Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

şaka bir yana tadı hiç fena değil canım Sadece onu yemek zoruma gidiyor, ama bu sefer ikinizle başaracağım inşallah
SADECE ONU YEMENE GEREK YOK..SABAH KAHVALTINI YAP BETÜLÜM YUMURTALI..SONRA 2 SAATTE BİR ÇORBADAN İÇ..

bi atalet bi tuhaflık amanın ya.
hava açsa amanın yaz geldi kilolar duruyo telaşı.
kapasa depresif modlar.
pff

Heee o yaklaşan durmuyor depresif haller ....

Çoşku çoşkuuuu bak yine android moda bağladım

Regl dönemim başlamak üzere ama fena hırslandım, var mı bana rakip olmak isteyen?

Hmmmmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnn var mı uçuşa hazır saydına rakip ?

Bence mimu ya da mumuyu dene

evet yaaaaa.. düşünsene tüm hafta gel mücadele ver.. diyeceğim ama kaçamaklarım da bol oldu Cumartesiii (kurabiye, etli ekmek), Çarşama (pilaaaavvv)... e daha ne bekliyorsam.. 400 öpüp başıma koyam

Daha ne bekliyorsaaaannnn ... kaptan üzme yaşandı ...kaptan sopa yaşandı ... kaptan papara yaşandı ...

Bi pon ponla kaptan çoşturma kalmışşşş

sağolll kuzummm genç ve güzel olduğum şüphelideee bekar olduğum kesin

He illle diyeceğiz ki fıstıksınnnnn fıstıksınnnnnnnn demiyorum bana ne

al benden de delii yaaaaaa nasıl güldüm .. Kız deli misin sen, fıstık gibisin, seni nankör seni

O fıstıkta , sen ? sizi nankörler sizi ....

Ben geçen sene hep öyle zayıfladım 7 gibi yedim spor yaptım sonra bir şey yemedim su içtim sadece 10 kilo gitti şimdi bu şekilde de gidiyor arada spordan sonra yiyorum arada yemiyorum
Demek boyleee minnak olduunn..peki o zaman bu hafta boyle deniyecem aksam spor yapip yesil cay icip gunu kapatacam...bende minnakimsi olacammm )))

Daha ne bekliyorsaaaannnn ... kaptan üzme yaşandı ...kaptan sopa yaşandı ... kaptan papara yaşandı ...

Bi pon ponla kaptan çoşturma kalmışşşş
Hazırleyinnnnnnnnnnn ponponlarııı...diyecekken pısssssssssssssssssssss... diyorum diyorum olmuyor.. Bu hafta bir şey demiyeyim bari Bakalım ne olacak
he bi de Kaptan istikrarı unutuyorsun

SADECE ONU YEMENE GEREK YOK..SABAH KAHVALTINI YAP BETÜLÜM YUMURTALI..SONRA 2 SAATTE BİR ÇORBADAN İÇ..
iki saate bir yiyebildiğimi bilmiyordum.. iki gün kahvaltılı üçüncü gün yoğurtlu, fındıklı başarabilirsem yapacağım inşallah üç gün

Tamam kaptanım...çok zevkli olacak...veroooom bigun senle rakibe olacagim aklıma gelmezdi.bi de sen uzun zamandır takımdasın niye listede deyilsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…