Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su

Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin roka salatalık ceviz bal yarım kırmızı biber

ARA form çayı

Öğlen çorba salata

ARA Yeşilçay yanında cuma hatrına bi tane şeker pare

Akşam lor peynirli salata

Ara Yeşilçay yanında 2 incir
Su 3 litre spor yok

Acaba bende mi bu hafta bahsettiğiniz 5 gün diyeti yapsam mı diyorum sınırsız diye bahsedilen diyetler bana gerçekçi gelmez ama yine de denemek istedim. Bu arada hafta sonu kızıma tuvalet eğitimine başlıyorum tavsiyesi olan varsa seve seve dinlerim

İşte bundan kaybediyoruz aynuram. Sen dersen ki ben doymadan kalkmam tabi ki kalkamazsin zaten beyine olumsuz mesaj yollamış oluyorsun. İrade bizim elimizde tek yapmamız gereken çiğneme süresini artırmak
evet evet aynen...ilk olarak doyarak kalkmayla başlıycam diyete yasak olmayan şeylerle...sonrasında miktarlardan kısarım...şu anki planım böyle...hani ilk önce sabah 2 akşam bi dilim ekmek yerim...sonra yavaş yavaş azaltırım...ilkinden öyle pat diye ekmeksiz az yemeyle başlamayı düşünmüyorum...sıkılmamak ve deyişiklik yapmak için fırsatım olmalı...

Canim eline saglik...mazeretimi biliyorsun ondan bu düşüş yoksa hep ilk ucteyim ))insallah bugun itibari ile start verecem bende sıkıldim evde boyle hareketsizkalmaktan...
Biliyorum kuzum bu hafta çok yüklenmeden sakatlanmadan yapıyoruz inşallah sporumuzu
aaaa ama neden
ben anca yapabildim gaptanım salı-çarşamba ruh gibiydim hep yattım dün kendimi iyi hissedince gün boşa gitmesin diye yaptım boşamı yaptım şimdi
Kız olsun boşa gitmez spor.perşembe benim izin günün hahahah

evet güzeller doluşun ilk 3e

huhuuuuu @DelyDoly veeee benii birinciliğeee layık gören sevgili spor kaptanımmm Ahu060812 cuuummm

listenin başından hiç inmeyelimmmm @DelyDoly
Hep en üst hep zirve en ennnn
AHum spor 6gün mü yapılıyor?
Aynuram sporda ben de dahil genelde kaslar şiştiği için artı çıkıyoruz ben en az 300 oynuyorum.o yüzden Perşembe dinlenmek adına spor puanlaması yapmıyoruz ha yapmak isteyen yapıyo ama puanlamıyoruz haksızlık olmasın diye.spor puanları 1.sayfada var bi gez orayı.sende bi saat yürüyüşle başlayabilirsin
Canım bu hafta beni de ekler misin spor listesine Ahu060812
Tamamdır canım

Ay abla sevindim valla kasko işine.her zaman itiraz etmekte fayda var.mesajlarını da gülerek okudum.ya çok hoşsun her zamanki gibi
Kendime cok güveneniyom ama Ahu060812 gel senle kapisalim zira kilolarimizda degisik bi bag var sen iniyon ben cikiyom ben iniyom sen cikiyon ayni kilonun etrafinda dönüp duruyoz haha
He kı illa biz ayrılamayız diyorlar gel biz yarışalım.sherry ile Ceyda bizi solladı geçti
Aaa yok okumadim kacirmisim
Ama ben onu Ahu ve mimudan öğrendim bu hafta uyguladim süperdi valla sıkılmıyor insan birde
Siz bide HIIT kardiyo yapsanız var yaaa oooo ooooo
ben yapamam gibi geliyo hiç denemedim ama zayıflayınca yapacam

Canim 3 dilim tahilli ekmek fazla gibi geldi ama yuzme super erimis gitmistir.....

ilk sayfayı çoktan okudum ahum da hangi gün araydı falan anlamadım...tamam pazartesi buluşuruz kaptanımmm...ama bu hafta 3günlük spor puanlamam olacağı birincilik için bir iddiam yok (((
bak bu iyi olmadı...

Ben ekmek yiyorum bakalım belki durursa bir süre keserim ama tamamen çıkartmayı düşünmüyorum. Çünkü insanlık hali dışarı falan çıkıyoruz o zaman sorun oluyor. En iyisi azda olsa tüketmek benim için. Bakalım inşallah gerek kalmaz

Menu
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek

Ara
3 yk yogurt ve 5 badem..

Aksam 16.00
Menemen
1 küçük kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek..

2.5 lt su icildi ve yesil cay icildi.. Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm....

@_SARAYCA_ menüm nasil spor az oldu biliyorum ama ilk gunden ayagima cok yuklenmeyeyim dedim....

ilk sayfayı çoktan okudum ahum da hangi gün araydı falan anlamadım...tamam pazartesi buluşuruz kaptanımmm...ama bu hafta 3günlük spor puanlamam olacağı birincilik için bir iddiam yok (((
bak bu iyi olmadı...
İstersen bu hafta adapte ol haftaya cuma puanlayalım.3 günle alıştırma yaparsın

evet yani vücudunu en iyi sen bilirsin...vere biliyorsan tabi ki çıkartmamalısın.çalışıyormusun nanam?

Kendini doğru kiloda hissettiğin zaman , biraz yavaşlıyor insan .. oldum ben diyor ... olmuşta oluyor da :) mesele tekrar 3-4 geri almak ... o yüzden 69 sa hedefin ... 67 leri görmeye bak ..uzun zamanda bak ama bak.

Menum 31.03.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dlm cavdar ekmek
2 bardak cay

Öğle
2 kk peynir
2 dlm kepek ekmegi

Akşam
1 tabak mercimek yemegi
Salata

4 lt su 100 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar

Mercimek yemeği için doğru tercih cuma akşamı

ekmekler 2+1 olaydı daha da iyi olurdu ...

Bu arada çiçekler harikaaaaaaa .... alıntılamıştım ne oldu bilmiyorum :)

Hadi bakalım vira bismillah .... bugün yazdığını sen unutsan da ben unutturmam .... yeni başlamış gibi :))

Bu hafta buna kilitlen .

Canım menün güzel ... lorla da akşam bol protein almışsın ... bende bugün lorlu yedim salatamı :))

5 gün diyetinde bilemedim canım .... bu haftayı riske atmasan mı ? mezuniyet kapıdayken ... hiç denemedim ...

Kızın kaç yaşındaydı ? Kendini ifade edişi iyi mi ?
Tavsiyem asla zorlama .
Gündüz bırakıp gece bezleme . Tamamen bırakmaya hazır olduğunda tamamen kes bezi .
Yusufa 3 yaşında başladım faciaydı ... 5 ay sonra 2 günde bitirdik işi gece gündüz ... tabii gece saat kurup kaldırıyordum wc için ...bir süre sonra kendi kalkmaya başlıyor zaten .

Bende seni keyifle okuyorummmm ahu hanım .... çok sevdiğim köşe yazarısın

Bu haftanın totemi ... diğeri tutmadı ...ilk totemde sopada keramet vardı

Yine güzel adacım ....
Sporda çok yüklenmeyerek iyi yapmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…