Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bzen işyeri daha çok dinlendiriyo insanı
bende evde çığrımdan çıkınca işe gitmek istiyorum diye hayıflanırdım

bzen işyeri daha çok dinlendiriyo insanı
bende evde çığrımdan çıkınca işe gitmek istiyorum diye hayıflanırdım

Ya sürekli kavga ediyorlar
İki gün evdesin sabret diyorum ama çığırından çıkıyorum, çok ısrarciyi oluyorlar kızıp bağırıyorum sonrada üzülüyorum işte

Ya sürekli kavga ediyorlar
İki gün evdesin sabret diyorum ama çığırından çıkıyorum, çok ısrarciyi oluyorlar kızıp bağırıyorum sonrada üzülüyorum işte

masum kardeşimle bizde çok kavga ederdik annem odaya atardı bizi napcaksanız burda yapın yiyin birbirinizi dışarı çıktığınızı görmiyim derdi

çokta üzme kendini çalışan kadınlar olarak herşeye yetmeye çalışıyoruz,iyi anne,iyi eş,iyi bi çalışan yani herşeyde iyi olmaya çalışırken kendimizi arada kaybediyoruz o yüzden bu çıkışlar normal

Son düzenleme:
Evet suana kadar 2 tane ictim simdi market alisverisini yerlestirdim 1 tane yorgunluk kahvesi içerim.aksam cocuklarin antremanini beklerken kizlarla iceriz bikac tane. Hatta marketten kahve tersosumu aldim bugun. Disari cikarken kahveyi yanima alnak icin. Tabi bide cay olayi var bende karadenizli olunca..Allahtan sekersiz iciyorum.

Selülut filanda yok dimi ?
İşte herkeste aynı olmuyor
cok az selulitim . bacak bacak ustune atinca cikar biraz.
Daydream- hayırlı olsun yeni yolun.inşallah cumaya güzel bi sonuç alırsın
Sagol kuzum..

@Ahu060812 kiz ahu ne guzel esinin elinden geliyor..benimkinin hiccc ilgi alani degil. Ebeveyn banyosundaki spot 2 aydir temastan yanip sönüyor..konut sigortasindan yaptiralim elektriklere dedi..birak ben bi el atayim olmazsa cagir dedim..aldim takim taklavati 5 dk da yaptim..duy degistirme evin badana boyasi tamirati hep bende..bosuna insaatci kizi almadim der övünür bide..

Günaydın hanımlar. Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Mutfağını temizledim yeni bitti. Bi çayı hakketti doğrusu. İyi günler dilerim.
afiyet olsun sarayca
peynir az geldi bana,zeytinde yok bunlarsız kahvaltı düşünemiyorum
köşedekiler sucuk ve onun arkasına saklanmış sosislermi acaba

Canlar canlaaaar
Naparsınız güzeller

Ben iyiyim hoşum ... biraz ev ahalisi ..biraz iş .. şimdi kahve ile dinlenme

Akşam üstü çıkarız , market listem , aktar listem arşa uzandı yine ... Detoks kitabından detoks 10 u seçtik ... başlangıç için ... beraber yapacaktık eşimle ama ben hala kararsızım ... yağ yakma ... göbek gitme vs ...güzelde ... ya yazılanlar gibi 2-3 kilo giderse 5 günde o yüzden Mr.değnek kesin başlayacakta ...ben sabah ola hayrola modundayım .

Spor programı yaptım kendime umayın kitabından , ona kesin başlıyorum ... detokslar benim için bir süre kalsın yani galiba ...sanırım

O detoxu içecekleri katı meyve sıkacağı ile mi yapılıyor

Günaydinlar 7.takımın fıstıkları...ara ara okuyordum anca vakit buldum yazmaya.
Napannn .eskapitenmmm ( sana isim buldum eski kaptanim demek ) haftasönü malum yemeye yerin de var löp löp götür he mi ekmekleri poğaça lari aksam da yağlı ağır ye bakem

Ay bence iyi değil. Çok keyfine göre . Bırak şu ekmek takıntısıni ablam ya. 3 3 ney . Bari 2 2 olsun toplam 5 dilim coookk. Acıma kendine yemesen en fazla nolur ki. Ay sanané de istersen özür dilerim karışma dersen karismam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…