evet oyle canim..birkac aya bir one cikiyoruz biz
slm ceyceycim, nasilsin? Haftasonun nasil gectiCanim gecen hafta cemre listeyi hazirlayamadi..bu hafta yapabilirmis...senin icin bir sakincasi varmi acaba onun bu hafta listeyi hazirlamasina, sende haftaya cumaya yaparsin...ama haftaya isin varsa cemra haftaya yapar artik
tamam o zaman affedildinnkeki ama işe gelince yedim arkadaş yapmış kıramadım bişeycik olmaz dedişekerim pilavı kocişe yaptım ben bol salata ve fasulye yiyeceğim adamın çok canı çekmiş rica etti yaparmısın diye kıyamadım bende Sana söz veriyorum pilav bir kaşık yiyeceğim öğlende salata yiyeceğim
SAFERANIM ÇOK PİS hırs yaptım gösterelim takımımızın gücünü hadi kızlar asılın diyete:92::92::81:
hepinizi seviyorum canlarım
ayy beınım evde yemegım yok yaa oglen kocıse ne yemek yapıcam bı akıl versenız keskemmhoofff bıktım hergun ne yemek yapıcam dıye dusunmekten hee . barı kandırsamda carsıya gıtsek bugunu boyle atlatırdım ayy hakketen ben pazara gıdıcem deyımm yesıl fasulye alayım aksamada yemegını kurarım hemen hoopp hoop altın top olur ben kocıs kandırmaya gıdıyorumm
ayy ben sızı cok cok sevdım yaa canlarım benımmmm tesekkur ederım seferanımm benımm
SAFERANIM ÇOK PİS hırs yaptım gösterelim takımımızın gücünü hadi kızlar asılın diyete:92::92::81:
hepinizi seviyorum canlarım
ayy beınım evde yemegım yok yaa oglen kocıse ne yemek yapıcam bı akıl versenız keskemmHoofff bıktım hergun ne yemek yapıcam dıye dusunmekten hee . Barı kandırsamda carsıya gıtsek bugunu boyle atlatırdım Ayy hakketen ben pazara gıdıcem deyımm yesıl fasulye alayım aksamada yemegını kurarım hemen hoopp hoop altın top olur ben kocıs kandırmaya gıdıyorumm
aaa bu ne kız nickim konusunda çok duyarlıyım yanlış yazımlara hiiç gelemem...
şaka yaptııım....sıkı sıkı sarılalııım bu yazın çıtırları olalııım8ben anca aday adayı olurum gerçi ama olsuuun)
ayy kanması lazım yoksa evde ekmek zeytıne kalırrsenin müdür kocisin kanmaz kii
aaa bu ne kız nickim konusunda çok duyarlıyım yanlış yazımlara hiiç gelemem...
şaka yaptııım....sıkı sıkı sarılalııım bu yazın çıtırları olalııım8ben anca aday adayı olurum gerçi ama olsuuun)
ayy bende cok pıs hırs yaptımm dogacım bu hafta herkes 3 er 5 er kılo dokulsunn hadı bakalım kızlarr bu azımle motıvasyonla bırıncı olmalı bıreyseldekı derecelerıde 7.takımla doldurmalıyızz yııhuhuhu:87::87::87:
ayy bende cok pıs hırs yaptımm dogacım bu hafta herkes 3 er 5 er kılo dokulsunn hadı bakalım kızlarr bu azımle motıvasyonla bırıncı olmalı bıreyseldekı derecelerıde 7.takımla doldurmalıyızz yııhuhuhu:87::87::87:
banada fasulye derecesi verin barii
banada fasulye derecesi verin barii
valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii
sen sus sen kazana düştünngönlümüzün tahtının kralıcesıısın senn balımm
bu hafta fasulye birincisi ben olucam kimseye kaptırmam yerimi
evet evet kralice fasulye kralicesi
hani cocuklar oyun oynarken sende fasulyesin derlerya bende 7. takımın fasulyesiyimm :90::90::90::90:
senın zaten fasulye kadar kılon kaldı tatlımm sen seker fasulyesısın benım nerdeyse ayse kadın fazulyesı hatta bır pırasa boyu kılom varr . ayy ben bu aksam pazara gıdeyım sebze ıstıyor canım baksananıza
ne cenecisiniz kizlar..iki tel bakiyorum..kafami tekrar ekrana donderiyorum iki sayfa ilerideyizoku oku bitmiyor...allah gecmisi okuyacaklara sabir versin
ceyceycim ozaman listeni sen bu hafta yap....cemrede haftaya yapar...liste habire siradakine kalmasinsonra iyice karisir cikamayiz icinden
minnosun canı sebze istiyor demek ayy ben buna gülerim iştee
bide yağsız diyet de deee tam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?