Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende gulmek istedigim zaman aciyorum survivoru
ayy valla oturup saymadımkı gulumm 3 hafta gectımı dur ona gore gıreyım dıyee neyse bu konuyu kapatalım canlarımm
bilseydim seni 5 hafta sonra alirdim evet konustukca konu uzayacak...artik noktayi koyuyoruz...saferanim ilgilinecek bu konuylan

meyvem ben sabah ogle toplam 500gr yogurt yiyorum enfazla 600 kal. almam gerekirken tartiya bir cikiyorum 1.5ilo fazlalik..onun icin sudan korkuyorum vallahi..meyvem sen bilirsin...karpuzun zarari varmi diyetteyken:26::26: tiryakisiyim cunku annem izin verse bir oturusta tum karpuzu yiyebilirim:78::78:

kızlar ben kibar bir üslupla açıklamamı yaptım paylaşıma bundan sonra kimse cevapta vermesin konuya değinmesin meyvem burda önemli olan o...sözü olan özelden yazsın...

gülüm neve mesaj attın mı kabul edildiğine dair...

slm canlar fıstık hatunlar

süper güzel bir hafta sonundan sonra yine iş hayatına geri döndüm istemeye istemeye kaçamak fln yapmadım öyle fzl zarar verecek boyutta.

güzel tarafı dışarı çıktığımda beni görenler zayıfladığımı söylüyorlar bukadar az kilo vermede bu sözleri duymak bile hoşuma gitti daha çok azimlendim kilo vermek için

hoşgeldiiin....cumaya azmin meyvesini göreliiim...

hoşgeldin ceycemmm

kız ben seni günlerdir görmüyorum bizi asmaya basladın iice
menülerinide görmüyorumm bak sopa geliyor sopaa

meyvem işlerim çok yoğundu geçen hafta şekerim yauv fzla giremedim.

bişeylermi oldu yauv topikte ben yine kaçırdım birkaç sayfa geçmişi okudum ama hiç bişeycik göremedim.

hemen menümü yazayım

sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
bol bol salata domates peynir
1 dilim kek yedim şekersiz çay

öğleni yedikten sonra yazarım ama akşam menüm belli kuru fasulye pilav yapıcam kociş istedi yanına da bol yeşillikli salata sonrada havalar güzelleşti yürüyüşe çıkarız ailecenek

ben bu menüyü hiç beğenmedimm

olmamıss bencee ..

sabah kek artı ekmek allah bilir peynirinde yağlıdır senin şimdi ee kekde yağlı zaten
aksamda plav yicekmişsin oda malumm öğlende patlattınmı bi kalorisi bol yemek vermek nerde kalsın alırsın bilee

kızlar ne güzel kalabalıklastıkk
her serde bi hayır varmıs artık daha cok motivasyon daha cok kara yağğ
evet oyle canim..birkac aya bir one cikiyoruz biz
slm ceyceycim, nasilsin? haftasonun nasil gecti canim gecen hafta cemre listeyi hazirlayamadi..bu hafta yapabilirmis...senin icin bir sakincasi varmi acaba onun bu hafta listeyi hazirlamasina, sende haftaya cumaya yaparsin...ama haftaya isin varsa cemra haftaya yapar artik

keki ama işe gelince yedim arkadaş yapmış kıramadım bişeycik olmaz dedi şekerim pilavı kocişe yaptım ben bol salata ve fasulye yiyeceğim adamın çok canı çekmiş rica etti yaparmısın diye kıyamadım bende Sana söz veriyorum pilav bir kaşık yiyeceğim öğlende salata yiyeceğim

SAFERANIM ÇOK PİS hırs yaptım gösterelim takımımızın gücünü hadi kızlar asılın diyete:92::92::81:
hepinizi seviyorum canlarım

Son düzenleme:
bende bu günkü menümü yazayım bide beni görün

sabah kepek ekmeğine tost 2 bardak süt 1 tatlı kasığı bal

ara üzüm

öğlen tavuklu bezelye cacık

ara elma

aksam tonlu salata yoğurt

3.5 litre suu + çaylar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…