boy 162 canım...60kilo olunca iyi oluyorum ben....kendimi çok beyeniyorum o zamanlar...ya gerçekten ben nasıl aldım bu 10 kiloyu.hepsi kocamın suçu...böylede iyisin diye diye şişirtdi beniVereceğim canım. Senin zamanında yapamadım ama bu sefer olacak inşallah. 1.5 ay oluyor sanırım. Bu doğumdan sonra 110 olmuştum nerdeyse. Buraya başladığımda ise 108.3 tüm. Şimdi 101. Bu cuma tartılmadım. Ama korkunun faydası yok. Yarın tartılıcam bakalım çok artım yoktur inşallah.. Ben de pazartesi hastaneye yürücem, spor olur ne güzel sana da her gün kreşe götürmek. Senin boyun kaçtı canım
Etim senin olsun , kemiğim bana kalsın ablacim
offf yaaa koymuşsun fotosunu...yazık şu an açlıktan karnı gur gurrr yapanlara...anladığım kadarıyla küçük bi şey...normal simitten küçükBütün kilo üst bacakta aynura...
Diyet artı spor şart sana ...üst bedenin ince .. 38 sanırım üst...
spor için yazdığımı okudun mu geçmişte ... mutlaka interval spor yapın diyor , yani ne yaparsan yap bir hızlan bir tempo düşür...
Ben seni bir 70 lerde göreyim ...parti yapacağımmmm ...fatmanın 99 mevlüdü gibi :))
Aynuraaa az mi bu menü ..suan patlayacak gibi hissediyorum kendimi...vucudumun ihtiyaci olan herseyi almaya calisiyorum..hergun yumurta yogurt aksam kefir..enaz haftada 3 sebze..ekmegi az yiyorum 2 kizarmis dilimi gecmiyorum keske onuda cikartsam tamamenhulyam hiç düzenli beslenip kilo vermeyi denedn mi sen?hatirlamiyorum pek...senin menüler sanki hep boyleydi...az yiyorsun bence ya...bi leptin hormonuna dayalı diyeti falan denesen ya.
Bu arada evet gözümden kaçmadı tam 59 olmuşsun
Kemik bende de çok var bu ara
Selam
08:00 yumurta.yarima yakin simit
13:00 1 tb türlü.yogurt
15:00 elma
19:00 1 tb kiymali makarna
Yarin muhtemelen artiyla başlarım 5 te 5 e..
Birazdan mutfagi toplayip patatesimi koyarim ocaga..yarin ustune limon sıkıp yerim.
hey Allahım imzandakı yazını şimdi görüyom pcdenEtim senin olsun , kemiğim bana kalsın ablacim
Cok lezzetlidir kandil simiti tadi simitten farkli olur..seklen benzer.offf yaaa koymuşsun fotosunu...yazık şu an açlıktan karnı gur gurrr yapanlara...anladığım kadarıyla küçük bi şey...normal simitten küçük
offf yaaa koymuşsun fotosunu...yazık şu an açlıktan karnı gur gurrr yapanlara...anladığım kadarıyla küçük bi şey...normal simitten küçük
yok ya böyle menülerin sanki...e şimdi türkçesini nasıl desem ki yavan dı galiba...seyrek yani...böyle dolu dolu diyil...anlata bildim mi?Aynuraaa az mi bu menü ..suan patlayacak gibi hissediyorum kendimi...vucudumun ihtiyaci olan herseyi almaya calisiyorum..hergun yumurta yogurt aksam kefir..enaz haftada 3 sebze..ekmegi az yiyorum 2 kizarmis dilimi gecmiyorum keske onuda cikartsam tamamen
Bütün kilo üst bacakta aynura...
Diyet artı spor şart sana ...üst bedenin ince .. 38 sanırım üst...
spor için yazdığımı okudun mu geçmişte ... mutlaka interval spor yapın diyor , yani ne yaparsan yap bir hızlan bir tempo düşür...
Ben seni bir 70 lerde göreyim ...parti yapacağımmmm ...fatmanın 99 mevlüdü gibi :))
Valla o kadar yoruldum ki hafta ici bugun icin kendime yemek yapmadim ausum..oturup yedim benimkilerle..suan yazarken gozlerim yaniyor esime diyorum ki sanki yanibasimda odun yakiyorlar dumanida gozlerimi..yaaa birde su halim cok iyi herseyim oluyor kendimi hafif hissediyorum. Bugun etek bluz giydim baya incelmisim..69 gorecegim yaza kadar azar azar gitsin acelem yok..5 gün yapacağım madem öncesinde layıkıyla karbon alayım mı dedin hülya ?
Ne kadar eksi ile başlasan kardı ya
Anlatabildin tabi ki kuzum..saglikli besleniyorum herseyden alip. Benim sorunum belli donemlerde ipin ucunu fazla kacirmak..yok ya böyle menülerin sanki...e şimdi türkçesini nasıl desem ki yavan dı galiba...seyrek yani...böyle dolu dolu diyil...anlata bildim mi?
Kiyamam canimm ilik dus alsan eger dokunmazsa ayaginin altina sicak su koy rahatlatir.Benim de simdi basladiiCnmmm eve geldim iki seksen uzandim yürürüm dedim ama yürüyecek gibi değilim , bel bacak her ağrı var
ben de hayran kalırım o herşeyden yiyip az yiyen hatunlara...ben doymadan kalkamam sofradan...patlıycam illaAnlatabildin tabi ki kuzum..saglikli besleniyorum herseyden alip. Benim sorunum belli donemlerde ipin ucunu fazla kacirmak..
İşte bundan kaybediyoruz aynuram. Sen dersen ki ben doymadan kalkmam tabi ki kalkamazsin zaten beyine olumsuz mesaj yollamış oluyorsun. İrade bizim elimizde tek yapmamız gereken çiğneme süresini artırmakben de hayran kalırım o herşeyden yiyip az yiyen hatunlara...ben doymadan kalkamam sofradan...patlıycam illa
Tuz ve yag yok ..limon baharat serbest..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?