bzen işyeri daha çok dinlendiriyo insanıAyyyy çocuklar beni sinir etti
Arşa çıkıyordur eminim sesimm
Süpürgesin ucu kırıldı, e dedim küçük süpürgeyle süpürürüm dedim , neyse silmeye geçtim bu kezde Vilada kırıldı t
Töbe ya neyse yarım yamalak yaptım bişeyler
bzen işyeri daha çok dinlendiriyo insanı
bende evde çığrımdan çıkınca işe gitmek istiyorum diye hayıflanırdım
Ya sürekli kavga ediyorlar
İki gün evdesin sabret diyorum ama çığırından çıkıyorum, çok ısrarciyi oluyorlar kızıp bağırıyorum sonrada üzülüyorum işte
Evet suana kadar 2 tane ictim simdi market alisverisini yerlestirdim 1 tane yorgunluk kahvesi içerim.aksam cocuklarin antremanini beklerken kizlarla iceriz bikac tane. Hatta marketten kahve tersosumu aldim bugun. Disari cikarken kahveyi yanima alnak icin. Tabi bide cay olayi var bende karadenizli olunca..Allahtan sekersiz iciyorum.5 adet mi???
cok az selulitim . bacak bacak ustune atinca cikar biraz.Selülut filanda yok dimi ?
İşte herkeste aynı olmuyor
Sagol kuzum..Daydream- hayırlı olsun yeni yolun.inşallah cumaya güzel bi sonuç alırsın
fincanını sevsinler
afiyet olsun saraycaGünaydın hanımlar. Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Mutfağını temizledim yeni bitti. Bi çayı hakketti doğrusu. İyi günler dilerim.
Gel beraber olsun Begüm ümfincanını sevsinler
afiyet olsun saydin
Harikasın .. insan yemedikleriylé kilo verio ki. Ben de kocam kahvaltı daydı pattislı yumrta yapcektim yapar miyim yapmadım kasarli yumurta yaptımÇocuklara patatesli yumurta yaptım yermiyim ama yemedim tabiki mis gibi haşlama yumurta varken
Canlar canlaaaar
Naparsınız güzeller
Ben iyiyim hoşum ... biraz ev ahalisi ..biraz iş .. şimdi kahve ile dinlenme
Akşam üstü çıkarız , market listem , aktar listem arşa uzandı yine ... Detoks kitabından detoks 10 u seçtik ... başlangıç için ... beraber yapacaktık eşimle ama ben hala kararsızım ... yağ yakma ... göbek gitme vs ...güzelde ... ya yazılanlar gibi 2-3 kilo giderse 5 gündeo yüzden Mr.değnek kesin başlayacakta ...ben sabah ola hayrola modundayım .
Spor programı yaptım kendime umayın kitabından , ona kesin başlıyorum ... detokslar benim için bir süre kalsın yani galiba ...sanırım
Saraycam şu sol köşedeki ney gi sucuk kizartma gibi duruyiioGünaydın hanımlar. Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Mutfağını temizledim yeni bitti. Bi çayı hakketti doğrusu. İyi günler dilerim.
Harikasın .. insan yemedikleriylé kilo verio ki. Ben de kocam kahvaltı daydı pattislı yumrta yapcektim yapar miyim yapmadım kasarli yumurta yaptım
Napannn .eskapitenmmm ( sana isim buldum eski kaptanim demekGünaydinlar 7.takımın fıstıkları...ara ara okuyordum anca vakit buldum yazmaya.
Ay bence iyi değil. Çok keyfine göre . Bırak şu ekmek takıntısıni ablam ya. 3 3 ney . Bari 2 2 olsun toplam 5 dilim coookk. Acıma kendine yemesen en fazla nolur ki. Ay sanané de istersen özür dilerim karışma dersen karismamCanım ekmeği ilk başra çok azaltmıym diyorum
3sabah 3sahur 1 çorba ile 7dlm civarında
Sahurda kahvaltı
Iftarda
Sebze veya protein salata yoğurt çorba
Ara olarak
2kayısı veya2 hurma ceviz badem fındıktan oluşan bir ara bide tarçınlı süt düşünüyorum
Nasıl canım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?