Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende klozet adaptörü, yaptığında mutlu olsun diye sticker falan aldım ama hiç rahatsız olmuyor gibi altına yaptığında bakalım hazır mı görücem. Sanki ben kendim hazır değilmişim gibi biliyorum çok sabırlı olmak gerek. İnşallah bu da biter sıkıntısız sağol canım ilgin için

Hmmmm sporda var ... hadi bakalım lunyam sana çok güveniyorum ... menüde evet biraz kırpılabilir ama bu tarz menü ile bu hafta 1.2 verdiysen ... çokta oynama yapma ... hafta içi tartılıyorsan eğer duruma göre baktın ki durma noktası son iki üç gün oynarsın

Tamam canım öyle yapalım p zaman ben bu hafta yine sıkı diyet yapıp son fazlalıkları vereyim sonra senle korumaya devam,gerçi seninki baya diyet menüsü ama bende tekrar almak korkusuna senin kadar yerim heralde,artık kilolu olmak istemiyorum çünkü

Tatlım bugün biraz daha arttırdım ... ya öyle kararsızım ki , bir elimde yeni aldığım detoks kitabı ve gitsin istediğim göbek yağları ... diğer tarafta hadi ineyim ineyim 1.5 daha ineyim ... ondan fazlasını istemiyorum ...
o yüzden çok yemeğe gitmiyor elim ... ve istemiyorda canım .. doyuyorum ...
Benim taktik yavaş yavaş eklemek.
Yani diyet bitti , hedef geldi hurrraaaa değil ... ilk önce etimek sayımı arttırdım , geçen gün makarna , bugün bakliyat yedim ...

Ablam ben diyet zamanı (yani listedeyken) kuru baklagilleri pek tercih etmiyordum/etmiyorum listede değilim, bu sabahta tartildim diye öğlen yedim

23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...

HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...

Betulina 69
T tuba52 78
Nare83 63
DelyDoly 79
Ahu060812 72
kelebekolacam 68
Sekercikiz 56
@fatmanurkaya 98
ada81 66
mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
cydnz_1 71
A arselka 63
@daydream- 69
MuMu85 74
ecemavi 71
D Dilekiyi 69
aeben 66
N Neshve 94
@_SARAYCA_ 63
saydin78 60
N Nana 62
_AYNURA_ 67

01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?
OLACAĞIIIIIIZZ...!

HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...

pamukskr 58
vorones 58
begum75 56
B Bebetomm 58

Ausencia 59
nehirnil111 52

Evet 23 nisan hedef yarışı devam ediyor , yeni eklemeleri yaptım ....
1 nisan hedef yarışında ipi göğüsleyen bendeniz ...

Diğer arkadaşların 1-2 haftalık (mücverimden emin değilim:) )

işleri kaldığı için hedefle 23 nisan yarışında yer almıyorlar ... Hedef bir an önce arkamdan mezuniyet ve koruma ipini göğüslemek ...

İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .

iyi canım diyetisyen gidiyorum daha bir motive oldum sanki kizimla beraber yapıyoruz birşeyler
Bırakma kiz diyeti sana güveniyorum nice verenler var

takipteyim kaptanın çok yazamıyorum ama burdayim

sağol inşallah canım çok yorulduk bu diyet işinden ama olacak
Tadını aldım 67 nin çok istiyorum o kilolara gelmek

Hepsi yedi dün ...kimsenin gözü kalmaz ...
Biz kaçamaklarla sürekli yüz yüze gelip savaşıyoruz :))
kaptanın ben yemedim ama

Ahu 45dk leslie yaptım şükür atma beni listeden ha
çok yapmicam sporu düzenli yapayım diyorum zor oluyor okul ev iş yemek diyet

Kizlar internetten pilli tuz degirmeni aldim..super bisey..ustte dugmesi var basinca tuzu ogutuyor..
day bende istiyordum ondan kaça aldın kaya tuzu kullanıyorum herşeye iyi oluyo

kaptanı m 69 zor gibi benim için ne drsin

Kargoyla birlikte 27 tl..değirmenleri çevirmek zor geliyor hepsini kaldırdım.,bunu beğendim 1 tanede karabiber için alacağım.

Arkadaş lokman hekim Sincan'da diyetisyene aylık 100 veriyor 15 kilo verdi 15 daha vermek hedefi ayda 2 defa gidiyor

Çantalar yapıldı 2 adet kaldı artık burdayım
Hepsi yedi dün ...kimsenin gözü kalmaz ...
Biz kaçamaklarla sürekli yüz yüze gelip savaşıyoruz :))

Ben yemwdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…