Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olduğu kadar tatlım ... önümüzdeki hafta gelmeyen 69.9 sonraki hafta gelir ... Temiz 70.5 bence çok iyi ...onun altına düşme ... gerisi olursa ooo lalal la olsun

Kaplumbağa hızına devam ...

De hadiiiiiiii

Nerde ooo ahu ?

Bu hafta lütfen ... kafa konsantre motive...tam tekmil olsun ahum .. Sporda ....

Kaç kilo oldun, takipteyim, ooooo daha 70 olacaksın
Tartimi bırakıp gideyim ben Ausencia

Eki Görüntüle 1975325

Tebrikler bakalım tebriklerrrrr sana gelsinnnn .... geçen hafta kaçtın not düşmemişim ben .
En son 67 di duruyor listede ... o ise woooow diyeceğim de :)

Hadi bakalım ... menülerin çok güzel ya ... 100 gr çok tuhaf geliyor ... hurma etkilidi dersen hurmayı kes :) sporda gelince gelsin 69 lar ...

işte bende akşamları spor yapamıyorum eşim isyan bayraklarını çekiyorrr öyleee konuşmasamda aynı odada olacağız...
benimkide öyle sırf o yüzden eliptiği salona taşıdım spor yaparken en azından aynı odada oluyoruz,kardio video yaparsam mecbur yatak odasına gidiyorum yarım saat katlanıver hemen gidip gelirim diyorum artık
spordan sonra kahve yapıp gönlünü alıyorum

bende küçük dururum öyle derler eşimle aramızda 1 yaş var o bir yaş büyük benden ama görenler sen daha küçük duruyorsun derler...

ne güzel ne şanslısın ada

allah kolaylık versin ahuu
bit yumurtasına sirke deriz biz,çıtlatması pek zevkli olur
çocukken çok bitlenirdim ben

çok inandırıcı gelmedi sanırım.....

Son düzenleme:
Valla Ausum kaptanım gerek motive gerek yaptığım diyet değişmedi sadece yavaş ilerliyor motivasyonum hala çok yüksek detokslu bişeylerde yapmak istemiyorum sanki Sonra geri geliyo gibi geliyor bana bugün bi diyetisyenle konuşayım bana ne önerecek

tamam kaptanımm sen nedersen o

ahucum adını bi sorarmısın
bi şurup vardı yüksek ihtimal o olabilirrr
amaa bi ögren bakalımmm
kabızlık çok büyük etken zatenn

ben eşimin yanında spor yaparsam acıyor kız banaaa sen delisin diyor bu kadar niye eziyet ediyorsun kendine cık cık diyor bir elinde lokum bir elinde çay beni sinir ediyor hahahahah )))))gerçi ben çalışmıyorum gündüz kızım yatınca yapıyorum hafta sonlarıda o maç izlerken ben kaçıyorum spora ne yapayım ))

vallaha menüm diye demiyorum bende çoook beğeniyorum menülerimi ama olmuyor işte bende spor şart bu haftaaa gelecem gümbür gümbür ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…