti Sonra yemek bulaşık Sonra ödevler bebeler bide küçüğümün kafasında bit yumurtası varmış öğretmeni erken gönderdi şampuan falan işlemiyor tek tek uzaklaştırmak gerekiyormuş saçlardan oda görünmüyor bi kaç tane buldum yumurta kimden geldi belirsiz tek tek bebeleri kontrol ettim diğerlerinde YOk bu parkta falan çimlerde yuvarlanıyodu bende eğlensin diye seslenmemiştim ordan mı geldi bilmiyorum hiç başıma gelmemişti oda canımı sıktı beni çok oyaladı yıka tara yatak yorgan değiştir.Sonra büyük kızım saatlerce uğraştı bilgisayardan slayt ödevi hazırlamış flaş bellek istiyo yok gece gece bulmadan yatamadım o koca evi kaç yüz kere tavaf ettim in çık in çık anlatamam sabah 9 dan akşam 2.30 a kadar hiç oturmadım hala yorgunum
bitli Raziye de yanımda koltuğa yapıştım iki saattir de geçmiş okudum kalkmam lazım bide alıntılarımı yazayım

canım kaptanımm bu hafta regli şişkinliği oldu hadii onuda geçtimmm...
ben bu yeme ile günlük 1 saat sporla 500-900 arası max. veriyordum... şimdi bu yeme ile ayak rahatsız olunca spor yapamayınca yan gel yat olunca yerinden oynamadı kilo anca şişkinliğim gitti.....birde bu hafta canım tatlı istedi arada hurma yedim diğer hafta hiç hurma yememiştim sanırım hurma bana yaramıyor pek... abartmıyorum yerken ama yinede sanırım etkiliyor.....bu hafta hiç hurma yemiyecem....spor ekleyecem... bakalım haftaya ne diyecek tartı...

Ben çıkıyorum ..

Noterde işler var .

Sonra kaskoda ...

Yine 3 ü bulur gelmem ...

Bu hafta kelebekolacam / Betulina / @Sherrysherrylady üçlüsünün kabak macerası olacak ..

Nare83 sanırım 1 günlük detoks yapacakmış ...

Daydream- de belki 5 gün diyeti...

DelyDoly 4 günlük listeyi yapacak , yapmalı :))

Herkes Cumadan yol haritasını çizsin bence . Bizim hafta başımız hep diyorum Cuma ... Hafta sonumuz Perşembe akşamı:)

Hafta içi tutuşmak yerine , şimdiden planlı gidin

ben dershanede çalışırken odamın rengi lila rengiydi ayyy hiç sevmem koyu lila bide bayılıyordum hergün girdiğimde içime kasvet çöküyordu....her yıl anlaşma yapmak için personeli çağırırlar patronla konuşuyoruz neyse maaşta anlaştık dedim eğer bu odanın rengi değişmezse ben çalışmam dedim adam gülmeye başladı ayyy dedim bir yıldır içim daraldı dedim... adam aaa niye önce söylemedin dedi hemen aynı gün boyacılar geldi boyamın rengini seçtim hemen boyadılar hahahaha ))

işte bende akşamları spor yapamıyorum eşim isyan bayraklarını çekiyorrr öyleee konuşmasamda aynı odada olacağız...

Kızz ne iyi ettim de geldin ben sana güveniyorum hemen verirsin kilocuklarını
Ablam Perşembe spor pointlemiyoruz haberin olsun
Spor kaptanıyım ben haftaya yazarım adını cuma ya kadar da gözlemlerim spor listesine girmeye hak kazanırsan yazarım seni listeye
Evet 2 kapalı takım var ...düşünebilirsin bence ...
Yok yok Aynura da kalsın bizimle bizim takıma bi kaptan bi spor kaptanı bi ex kaptan iki demirbaş apla anca yeter
Benim tanıdığım bi diyetisyen var ama ctesi evinde diğer günler Eryaman da ctesi benim işime gelmediği için gitmiyorum istersen sana numarasını veririm evi beşevlerde.bence sen diyetisyene kesin git özel bul bitane o baksın nerde hata oluyo.bide spastik kolon olan bi arkadaşın kızı vardı ilaç içmezse yapamıyordu Sonra sonra ilacı bıraktı adını öğreneyimmi ondan küçük çocuk kullandığı için Belki zararı azdır
Kiz ahuuuu nerdesinnn?dündendir gözüm seni ariyor Ahu060812
dün ben tam gittim sen gelmişsin tabi başıma gelecekleri bilmediğim için geri gelemedim

bende küçük dururum öyle derler eşimle aramızda 1 yaş var o bir yaş büyük benden ama görenler sen daha küçük duruyorsun derler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…