hamileyken bende şiştim o ayrı canımBende en çok hamileyken olur ayaklarım biraz yolculuktan sonra 41 numara erkek terliği ne girmemişti
tavsiye ederim canım bi değişiklik yapmış olursunTebrikler cnmmmm muhteşem ya
Bende bir günlük yapicam bakalım nasıl olucak ,
tavsiye ederim canım bi değişiklik yapmış olursun
bide akıtmadan koyun deterjan eritir diyorlarGünaydın mutlu haftasonları
Dün akşam gelemedim.bu sefer benim bulaşık makinesi bozuldu.su boşaltmadı.içi dolu bulaşık tezgah dolu bulaşık.sular taşmış halı ıslanmış eşim de 12 de geldi tabi servise kazıklanmayalım diye kendi söktü komple heryerine baktı su tahliye eden motoruna limon çekirdeği kaçmış büyük ihtimalle giderden geri dönen Sudan geldi tıkanırsa geri tepme oluyomuş neyse geri taktı parçaları düzeldi.servise gitse en az 300 alırlardı hatta belki motorudeğiştircez derlerdi neyse atlattık.eşim de dua mı ediyon napıyon dedi..
Bugün de dişçi kv anne gezmeleri var yine yoğun en iyisi kalkıp işlere başlayım yada önce spor mu yapsam bilemedim yetişir mi
Pazarda kesin olur yok mu yakınında PazarPancar bulamadım
Evde olanlarla yapicam artık
Hee ben hep yıkar koyarım kesin lavobo giderinden geri döndü sonra açıldı çünkü önce oraya bakmıştım tıkalıydıbide akıtmadan koyun deterjan eritir diyorlar
yinde bildiğinden şaşmıyacan bunu anladım
onla geçmiş olsun,eşlerin elinden bişeyler gelmesi bazen iyi oluyo
Günaydın mutlu haftasonları
Dün akşam gelemedim.bu sefer benim bulaşık makinesi bozuldu.su boşaltmadı.içi dolu bulaşık tezgah dolu bulaşık.sular taşmış halı ıslanmış eşim de 12 de geldi tabi servise kazıklanmayalım diye kendi söktü komple heryerine baktı su tahliye eden motoruna limon çekirdeği kaçmış büyük ihtimalle giderden geri dönen Sudan geldi tıkanırsa geri tepme oluyomuş neyse geri taktı parçaları düzeldi.servise gitse en az 300 alırlardı hatta belki motorudeğiştircez derlerdi neyse atlattık.eşim de dua mı ediyon napıyon dedi..
Bugün de dişçi kv anne gezmeleri var yine yoğun en iyisi kalkıp işlere başlayım yada önce spor mu yapsam bilemedim yetişir mi
He ya sorma.fırının kapağı düştü ona bi çözüm buldu buzdolabı yenilendi çamaşır makinesini bulaşık makinesini eşim tamir etti. Hepsi elden geçti.Kız Ahu , isyan başlattı senin beyaz eşyalar hahaa benimde olmuştu cnm okurken dedim zaten bisiy kaçmıştır diye benimde bardak kırığı kaçmış heryer suyduay feciydiii
He vallaha yerim...zaten akşamları baya acıkırım ilk günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?