bende gulmek istedigim zaman aciyorum survivoruhak adalet varsa acunda ıkısını bırden cıkarıcaktı ama ne oldu reytıng kaybetme korkusuyla nıhatı sakladılar tabı ayy o adamı ızledıkce sınırlerım gerılıyor boyle gıdıp ıkı tekmede benım atasım gelıyorr
bilseydim seni 5 hafta sonra alirdimayy valla oturup saymadımkı gulumm 3 hafta gectımı dur ona gore gıreyım dıyeeneyse bu konuyu kapatalım canlarımm
gülüm bende 2. şişemi doldurdum bak suyu arttır sende iç içebildiğin kadar tartıda daha cok inme olucak görüceksin
gülüm biliyorsun ben daha eeken giricektim ama aksilikler oldu sonra yine giremiyordum sen soktun beni lsteye aslında sende suçlusun
slm canlar fıstık hatunlar
süper güzel bir hafta sonundan sonra yine iş hayatına geri döndüm istemeye istemeyekaçamak fln yapmadım öyle fzl zarar verecek boyutta.
güzel tarafı dışarı çıktığımda beni görenler zayıfladığımı söylüyorlar bukadar az kilo vermede bu sözleri duymak bile hoşuma gitti daha çok azimlendim kilo vermek için
slm canlar fıstık hatunlar
süper güzel bir hafta sonundan sonra yine iş hayatına geri döndüm istemeye istemeyekaçamak fln yapmadım öyle fzl zarar verecek boyutta.
güzel tarafı dışarı çıktığımda beni görenler zayıfladığımı söylüyorlar bukadar az kilo vermede bu sözleri duymak bile hoşuma gitti daha çok azimlendim kilo vermek için
kızlar ben kibar bir üslupla açıklamamı yaptım paylaşıma bundan sonra kimse cevapta vermesin konuya değinmesin meyvem burda önemli olan o...sözü olan özelden yazsın...
gülüm neve mesaj attın mı kabul edildiğine dair...
kızlar ben kibar bir üslupla açıklamamı yaptım paylaşıma bundan sonra kimse cevapta vermesin konuya değinmesin meyvem burda önemli olan o...sözü olan özelden yazsın...
meyvem işlerim çok yoğundu geçen hafta şekerim yauv fzla giremedim.
bişeylermi oldu yauv topikte ben yine kaçırdım birkaç sayfa geçmişi okudum ama hiç bişeycik göremedim.
hemen menümü yazayım
sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
bol bol salata domates peynir
1 dilim kek yedim şekersiz çay
öğleni yedikten sonra yazarım ama akşam menüm belli kuru fasulye pilav yapıcam kociş istedi yanına da bol yeşillikli salata sonrada havalar güzelleşti yürüyüşe çıkarız ailecenek
evet oyle canim..birkac aya bir one cikiyoruz bizkızlar ne güzel kalabalıklastıkk
her serde bi hayır varmıs artık daha cok motivasyon daha cok kara yağğ
slm ceyceycim, nasilsin? haftasonun nasil gectimeyvem işlerim çok yoğundu geçen hafta şekerim yauv fzla giremedim.
bişeylermi oldu yauv topikte ben yine kaçırdım birkaç sayfa geçmişi okudum ama hiç bişeycik göremedim.
hemen menümü yazayım
sabah
2dilim tam tahıllı ekmek
bol bol salata domates peynir
1 dilim kek yedim şekersiz çay
öğleni yedikten sonra yazarım ama akşam menüm belli kuru fasulye pilav yapıcam kociş istedi yanına da bol yeşillikli salata sonrada havalar güzelleşti yürüyüşe çıkarız ailecenek
ben bu menüyü hiç beğenmedimm
Olmamıss bencee ..
Sabah kek artı ekmek allah bilir peynirinde yağlıdır senin şimdi ee kekde yağlı zaten
aksamda plav yicekmişsin oda malumm öğlende patlattınmı bi kalorisi bol yemek vermek nerde kalsın alırsın bilee
ayy ben sızı cok cok sevdım yaa canlarım benımmmm tesekkur ederım seferanımm benımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?