Antepia27 ablam peki sen ne düşünüyorsun?hangi yol izliycen?
Antepia27 Fatmacim 3 ramazana kadar hep oruc tutacaksin anladigim kadariyla..hem iftar hem sahur vucudun artik dinlenme rolanti zamanina denk geliyor o yuzden mumkun oldugunca karbonhidrat almamalisin..iftardan sonra cok cok acikirsan ya 1 meyve yada koca 1 bardak auran icip acligini yatistirmalisin..1 lt suya limon tarcin cubugu koyup icersen hem tokluk verir hem tatli krizini onler..sahurda 1 dilim ekmekten fazla yeme..2 yumurta yersen hem gun icinde enerji verir hem acikmazsin..sahuru cok hafif gecirip bol sivi al. 3 gunde 3 kilo almissin ilk hedefin o cabuk geleni hemencecik atman olsun..
Ayyy ben bu detoks hazirladimda çok katı oldu yarısını öğlen içeyim bari mis mis
Günaydın 7. Takımın çıtır kızları
Bol dinlenmeli az meşguliyet li bir hafta sonu olsun efendim
Benim yarın misafirim varda bütün gece rüya gördüm misafirlere bir türlü yemek yapamıyorsun en sonunda uyuyakaliyordum onlarda gidiyordu böyle saçmalık olmaz bu bir rüya olabilir ancak diyerek uyandım
3sahur 3iftar yazmak istemişsin her halde...senin kilon için iyi...bu hafta böyle yap...ekmeye deyilde yemeye yüklen derim.şöyle koooca bi tabak salata ye,yemeyin yagi az ise rahat ye.mesela fırında köfte tavuk sınırsız ye derim.yani miydeni bunlarla doydur ekmeyi önce 1dilim koy baktin doymadın 2.yi ekle.aman doyçadın 3ü.ama 3den yukarı çıkma.zaten diyerlerinden bol yersen ekmeyin fazlasına gerek kalmazCanım ekmeği ilk başra çok azaltmıym diyorum
3sabah 3sahur 1 çorba ile 7dlm civarında
Sahurda kahvaltı
Iftarda
Sebze veya protein salata yoğurt çorba
Ara olarak
2kayısı veya2 hurma ceviz badem fındıktan oluşan bir ara bide tarçınlı süt düşünüyorum
Nasıl canım sence
Sağlıklı olsda agır karbonhidrat . Bende yediğimde kilo veremiyorum aynuram ..
fatmam 3+3 dl ekmek senin bünye için çok . Ayrıca çorbanın kepçesi 1 dl ekmektir .Canım ekmeği ilk başra çok azaltmıym diyorum
3sabah 3sahur 1 çorba ile 7dlm civarında
Sahurda kahvaltı
Iftarda
Sebze veya protein salata yoğurt çorba
Ara olarak
2kayısı veya2 hurma ceviz badem fındıktan oluşan bir ara bide tarçınlı süt düşünüyorum
Nasıl canım sence
Doliş , banuş geçmiş olsun hanımlar
Günaydınn tatlımmGünaydinlar 7.takımın fıstıkları...ara ara okuyordum anca vakit buldum yazmaya.
Hayırlı sabahlar canımmm güzel bir gün olur inşallahhhHayırlı sabahlar iyi hafta sonları sevgili takımım
Güzel bir gün dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?