Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah zeytinyag limon

kahvaltı
2 sunta
peynir
azıcık yumurta
zeytin

öglen
peynirli salata

akşam
sütlü kahve
10 çig badem

1,5 lt su
1 yeşil çay

Her akşam sebze yemeği ve yoğurt menüsü yap kendine ... az pişmiş kabak ... ıspanak ..semiz otu ...bakla vs gibi sebzeler .. 2 günde birini bitirsen ...3 yemek 6 gün ... bu şekilde geçirdiğin akşamlar kabızlığına kabızlık katacak çünkü .

Can kaptan ...Gene harikasın nasıl da bir bir emek etmissin . Şimdi ben haftaya 58.8 olursam mezun mi olurum ki hedef 59 idı ya listede. .aslında hiç istemiyorm şu 57 yi görene kadar dursamdi listede korkuyom koyverir 57 ye ulasamam die. ama tabi kural ve sen nasıl uygun görürsen öyle yaparız .

Bu menü gibi yazmaktan gurur duyacağın menülerini bozmazsan mesele kalmayacak üzüm ... lütfen ... bunu kendin için yapacaksın ....
Kaçamak yaptığın o günler yaşadığın pişmanlığı... ve şimdi güzel bir diyet günü geçirdiğin gün mutluluğunu kıyasla ...

sen bu haftada mezun olabilirdin vero ... hatta geçen haftada %80 i tutturduğun için .... ben 58 leri görmeyi istediğini bildiğim için yazmadım .
Haftaya güzel bir liste jübilesi bekliyorum senden ..sonra 57 olmak için yine burdayız zaten ...

Sabah ki ödül Cuma için en masum ödül olmuş... Çünkü normalde ben ödül seven bir kaptan değilim ...
Ödül hedefe varınca kazanılır bence ... hedef cuma değil ...mezuniyet ...
Yüzme olunca kandil simitleri de gitmiştir dersek , iyi bir gün geçmiş sarayca :)

Ellerine saglik aus...emeyine saglık....seni o kadar iyi anlıyorum kiinşallah bende en kısa sürede kavuşurum güzel kilolarıma...
Az önce foto çekmeye çalıştım ama hiç oldugum gibi şişman çıkmadım kı

Eklentiler

• 20170331_134157.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 20170331_133708.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 43
Kandil simiti nasıl bir şey ki bi şey demedin aus?çok merak ettim

Haftaya inecek bende biliyorum banucum da ..sonra ki hafta yine çıkmasın ....mesele orda

Bu bı direnme diye düşünüyorum ben 10 kilo vermeyi sindiremedi benim bünye

Bundan sonra ne artı nede sabit olmaması lazim zaman daraldi bende darlaniyorum düşündükçe sporuda ihmal etmiycem hızlanacağını dudunuyorum

Elimde olan malzemeler
Ispanak, kereviz sapı, elma, limon, havuç ,
Bunlardan detoks yapacağım yarın bütün. Gün markete çıkarım bulursam yine pancar alacağım. Ha birde salatalık var

Ben destanımı yazarken gelmişsin :)
geçmiş olsun çok ...
En azından artı değilsin evet ama bu ayrılık artı getirecek sana yakında ...
Evet haklısın canım küçük iyilesirse pazartesiye kadar inşallah çocuklar uyuyunca en azından menu yazmaya çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…