ben gelinliğimi vermeseydim diye düşünür oldummmben evleneli daha 10 yıl
aklıma gelmişken akşam gelinliğimi mi giysem
istikrarlı bi şekilde gidiyorsun canımmmmm maşallahhhhh
evet yaaa masumcum elinden geleni yapıyor daha ne yapsın bende öyle ama ben artık kabullendim sanırım elimden geleni yapıyorum böyle böyle gidecek diyeee kendimi motive ediyorum ne yapayım....ya o değilde ben kendimden cok banucuğuma üzülüyorum.
kabızlık bi yandan yapışan artılar bi yandan büyük mücadele bi yandan.
Nare83 canım mutlaka ama mutlaka bi uzman yardımı al.aslında ben diyetisyenlere güvenmiyourm sağlık için değil başarı için çabaları.
kızlar pancar varmı ya marketlerde ?
ben görmedimdee yaada bilmiyorum hiç almadımm
mevsimimi şimdi
Liste içinde ahu ve saadet kaldı ... liste dışında fatma,arselka,neshve,kuzu ve mirjam kaldı ...
Liste hazır , köşede ... aslında çok çooooooooook iyi kilolar vardı giden .. 1.lik gelirdi , derece gelirdi en azından ...
Ama takım listesinde 1 Yanlış 3 Doğruyu götürüyor maalesef .. artılar olmadı
Neyse...
Yine önümüze bakıyoruz ... Sizi bilmem de beni burada motive eden verdiğiniz kilolar :)) verilecek bir kilomda kaldı ...Siz vereceksiniz , takım iyi dereceler alacak , 1.lik kutlacağız vs vs vs .. derken çoşup gidiceğiz ...
Öyle işte ....
Biraz daha motivasyon ve istikrar rica ediyorum , özellikle kopanlardan
Eki Görüntüle 1975322 Eki Görüntüle 1975323
bu demi masum
sanırım artık sonu ama burda pazarda vardı,burda varsa orda daha rahat bulabilirsin
ben şanslıyım eşim 95 kiloooo hepten solladım onu hahahahahhe benimkide diyorki hepten sıfır olma
veeeeeee nihayet eşimi solladdımmmmmmmmmm.
Kaç kilo oldun, takipteyim, ooooo daha 70 olacaksın
Tartimi bırakıp gideyim benAusencia
Eki Görüntüle 1975325
canım kaptanımm bu hafta regli şişkinliği oldu hadii onuda geçtimmm...Bende senden yana şaşkınım bu ara pamuk .
Heves motivasyonunu düşük görüyorum açıkcası .
Gr.ları da buna bağlıyorum .
Hedefe çok az kaldı aslında .... ve bunu korumak içinde beraber olmalıyız .
Yaz tepemize dikilmeden .
Günaydın hülyacım .
Ara ara kaçamak , ara ara aç kalma ...hepsi karışınca gr.lar kaçınılmaz oluyor .
5 gün diyetine normalde gerek duymamam gerek , bence metan çok yavaş değil.
Ama moral olur dersen , başla derim .
Sana uçmak yakışıyor gülüm ... neydi öylesabitim bidirimleri...
Hadi bakalım 4 elle sarılmaca ....
Canım braz daha arttırıyorum , aslında eklemelerim vardı ama yetmedi demek ... Almak istemiyorum tabii ki , bir de asıl hedef 57.7 ... ama hemen değil.
Ada doğru hatırlamış 76.8 dü en son canım .
Bundan sonra bu şekilde en az 700-800 gidecek dilekcim ..Şu listeni hiç aksatma .
Tebrikler saydınım ...nette bir sorun var emojiler yüklenmiyor ...pon pon pon pon ... :))))
İlk hafta için bekliyordum ama biraz kaçamaklar gelince 1 gider diye düşünüyordum senden ... demek vücut özlemiş kilo vermeyi:)))
Sabah bildirimler gelince ...adadan 100-200 gelir bu hafta dedim ..ters orantı :)
69.9 geleydi iyi morl olacaktı .
O kadar emeğe bu 100 gr. cidden az . Ben sende 300-500 razıyım da ...
Hadi bakalım önümüzdeki maçlara bakmaca ...
70.3 olarak kaydediyorum ..bence de hafta sonu çok abartma ... bir çırpıda 69 ları görecekkken , uzaklaşma oralardan iyice...
ben dershanede çalışırken odamın rengi lila rengiydi ayyy hiç sevmem koyu lila bide bayılıyordum hergün girdiğimde içime kasvet çöküyordu....her yıl anlaşma yapmak için personeli çağırırlar patronla konuşuyoruz neyse maaşta anlaştık dedim eğer bu odanın rengi değişmezse ben çalışmam dedim adam gülmeye başladı ayyy dedim bir yıldır içim daraldı dedim... adam aaa niye önce söylemedin dedi hemen aynı gün boyacılar geldi boyamın rengini seçtim hemen boyadılar hahahahahaklısın hemen de anlıyorsun motivasyon yok kalmadı
neden böyle dersen havalar beni mutsuz etti tam açtı
spora başladım derken kapattı
soğudu kasvet çöktüğ bana
şirketi haki renge boyadılar kahverengi mobilyalar aldılar ışıklar
loş oldu anammmm ben tamamen bunaldım
tüm gün dışarı çıkmak kendimi bu kasvetten kurtarmak istiyorum
olmuyor. neyse akşam edesen hava soğuk ben depresyona giriyorum galiba
hafta sonu kendimi tekrar motive etmenin yollarını arayacağım.
üzgünüm
işte bende akşamları spor yapamıyorum eşim isyan bayraklarını çekiyorrr öyleee konuşmasamda aynı odada olacağız...hiç sorma hiçççç.
ben tv izlerken yapıyordum bi 40 dk izinleri var akşamları ama tv yi bile yanlız izlesinler istemiyorum.ve bu yüzden son zamanlarda düzenim bozuldu.
baktım çizgi filmlerde bile yanlış anlayacakları cok sey var.yanlarında olmam lazım.
eşimde gecen diyor ki sporu gece bırakma dirilişi beraber izlememiz lazım adamın lüksüde benle tv seyretmek.
Kızz ne iyi ettim de geldin ben sana güveniyorum hemen verirsin kilocuklarınıSelam arkadaşlar,tanıyanlar tanıymayanlaro kadar çok yazacak şeyim var ki,kaç gündür yazıcam yazıcam diyorum konsantre olamıyorum.çok tereddütlerim var.hem mesuliyerinden tırsıyorum hem de accayip kilo aldım.hiç bu kadar kilp almamıştım bi de gelip kandil mesajlarını falan görünce çok heycanlandım.çünki bu takım bana imanım konusunda da çok yardimci oldu.Allah razi olsun @aeben ablam ve @firuzew Bu konuda çok yardimci olmuşlardır.buradan kopunca çok geriledim o konuda.okunacak kitaplarim dolapta duruyor öylece...yani 7.takım bana çok şey katmıştı...
Gelelim kilo vermeye.kürkçü dükkanı misali yinü buradayım.çünki son kez 60kiloyla mezun olan ben şimdi 70leri görüyorum...ve durmadan kilom artiyo...izninizle yeniden aranıza katılmak istiyorum...çok kişi var biliyorum tanımayanlarda çoktur beni...anlatirim tanışırız ufak ufak...şimdi ne yapman gerek?form falan var mı eskisi gibi?
Kaptanım yardimini bekliyorumAusencia
Ablam Perşembe spor pointlemiyoruz haberin olsun
Spor kaptanıyım ben haftaya yazarım adını cuma ya kadar da gözlemlerim spor listesine girmeye hak kazanırsan yazarım seni listeyeYeni üyelerin katılım formu. _AYNURA_
ADINIZ:Aynura
YAŞINIZ:28
BOYUNUZ:162
KİLONUZ:71.2(yarın sabah güncel kilomu yazarım)
HEDEF KİLONUZ:60
KİLO ALMA NEDENİNİZy oy tıka basa yemek yemek yemek
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:kendimi çok kötü hiss ediyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Ben azeriyim,Baküde yaşıyorum.5 yıllık evliyim,4yaşı nisanda tamamlanacak bi Damla isminde kızım var.Ev kadınıyım ,yemek yapmayı dizi izlerken ev işi yapmayı çok severim yani bildiyiniz umutsuz ev kadını2014 yılında hamileyken aldığım kilolrı vermek için 4.takımda kilo vermeye başladım.77kilodan 58e indim,ama baya uzun surede...4ay iyi gitti sonra gıdım gıdım...aslında kulakları çınlasın o zamanki takım kaptanımız hiç listeymiş birincilikmiş diye bahs etmezdi öylesine kilo veriyordum... bi kaç ay ara verdikten sonra kaptan olmaya karar verdim,ve aeben ablanın desteyi daveti bir azda korkutması ile başladım denemeye...çok güzel bi kaptanlık dönemim oldu.burada güzel arkadaşlıklarım oldu,özelden tel.la görüştüyüm arkadaşım çok.neyseki işe başladım bir ara ve mecburen kaptanlığı devr ettim,sonra geçen sene bu zaman yine başladım burada ve hedefime ulaştim mezun oldum...ama bu defa hiiiiç koruyamadm...aslında bi ara tam 10ay falan shake içtim belki de bu kadar hızlı kilo almamın sebebi odur bilemem yani aeben ablam öyle diyor neyseki yine yaz geliyor ve kilo vermem gerek...kendime 2ay veriyorum en fazla 3...güzelce kilomu verip incelmem gerek...biliyorum bi başladımmı devam edicek güzelce de e tırsıyorum başlayamiyorum bir türlü ve karar verdim.inşallah pazartesiden itibaren başlıyorum sağlıklı hayatıma sizlerin desteyi ve motivesiyle...şimdi her bu mesaji okuyan arkadaşım kısaca kendini tanıtırsa çooook sevinirim çünki hepinizi tanimak istiyorum acilen bi de takımın diyetle,yemek saatiyle,sporla ilgili bi kuralı var mı ki?
Yok yok Aynura da kalsın bizimle bizim takıma bi kaptan bi spor kaptanı bi ex kaptan iki demirbaş apla anca yeterEvet 2 kapalı takım var ...düşünebilirsin bence ...
Benim tanıdığım bi diyetisyen var ama ctesi evinde diğer günler Eryaman da ctesi benim işime gelmediği için gitmiyorum istersen sana numarasını veririm evi beşevlerde.bence sen diyetisyene kesin git özel bul bitane o baksın nerde hata oluyo.bide spastik kolon olan bi arkadaşın kızı vardı ilaç içmezse yapamıyordu Sonra sonra ilacı bıraktı adını öğreneyimmi ondan küçük çocuk kullandığı için Belki zararı azdır
ben 68,2 diye niye hatırlıyorum acaba
2 hafta süre verdim kendimeee
zaten hastaneyide aradım 2 hafta doluymuşşş
randevumu alırımm , ona görede bi bakarım ikilom devam ederse hiç gitmemm
çünkü verecegi listeyi ezbere biliyorummm artık
dün ben tam gittim sen gelmişsin tabi başıma gelecekleri bilmediğim için geri gelemedimKiz ahuuuu nerdesinnn?dündendir gözüm seni ariyorAhu060812
bende küçük dururum öyle derler eşimle aramızda 1 yaş var o bir yaş büyük benden ama görenler sen daha küçük duruyorsun derler...yaa ne güzel genç gösteriyosun demek pamukçok isterdim öyle olmasını,erkekler genelde geç çöküyolar ama sizde tersi olmuş sanırım
bende yapı olarak ufaldım ama kilo verdikçe yüzden süzüldüm o yüzden herkes yaşımdan daha büyük gösterdiğimi söyler,eşimde dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?