İkisinide içiyorum şuan nes içiyorum
En büyük keyfim aç karnına kahve
şunun için sordum daha önce burda yayınlamıştım nescafe ödem yapıyor diye
sende çok ödem oluyoya o yüzden hatırlatma yapmak için sordum
Günaydın 7. Takımın çıtır kızları
Bol dinlenmeli az meşguliyet li bir hafta sonu olsun efendim
Benim yarın misafirim varda bütün gece rüya gördüm misafirlere bir türlü yemek yapamıyorsun en sonunda uyuyakaliyordum onlarda gidiyordu böyle saçmalık olmaz bu bir rüya olabilir ancak diyerek uyandım
Günaydın 7. Takımın çıtır kızları
Bol dinlenmeli az meşguliyet li bir hafta sonu olsun efendim
Benim yarın misafirim varda bütün gece rüya gördüm misafirlere bir türlü yemek yapamıyorsun en sonunda uyuyakaliyordum onlarda gidiyordu böyle saçmalık olmaz bu bir rüya olabilir ancak diyerek uyandım
Begumum bu bunyeden bunyeye degisir aslinda benim gunde 5 kupa nescafem vardir hic odem yapmaz bende..hatta sabah ictigim nescafe hemen wc olarak geri döner..şunun için sordum daha önce burda yayınlamıştım nescafe ödem yapıyor diye
sende çok ödem oluyoya o yüzden hatırlatma yapmak için sordum
günaaaayyyddddııııııınnn, mutlu haftasonları
detoksun 3. günü bitti , dünden bu yana -400
3 gündür domatesli yumurta aşeriyordum , birazdan yapıcam
(artık canım normal şeyler çekiyor , tuhaf geldi şimdi yazarken)
bu işlerden hiç anlamam çok şükür ödem gibi bi sıkıntıyı çok nadir yaşarım hatta arkadaş paylaşmış ondan alıp paylaşmıştım,hani sürekli ödem ödem denilince dikkatli olalım diye şeettiydimBegumum bu bunyeden bunyeye degisir aslinda benim gunde 5 kupa nescafem vardir hic odem yapmaz bende..hatta sabah ictigim nescafe hemen wc olarak geri döner..
Aynenn kuzummm reglimdelyy hayırdır ne oldu sende mi regl zedesin?
afiyet olsun masum
içtiğin nescafe değil demi türk kahvesi içiyodun sen
Begumum bu bunyeden bunyeye degisir aslinda benim gunde 5 kupa nescafem vardir hic odem yapmaz bende..hatta sabah ictigim nescafe hemen wc olarak geri döner..
Canim yemek istiyor ama patates yemem aklima gelince midem bulaniyor ve istegim kayboluyor..2 patates anca yerim bugun ben
Begumum bu bunyeden bunyeye degisir aslinda benim gunde 5 kupa nescafem vardir hic odem yapmaz bende..hatta sabah ictigim nescafe hemen wc olarak geri döner..
bu işlerden hiç anlamam çok şükür ödem gibi bi sıkıntıyı çok nadir yaşarım hatta arkadaş paylaşmış ondan alıp paylaşmıştım,hani sürekli ödem ödem denilince dikkatli olalım diye şeettiydim
tabiki herkesin bünyesi farklı herkes kendini tanıdığı zaman sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?