Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia tamam canım yarın sabah tartılırım inşallah. Utanırım yazmaya ama
Bugünki menüm

Sabah
2 dl ekmek 1 yumurta 3dl peynir 2 zeytin domates

Ara sade
kahve 2 gün kurusu 2 üzüm

Öğle
3-4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, yeşil salata, avokadolu pancarlı salata, yoğurt

Ara
1 avuç beyaz leblebi, 2 kare fıstıklı bitter

Akşam
1 kase kabak çorbası, yumurtalı ıspanak, yoğurt, salata

Ara
Meyve olacak muhtemelen

Su 2.5 litre, spor 1 saat tempolu yürüyüş, yarım saat normal yürüyüş
Hayırlı akşamlar arkadaşlar D Dilekiyi @fatmanurkaya nasıl gidiyor ablalar diyetler ben bugün iyiyim ya, nasıl keyfim yerinde ful enerjikim

benimde regl dönemi yaklaşıyor hadi gel kapışalımmm ama ben biraz çirkefleşip sonra yerime oturabiliyorum sana yan bakıyorummmm
Canım Mimumm seve seve de asıl ben senin gibi sporcu bir fıstıkla nasıl başa çıkarım onu düşünmeye başladım şimdiden kuzucum

Menümü

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
3 dl tahıllı ekmek (cuma diye kendime ödül verdim)

Öğlen
Tavuk döner
Salata
Çorba

Aksam
2 kandil simidi (dün yememistim)
Peynir
Domates
Salatalik

Su 2 lt

Spor
1 saat yüzme
Sabah akşam eşim bıraktı yürüyemedim Ahu060812

Aksam misafirliğe gidecek çocukları yedirme bahanesiyle yemem diye düşünüyorum.
Ausencia

Rakibim ada81 nasıl buldun menümü sende beni etiketle olur mu

Canım Mimumm seve seve de asıl ben senin gibi sporcu bir fıstıkla nasıl başa çıkarım onu düşünmeye başladım şimdiden kuzucum

Senin şimdi hızlanmış metan beni dövebilir ama tam aynı dönemdeyiz bakalım hodri meydan :)

Kuzum Mimumla başladık inşallah fekat ben sporcu fıstıkla nasıl baş edicem onu düşünüyorum 1 saattir kara kara çiğ çiğ yer beni kesin

Kızlar merhaba kusura bakmayın bütün bir hafta hastalıkla ugrasiyoruz ailecek hepimiz grip olduk biz o kadar değil de küçük oğlum pazartesiden beri ateş inmedi bir türlü antibiyotik tedavisi işe yaramadı dün tekrar Dr a gittik başka iğne tedavisine başladı olmadı hastaneye alcaz dedi u bkoşturmanin arasında diyet gitti tabi ama artı değilim en azından
Geçen hafta 66,7
Bu hafta 66,7
Bugunde telefon evde kalmış ancak yazabildim Ausencia

Geçmiş olsun canım yavrular hiç hasta olmasın . Artı çıkmadığınà sevindim

***7.TAKIM 511. ETAP***

Betulina(75.9/75.5/0.4/%0.53)
tuba52(82.6/82.1/0.5/%0.61)
izne ayrılmak istiyor.
DelyDoly(85.2/84/1.2/%1.41)
Ahu060812(78.3/78.1/0.2/%0.26)
Sekercikiz(61.1/60.8/0.3/%0.49)
ada81 (70.3/70.2/0.1/%0.14)
mimu88 (72.7/71.3/1.4/%1.93)
Dersaadet_ (70.8///%)
kilosu sabit
Sherrysherrylady (76.2/75.4/0.8/%1.05)
pamukskr (61/60.8/0.2/%0.33)
vorones (60.4/59.7/0.7/%1.16)
Bebetomm (60.9/59.7/1.2/%1.97)
MuMu85 (78/78.3/+0.3/%-0.38)
masumm (68.5/68.8/+0.3/%-0.44)

7. Takım Ortalaması %0.647

511.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller

@kelebekolacam 73.2/72.7/0.5/%0.69
@daydream- 73.6/73.5/0.1/%0.14
@begum75 57.9/58.2/+0.3/-%0.52
@ecemavi 74.3/74.2/0.1/%0.13
@Dilekiyi 76.8/76/0.8/%1.04
@nehirnil111 55.1/53.5/1.6/%2.90
@aeben 69.5/69.8/+0.3/-%0.43
@_SARAYCA_ 66.8/66.5/0.3/%0.45

@Ausencia 59.6/59/0.6/%1.01

@lunya 66.3 / 65.1 / 1.2 / %1.81
_AYNURA_ 70.3

@fatmanurkaya 107.4/?
@arselka 66.7/?
@Neshve 101/?
@mirjam 74 /?
@kuzularinannesi 76.1/?

Betulina Kaçamaksız , tam diyet programı bekliyorum senden ... 2 dlm kepek ekmeği yerken 3 yersin ... eyvallah ... 2 parça tavuk yerine 3 e çıkarırsın bir gün eyvallah ... ama cız görmeden bir hafta geçirelim lütfen ...

T tuba52 ikna olmadın bir türlü izin dönemi yaramayacak sana biliyorum ama sen kptun dedikçe daha fazla ısrar edemedim de ...

DelyDoly tatlım harikaydın bu hafta ..Biliyorum sende bu ışık var .... bu hafta da aynen devam ...cızsız kaçamaksız bomba gibi , deli gibi :)

Ahu060812 tabii ki senden de bombanı bekliyorum artık . Bu ağır tempo bir şov istiyor ..O da Nisanı beklemiş demek :)

Sekercikiz sıfır kaçamak bu hafta ... hadi uzun aradan sonra döndün alışma süreciydi bu hafta diyelim ... haftaya inan yakandayım :)59 lar gelmezse ...

ada81 menü kraliçesi ada ... 100 gr 200 gr kraliçeliğini de almak istemiyorsan , bu hafta çoşacağına eminim . No hurma yes spor sloganı ile :))

mimu88 detoks ve spor fıstığı ... çok iyi gidiyorsun ... hiç durma ... bi rehavet her şeyi bitirir . Haftaya dediğim gibi o 69.9 kitlenme .. bu seni gerer ... daha makul daha cici hedefler :)

@Dersaadet_ motivasyon instagram hesaplarından sağlanmıyormuş demek ... haftaya artık ve devamında tabii ... bünyenin verebildiği ve bana söz verdiğin o şok kiloları görmek istiyorummm . Net.

@Sherrysherrylady sarı kontesim sana da kocaman tebrik , bu hafta kabakta geldi :) yine yola son hız devam edeceksin eminim ...

pamukskr aradığım pamuğa regl sonrası ulaşacağıma eminim bu hafta ... hazır regl şişi inecek , sende spor yapacaksın .. listede de bir iki oynama ... hadi bakalım çok mola verdik ...gaza basalım biraz..

vorones hayaller hayatlar olmasın haftaya ... ve beraber şu 58.8 in elinden tutalım vero ... sonrası tam gaz devam ..

B Bebetomm geçen haftanın sonunda bu hafta da sana da bana da ilaç gibi geldi canım ... ama tabii ki burdan sonra bi ileri bi geri yaparsak bu güzel eksinin de bir anlamı kalmaz ... hedef kilon 59 ... haftaya isminin yanına mezun olmak istiyor yazmalıyız bence ...

MuMu85 bu hafta hüsrandı ...kabul... haftaya hedefler belli .. listeden sonra dağılan mumumun geri dönüşünü göstereceğine eminim ben . hedef neydi ? 77 :)

Nare83 ciddi ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemediğim isimsin ... hani bir şeyler cızlı kaçamaklı olsa suçu ona atayım ..o da yok ... ama bu şekilde de liste de artılar inan başıma ağrılar giriyor biliyorsun .. bundan sonra şunu yap desem yaptım , bunu yap desem yaptım cevabı alacağım onu da biliyorum ... umarım bir mucize gerçekleşir de artık vermenin hızını bıraktım , alman durur.

kelebekolacam daktırım bu hafta 500 gr için önce alkış ..valla çok ciddiyim senin için önemli rakam bu ..liste için hiç ses etmiyorum sana ... zira saatli bomba gibisin korkuyorum :) sen ne zaman tamam kırdım daha da almam , durmam dersen ...

@daydream- hülyacım bu hafta senin için çok iyi olacak ... çünkü şimdiden 5 günlük yolunu çizdin .. bu sende çok işe yarıyor biliyorum ...

begum75 artılara kızgın surat , 4 kandil simiti faciası senii :) bak listede değilsin ya gülücük koyabiliyorum .. artık şu 58 e kökten veda et be begümmm ..

ecemavi ececim bu hafta takımla bağın kopuktu ..o kopuklukta 100 gr olarak karşımıza çıktı ... bu hafta tam motive bekliyorum snei...

D Dilekiyi canım bundan sonra bir cinnet anı yaşamaz isen :) bu liste ile çok iyi devam edeceğine eminim ... daha önce de dediğim gibi ... burdan ne kadar kopmazsan o kadar listeye bağlı kalırsın ..

nehirnil111 minnak nehirim son mesajıma cevap vermedin.... seni burada bu kadar azimle paylaşım yaparken , geldi geçti olarak görmek istemem .. Mezunlar listesinde seninde adın olsun bence ..

aeben bu hafta müthiş bir start vereceksinnn ..hissediyorummmmm :))

Sarayca canım sen de de çok yüksek motive görüyorummm ..onu sıkı sıkı tutmak bizim elimizde ..bu hata zaten ada ile karşılıklı coşacaksınız :))

@Lunya azimli prensesim pamuk kalplim benim ... yine yine tebrikler kocaman sana ... Mayısta hedefine ulaşacağına eminim ...

_AYNURA_ 70.3 ile tekrar hoş geldin ... En kısa süre de 60.3 olacak eminim ....

@fatmanurkaya 107.4/?
A arselka 66.7/?
N Neshve 101/?
mirjam 74 /?
kuzularinannesi 76.1/?

Kuzularınannesi kararı netti , bence yine de ara ara gelmelisin ..nasıl olsa listede değilsin ....aldın verdin kafanın etini yiyecek kaptanda yok :)

arselka maalesef 66 da yine koptuysan çoook üzüleceğim ...

mirjam sanıırm cenaze dolayısıyla yoksun

Fatma ve üzüm size çok kırgın ve kızgınım ... 100 kilolarda böyle pes etmek ..iki gün gazlanıp üçüncü gün bırakmak ... hadi siz kendi emeğinize üzülmüyorsunuz ... ya ben ?
Lütfen toparlanın en acilinden lütfen ....

Merhaba canım.diyetisyen menüsü yapiyorsun galiba?kilon fazla mı ki yazmaya utanacan...hem ne olacak..önemli olan artik ne yaptigini bilmen.dogru yoldasın.aynen devam...

Ben destanımı yazarken gelmişsin :)
geçmiş olsun çok ...
En azından artı değilsin evet ama bu ayrılık artı getirecek sana yakında ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…