1.4 verdim mi gelir 69.9 bakalım ne zaman gelecek. işte o gün hayatımın en zayıf gününe uyanmış olacağım :) kaptanım benim hedefim belli 69.9 ben bi hafta iyi bi hafta kötüyüm biliyorsun ama deneyeceğim 1.4 gider mi 69.9 ları gecikmeli de olsa görürmüyüm bakalım...
Saat 10 dan beri mesaj okuyorum kızlar dün gelemedim güya spor yapmadım gece 2.30 a kadar koşturmalı yattım ve bu sabah çok daha yorgun kalktım reglimde çok yavaş ilerliyor bu ay malesef
Kilo bildirimi
Geçen hafta 78.3
Bu hafta 78.1
Fark -200
Yüzde 0.25
Kaç kilo oldun, takipteyim, ooooo daha 70 olacaksın
Tartimi bırakıp gideyim benAusencia
Eki Görüntüle 1975325
canım kaptanımm bu hafta regli şişkinliği oldu hadii onuda geçtimmm...
ben bu yeme ile günlük 1 saat sporla 500-900 arası max. veriyordum... şimdi bu yeme ile ayak rahatsız olunca spor yapamayınca yan gel yat olunca yerinden oynamadı kilo anca şişkinliğim gitti.....birde bu hafta canım tatlı istedi arada hurma yedim diğer hafta hiç hurma yememiştim sanırım hurma bana yaramıyor pek... abartmıyorum yerken ama yinede sanırım etkiliyor.....bu hafta hiç hurma yemiyecem....spor ekleyecem... bakalım haftaya ne diyecek tartı...
benimkide öyle sırf o yüzden eliptiği salona taşıdım spor yaparken en azından aynı odada oluyoruz,kardio video yaparsam mecbur yatak odasına gidiyorum yarım saat katlanıver hemen gidip gelirim diyorum artıkişte bende akşamları spor yapamıyorum eşim isyan bayraklarını çekiyorrr öyleee konuşmasamda aynı odada olacağız...
bende küçük dururum öyle derler eşimle aramızda 1 yaş var o bir yaş büyük benden ama görenler sen daha küçük duruyorsun derler...
Yok geçen hafta 66.3 tüTebrikler bakalım tebriklerrrrr sana gelsinnnn .... geçen hafta kaçtın not düşmemişim ben .
En son 67 di duruyor liste
allah kolaylık versin ahuudün ekim dikim baya geç bitti Sonra yemek bulaşık Sonra ödevler bebeler bide küçüğümün kafasında bit yumurtası varmış öğretmeni erken gönderdi şampuan falan işlemiyor tek tek uzaklaştırmak gerekiyormuş saçlardan oda görünmüyor bi kaç tane buldum yumurta kimden geldi belirsiz tek tek bebeleri kontrol ettim diğerlerinde YOk bu parkta falan çimlerde yuvarlanıyodu bende eğlensin diye seslenmemiştim ordan mı geldi bilmiyorum hiç başıma gelmemişti oda canımı sıktı beni çok oyaladı yıka tara yatak yorgan değiştir.Sonra büyük kızım saatlerce uğraştı bilgisayardan slayt ödevi hazırlamış flaş bellek istiyo yok gece gece bulmadan yatamadım o koca evi kaç yüz kere tavaf ettim in çık in çık anlatamam sabah 9 dan akşam 2.30 a kadar hiç oturmadım hala yorgunum
bitli Raziye de yanımda koltuğa yapıştım iki saattir de geçmiş okudum kalkmam lazım bide alıntılarımı yazayım
kan yaparmış pancar diye biliyorum...kızlar pancar varmı ya marketlerde ?
ben görmedimdee yaada bilmiyorum hiç almadımm
mevsimimi şimdi
Ben çıkıyorum ..
Noterde işler var .
Sonra kaskoda ...
Yine 3 ü bulur gelmem ...
Bu hafta @kelebekolacam / @Betulina / @Sherrysherrylady üçlüsünün kabak macerası olacak ..
Nare83 sanırım 1 günlük detoks yapacakmış ...
@Daydream- de belki 5 gün diyeti...
@DelyDoly 4 günlük listeyi yapacak , yapmalı :))
Herkes Cumadan yol haritasını çizsin bence . Bizim hafta başımız hep diyorum Cuma ... Hafta sonumuz Perşembe akşamı:)
Hafta içi tutuşmak yerine , şimdiden planlı gidin
Valla Ausum kaptanım gerek motive gerek yaptığım diyet değişmedi sadece yavaş ilerliyor motivasyonum hala çok yüksek detokslu bişeylerde yapmak istemiyorum sanki Sonra geri geliyo gibi geliyor bana bugün bi diyetisyenle konuşayım bana ne önerecekOlduğu kadar tatlım ... önümüzdeki hafta gelmeyen 69.9 sonraki hafta gelir ... Temiz 70.5 bence çok iyi ...onun altına düşme ... gerisi olursa ooo lalal la olsun
Kaplumbağa hızına devam ...
De hadiiiiiiii
Nerde ooo ahu ?
Bu hafta lütfen ... kafa konsantre motive...tam tekmil olsun ahum .. Sporda ....
Tebrikler bakalım tebriklerrrrr sana gelsinnnn .... geçen hafta kaçtın not düşmemişim ben .
En son 67 di duruyor listede ... o ise woooow diyeceğim de :)
Hadi bakalım ... menülerin çok güzel ya ... 100 gr çok tuhaf geliyor ... hurma etkilidi dersen hurmayı kes :) sporda gelince gelsin 69 lar ...
Olduğu kadar tatlım ... önümüzdeki hafta gelmeyen 69.9 sonraki hafta gelir ... Temiz 70.5 bence çok iyi ...onun altına düşme ... gerisi olursa ooo lalal la olsun
De hadiiiiiiii
Nerde ooo ahu ?
Bu hafta lütfen ... kafa konsantre motive...tam tekmil olsun ahum .. Sporda ....
Tebrikler bakalım tebriklerrrrr sana gelsinnnn .... geçen hafta kaçtın not düşmemişim ben .
Hadi bakalım ... menülerin çok güzel ya ... 100 gr çok tuhaf geliyor ... hurma etkilidi dersen hurmayı kes :) sporda gelince gelsin 69 lar ...
Kızz ne iyi ettim de geldin ben sana güveniyorum hemen verirsin kilocuklarını
Ablam Perşembe spor pointlemiyoruz haberin olsun
Spor kaptanıyım ben haftaya yazarım adını cuma ya kadar da gözlemlerim spor listesine girmeye hak kazanırsan yazarım seni listeye
Yok yok Aynura da kalsın bizimle bizim takıma bi kaptan bi spor kaptanı bi ex kaptan iki demirbaş apla anca yeter
Benim tanıdığım bi diyetisyen var ama ctesi evinde diğer günler Eryaman da ctesi benim işime gelmediği için gitmiyorum istersen sana numarasını veririm evi beşevlerde.bence sen diyetisyene kesin git özel bul bitane o baksın nerde hata oluyo.bide spastik kolon olan bi arkadaşın kızı vardı ilaç içmezse yapamıyordu Sonra sonra ilacı bıraktı adını öğreneyimmi ondan küçük çocuk kullandığı için Belki zararı azdır
dün ben tam gittim sen gelmişsin tabi başıma gelecekleri bilmediğim için geri gelemedim
ben eşimin yanında spor yaparsam acıyor kız banaaa sen delisin diyor bu kadar niye eziyet ediyorsun kendine cık cık diyor bir elinde lokum bir elinde çay beni sinir ediyor hahahahahbenimkide öyle sırf o yüzden eliptiği salona taşıdım spor yaparken en azından aynı odada oluyoruz,kardio video yaparsam mecbur yatak odasına gidiyorum yarım saat katlanıver hemen gidip gelirim diyorum artık
spordan sonra kahve yapıp gönlünü alıyorum
ne güzel ne şanslısın ada
Kız çıtlamıyo ki küçücük acaba ölümülerallah kolaylık versin ahuu
bit yumurtasına sirke deriz biz,çıtlatması pek zevkli olur
çocukken çok bitlenirdim ben
vallaha menüm diye demiyorum bende çoook beğeniyorum menülerimi ama olmuyor işte bende spor şart bu haftaaa gelecem gümbür gümbürOlduğu kadar tatlım ... önümüzdeki hafta gelmeyen 69.9 sonraki hafta gelir ... Temiz 70.5 bence çok iyi ...onun altına düşme ... gerisi olursa ooo lalal la olsun
De hadiiiiiiii
Nerde ooo ahu ?
Kız çıtlamıyo ki küçücük acaba ölümüler
Kız çıtlamıyo ki küçücük acaba ölümüler
afiyet olsun masumben yemege inerrrr görüşürüzzz
Evet şuruptu.sorayım bi yazarım sanaahucum adını bi sorarmısın
bi şurup vardı yüksek ihtimal o olabilirrr
amaa bi ögren bakalımmm
kabızlık çok büyük etken zatenn
He sağol bi bu eksikti dedim yaa daha hiç görmemiştim.ay geçmiş olsun ahu , kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?