Canım Mimumm seve sevebenimde regl dönemi yaklaşıyor hadi gel kapışalımmmama ben biraz çirkefleşip sonra yerime oturabiliyorum sana yan bakıyorummmm
Canım Mimumm seve sevede asıl ben senin gibi sporcu bir fıstıkla nasıl başa çıkarım onu düşünmeye başladım şimdiden kuzucum
Kuzum Mimumla başladık inşallah fekat ben sporcu fıstıkla nasıl baş edicem onu düşünüyorum 1 saattir kara karaHeee o yaklaşan durmuyor depresif haller ....
Çoşku çoşkuuuubak yine android moda bağladım
Hmmmmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnn var mı uçuşa hazır saydına rakip ?
Bence mimu ya da mumuyu dene
Daha ne bekliyorsaaaannnn ... kaptan üzme yaşandı ...kaptan sopa yaşandı ... kaptan papara yaşandı ...
Bi pon ponla kaptan çoşturma kalmışşşş
He illle diyeceğiz ki fıstıksınnnnn fıstıksınnnnnnnndemiyorum bana ne
O fıstıkta , sen ?sizi nankörler sizi ....
Anaaa ne kapışmasi. Oleleeyyyyyuuuu. Hele geçmişe bakem. Aynura bana rakip mi yane. Ona göre davrenekŞimdi bu haftanın hali hazırda kapışmaları ....
kelebekolacam / Betulina / @Sherrysherrylady Kabak kapışması
ada81 / Sarayca spor ve menü çoşmaca kapışması
DelyDoly / Daydream- patates kapışması
vorones / _AYNURA_ Tam gaz kapışması
Varsa başka eklenen ..unuttuğum ..isteyen ?
Diyiversin
Geçmiş olsun canım yavrular hiç hasta olmasın . Artı çıkmadığınà sevindimKızlar merhaba kusura bakmayın bütün bir hafta hastalıkla ugrasiyoruz ailecek hepimiz grip olduk biz o kadar değil de küçük oğlum pazartesiden beri ateş inmedi bir türlü antibiyotik tedavisi işe yaramadı dün tekrar Dr a gittik başka iğne tedavisine başladı olmadı hastaneye alcaz dedi u bkoşturmanin arasında diyet gitti tabi ama artı değilim en azından
Geçen hafta 66,7
Bu hafta 66,7
Bugunde telefon evde kalmış ancak yazabildimAusencia
Merhaba canım.diyetisyen menüsü yapiyorsun galiba?kilon fazla mı ki yazmaya utanacan...hem ne olacak..önemli olan artik ne yaptigini bilmen.dogru yoldasın.aynen devam...Ausencia tamam canım yarın sabah tartılırım inşallah. Utanırım yazmaya ama
Bugünki menüm
Sabah
2 dl ekmek 1 yumurta 3dl peynir 2 zeytin domates
Ara sade
kahve 2 gün kurusu 2 üzüm
Öğle
3-4 kaşık tavuklu bulgur pilavı, yeşil salata, avokadolu pancarlı salata, yoğurt
Ara
1 avuç beyaz leblebi, 2 kare fıstıklı bitter
Akşam
1 kase kabak çorbası, yumurtalı ıspanak, yoğurt, salata
Ara
Meyve olacak muhtemelen
Su 2.5 litre, spor 1 saat tempolu yürüyüş, yarım saat normal yürüyüş
Hayırlı akşamlar arkadaşlar D Dilekiyi @fatmanurkaya nasıl gidiyor ablalar diyetlerben bugün iyiyim ya, nasıl keyfim yerinde ful enerjikim
Kızlar merhaba kusura bakmayın bütün bir hafta hastalıkla ugrasiyoruz ailecek hepimiz grip olduk biz o kadar değil de küçük oğlum pazartesiden beri ateş inmedi bir türlü antibiyotik tedavisi işe yaramadı dün tekrar Dr a gittik başka iğne tedavisine başladı olmadı hastaneye alcaz dedi u bkoşturmanin arasında diyet gitti tabi ama artı değilim en azından
Geçen hafta 66,7
Bu hafta 66,7
Bugunde telefon evde kalmış ancak yazabildimAusencia
Kuzum Mimumla başladık inşallah fekat ben sporcu fıstıkla nasıl baş edicem onu düşünüyorum 1 saattir kara karaçiğ çiğ yer beni kesin
Kuzum bu haftaki gibi veremem sanırım ama bakalım neler olucak ay çok heyecanlıSenin şimdi hızlanmış metan beni dövebilir ama tam aynı dönemdeyiz bakalım hodri meydan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?