Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayy beınım evde yemegım yok yaa oglen kocıse ne yemek yapıcam bı akıl versenız keskemm hoofff bıktım hergun ne yemek yapıcam dıye dusunmekten hee . barı kandırsamda carsıya gıtsek bugunu boyle atlatırdım ayy hakketen ben pazara gıdıcem deyımm yesıl fasulye alayım aksamada yemegını kurarım hemen hoopp hoop altın top olur ben kocıs kandırmaya gıdıyorumm

merhaba canım güzel bir haftasonu geçirdim senin nasıl geçti? Canım benim için problem olmaz ama ayın 20sinde işte olmayabilirim çünkü 19 mayıs tatili varya canım onun dışında benim için problem olmaz yani.ama işe gelmezsem size mahçup olurum listeyi hazırlayamadığım için

tamam o zaman affedildinn
SAFERANIM ÇOK PİS hırs yaptım gösterelim takımımızın gücünü hadi kızlar asılın diyete:92::92::81:
hepinizi seviyorum canlarım

senin müdür kocisin kanmaz kii

ayy ben sızı cok cok sevdım yaa canlarım benımmmm tesekkur ederım seferanımm benımm

aaa bu ne kız nickim konusunda çok duyarlıyım yanlış yazımlara hiiç gelemem...

şaka yaptııım....sıkı sıkı sarılalııım bu yazın çıtırları olalııım8ben anca aday adayı olurum gerçi ama olsuuun)

SAFERANIM ÇOK PİS hırs yaptım gösterelim takımımızın gücünü hadi kızlar asılın diyete:92::92::81:
hepinizi seviyorum canlarım

ayy bende cok pıs hırs yaptımm dogacım bu hafta herkes 3 er 5 er kılo dokulsunn hadı bakalım kızlarr bu azımle motıvasyonla bırıncı olmalı bıreyseldekı derecelerıde 7.takımla doldurmalıyızz yııhuhuhu:87::87::87:

al bendede aynı dert bütün gün derti tutuyor akşama neyemek yapacağım hadi ben diyetteyim de kociş diyette değil oğlanında yemesi gerekenler var onlara farkı kendimede farklı yapamıyorum zamanım yok çünkü ayy bide herşeyide yemezler off off

biz seni birdahaki temmuza 80 yapmak için calısıyoruz zaten en ii basarı yavas yavas olandır diğmi ama :112:
14 yatın var ve vermen gereken 50 kilon ona göree

senin müdür kocisin kanmaz kii
ayy kanması lazım yoksa evde ekmek zeytıne kalırr

ayy pardon saferanımm mucuck mucuckkk koskocaman 16 kılo vermıssınn bee sen cıtır olmıycanda benmı olucam 16 kılo pıtır pıtır gıtmıss bı 16 daha gıttımıydı allahhhhhh:87::87::87: hadı sekercım ben tam gaz hep destek tam destek hep arkandayım haberın olsunnn buhafta bıkere hepımız super verıcegımız ıcın super olucagız super superr

valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii

valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii

bu hafta fasulye birincisi ben olucam kimseye kaptırmam yerimi
sen sus sen kazana düştünn gönlümüzün tahtının kralıcesıısın senn balımm

evet evet kralice fasulye kralicesi

hani cocuklar oyun oynarken sende fasulyesin derlerya bende 7. takımın fasulyesiyimm :90::90::90::90:

Son düzenleme:
bu hafta fasulye birincisi ben olucam kimseye kaptırmam yerimi

evet evet kralice fasulye kralicesi

hani cocuklar oyun oynarken sende fasulyesin derlerya bende 7. takımın fasulyesiyimm :90::90::90::90:

senın zaten fasulye kadar kılon kaldı tatlımm sen seker fasulyesısın benım nerdeyse ayse kadın fazulyesı hatta bır pırasa boyu kılom varr . ayy ben bu aksam pazara gıdeyım sebze ıstıyor canım baksananıza

minnosun canı sebze istiyor demek ayy ben buna gülerim iştee

bide yağsız diyet de deee tam olsun

ne cenecisiniz kizlar..iki tel bakiyorum..kafami tekrar ekrana donderiyorum iki sayfa ilerideyiz oku oku bitmiyor...allah gecmisi okuyacaklara sabir versin

ceyceycim ozaman listeni sen bu hafta yap....cemrede haftaya yapar...liste habire siradakine kalmasinsonra iyice karisir cikamayiz icinden

ayy gülüm allah ziyaretcilere sabır versin asıll

minnosum anlamıstır bunu da siz anlarmısınız bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…