Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Zaten sebzeli krep yemişsin o yeterli değil mi ki bunu yemeyip diğerleri ile 2 tb ekmeği yeterli olurdu

Ayyyy sadece 1.8 mi

Ge çen hafta 107.4 düm bu hafta 3gün oruçtan sonra 110.2gördüm o saatte iftara yakın halsiz ve moralsiz olunca kilo bildiremwdim
Oğluma hamile olduğum yıl oruç tutamamıştım inşaallah tutmaya çalışacam
Bu süreçede alışıp kilo vermekte kısmet olur inşallah

Ben listelerde yok muyum? kendimi göremiyor muyum Ausum bu akşam da takım listesinde ve haftalık kilo yorumlarında da yoktum, sordum ama görmedin sanırım bitanem. Dün gece de listeye ne zaman dahil olabilirim deiye sordum ama onu da görmedin sanırım tatlım

Kuzum iyidir Allah'a şükür, seni sormali, sen nasılsın?

Bak ne güzel dedin zaten bol sebzeli krep yemişsin, yanında tekrar peynirler zeytinler tahinler salataliklar
Iyi olmaya çalışıyorum kuzum. Yine gelmedi mucizem, olmadı. Üzüntüler üst üste geldi. Rabbim feraha çıkarsın inşaAllah. Bugünümüze şükür ne diyelim bitanem.

Ellerin dert görmesin canım. Buradaki motivasyon enerji çok yüksek. Bende elimden geldiğince kendim için sağlık ve güzellik için dikkat edeceğim. İyi ki geçmişimde seni tanımışım.

Kaptanım normalde cuma ve hafttasonlari hep kaçacağım oluyordu. Ama bu sefer dikkat edeceğim her zamankinden daha kararliyim teşekkürler

Canim 3 dilim tahilli ekmek fazla gibi geldi ama yuzme super erimis gitmistir.....

Cuma diye ödül niyetine yedim ada cim. Cumaya 1. Ligi kaptırmaya niyetim yok

Afiyet olsun canım menü gayet güzel bence sporunda ideal.
TAKİM DERECELERİ

2.Takım..............%1,031
9.Takım.................%0,918
7. Takım..................%0,725

canlar haftayı 3. olarak bitirdik ... 1.liğe iki hafta ara verdik ... haftaya 1.liği özlemediniz miiii ?

Tebrikler

Kaptanım afiyet olsun. Ben böyle yesem çöpe dönerim

Ellerine sağlık canım

Ausencia

canım yanlışlıkla ismine tikladiysa görünmez yapmış olabilir saydincim, benim başıma çok gelmişti biliyorum, aus ablam bakar şimdi .

olsun ablam...oruçluyken kilo veremiyomusunki?yani saglıklı beslensen bile...bak hedef kilomuz da ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…