Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

***7.TAKIM 511. ETAP***

Betulina(75.9/75.5/0.4/%0.53)
tuba52(82.6/82.1/0.5/%0.61)izne ayrılmak istiyor.
DelyDoly(85.2/84/1.2/%1.41)
Ahu060812(78.3/78.1/0.2/%0.26)
Sekercikiz(61.1/60.8/0.3/%0.49)
ada81 (70.3/70.2/0.1/%0.14)
mimu88 (72.7/71.3/1.4/%1.93)
Dersaadet_ (70.8///%)kilosu sabit
Sherrysherrylady (76.2/75.4/0.8/%1.05)
pamukskr (61/60.8/0.2/%0.33)
vorones (60.4/59.7/0.7/%1.16)
Bebetomm (60.9/59.7/1.2/%1.97)
MuMu85 (78/78.3/+0.3/%-0.38)
masumm (68.5/68.8/+0.3/%-0.44)
Lunya (66.3/65.1/1.2/%1.81 ) 463.etapta mezun olan üye geri döndü(nananais isimli üye nick değişikliği) Başlangıç 01 Ocak , Başlangıç kilo 68 ,Hedef Kilo 58

7. Takım Ortalaması %0.725

Menüm.kizlar
Ilık ballı su
Meyveli tarçınlı cevizli yoğurt

Okul vakti uzundu iki kahve yanında üç hurma ceviz iki tane

İki galeta ayran

Yeşilçay

Patlıcan yemeği salata yoğurt

Türk kahvesi
spor yapacam

Yoğurt yiyp yatcam
Ausencia

E ben de tam şunu diyecektim

Canım bu kadar kilo olunca tabi, varis var bacağımda. Onun için gittim. Ultrason için gidicem bir de pazartesi günü. Tebrik ederim kuzum maşallah sana. Yüzme de süpermiş
Vallahi ben de çok üzülüyorum kaptanım.. @fatmanurkaya abla sana dua ediyorum. Sonuna kadar azmin bitmesin hedefine ulaş inşallah. Sen de bana et, inşallah Allah kabul etsin. Kaçamaksız bir haftaya var mısın?
Merhaba canım.diyetisyen menüsü yapiyorsun galiba?kilon fazla mı ki yazmaya utanacan...hem ne olacak..önemli olan artik ne yaptigini bilmen.dogru yoldasın.aynen devam...
Aynuraaa hoşgeldin =) eski kaptancım benim. Yok diyetisyen menüsü değil de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Kilom da 100 ün üstünde malesef. Bugün hastanenin diyetisyenine bi görüneyim dedim yoktu. Görüşemedik. Biraz okudum, bence bu halin de güzel =) sen iki öğün mü besleneceksin eskisi gibi. Nasıl yapacaksın
O 3 noktalar, 4 noktalar o kadar anlamlı ki benim için.. Emeğinin hakkını nasıl öderiz bilmiyorum. Allah nasip ederse 6lı sayılara indiğimi de görmeni çok isterim .evet canım çok huzurlu, stressiz bir gün geçirdim. İçim rahat beynim rahat. Mutluyum. Öbür türlü yesem de yarın napıcam huzursuzluğu oluyor
Aaa N Neshve uzum mu?niye ses etmiyon kız?unuttun mu beni?
Unutur muyum kız =)) Telefon bozuktu çok gelemiyordum. Damlacık ne yapıyor

Üzümüm çok gençsin lütfen kilolarını ver güzelim...çoktan mı buradasin? ne kadar verdin?ne zaman geldin?anlatsana bi...
ben de 2öyün beslenicem inşallah...bak spor yarışması da var.sırf orada derecede olmak için spor da yaparım.ama daha anlamadım kuralını falan...ahum gelirse anlatir...
Damla iyi çok şükür,büyüyor işte.pazartesiden kreşe götürücem,sporu da o ara yapıcam...ayyy pazartesi gelse de bi...

Kilo veren arakadaşları tebrik ederim. Maşallah ne güzel kilolar vermişsinizu MuMu85 canım sen liste stresi yaptın heralde. Ondan önce iyi veriyordun. Listeyi düşünmemeye çalış. Hedefine odaklan. Liste de bunun için zaten. Sevgiler
Dilek abla çok güzel menü. Bence bu hafta çok iyi bir sonuç alacaksın

Selam

08:00 yumurta.yarima yakin simit

13:00 1 tb türlü.yogurt

15:00 elma

19:00 1 tb kiymali makarna

Yarin muhtemelen artiyla başlarım 5 te 5 e..

Birazdan mutfagi toplayip patatesimi koyarim ocaga..yarin ustune limon sıkıp yerim.

N
Ben ve yorumum neden yok acep Ausum

hulyam hiç düzenli beslenip kilo vermeyi denedn mi sen?hatirlamiyorum pek...senin menüler sanki hep boyleydi...az yiyorsun bence ya...bi leptin hormonuna dayalı diyeti falan denesen ya.

Vereceğim canım. Senin zamanında yapamadım ama bu sefer olacak inşallah. 1.5 ay oluyor sanırım. Bu doğumdan sonra 110 olmuştum nerdeyse. Buraya başladığımda ise 108.3 tüm. Şimdi 101. Bu cuma tartılmadım. Ama korkunun faydası yok. Yarın tartılıcam bakalım çok artım yoktur inşallah.. Ben de pazartesi hastaneye yürücem, spor olur ne güzel sana da her gün kreşe götürmek. Senin boyun kaçtı canım

Geçmiş olsun bitanem. Rabbim şifa versin kuzuna canım

Burdan bakınca olmuş sanki
Bütün kilo üst bacakta aynura...
Diyet artı spor şart sana ...üst bedenin ince .. 38 sanırım üst...

Kandil simiti nasıl bir şey ki bi şey demedin aus?çok merak ettim

spor için yazdığımı okudun mu geçmişte ... mutlaka interval spor yapın diyor , yani ne yaparsan yap bir hızlan bir tempo düşür...

Ben seni bir 70 lerde göreyim ...parti yapacağımmmm ...fatmanın 99 mevlüdü gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…