Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ablam gı ne yedin ki iftarda sahurdà 3 günde 3 kilo bence yediğin den olmadı meta kafayı yedi . Hızla gider onlar uzulme

İyi akşamlar canım merak ettim gelmeyince. Çabuk gelen çabuk gider kilonu dert etme bundan sonra daha dikkatli olursan oruçluyken de kilo verirsin inşallah. Allah orucunu kabul etsin.

Ayrıca iyi bir diyetisyenle devam etmeni çok isterim canım. Hazır listede değilken alsan listeni ona göre kendine bir yol çizsin daha iyi olacak gibi. Senin menulerin bana az geliyor çünkü. Çok öpüyorum iyi geceler.

Canim ben her ramazan 4 kilo veririm sporsuz kiii beni taniyorsun zar zor giden bi kilom var...bir tek ramazanda 1 aydal 4 kilo veriyom....sahursuz tutarim..iftarda herseyi yerim pidede pilavda sarellede iftardan sonra yeme isi biter....ve bu 4 kiloyu uzun sure almam....

Fatma , lütfen bana bir sahur iftar menüsü yazar mısın ?
3 kilo kolay kolay gelmez .
Lütfen ama ... nerde fatmanın hırsı ???

Oyyyyy ....sen burda bunları yazıyomuşsun .... ben ilk sayfayı güncelliyordum ... o zaman farkettim
Bugün pc deki dosyamda varsın ama her ne halt karıştırdıysam sen ve cydnz_1 i yorumları yazdığım mesaja almamışım ... kopyala yapıştır da bir işler çevirdim galiba :)
Şimdi güncel hali var ilk sayfanın ...
Takıma girişin izin kilona dönünce ... sağlık sorunları sebebiyle ayrıldığın için izin kilona dönmeni beklemeyebilirdim de ama doğru haftayı beklemek de zorundayım eklemek için , hem artıdasın hem yüzden bölünecek ... bu hafta derece göremezdik mesela seni eklesem ... o yüzden bir an önce ayrıldığın 61.6 e yaklaş kuzum ....

Aaaaaaa bugün iyi yedim lütfen , hakkımı yeme :)

İyi geceler tatlı rüyalar .....

Sen bunu bana daha önce niye demedinnnnn ?

Sana bütün borçlarını tuttururdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…