Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minnosum bayiliyorum senin bestelerine

abbaaawww kizlar, bir haberlere bakim dedim, birde ne gorim...pascal nouma nihat dogana saldirmis, videosunuda eklemisler..guvenlik olmasaydi nihat kesin hastanelikte...4 guvenlik tutuyor pascalibir biraksalar :18::18:

günaydın kızlar netimiz yoktu yeni geldi

kararım aynı gülüm bi fark yok bu kadar yalanın sürtüşmenin olduğu bi düzende bulunmak istemiyorum artık sizleri seviyorum yanınızda olurum herzamn ama dediğim gibi bana laf söyleyenler önce kendi yaptıklarını incelemeleri gerekiyor kimse kimsenin ne yasadığını bilmiyor o yüzden baskası hakkında konusma hakkınada sahip değildir die düşünüyorum . nev için hayırlı olsun umarım 7. takımla hedefine ulasır.

minnosum bayiliyorum senin bestelerine
ayy ayy kızlar benı sızler var ettınızzz tesekkur ederımm tesekkur ederım
abbaaawww kizlar, bir haberlere bakim dedim, birde ne gorim...pascal nouma nihat dogana saldirmis, videosunuda eklemisler..guvenlik olmasaydi nihat kesin hastanelikte...4 guvenlik tutuyor pascalibir biraksalar :18::18:

ayy hıc sorma aksam ızledımm ahh ahh bı tekme daha ındırseydı su nıhatın kafasına super olucaktı ama olmadı tek bıtane yıyebıldı tekmeyı kanalda haksızlık yapıp pascalı gonderdıkı nıhat uzerınden aldıkları reytınglerı kaybetmıyelım dıye . halbukı nıhatt herseyde laf sokuyordu nıhatın gıtmesı gerekırdı bence ve kesınlıkle

hooofff hooofff meyvemm yaaa

tey tey...yirim ben böyle besteyiiiiii....
sabah nette seyrettim kız ben de nihatı ezicekti pascal bırakmadılart....
bunu sadece sana karşı değil takımımıza karşı bir suçlama olduğumnu düşünüyorum ..gereken cevap verilecek...

kaptan vee yardımcısının kararıyla....

bende böyle düşündüm şu cümleden çıkardım bilin bakalım hangi takima ne demek bu yazışmalara baksınlar bişey yapmışmıyız takımları incelesinler

kızlar su içiliyormu bakalım benim yarım litrem bittti bu gün 3.5 hedefliyorumm
varmıdır su içmede beni gececek yiğit

tamam meyvem sen nasil istersen, ama bizi birakmak yok sozmu..biz bir aileyiz artik
evet kiz ezecekti resmen...ama acunun dedigide dogru..guvenlik acisindan cikmak zorundaydi..cunku geri donse eminim nihati oldururdu...gulmekten yikiliyorum nihata ama yaa...adam zaten rezildi simdi karizma yerlerdeeeeeeeeee

bende böyle düşündüm şu cümleden çıkardım bilin bakalım hangi takima ne demek bu yazışmalara baksınlar bişey yapmışmıyız takımları incelesinler
evet malesef canim..sanki biz herkesi takimindan ayiriyormusuz gibiama komik olan meyvemde minnosumda 3 hafta araylan geri gelmisler
kızlar su içiliyormu bakalım benim yarım litrem bittti bu gün 3.5 hedefliyorumm
varmıdır su içmede beni gececek yiğit

evet isiyorum meyvem benimde nerdeyse 1 litrem bitacek...toplam 2 litre yeterli bana..tartiya cikinca korkuyorum sonra

hak adalet varsa acunda ıkısını bırden cıkarıcaktı ama ne oldu reytıng kaybetme korkusuyla nıhatı sakladılar tabı ayy o adamı ızledıkce sınırlerım gerılıyor boyle gıdıp ıkı tekmede benım atasım gelıyorr

ayy valla oturup saymadımkı gulumm 3 hafta gectımı dur ona gore gıreyım dıyee neyse bu konuyu kapatalım canlarımm

gülüm bende 2. şişemi doldurdum bak suyu arttır sende iç içebildiğin kadar tartıda daha cok inme olucak görüceksin

gülüm biliyorsun ben daha eeken giricektim ama aksilikler oldu sonra yine giremiyordum sen soktun beni lsteye aslında sende suçlusun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…