Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bana müsade güzeller ...

Hafta sonunun önemine binaen konuşma yapmama gerek yok sanırım artık:)

Dikkat... Azami dikkat ... yediklerinizden pişman olmak yerine ...yemediklerinizle gurur duyduğunuz bir hafta sonu olsun

Der...

İyi geceler dileklerimi şuracığa bırakırımm

Peki Ausum nasıl uygun görüyorsan

olsun ablam...oruçluyken kilo veremiyomusunki?yani saglıklı beslensen bile...bak hedef kilomuz da ayni

Insallah canım beraber ulaşırız hedefimize

Ablam gı ne yedin ki iftarda sahurdà 3 günde 3 kilo bence yediğin den olmadı meta kafayı yedi . Hızla gider onlar uzulme

Aynen verom buişte enerji çok önemli
Moralimi bozmadan hem ruhumu hem bedenimi mutlu edicem inşaallah dün gece sana ve ömerciğe ve bütün arkadaşlara dua ettim
Rabbim kabul etsin inşallah

Canım geçenlerde annemgilde diyetisyenimle karşılaştım kilo veremiyorsan az yemişsindir dedi
Mıealimin enerjiöin düştüğünü 99biran evvel inmek istediğimi söyledim bana özel bişeyler yap dedim
Sen spıruma beslenmene dikkat ederek 104 ol bende 99 düşürecem dedi 2hafta zaman verdi

Aynen canım bu ilk takıma geldiğimde ramazanı şerifti ı günlerde 7kilo civarında vermiştim
İnşallah yine olacak Rabbimin izniyle

Kaptanım bu 3günde tatlı börek falan yedim ama alışmam sürece biraz süedü 3gün
Dediklerin diyetisyen geçen yıllarda ramazanı şerifte yapmaya çalışarak yeni bir sistem oluşturacam inşallah yarın yazayım listemi

Sorma ya ne yapsakki var mi bi özel planin ben bu hafta karatayvari beslenicektim ama protein listesini gördüm hosuma gitti sanirim onu yapicam
Ay rezillik valla cok ayipladim kendimi ,bu cuma bu mahcubiyeti yasamiycan
3 günlük mü bu liste ?
Bende 2 senedir ramazanda 5 6 kilo veriyorum ama ben corba ve salata disinda birsey yiyemiyorum sahurda yok .Ramazana kadar 70 e düssem süper olur.

Hayırlı geceler
Menüm sabah
Yumurta salatası peynir zeytin bol yeşillik 1.5 dl tb ekmeği
Arada Türk kahvesi
Öğlen
Menemen 1 dl tb ekmek peynir zEytin çay
Arada
sütlü kahve 1 incir 1 gün kurusu
Akşam
Az çorba bol salata yoğurt 1 tabak kurufasulye çok dolu değildi suyunu yemedim
Arada fıstık leblebi aslında leblebi 3 ,4 adet yemeyecektim küçük kızın zorla agzima tıktı

Ay ben bunu görünce bi mutlu ol bi şımar :) ah o 1.4 de gitseydi umarım Nisa'n ayıda bu şekilde geçer listenin başına yerleşirim :)

Dualarin kabul olsun ablam.ben dé sana ettim. Hep dualasalim 3 aylar malum en yakın zamanda şu 9 lu rakamlar gelsin inşallah

vorones gördünmü kız rakibeyiz bu hafta?bi şey demedin?tırsıyon mu yoksa?
Kız ondan değil de olayi çok anlamadimdi
Uleeeee ben çıtır çıtır yerim seni ama sen de yeni basladin ya . İlkten çılgın bi kilo verebilir sin . Korkmuo değilim. . Bi de benim bu kilo verme süreci 1 hafta coskun bi hafta durgun gidio. Durgun à denk geldin neyse hedefim var benim @Ausencia 58.8 dedi. Ayy hadi inşallah.

Vero _AYNURA_ seni çiğ çiğ yer

Kizlar internetten pilli tuz degirmeni aldim..super bisey..ustte dugmesi var basinca tuzu ogutuyor..

biraz tembel gördüm seni

sen öyle diyince bende emin olamadım kendimden iyimi

rezil oldum iyimi

spor kaptanım dün 1 saat eliptik yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…