bugune bu haftaya hıtafennnn
amanda karayag gıdıver amannnnn
7 takımdan gıdıver amannnn(burası uzun hava seklınde sımdık hızlanıyoruzz))
giiittt gideceksennnn beklemeeee (karayaga soyluyoruz bunu))
farklı degılsınnn sende (hepınızz pıss karayagsınız ıstee))
ayy ayy kızlar benı sızler var ettınızzz tesekkur ederımm tesekkur ederımminnosum bayiliyorum senin bestelerine
abbaaawww kizlar, bir haberlere bakim dedim, birde ne gorim...pascal nouma nihat dogana saldirmis, videosunuda eklemisler..guvenlik olmasaydi nihat kesin hastanelikte...4 guvenlik tutuyor pascalibir biraksalar :18::18:
günaydın kızlar netimiz yoktu yeni geldi
kararım aynı gülüm bi fark yok bu kadar yalanın sürtüşmenin olduğu bi düzende bulunmak istemiyorum artık sizleri seviyorum yanınızda olurum herzamn ama dediğim gibi bana laf söyleyenler önce kendi yaptıklarını incelemeleri gerekiyor kimse kimsenin ne yasadığını bilmiyor o yüzden baskası hakkında konusma hakkınada sahip değildir die düşünüyorum . nev için hayırlı olsun umarım 7. takımla hedefine ulasır.
hooofff hooofff meyvemm yaaa
minnosum lütfen bi yere gittiğim yok sana verdiğim sözün arkasındayım burdayım sadece listede olmıcam..
bugune bu haftaya hıtafennnn
amanda karayag gıdıver amannnnn
7 takımdan gıdıver amannnn(burası uzun hava seklınde sımdık hızlanıyoruzz))
giiittt gideceksennnn beklemeeee (karayaga soyluyoruz bunu))
farklı degılsınnn sende (hepınızz pıss karayagsınız ıstee))
sabah nette seyrettim kız ben de nihatı ezicekti pascal bırakmadılart....abbaaawww kizlar, bir haberlere bakim dedim, birde ne gorim...pascal nouma nihat dogana saldirmis, videosunuda eklemisler..guvenlik olmasaydi nihat kesin hastanelikte...4 guvenlik tutuyor pascalibir biraksalar :18::18:
bunu sadece sana karşı değil takımımıza karşı bir suçlama olduğumnu düşünüyorum ..gereken cevap verilecek...günaydın kızlar netimiz yoktu yeni geldi
kararım aynı gülüm bi fark yok bu kadar yalanın sürtüşmenin olduğu bi düzende bulunmak istemiyorum artık sizleri seviyorum yanınızda olurum herzamn ama dediğim gibi bana laf söyleyenler önce kendi yaptıklarını incelemeleri gerekiyor kimse kimsenin ne yasadığını bilmiyor o yüzden baskası hakkında konusma hakkınada sahip değildir die düşünüyorum . nev için hayırlı olsun umarım 7. takımla hedefine ulasır.
[ı]tey tey ...yirim ben böyle besteyiiiiii.... [/ı]
[ı] sabah nette seyrettim kız ben de nihatı ezicekti pascal bırakmadılart....[/ı]
[ı] bunu sadece sana karşı değil takımımıza karşı bir suçlama olduğumnu düşünüyorum ..gereken cevap verilecek...
kaptan vee yardımcısının kararıyla....[/ı]
tamam meyvem sen nasil istersen, ama bizi birakmak yok sozmu..biz bir aileyiz artikgünaydın kızlar netimiz yoktu yeni geldi
evet kiz ezecekti resmen...ama acunun dedigide dogru..guvenlik acisindan cikmak zorundaydi..cunku geri donse eminim nihati oldururduayy ayy kızlar benı sızler var ettınızzz tesekkur ederımm tesekkur ederım
ayy hıc sorma aksam ızledımm ahh ahh bı tekme daha ındırseydı su nıhatın kafasına super olucaktı ama olmadı tek bıtane yıyebıldı tekmeyı kanalda haksızlık yapıp pascalı gonderdıkı nıhat uzerınden aldıkları reytınglerı kaybetmıyelım dıye . halbukı nıhatt herseyde laf sokuyordu nıhatın gıtmesı gerekırdı bence ve kesınlıkle
evet malesef canim..sanki biz herkesi takimindan ayiriyormusuz gibibende böyle düşündüm şu cümleden çıkardım bilin bakalım hangi takima ne demek bu yazışmalara baksınlar bişey yapmışmıyız takımları incelesinler
kızlar su içiliyormu bakalım benim yarım litrem bittti bu gün 3.5 hedefliyorumm
varmıdır su içmede beni gececek yiğit
tamam meyvem sen nasil istersen, ama bizi birakmak yok sozmu..biz bir aileyiz artik
evet kiz ezecekti resmen...ama acunun dedigide dogru..guvenlik acisindan cikmak zorundaydi..cunku geri donse eminim nihati oldururdu...gulmekten yikiliyorum nihata ama yaa...adam zaten rezildi simdi karizma yerlerdeeeeeeeeee
evet malesef canim..sanki biz herkesi takimindan ayiriyormusuz gibiama komik olan meyvemde minnosumda 3 hafta araylan geri gelmisler
evet isiyorum meyvem benimde nerdeyse 1 litrem bitacek...toplam 2 litre yeterli bana..tartiya cikinca korkuyorum sonra
evet malesef canim..sanki biz herkesi takimindan ayiriyormusuz gibiama komik olan meyvemde minnosumda 3 hafta araylan geri gelmisler
evet isiyorum meyvem benimde nerdeyse 1 litrem bitacek...toplam 2 litre yeterli bana..tartiya cikinca korkuyorum sonra
minnosum bayiliyorum senin bestelerine
günaydın günaydın hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?