Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen bunu bana daha önce niye demedinnnnn ?

Sana bütün borçlarını tuttururdum
Bende ramazanda 3-4 kilo veririm hep..cok dikkat ederim yememe..iftar sahur menum bellidir..hic ara yapmam yani iftar sahur arasi birsey yemem..hava sicak oldugu icin midemi yemekle degil suyla doldururum.enaz 3 lt su icerim..çünkü oructa basagrisini aclik degil susuzluk yapar..gecen sene abartmistim gece 2 de sporumu yapip dus alip sahurumu oyle yapardim. Eskiler hatirlar belki..birazda ona guveniyorum ramazanda verecek olmama.

Gunaydin kizlar.

5 te 5 e basladim Allahin izniyle..tabi sabah sabah patates yiyemedigim icin 11 -12 gibi yicem..kahvemi ictim simdi.

begum75 dimi hep usengeclikten benimki :)

garfield geldi aklıma diyoki gece rahat uyuyabilmek için gündüzleri dinleniyorum
yani tuzu öğütmek için değirmenin pillisini almakta nerden aklına geldi ilahi

5-5 te beş hayırlı olsun bakalım inşallah güzel sonuç alırsın

@fatmanurkaya Fatmacim 3 ramazana kadar hep oruc tutacaksin anladigim kadariyla..hem iftar hem sahur vucudun artik dinlenme rolanti zamanina denk geliyor o yuzden mumkun oldugunca karbonhidrat almamalisin..iftardan sonra cok cok acikirsan ya 1 meyve yada koca 1 bardak auran icip acligini yatistirmalisin..1 lt suya limon tarcin cubugu koyup icersen hem tokluk verir hem tatli krizini onler..sahurda 1 dilim ekmekten fazla yeme..2 yumurta yersen hem gun icinde enerji verir hem acikmazsin..sahuru cok hafif gecirip bol sivi al. 3 gunde 3 kilo almissin ilk hedefin o cabuk geleni hemencecik atman olsun..

İş yerinde bı kız varda geçen migdesi den acile gitti spor önce şu limon tarçın yapıyormuş migdrsini fena yapmış

Dr ikiside asit birlikte kullanmak hiç iyi değil demiş bende şaşırdım

Gunaydin kizlar agridan geberiyorum Daydream- kuzumm ben baslayamadimm ozur dilerim.
delyy hayırdır ne oldu sende mi regl zedesin?

Daha iyiyim , acile gidelim diye düşünürken sizmisim valla gorende 18 yaşında genç kız sanacak hahaa
Bende sıvı detoks yapıcam bugun şuan kahvemi içiyorum bende detoks larda kahve yok ama napim kahvesiz olmuyor

afiyet olsun masum
içtiğin nescafe değil demi türk kahvesi içiyodun sen

Daha iyiyim , acile gidelim diye düşünürken sizmisim valla gorende 18 yaşında genç kız sanacak hahaa

Bende sıvı detoks yapıcam bugun şuan kahvemi içiyorum bende detoks larda kahve yok ama napim kahvesiz olmuyor
Heheheh kahvesiz diyet olmazzzz yapmam bende..

Gunaydin kizlar.

5 te 5 e basladim Allahin izniyle..tabi sabah sabah patates yiyemedigim icin 11 -12 gibi yicem..kahvemi ictim simdi.

begum75 dimi hep usengeclikten benimki :)
Beste beşi ben de yapmıştım. O ara evde yalnız dim. Zevkliydi. hadi kolay gelsin. Kilom gitmismiydi hatirlamiom ama. Şöyle bi cekidüzen vermişti ogunlerime yani yasak nedir ogretio

İş yerinde bı kız varda geçen migdesi den acile gitti spor önce şu limon tarçın yapıyormuş migdrsini fena yapmış

Dr ikiside asit birlikte kullanmak hiç iyi değil demiş bende şaşırdım
Bütün diyetisyenler öneriyor bunu..instagramda takip ettigim..bende yaptim biara..ya limonu cok koymustur yada cok az yemistir..midesi bosken rahatsiz etmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…