Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Antepia27 ablam peki sen ne düşünüyorsun?hangi yol izliycen?

Canım ekmeği ilk başra çok azaltmıym diyorum
3sabah 3sahur 1 çorba ile 7dlm civarında
Sahurda kahvaltı
Iftarda
Sebze veya protein salata yoğurt çorba
Ara olarak
2kayısı veya2 hurma ceviz badem fındıktan oluşan bir ara bide tarçınlı süt düşünüyorum
Nasıl canım sence

Canım içeçeği birazdan hazırlarım iftardan sonra içerim inşaallah
Hülyam bi ekmekli başlayayım hafta hafta takip edip görücem inşallah
Veremedikçe bişeykeri inşaallah azaltırım
Sanada patates diyetin hayırlı olsun
Inşallah güzel kilolar verirsin

Ayyy ben bu detoks hazirladimda çok katı oldu yarısını öğlen içeyim bari mis mis

masum detoksun içine neler koydun?
şu yeni aldığın mix cihazında hazırlıyosun değil mi?
memnun kaldın mı önerirmisin?

bende bundan var o mix te yaptıklarını bundada yapabilirmiyiz acaba deneyen biri olarak fikrini almak isterim

begum75 ben memnun kaldım
Dogrsyicida olacağını sanmıyorum cnm bu mix içilebilecek kıvama getiriyor dogrsyicida daha iyi parçalıyor az da su ekliyorum, soğuk Nescafe filan da yapılıyormuş yazın deniycem , katı meyve sıkacağı ile sıktuğında direk suyu çıkıyor bu posalı kalıyor sanki daha iyi , birde katı meyve sikwcagini yıkamak var feci

. Bende hep sınava geç kaldıgımı görürüm , nasıl bir telaş ve pişmanlık anlatamam

3sahur 3iftar yazmak istemişsin her halde...senin kilon için iyi...bu hafta böyle yap...ekmeye deyilde yemeye yüklen derim.şöyle koooca bi tabak salata ye,yemeyin yagi az ise rahat ye.mesela fırında köfte tavuk sınırsız ye derim.yani miydeni bunlarla doydur ekmeyi önce 1dilim koy baktin doymadın 2.yi ekle.aman doyçadın 3ü.ama 3den yukarı çıkma.zaten diyerlerinden bol yersen ekmeyin fazlasına gerek kalmaz

@Lunya Ausencia kızlar kuru baklagilleri niye kullanmıyoruz ki diyette?dün konuştunuz da dikkatimi çekti
Sağlıklı olsda agır karbonhidrat . Bende yediğimde kilo veremiyorum aynuram ..

Bu arada aus hanım 5 li rakamlar gelmiş maşallah korumaya geçilmiş
Bende diyom bu hatun tatlı yemiş kandil simidini çifter çifter götürmüş ne iş
Hee korumada bide kilo vermiş o ayrı
Veroynan siz dizel benzin kullanıyonuz anacım biz 5 vitese bassakta size yetişilmez

fatmam 3+3 dl ekmek senin bünye için çok . Ayrıca çorbanın kepçesi 1 dl ekmektir .
Ekmeği duruma göre 1-2 dl ye .
Aynuranında dediği gibi. Sebzeye ,proya ,yogurda ,salataya yüklen . Bunlardan istediğin kadar ye . Ama ekmektir hamurdur geçe meyvedir uzakdur derim .
Ayrıca kuvvetli bir iftardan sonra gece araya gerek görmüyorum ben bol suyla devam edebilirsin .

Dip not olarak sendeki bu sık sık bikkinlik ve koyvemeler neden kaynaklanıyor fatmam . Bi tespitin varmı aceba ?

Ayyyy çocuklar beni sinir etti
Arşa çıkıyordur eminim sesimm

Süpürgesin ucu kırıldı, e dedim küçük süpürgeyle süpürürüm dedim , neyse silmeye geçtim bu kezde Vilada kırıldı t
Töbe ya neyse yarım yamalak yaptım bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…