şaka bir yana tadı hiç fena değil canımhmmm çorbaya bayılırımmmm
al benden desağolll kuzummm genç ve güzel olduğum şüphelideee bekar olduğum kesin
SADECE ONU YEMENE GEREK YOK..SABAH KAHVALTINI YAP BETÜLÜM YUMURTALI..SONRA 2 SAATTE BİR ÇORBADAN İÇ..şaka bir yana tadı hiç fena değil canımSadece onu yemek zoruma gidiyor, ama bu sefer ikinizle başaracağım inşallah
bi atalet bi tuhaflık amanın ya.
hava açsa amanın yaz geldi kilolar duruyo telaşı.
kapasa depresif modlar.
pff
Regl dönemim başlamak üzere ama fena hırslandım, var mı bana rakip olmak isteyen?
evet yaaaaa.. düşünsene tüm hafta gel mücadele ver.. diyeceğim ama kaçamaklarım da bol olduCumartesiii (kurabiye, etli ekmek), Çarşama (pilaaaavvv)... e daha ne bekliyorsam.. 400 öpüp başıma koyam
sağolll kuzummm genç ve güzel olduğum şüphelideee bekar olduğum kesin
al benden dedelii yaaaaaa nasıl güldüm .. Kız deli misin sen, fıstık gibisin, seni nankör seni
Demek boyleee minnak olduunn..peki o zaman bu hafta boyle deniyecem aksam spor yapip yesil cay icip gunu kapatacam...bende minnakimsi olacammmBen geçen sene hep öyle zayıfladım 7 gibi yedim spor yaptım sonra bir şey yemedim su içtim sadece 10 kilo gitti şimdi bu şekilde de gidiyor arada spordan sonra yiyorum arada yemiyorum
Daha ne bekliyorsaaaannnn ... kaptan üzme yaşandı ...kaptan sopa yaşandı ... kaptan papara yaşandı ...
Bi pon ponla kaptan çoşturma kalmışşşş
iki saate bir yiyebildiğimi bilmiyordum.. iki gün kahvaltılı üçüncü gün yoğurtlu, fındıklı başarabilirsem yapacağım inşallah üç günSADECE ONU YEMENE GEREK YOK..SABAH KAHVALTINI YAP BETÜLÜM YUMURTALI..SONRA 2 SAATTE BİR ÇORBADAN İÇ..
Regl dönemim başlamak üzere ama fena hırslandım, var mı bana rakip olmak isteyen?
Kız ben olsam seni seni sopa ile kovalamıstım anca oldun bu kadarBak yine coşturdun beni coşkunAusencia
23 nisana mezun oluyorum inşallahhh
Bu görev seninkelebekolacam , N Nana beni 75 yapamadı, sen yap beni 72
Yerim seniDemek boyleee minnak olduunn..peki o zaman bu hafta boyle deniyecem aksam spor yapip yesil cay icip gunu kapatacam...bende minnakimsi olacammm)))
Kız ben olsam seni seni sopa ile kovalamıstım anca oldun bu kadar
beni yarıyolda bıraktın, çektinm gittin...Kız ben olsam seni seni sopa ile kovalamıstım anca oldun bu kadar
Ne gitmesi, geldim her fırsatta yüzüne vurmadimmı 75 olamadığınıbeni yarıyolda bıraktın, çektinm gittin...
Tamam kaptanım...çok zevkli olacak...veroooom bigun senle rakibe olacagim aklıma gelmezdi.bi de sen uzun zamandır takımdasın niye listede deyilsin?Şimdi bu haftanın hali hazırda kapışmaları ....
kelebekolacam / Betulina / @Sherrysherrylady Kabak kapışması
ada81 / @_SARAYCA_ spor ve menü çoşmaca kapışması
@DelyDoly /Daydream- patates kapışması
@vorones /_AYNURA_ Tam gaz kapışması
Varsa başka eklenen ..unuttuğum ..isteyen ?
Diyiversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?