evet evet aynen...ilk olarak doyarak kalkmayla başlıycam diyete yasak olmayan şeylerle...sonrasında miktarlardan kısarım...şu anki planım böyle...hani ilk önce sabah 2 akşam bi dilim ekmek yerim...sonra yavaş yavaş azaltırım...ilkinden öyle pat diye ekmeksiz az yemeyle başlamayı düşünmüyorum...sıkılmamak ve deyişiklik yapmak için fırsatım olmalı...İşte bundan kaybediyoruz aynuram. Sen dersen ki ben doymadan kalkmam tabi ki kalkamazsin zaten beyine olumsuz mesaj yollamış oluyorsun. İrade bizim elimizde tek yapmamız gereken çiğneme süresini artırmak
Biliyorum kuzum bu hafta çok yüklenmeden sakatlanmadan yapıyoruz inşallah sporumuzuCanim eline saglik...mazeretimi biliyorsun ondan bu düşüş yoksa hep ilk ucteyim))insallah bugun itibari ile start verecem bende sıkıldim evde boyle hareketsizkalmaktan...
Kız olsun boşa gitmez spor.perşembe benim izin günün hahahahaaaa ama neden
ben anca yapabildim gaptanım salı-çarşamba ruh gibiydim hep yattım dün kendimi iyi hissedince gün boşa gitmesin diye yaptım boşamı yaptım şimdi
Eki Görüntüle 1975409Ahu060812 canımm bu çiçekler sana emeklerin için
Eki Görüntüle 1975410Ausencia kaptaniçemm emeklerin için sana çiçekler
Haklarınızı helal edin vallahi çok zamanınzı ayırıp emek sarfediyorsaunuz kızlar
evet güzeller doluşun ilk 3egeçmiş olsun canım, bende öğlenleri 2 gün yüzmeye gidiyorum 3 gün yürüyüş yapıyorum hafta sonu muallakta
inşallah sağlıklı bir şekilde görürüm canım
hayırdır hastaneye neden gittin kuzum.
işe gelirken giderken yürüyoum canım 20+20 dk
aman çok olmasın ağrın kuzum zor oluyor
canım ellerine sağlık, 5. olmuşum ilk haftamda haftaya ilk 3 te olmak için çalışacağım :)
Hep en üst hep zirve en ennnn
Aynuram sporda ben de dahil genelde kaslar şiştiği için artı çıkıyoruz ben en az 300 oynuyorum.o yüzden Perşembe dinlenmek adına spor puanlaması yapmıyoruz ha yapmak isteyen yapıyo ama puanlamıyoruz haksızlık olmasın diye.spor puanları 1.sayfada var bi gez orayı.sende bi saat yürüyüşle başlayabilirsinAHum spor 6gün mü yapılıyor?
Tamamdır canımCanım bu hafta beni de ekler misin spor listesineAhu060812
Ay abla sevindim valla kasko işine.her zaman itiraz etmekte fayda var.mesajlarını da gülerek okudum.ya çok hoşsun her zamanki gibiA ha az kaldı pc ye kafa atacağımmmmm .... net sorunu devam ... sayfa açılana kadar göbek çatlamaca ... Hayır onlarca sayfa açık bir burda oluyooor ...
Neyse işleri bitirdim ...Ahu060812 tatlım dün sorduğum iş halledildi ... artı 1900 eklediler . Hiç sorunsuz .
Noterde kmlik doğrulama sorusu hep annenizin kızlık soyadı falan sorulur ya , aus hanım kayınvalideniz adı dedi adam ? Allahımmmmmm dedimbi kal geldi , adını zikredince
Bu arada yürüşümü tamamladım . Koştur koştur , haldır haldır değil . Dün okumaya başladığım u villa kitabında interval kardiyonun yağ yakmada öneminden bahsediyor.
Nedir ?
Tempoyu hızlandırıp yavaşlamak ... hangi kardiyoyu yapıyorsanız ... 5 dk normal ..2 dk nefes nefese kalacak hızda ...5 dk yine normal ...gibi ... yürüyüşte de böyle yürümek önemliymiş .
Ahahhahahh lafı uzun tutuyorum , alıntıları ekle dedim , hala dönüyoro eklenene kadar .... hehhh geldi ...
Aşk olsun ... kesin yazmamışsın sen . Kararın kesin gelmedi o yüzden sanırım dedim .
Hadi bakalım ..Şöyle kasıp kavur yahu ... Vaaay ahuuu ...woooowwww ahu diyelim ..pon ponlar yetişemesin hızzına
Ölüler bence
de kız de.... haftanın menü kraliçesi idin geçen hafta gerçi kimse yanaşmadı senden başka menü puanlamaya ....
O yüzden ben de bu hafta da seni seçiyorum
İşin uzmanı burdaymış
Bence de @_SARAYCA_ çoook yanlış rakip seçti kendine
Canım o şekilde kopukluk oluyor . Fatma da öyle başladı ... yazmadı ... listeme uydum dedi ... ama sonra koptu .... bence yaz .
Canım yani tartılmadıysan müsade etsem de etmesem de tartılmamışsın zaten .
Ama ben kilonu bilmeliyim ki , ona göre değerlendireyim haftayı .
Yarın sabah tartıl , onu cuma kilosu olarak işleyeyim bu haftalık .
Daha iyi olurmuş eveeeet ...demek kiii haftaya mükemmeeel olacaaaaaaak
En az %2.00
Ne güzel.... bu metaların kıymetini bilin sarayca .... bende dahil .
Uğraşıp didinp verememek çok kötü.
Bizler şanslıyız .
Yiyip yiyip kilo alarak , nankörlük ederiz bize verilen bu metaya .
hmmmm , hani motiveydin saadet ?
şurda iki kelam okuyup , paylaş diyorum sana ..
Öküzcanı anlattığın uzunnnn paragraflar kadar diyet konuşsak ... ne yesen ne içsen karar versek ..
Birileri ile rakip olsan ... iki liste denesen ...
Sonra abla Mayıs hedefim ....
Böyle mi gelecek Mayıs hedefi?
Bu mesajı alıntıla , ve bana kararlı saadeti göster .
Çorap ütülemeye üşenmeee , spor yapmaya gelince hiiiç halim yoook .
nasıl oldun banu ?
İki sorunu da cevaplayayım ... listeyi gün içinde paylaşmıyorum .... bende kayıtlı hepsi ve hazır .
Liste işi 15 maksimum .
İzinli dönüşleri var ama belli olmuyor bazen denemede yıldızı parlayan öne geçiyor .
Burda benim için istikrar önemli ve uslu uslu diyet yapmak .
Ahhh ahhhhhh az verecek kilom olsa karşına geçip ne gazlayacağımmmm seni de ...
Ya işte Nisan vero ..Şükür aklımdaki plandan çok şaşmadık .
Nisan Mayıs çok önemliydi kafamda kilo koruma için . Çünkü ramazan öncesi bu işin oturması lazım . Oturması ve kalıcı olması içinde 2 ay lazımdı .
Hamd olsun haftaya 58 ler gelirse ... sonrası kolay .
2.lik beklemiyordummm .
Beni buna layık gören oy veren vermeyenherkese teşekkürler ...
Dünyada barış olsun istiyorummmAyrıca 1.likte torpil var
@DelyDoly ve @mimu81 tebrikler güzeller@bebetoom az yana kay sığamadım ikincilik koltuğuna
Ahucum seninde ellerine sağlık ....
He kı illa biz ayrılamayız diyorlar gel biz yarışalım.sherry ile Ceyda bizi solladı geçtiKendime cok güveneniyom amaAhu060812 gel senle kapisalim zira kilolarimizda degisik bi bag var sen iniyon ben cikiyom ben iniyom sen cikiyon ayni kilonun etrafinda dönüp duruyoz haha
Siz bide HIIT kardiyo yapsanız var yaaa oooo oooooAaa yok okumadim kacirmisim
Ama ben onu Ahu ve mimudan öğrendim bu hafta uyguladim süperdi valla sıkılmıyor insan birde
Canim 3 dilim tahilli ekmek fazla gibi geldi ama yuzme super erimis gitmistir.....Menümü
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
3 dl tahıllı ekmek (cuma diye kendime ödül verdim)
Öğlen
Tavuk döner
Salata
Çorba
Aksam
2 kandil simidi (dün yememistim)
Peynir
Domates
Salatalik
Su 2 lt
Spor
1 saat yüzme
Sabah akşam eşim bıraktı yürüyemedimAhu060812
Aksam misafirliğe gidecek çocukları yedirme bahanesiyle yemem diye düşünüyorum.
Ausencia
Rakibimada81 nasıl buldun menümü sende beni etiketle olur mu
ilk sayfayı çoktan okudum ahum da hangi gün araydı falan anlamadım...tamam pazartesi buluşuruz kaptanımmm...ama bu hafta 3günlük spor puanlamam olacağı birincilik için bir iddiam yok (((Biliyorum kuzum bu hafta çok yüklenmeden sakatlanmadan yapıyoruz inşallah sporumuzu
Kız olsun boşa gitmez spor.perşembe benim izin günün hahahah
evet güzeller doluşun ilk 3e
Aynuram sporda ben de dahil genelde kaslar şiştiği için artı çıkıyoruz ben en az 300 oynuyorum.o yüzden Perşembe dinlenmek adına spor puanlaması yapmıyoruz ha yapmak isteyen yapıyo ama puanlamıyoruz haksızlık olmasın diye.spor puanları 1.sayfada var bi gez orayı.sende bi saat yürüyüşle başlayabilirsin
Tamamdır canım
Ay abla sevindim valla kasko işine.her zaman itiraz etmekte fayda var.mesajlarını da gülerek okudum.ya çok hoşsun her zamanki gibi
He kı illa biz ayrılamayız diyorlar gel biz yarışalım.sherry ile Ceyda bizi solladı geçti
Siz bide HIIT kardiyo yapsanız var yaaa oooo ooooo
ben yapamam gibi geliyo hiç denemedim ama zayıflayınca yapacam
Ben ekmek yiyorum bakalım belki durursa bir süre keserim ama tamamen çıkartmayı düşünmüyorum. Çünkü insanlık hali dışarı falan çıkıyoruz o zaman sorun oluyor. En iyisi azda olsa tüketmek benim için. Bakalım inşallah gerek kalmazevet evet aynen...ilk olarak doyarak kalkmayla başlıycam diyete yasak olmayan şeylerle...sonrasında miktarlardan kısarım...şu anki planım böyle...hani ilk önce sabah 2 akşam bi dilim ekmek yerim...sonra yavaş yavaş azaltırım...ilkinden öyle pat diye ekmeksiz az yemeyle başlamayı düşünmüyorum...sıkılmamak ve deyişiklik yapmak için fırsatım olmalı...
İstersen bu hafta adapte ol haftaya cuma puanlayalım.3 günle alıştırma yaparsınilk sayfayı çoktan okudum ahum da hangi gün araydı falan anlamadım...tamam pazartesi buluşuruz kaptanımmm...ama bu hafta 3günlük spor puanlamam olacağı birincilik için bir iddiam yok (((
bak bu iyi olmadı...
evet yani vücudunu en iyi sen bilirsin...vere biliyorsan tabi ki çıkartmamalısın.çalışıyormusun nanam?Ben ekmek yiyorum bakalım belki durursa bir süre keserim ama tamamen çıkartmayı düşünmüyorum. Çünkü insanlık hali dışarı falan çıkıyoruz o zaman sorun oluyor. En iyisi azda olsa tüketmek benim için. Bakalım inşallah gerek kalmaz
bilemedim ki...İstersen bu hafta adapte ol haftaya cuma puanlayalım.3 günle alıştırma yaparsın
Evet aynuram, çalışıyorumevet yani vücudunu en iyi sen bilirsin...vere biliyorsan tabi ki çıkartmamalısın.çalışıyormusun nanam?
Valla canım hala spor yapmak istiyo. 90 dk yaptım ama doymadım
menü vermiyormuydun sen?Evet aynuram, çalışıyorum
Bu arada simit demiştiniz bende de var
kocam evde yok,çocuğu uyuttum...oooh kendimi attım buraya...yazıyom da yazıyom...
Valla o kadar yoruldum ki hafta ici bugun icin kendime yemek yapmadim ausum..oturup yedim benimkilerle..suan yazarken gozlerim yaniyor esime diyorum ki sanki yanibasimda odun yakiyorlar dumanida gozlerimi..yaaa birde su halim cok iyi herseyim oluyor kendimi hafif hissediyorum. Bugun etek bluz giydim baya incelmisim..69 gorecegim yaza kadar azar azar gitsin acelem yok..
Menum 31.03.2017 Cuma
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dlm cavdar ekmek
2 bardak cay
Öğle
2 kk peynir
2 dlm kepek ekmegi
Akşam
1 tabak mercimek yemegi
Salata
4 lt su 100 dakika yürüyüş
Iyii aksamlar kizlar
Menü vereyim
Kahvaltı
1 dilim tb ekmeği
Az peynir
3 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
Öğle
Yoğurt
Salata
1 kepçe mercimek çorba
Akşam
1 haşlanmış baget
Bol acılı yoğurtlu kereviz salatası
Su 2 lt
Sade Türk kahvesi
Zencefil
Yeşil çay
Ausencia
İyi akşamlar kızlar bende menümü yazayım
Sabah 1i elma sirkeli 2 bardak su
Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin roka salatalık ceviz bal yarım kırmızı biber
ARA form çayı
Öğlen çorba salata
ARA Yeşilçay yanında cuma hatrına bi tane şeker pare
Akşam lor peynirli salata
Ara Yeşilçay yanında 2 incir
Su 3 litre spor yok
Acaba bende mi bu hafta bahsettiğiniz 5 gün diyeti yapsam mı diyorum sınırsız diye bahsedilen diyetler bana gerçekçi gelmez ama yine de denemek istedim. Bu arada hafta sonu kızıma tuvalet eğitimine başlıyorum tavsiyesi olan varsa seve seve dinlerim
Biliyorum kuzum bu hafta çok yüklenmeden sakatlanmadan yapıyoruz inşallah sporumuzu
Kız olsun boşa gitmez spor.perşembe benim izin günün hahahah
evet güzeller doluşun ilk 3e
Aynuram sporda ben de dahil genelde kaslar şiştiği için artı çıkıyoruz ben en az 300 oynuyorum.o yüzden Perşembe dinlenmek adına spor puanlaması yapmıyoruz ha yapmak isteyen yapıyo ama puanlamıyoruz haksızlık olmasın diye.spor puanları 1.sayfada var bi gez orayı.sende bi saat yürüyüşle başlayabilirsin
Tamamdır canım
Ay abla sevindim valla kasko işine.her zaman itiraz etmekte fayda var.mesajlarını da gülerek okudum.ya çok hoşsun her zamanki gibi
He kı illa biz ayrılamayız diyorlar gel biz yarışalım.sherry ile Ceyda bizi solladı geçti
Siz bide HIIT kardiyo yapsanız var yaaa oooo ooooo
ben yapamam gibi geliyo hiç denemedim ama zayıflayınca yapacam
Menu
Sabah 2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis etiform ekmek
Ara
3 yk yogurt ve 5 badem..
Aksam 16.00
Menemen
1 küçük kase yogurt
1 adet kizarmis form ekmek..
2.5 lt su icildi ve yesil cay icildi..Ausencia ve Ahu060812 45 dakika yürüyüş bandinda yürüdüm....
@_SARAYCA_ menüm nasil spor az oldu biliyorum ama ilk gunden ayagima cok yuklenmeyeyim dedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?