Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

boy 162 canım...60kilo olunca iyi oluyorum ben....kendimi çok beyeniyorum o zamanlar...ya gerçekten ben nasıl aldım bu 10 kiloyu.hepsi kocamın suçu...böylede iyisin diye diye şişirtdi beni

offf yaaa koymuşsun fotosunu...yazık şu an açlıktan karnı gur gurrr yapanlara...anladığım kadarıyla küçük bi şey...normal simitten küçük

hulyam hiç düzenli beslenip kilo vermeyi denedn mi sen?hatirlamiyorum pek...senin menüler sanki hep boyleydi...az yiyorsun bence ya...bi leptin hormonuna dayalı diyeti falan denesen ya.
Aynuraaa az mi bu menü ..suan patlayacak gibi hissediyorum kendimi...vucudumun ihtiyaci olan herseyi almaya calisiyorum..hergun yumurta yogurt aksam kefir..enaz haftada 3 sebze..ekmegi az yiyorum 2 kizarmis dilimi gecmiyorum keske onuda cikartsam tamamen

5 gün yapacağım madem öncesinde layıkıyla karbon alayım mı dedin hülya ?
Ne kadar eksi ile başlasan kardı ya

offf yaaa koymuşsun fotosunu...yazık şu an açlıktan karnı gur gurrr yapanlara...anladığım kadarıyla küçük bi şey...normal simitten küçük

Hepsi yedi dün ...kimsenin gözü kalmaz ...
Biz kaçamaklarla sürekli yüz yüze gelip savaşıyoruz :))

yok ya böyle menülerin sanki...e şimdi türkçesini nasıl desem ki yavan dı galiba...seyrek yani...böyle dolu dolu diyil...anlata bildim mi?

Aaa yok okumadim kacirmisim
Ama ben onu Ahu ve mimudan öğrendim bu hafta uyguladim süperdi valla sıkılmıyor insan birde

5 gün yapacağım madem öncesinde layıkıyla karbon alayım mı dedin hülya ?
Ne kadar eksi ile başlasan kardı ya
Valla o kadar yoruldum ki hafta ici bugun icin kendime yemek yapmadim ausum..oturup yedim benimkilerle..suan yazarken gozlerim yaniyor esime diyorum ki sanki yanibasimda odun yakiyorlar dumanida gozlerimi..yaaa birde su halim cok iyi herseyim oluyor kendimi hafif hissediyorum. Bugun etek bluz giydim baya incelmisim..69 gorecegim yaza kadar azar azar gitsin acelem yok..

yok ya böyle menülerin sanki...e şimdi türkçesini nasıl desem ki yavan dı galiba...seyrek yani...böyle dolu dolu diyil...anlata bildim mi?
Anlatabildin tabi ki kuzum..saglikli besleniyorum herseyden alip. Benim sorunum belli donemlerde ipin ucunu fazla kacirmak..

ben de hayran kalırım o herşeyden yiyip az yiyen hatunlara...ben doymadan kalkamam sofradan...patlıycam illa
İşte bundan kaybediyoruz aynuram. Sen dersen ki ben doymadan kalkmam tabi ki kalkamazsin zaten beyine olumsuz mesaj yollamış oluyorsun. İrade bizim elimizde tek yapmamız gereken çiğneme süresini artırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…