Bizde payitaht abdulhamid izliyoruz ozet bitecek...Benimde eş yok , çocuklar film izliyorum
Benimde dizim basliycak birazdan
Ozledikkkkk
TAKİM DERECELERİ
2.Takım..............%1,031
9.Takım.................%0,918
7. Takım..................%0,725
canlar haftayı 3. olarak bitirdik ... 1.liğe iki hafta ara verdik ... haftaya 1.liği özlemediniz miiii ?
TAKİM DERECELERİ
2.Takım..............%1,031
9.Takım.................%0,918
7. Takım..................%0,725
canlar haftayı 3. olarak bitirdik ... 1.liğe iki hafta ara verdik ... haftaya 1.liği özlemediniz miiii ?
Tesekkurler kaptanim bu hafta aksamlari spor yapayim diyorum sonra ustune yesil cay icip koltuguma sizayim diyorum sanki oyle daha cok eririm gibi hahaBu haftanın totemi... diğeri tutmadı ...ilk totemde sopada keramet vardı
Yine güzel adacım ....
Sporda çok yüklenmeyerek iyi yapmışsın
Tesekkurler kaptanim bu hafta aksamlari spor yapayim diyorum sonra ustune yesil cay icip koltuguma sizayim diyorum sanki oyle daha cok eririm gibi haha))
Yine menülerin kraliçesi secmissiniz cok teşekkürler....
Ozledikkkkk
Òzledik valla
Tesekkurler kaptanim bu hafta aksamlari spor yapayim diyorum sonra ustune yesil cay icip koltuguma sizayim diyorum sanki oyle daha cok eririm gibi haha))
Yine menülerin kraliçesi secmissiniz cok teşekkürler....
Günaydınnn taatlım
Geçen haftadan sonra bu sonucu bekliyordum bende .... 50 lere hoş geldinnnnn.
Bu hafta sıkı tutup kaçırmayalım onu
Sonra kep fırlatmaaaa ve ausla korumamsı :)
Kendini doğru kiloda hissettiğin zaman , biraz yavaşlıyor insan .. oldum ben diyor ... olmuşta oluyor da :) mesele tekrar 3-4 geri almak ... o yüzden 69 sa hedefin ... 67 leri görmeye bak ..uzun zamanda bak ama bak.
Mercimek yemeği için doğru tercih cuma akşamı
ekmekler 2+1 olaydı daha da iyi olurdu ...
Bu arada çiçekler harikaaaaaaa .... alıntılamıştım ne oldu bilmiyorum :)
Hadi bakalım vira bismillah .... bugün yazdığını sen unutsan da ben unutturmam .... yeni başlamış gibi :))
Bu hafta buna kilitlen .
Canım menün güzel ... lorla da akşam bol protein almışsın ... bende bugün lorlu yedim salatamı :))
5 gün diyetinde bilemedim canım .... bu haftayı riske atmasan mı ? mezuniyet kapıdayken ... hiç denemedim ...
Kızın kaç yaşındaydı ? Kendini ifade edişi iyi mi ?
Tavsiyem asla zorlama .
Gündüz bırakıp gece bezleme . Tamamen bırakmaya hazır olduğunda tamamen kes bezi .
Yusufa 3 yaşında başladım faciaydı ... 5 ay sonra 2 günde bitirdik işi gece gündüz ... tabii gece saat kurup kaldırıyordum wc için ...bir süre sonra kendi kalkmaya başlıyor zaten .
Bende seni keyifle okuyorummmm ahu hanım .... çok sevdiğim köşe yazarısın
İnmem zor mu sence Aus? Tabi çok kilo var verilmesi gereken amaaa inerim yaaa =) 70 derken 79 u kastediyorsak 22 kilo sonra inmiş olurum oyy oyyyyBütün kilo üst bacakta aynura...
Diyet artı spor şart sana ...üst bedenin ince .. 38 sanırım üst...
spor için yazdığımı okudun mu geçmişte ... mutlaka interval spor yapın diyor , yani ne yaparsan yap bir hızlan bir tempo düşür...
Ben seni bir 70 lerde göreyim ...parti yapacağımmmm ...fatmanın 99 mevlüdü gibi :))
Boyun daha uzun duruyor. Ben de iyisin dedim ama sen nasıl mutlu isen öyle yap. Hatırlıyorum 62 olunca diyet yapmıştın sanki bizimleboy 162 canım...60kilo olunca iyi oluyorum ben....kendimi çok beyeniyorum o zamanlar...ya gerçekten ben nasıl aldım bu 10 kiloyu.hepsi kocamın suçu...böylede iyisin diye diye şişirtdi beni
Hoşgeldin nana listeye darısı başımıza inşallahBen ekmek yiyorum bakalım belki durursa bir süre keserim ama tamamen çıkartmayı düşünmüyorum. Çünkü insanlık hali dışarı falan çıkıyoruz o zaman sorun oluyor. En iyisi azda olsa tüketmek benim için. Bakalım inşallah gerek kalmaz
Kendini doğru kiloda hissettiğin zaman , biraz yavaşlıyor insan .. oldum ben diyor ... olmuşta oluyor da :) mesele tekrar 3-4 geri almak ... o yüzden 69 sa hedefin ... 67 leri görmeye bak ..uzun zamanda bak ama bak.
Mercimek yemeği için doğru tercih cuma akşamı
ekmekler 2+1 olaydı daha da iyi olurdu ...
Bu arada çiçekler harikaaaaaaa .... alıntılamıştım ne oldu bilmiyorum :)
Hadi bakalım vira bismillah .... bugün yazdığını sen unutsan da ben unutturmam .... yeni başlamış gibi :))
Bu hafta buna kilitlen .
Canım menün güzel ... lorla da akşam bol protein almışsın ... bende bugün lorlu yedim salatamı :))
5 gün diyetinde bilemedim canım .... bu haftayı riske atmasan mı ? mezuniyet kapıdayken ... hiç denemedim ...
Kızın kaç yaşındaydı ? Kendini ifade edişi iyi mi ?
Tavsiyem asla zorlama .
Gündüz bırakıp gece bezleme . Tamamen bırakmaya hazır olduğunda tamamen kes bezi .
Yusufa 3 yaşında başladım faciaydı ... 5 ay sonra 2 günde bitirdik işi gece gündüz ... tabii gece saat kurup kaldırıyordum wc için ...bir süre sonra kendi kalkmaya başlıyor zaten .
Bende seni keyifle okuyorummmm ahu hanım .... çok sevdiğim köşe yazarısın
Ahu060812 ilaci aldım kapsül gönderdi eczacı yetişkinler içinmiş iki tane içtim yarın benden haber alamazsanız müracaatlar ahuya
Canim ben kizima 3 yaşında basladim wc egitimi ...cis 2 gunde geceli gunduzlu ogrendi ama buyuk tuvaleti 2 ayda ogrendi neler cektik kabiz oldu yapmadi gunlerce tuttu..inatlasti yapmayacam dedi... neler yaptik ben biraz uzmanlarin kurbani oldum cok okudum onlarin dedigini yapmasaydım daha cabuk buyuk tuvaleti ogrenirdi ...bu kadar gerilmezdim....Bence de kaptanım gün içimde sürekli aynı şeyle beslenmek bana göre değil yanı yapamam gibi Zaten. Kızım 28 aylık Can'ım kreşteki öğretmenleri de başlayalım dedi kendini ifade edebiliyor ama beZine yaptığı zaman hiç rahatsız olmuyor, ama artık bez cildine olmuyor sürekli isilik gibi olmaya başladı bakalım bu hafta sonu hazır olup olmadığını anlayacağım ama dediğin gibi hazır değilse kesinlikle zorlamayacağım varsın 6 ay geç olsun. Bu arada Can'ım sana sormam gerek ben hedefi 58 demiştim ama şu Halim sanırım benim için ideal yanı bacak popo falan hiç Yok göğüste küçük olunca kıvrımsıZ bişey oldum diyeceğim o ki 58 hedefini 59 yapsam da bu hafta küsürlerden kurtulup korumaya geçsem mezuniyet açısından sıkıntı olur mu
Teşekkür ederim canımHoşgeldin nana listeye darısı başımıza inşallah
Bence de kaptanım gün içimde sürekli aynı şeyle beslenmek bana göre değil yanı yapamam gibi Zaten. Kızım 28 aylık Can'ım kreşteki öğretmenleri de başlayalım dedi kendini ifade edebiliyor ama beZine yaptığı zaman hiç rahatsız olmuyor, ama artık bez cildine olmuyor sürekli isilik gibi olmaya başladı bakalım bu hafta sonu hazır olup olmadığını anlayacağım ama dediğin gibi hazır değilse kesinlikle zorlamayacağım varsın 6 ay geç olsun. Bu arada Can'ım sana sormam gerek ben hedefi 58 demiştim ama şu Halim sanırım benim için ideal yanı bacak popo falan hiç Yok göğüste küçük olunca kıvrımsıZ bişey oldum diyeceğim o ki 58 hedefini 59 yapsam da bu hafta küsürlerden kurtulup korumaya geçsem mezuniyet açısından sıkıntı olur mu
Menümü yazayım şekerler
İftar
1 dilim çavdar ekmeği
Biraz peynir
5 zeytin
1 ince dilim pastırma
1/2 kandil simidi
1 mekik kek
2 tatlı kaşığı kadar az şekerli irmik helvası (oruç ve gelen regl etkisi sanırım)
4 bardak çay
Ara
belki 1 elma yerim yada yemem bilemiyorum
Su: şimdilik 3 bardak, 4-5 bardak daha anca içerim
Spor: yok
İnmem zor mu sence Aus? Tabi çok kilo var verilmesi gereken amaaa inerim yaaa =) 70 derken 79 u kastediyorsak 22 kilo sonra inmiş olurum oyy oyyyy
Boyun daha uzun duruyor. Ben de iyisin dedim ama sen nasıl mutlu isen öyle yap. Hatırlıyorum 62 olunca diyet yapmıştın sanki bizimle
Hoşgeldin nana listeye darısı başımıza inşallah
eşim geldi ya spor kaldı menümü yazayım bari
Sabah
1 krep
Peynir
Zeytin
Öğlen
Yumurtalı Kurutulmuş fasulye kavurması
Sarımsaklı yoğurt
Akşam
Pırasa
Salatalıklı naneli yoğurt
Bi kaşık bulgur
Su 2 olur
Spor
60 dk eliptik
30 dk egzersiz
100 ip
40 sn plank
Betül biz bu 3 günlük attığımi yapalım en az 1.5 gidiyor iyi gelir sana.iki saate bir yiyebildiğimi bilmiyordum.. iki gün kahvaltılı üçüncü gün yoğurtlu, fındıklı başarabilirsem yapacağım inşallah üç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?