Peki Ausum nasıl uygun görüyorsanFatma , lütfen bana bir sahur iftar menüsü yazar mısın ?
3 kilo kolay kolay gelmez .
Lütfen ama ... nerde fatmanın hırsı ???
Oyyyyy ....sen burda bunları yazıyomuşsun .... ben ilk sayfayı güncelliyordum ... o zaman farkettim
Bugün pc deki dosyamda varsın ama her ne halt karıştırdıysam sen ve @cydnz_1 i yorumları yazdığım mesaja almamışım ... kopyala yapıştır da bir işler çevirdim galiba :)
Şimdi güncel hali var ilk sayfanın ...
Takıma girişin izin kilona dönünce ... sağlık sorunları sebebiyle ayrıldığın için izin kilona dönmeni beklemeyebilirdim de ama doğru haftayı beklemek de zorundayım eklemek için , hem artıdasın hem yüzden bölünecek ... bu hafta derece göremezdik mesela seni eklesem ... o yüzden bir an önce ayrıldığın 61.6 e yaklaş kuzum ....
Aaaaaaa bugün iyi yedim lütfen , hakkımı yeme :)
İyi geceler tatlı rüyalar .....
olsun ablam...oruçluyken kilo veremiyomusunki?yani saglıklı beslensen bile...bak hedef kilomuz da ayni
Ablam gı ne yedin ki iftarda sahurdà 3 günde 3 kilobence yediğin den olmadı meta kafayı yedi . Hızla gider onlar uzulme
İyi akşamlar canım merak ettim gelmeyince. Çabuk gelen çabuk gider kilonu dert etme bundan sonra daha dikkatli olursan oruçluyken de kilo verirsin inşallah. Allah orucunu kabul etsin.
Ayrıca iyi bir diyetisyenle devam etmeni çok isterim canım. Hazır listede değilken alsan listeni ona göre kendine bir yol çizsin daha iyi olacak gibi. Senin menulerin bana az geliyor çünkü. Çok öpüyorum iyi geceler.
Canim ben her ramazan 4 kilo veririm sporsuz kiii beni taniyorsun zar zor giden bi kilom var...bir tek ramazanda 1 aydal 4 kilo veriyom....sahursuz tutarim..iftarda herseyi yerim pidede pilavda sarellede iftardan sonra yeme isi biter....ve bu 4 kiloyu uzun sure almam....
Amiiinnnn
Sorma ya ne yapsakki var mi bi özel planin ben bu hafta karatayvari beslenicektim ama protein listesini gördüm hosuma gitti sanirim onu yapicamBiliyorum kuzum bu hafta çok yüklenmeden sakatlanmadan yapıyoruz inşallah sporumuzu
Kız olsun boşa gitmez spor.perşembe benim izin günün hahahah
evet güzeller doluşun ilk 3e
Hep en üst hep zirve en ennnn
Aynuram sporda ben de dahil genelde kaslar şiştiği için artı çıkıyoruz ben en az 300 oynuyorum.o yüzden Perşembe dinlenmek adına spor puanlaması yapmıyoruz ha yapmak isteyen yapıyo ama puanlamıyoruz haksızlık olmasın diye.spor puanları 1.sayfada var bi gez orayı.sende bi saat yürüyüşle başlayabilirsin
Tamamdır canım
Ay abla sevindim valla kasko işine.her zaman itiraz etmekte fayda var.mesajlarını da gülerek okudum.ya çok hoşsun her zamanki gibi
He kı illa biz ayrılamayız diyorlar gel biz yarışalım.sherry ile Ceyda bizi solladı geçti
Siz bide HIIT kardiyo yapsanız var yaaa oooo ooooo
ben yapamam gibi geliyo hiç denemedim ama zayıflayınca yapacam
Ay rezillik valla cok ayipladim kendimi ,bu cuma bu mahcubiyeti yasamiycanMart Ayı Nasıl Geçti ?
1 Ayda kim kaç kilo verdi ?
4 haftalık Mart bilançosu :)))
Ausencia 4.0 kg
mimu88 3.7 kg
@cydnz_1 3.5 kg
@tuba52 2.3 kg
@DelyDoly 2.2 kg
@Sherrysherrylady 2.1 kg
@Dersaadet_ 2.0 kg
@Betulina 1.8 kg
@nehirnil111 1.7 kg
@Bebetomm 1.7 kg
vorones 1.7 kg
@pamukskr 1.7 kg
ecemavi 1.7 kg
@Ahu060812 1.7 kg
MuMu85 1.6 kg
@_SARAYCA_ 1.5 kg ( 2 haftalık)
@Daydream- 1.3 kg
@ada81 1.2 kg
@kelebekolacam 1.2 kg.
@arselka 1.0 kg
Nare83 900 gr
aeben 900 gr.
@Sekercikiz 200gr.
begum75 0 kg.
@Dilekiyi +500 gr.
3 günlük mü bu liste ?
Bende 2 senedir ramazanda 5 6 kilo veriyorum ama ben corba ve salata disinda birsey yiyemiyorum sahurda yok .Ramazana kadar 70 e düssem süper olur.Canim ben her ramazan 4 kilo veririm sporsuz kiii beni taniyorsun zar zor giden bi kilom var...bir tek ramazanda 1 aydal 4 kilo veriyom....sahursuz tutarim..iftarda herseyi yerim pidede pilavda sarellede iftardan sonra yeme isi biter....ve bu 4 kiloyu uzun sure almam....
Mart Ayı Nasıl Geçti ?
Ausencia 4.0 kg
mimu88 3.7 kg
@cydnz_1 3.5 kg
@tuba52 2.3 kg
@DelyDoly 2.2 kg
@Sherrysherrylady 2.1 kg
@Dersaadet_ 2.0 kg
@Betulina 1.8 kg
@nehirnil111 1.7 kg
@Bebetomm 1.7 kg
vorones 1.7 kg
@pamukskr 1.7 kg
ecemavi 1.7 kg
@Ahu060812 1.7 kg
MuMu85 1.6 kg
@Daydream- 1.3 kg
@ada81 1.2 kg
@kelebekolacam 1.2 kg.
@arselka 1.0 kg
Nare83 900 gr
aeben 900 gr.
@Sekercikiz 200gr.
begum75 0 kg.
@Dilekiyi +500 gr.
Dualarin kabul olsun ablam.ben dé sana ettim. Hep dualasalim 3 aylar malumKaptanım bu 3günde tatlı börek falan yedim ama alışmam sürece biraz süedü 3gün
Dediklerin diyetisyen geçen yıllarda ramazanı şerifte yapmaya çalışarak yeni bir sistem oluşturacam inşallah yarın yazayım listemi
Ay ben bunu görünce bi mutlu ol bi şımar :) ah o 1.4 de gitseydiumarım Nisa'n ayıda bu şekilde geçer listenin başına yerleşirim :)
Dualarin kabul olsun ablam.ben dé sana ettim. Hep dualasalim 3 aylar malumen yakın zamanda şu 9 lu rakamlar gelsin inşallah
Kız ondan değil de olayi çok anlamadimdivorones gördünmü kız rakibeyiz bu hafta?bi şey demedin?tırsıyon mu yoksa?
Eski kaptanim.menülerimızé birbirimizi etiketleyelim.Allah tez zamanda sevindirsin canım...
Olur bayb .Şşştt kız listeye aldım seni
Bu sporda bana göz kırpııııyyy alıyımmı seni listeye aplaaa
VeroKız ondan değil de olayi çok anlamadimdi
Uleeeee ben çıtır çıtır yerim seniama sen de yeni basladin ya . İlkten çılgın bi kilo verebilir sin . Korkmuo değilim. . Bi de benim bu kilo verme süreci 1 hafta coskun bi hafta durgun gidio. Durgun à denk geldin neyse hedefim var benim @Ausencia 58.8 dedi. Ayy hadi inşallah.
Kizlar internetten pilli tuz degirmeni aldim..super bisey..ustte dugmesi var basinca tuzu ogutuyor..
23 NİSANDA ÇOCUKLAR GİBİ ŞEN OLACAK MIIYIIIIZZZ ?
OLACAĞIIIZZZZZ ...
HADİ BAKALIM İŞTE HEDEFLER ...
@Betulina 69
@tuba52 78
Nare83 63
@DelyDoly 79
@Ahu060812 72
@kelebekolacam 68
@Sekercikiz 56
Antepia27 98
@ada81 66
mimu88 67
@Dersaadet_ 65
@Sherrysherrylady 73
@cydnz_1 71
@arselka 63
@daydream- 69
MuMu85 74
ecemavi 71
@Dilekiyi 69
aeben 66
@Neshve 94
@_SARAYCA_ 63
saydin78 60
@Lunya 62
_AYNURA_ 67
01 NİSAN DA KENDİMİZE EN GÜZEL ŞAKAYI YAPIP MEZUN OLACAK MIYIZ ?
OLACAĞIIIIIIZZ...!
HADİ BAKALIM GELSİN HEDEFLER ...
@pamukskr 58
vorones 58
begum75 56
@Bebetomm 58
Ausencia 59
@nehirnil111 52
Evet 23 nisan hedef yarışı devam ediyor , yeni eklemeleri yaptım ....
1 nisan hedef yarışında ipi göğüsleyen bendeniz ...
Diğer arkadaşların 1-2 haftalık (mücverimden emin değilim:) )
işleri kaldığı için hedefle 23 nisan yarışında yer almıyorlar ... Hedef bir an önce arkamdan mezuniyet ve koruma ipini göğüslemek ...
İLK GRUP İÇİN 21 NİSAN , İKİNCİ GRUP İÇİN 31 MART CUMA BİLDİRİMLERİ GEÇERLİDİR .
Mart Ayı Nasıl Geçti ?
Ausencia 4.0 kg
mimu88 3.7 kg
@cydnz_1 3.5 kg
@tuba52 2.3 kg
@DelyDoly 2.2 kg
@Sherrysherrylady 2.1 kg
@Dersaadet_ 2.0 kg
@Betulina 1.8 kg
@nehirnil111 1.7 kg
@Bebetomm 1.7 kg
vorones 1.7 kg
@pamukskr 1.7 kg
ecemavi 1.7 kg
@Ahu060812 1.7 kg
MuMu85 1.6 kg
@Daydream- 1.3 kg
@ada81 1.2 kg
@kelebekolacam 1.2 kg.
@arselka 1.0 kg
Nare83 900 gr
aeben 900 gr.
@Sekercikiz 200gr.
begum75 0 kg.
@Dilekiyi +500 gr.
SPOR ÇETELESİ 17.HAFTA
Ausencia
@Ahu06081220
@kelebekolacam15
@DelyDoly 20
@ada8110
begum75
@Dilekiyi10
@Bebetomm0
ecemavi 10
mimu88
@Neshve
@nehirnil111
@_SARAYCA_15
Nare83
@Lunya 15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?