Amin kuzum hepimiz hakkında hayırlısı olsunAmin inşallah canım, hakkında hayırlısı olsun
Allah razı olsun Saraycam. Amiiiin canım AmiiiinSaydınım hakkında hayırlısı olsun . Rabbim feraha çıkarsın.
Ayyy kız nasıl oluyor ki o öyle?görünmez mi oluyor tıkladğın arkadaşın mesajları?Ausencia
canım yanlışlıkla ismine tikladiysa görünmez yapmış olabilir saydincim, benim başıma çok gelmişti biliyorum, aus ablam bakar şimdi .
Belki de kuzum, bakar Ausum görünce hallederAusencia
canım yanlışlıkla ismine tikladiysa görünmez yapmış olabilir saydincim, benim başıma çok gelmişti biliyorum, aus ablam bakar şimdi .
Allah tez zamanda sevindirsin canım...Amin kuzum hepimiz hakkında hayırlısı olsun
Allah razı olsun Saraycam. Amiiiin canım Amiiiin
Amiiin canım inşaAllahAllah tez zamanda sevindirsin canım...
Ablam gı ne yedin ki iftarda sahurdà 3 günde 3 kiloGe çen hafta 107.4 düm bu hafta 3gün oruçtan sonra 110.2gördüm o saatte iftara yakın halsiz ve moralsiz olunca kilo bildiremwdim
Oğluma hamile olduğum yıl oruç tutamamıştım inşaallah tutmaya çalışacam
Bu süreçede alışıp kilo vermekte kısmet olur inşallah
Evet aynuram, yanlışlıkla göz ardı et dedi mı sen etiket yapsanda, alıntı yapsanda görmezAyyy kız nasıl oluyor ki o öyle?görünmez mi oluyor tıkladğın arkadaşın mesajları?
Ge çen hafta 107.4 düm bu hafta 3gün oruçtan sonra 110.2gördüm o saatte iftara yakın halsiz ve moralsiz olunca kilo bildiremwdim
A aaaa hiç bilmiyordum bak ben onu...öyrendiyim iyi oldu...konudaki mesajlarını da mı göremez yani?Evet aynuram, yanlışlıkla göz ardı et dedi mı sen etiket yapsanda, alıntı yapsanda görmez
Canim ben her ramazan 4 kilo veririm sporsuz kiii beni taniyorsun zar zor giden bi kilom var...bir tek ramazanda 1 aydal 4 kilo veriyom....sahursuz tutarim..iftarda herseyi yerim pidede pilavda sarellede iftardan sonra yeme isi biter....ve bu 4 kiloyu uzun sure almam....Ge çen hafta 107.4 düm bu hafta 3gün oruçtan sonra 110.2gördüm o saatte iftara yakın halsiz ve moralsiz olunca kilo bildiremwdim
Hayır canım mesajlar da görünmüyorA aaaa hiç bilmiyordum bak ben onu...öyrendiyim iyi oldu...konudaki mesajlarını da mı göremez yani?
Ge çen hafta 107.4 düm bu hafta 3gün oruçtan sonra 110.2gördüm o saatte iftara yakın halsiz ve moralsiz olunca kilo bildiremwdim
Oyyyyy ....sen burda bunları yazıyomuşsun .... ben ilk sayfayı güncelliyordum ... o zaman farkettimBen listelerde yok muyum? kendimi göremiyor muyum Ausumbu akşam da takım listesinde ve haftalık kilo yorumlarında da yoktum, sordum ama görmedin sanırım bitanem. Dün gece de listeye ne zaman dahil olabilirim deiye sordum ama onu da görmedin sanırım tatlım
Ellerin dert görmesin canım. Buradaki motivasyon enerji çok yüksek. Bende elimden geldiğince kendim için sağlık ve güzellik için dikkat edeceğim. İyi ki geçmişimde seni tanımışım.
Kaptanım normalde cuma ve hafttasonlari hep kaçacağım oluyordu. Ama bu sefer dikkat edeceğim her zamankinden daha kararliyim teşekkürler
Cuma diye ödül niyetine yedim ada cim. Cumaya 1. Ligi kaptırmaya niyetim yok
Afiyet olsun canım menü gayet güzel bence sporunda ideal.
Tebrikler
Kaptanım afiyet olsun. Ben böyle yesem çöpe dönerim
Ellerine sağlık canım
Anladığım kadariyla topik en çok hafta içi gündüzleri baya kalabalık oluyor akşamları pek bi sakiniz...ben de bağımlılık yapar kk...kk dediyim takımım yani...başka bi yeri hiiiç okumam.. uyuyayım artık...iyi geceler herkese.
Canim ben her ramazan 4 kilo veririm sporsuz kiii beni taniyorsun zar zor giden bi kilom var...bir tek ramazanda 1 aydal 4 kilo veriyom....sahursuz tutarim..iftarda herseyi yerim pidede pilavda sarellede iftardan sonra yeme isi biter....ve bu 4 kiloyu uzun sure almam....
Bende ramazanda çok kilo veririmSen bunu bana daha önce niye demedinnnnn ?
Sana bütün borçlarını tuttururdum
Bende ramazanda çok kilo veririm
AmiiinnnnSen ramazana kadar mezunsun zaten ... Ramazan da 58 ini korursun
Dinmeyen , kesilmeyen ağrı yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?