Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın mutlu haftasonları
Dün akşam gelemedim.bu sefer benim bulaşık makinesi bozuldu.su boşaltmadı.içi dolu bulaşık tezgah dolu bulaşık.sular taşmış halı ıslanmış eşim de 12 de geldi tabi servise kazıklanmayalım diye kendi söktü komple heryerine baktı su tahliye eden motoruna limon çekirdeği kaçmış büyük ihtimalle giderden geri dönen Sudan geldi tıkanırsa geri tepme oluyomuş neyse geri taktı parçaları düzeldi.servise gitse en az 300 alırlardı hatta belki motorudeğiştircez derlerdi neyse atlattık.eşim de dua mı ediyon napıyon dedi..
Bugün de dişçi kv anne gezmeleri var yine yoğun en iyisi kalkıp işlere başlayım yada önce spor mu yapsam bilemedim yetişir mi

bide akıtmadan koyun deterjan eritir diyorlar
yinede bildiğinden şaşmıyacan bunu anladım
onla geçmiş olsun,eşlerin elinden bişeyler gelmesi bazen iyi oluyo

bide akıtmadan koyun deterjan eritir diyorlar
yinde bildiğinden şaşmıyacan bunu anladım
onla geçmiş olsun,eşlerin elinden bişeyler gelmesi bazen iyi oluyo
Hee ben hep yıkar koyarım kesin lavobo giderinden geri döndü sonra açıldı çünkü önce oraya bakmıştım tıkalıydı

Kız Ahu , isyan başlattı senin beyaz eşyalar hahaa benimde olmuştu cnm okurken dedim zaten bisiy kaçmıştır diye benimde bardak kırığı kaçmış heryer suydu ay feciydiii

Kız Ahu , isyan başlattı senin beyaz eşyalar hahaa benimde olmuştu cnm okurken dedim zaten bisiy kaçmıştır diye benimde bardak kırığı kaçmış heryer suydu ay feciydiii
He ya sorma.fırının kapağı düştü ona bi çözüm buldu buzdolabı yenilendi çamaşır makinesini bulaşık makinesini eşim tamir etti. Hepsi elden geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…