- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.628
- 598
Peki Ausum nasıl uygun görüyorsan
En kısa zamanda en güzel şekilde olacak tatlım her şey.... sen diyetine odaklan
Kaptanım bu 3günde tatlı börek falan yedim ama alışmam sürece biraz süedü 3gün
Dediklerin diyetisyen geçen yıllarda ramazanı şerifte yapmaya çalışarak yeni bir sistem oluşturacam inşallah yarın yazayım listemi
Fatma devamında yazılanları da okudum ..Hülyanın yazdıklarına katılıyorum ...
3+3 ekmek yerine ... sahurda iki haşlanmış yumurta ile bir dlm kepek ekmek tercih et... doyana kadar yeşillik ye .. zeytinden çok ceviz ya da çiğ badem tüket ...
İftarda da sana ilk yazdığım gibi .. su hurmadan sonra çorbanı iç ... kalk sofradn bi 10 dk ... sonra devam et... Çorba zaten ekmek demek .... o yzden 2 dlm le de kalan yemeklerini ye..
Hayırlı geceler
Menüm sabah
Yumurta salatası peynir zeytin bol yeşillik 1.5 dl tb ekmeği
Arada Türk kahvesi
Öğlen
Menemen 1 dl tb ekmek peynir zEytin çay
Arada
sütlü kahve 1 incir 1 gün kurusu
Akşam
Az çorba bol salata yoğurt 1 tabak kurufasulye çok dolu değildi suyunu yemedim
Arada fıstık leblebi aslında leblebi 3 ,4 adet yemeyecektim küçük kızın zorla agzima tıktı
Akşam çorba ve fasulye varken ekmek yememen iyi ece...
Sabahta buçuğuda atsan 1 dlm yeterli ...
Ay ben bunu görünce bi mutlu ol bi şımar :) ah o 1.4 de gitseydiumarım Nisa'n ayıda bu şekilde geçer listenin başına yerleşirim :)
Nisanda önünden de çekiliyorummmmmmm
Kız ondan değil de olayi çok anlamadimdi
Uleeeee ben çıtır çıtır yerim seniama sen de yeni basladin ya . İlkten çılgın bi kilo verebilir sin . Korkmuo değilim. . Bi de benim bu kilo verme süreci 1 hafta coskun bi hafta durgun gidio. Durgun à denk geldin neyse hedefim var benim @Ausencia 58.8 dedi. Ayy hadi inşallah.
Canım yüzde hesabı olacağı için şansın yüksek , sen 900 verdiğinde rakibinin 1 üstü vermesi gerek ..öyle düşün ..
Hadi bakalımmmm ... durma haftası yok.
Bu yarışı sen kazanıp bu hafta vorones mezun olmak istiyorrrr yazıyoruzzzzzzz.
He kıslar bu hafta cumaya kadar günüm gezmem yok !!!
Sohbette bende.
YAŞASINNN DİYET YAPABİLİCEM
İyce tırkattık ha
Şoktayımmm ...hiç mi yoook ,,,bi gün bile miiiii
Bende ramazanda 3-4 kilo veririm hep..cok dikkat ederim yememe..iftar sahur menum bellidir..hic ara yapmam yani iftar sahur arasi birsey yemem..hava sicak oldugu icin midemi yemekle degil suyla doldururum.enaz 3 lt su icerim..çünkü oructa basagrisini aclik degil susuzluk yapar..gecen sene abartmistim gece 2 de sporumu yapip dus alip sahurumu oyle yapardim. Eskiler hatirlar belki..birazda ona guveniyorum ramazanda verecek olmama.
Ya işte kendini tanıyorsun hülyam ... o zaman Ramazana kadar ne verdin verdin ... asıl iş Ramazanda gidecekler
Arasız öğün bende pek işe yaramıyor .
Gunaydin kizlar agridan geberiyorum@Daydream- kuzumm ben baslayamadimm ozur dilerim.
Kııız dely patates iyi gelirdi karın ağrısına ....hem ne pişirsem ne yesem derdinde olmazdı ... haşla haşla ye ....
Hadiiii zaten regl haftan ....ekstra bir şeyler yapmazsan tartı gülmez ..
Yarın başla bence ...yaparsınnnn sen .
günaaaayyyddddııııııınnn, mutlu haftasonları
Günaydınnnn tatlımmmm .Mart ayı kilo verenlerinde 3. oldunnnn
Bende çok içerim biliyorsun ...Selülut filanda yok dimi ?
İşte herkeste aynı olmuyor
Selülit hiç yok desem çarpılırım da ... çok yok ... 40 yaşa yaklaşmış hayatına sporu yeni yeni sokan bir kadın için yok denecek kadar az hatta ... ödem zaten yapmıyor bana ...
Günaydın mutlu haftasonları
Dün akşam gelemedim.bu sefer benim bulaşık makinesi bozuldu.su boşaltmadı.içi dolu bulaşık tezgah dolu bulaşık.sular taşmış halı ıslanmış eşim de 12 de geldi tabi servise kazıklanmayalım diye kendi söktü komple heryerine baktı su tahliye eden motoruna limon çekirdeği kaçmış büyük ihtimalle giderden geri dönen Sudan geldi tıkanırsa geri tepme oluyomuş neyse geri taktı parçaları düzeldi.servise gitse en az 300 alırlardı hatta belki motorudeğiştircez derlerdi neyse atlattık.eşim de dua mı ediyon napıyon dedi..
Bugün de dişçi kv anne gezmeleri var yine yoğun en iyisi kalkıp işlere başlayım yada önce spor mu yapsam bilemedim yetişir mi
Hadi hadi itiraf et ... bozup bozup yenisini aldırma planları di mi bu ..buzdolabı ... bulaşık makine ... yakında da çamalır makinene çorap takılır
Ben gece çoştum ahu ...
20 dk interval kardio(bisiklette)
15 dk ağırlık
10 dk kadar da setler halinde squat ve plank ..
Kapanışı da yine interval kardio 10 dk kadar yerinde koşu ile yaptım ...
Sabah ki puanıma eklersin gülüm
@masumm bak bugün buralarda Pazar varmış yakınında varsa bak yürüyerek git Ama
Eki Görüntüle 1975721
Kız sen var yaaaaaaaa
Nanamın sebebini bilmiyorum ama ... bende kilo vermemi durduruyor ...geçici bir şişkinlik ya da ödem değil ... artı çıkarıyor ...
O yüzden koruma prog.mıma hafta 1-2 olarak eklemeye başladım şimdi ...
Herkeste değişiri tabii ki ... sağlıklı karbonidrat alımı için ideal ama dediğim gibi beni kilo verme sürecinde çok duraksatıyordu .
Sağlıklı olsda agır karbonhidrat . Bende yediğimde kilo veremiyorum aynuram ..
Bu arada aus hanım 5 li rakamlar gelmiş maşallah korumaya geçilmiş
Bende diyom bu hatun tatlı yemiş kandil simidini çifter çifter götürmüş ne iş
Hee korumada bide kilo vermiş o ayrı
Veroynan siz dizel benzin kullanıyonuz anacım biz 5 vitese bassakta size yetişilmez
Arttırdım ama gitti yine aebenim ...
Belki spordan ... belki çok arttıramadım bilmiyorum .
Zamana oturacak bu da yerine ... diyette ha diyince oturmamıştı ....
Ayyyy çocuklar beni sinir etti
Arşa çıkıyordur eminim sesimm
Süpürgesin ucu kırıldı, e dedim küçük süpürgeyle süpürürüm dedim , neyse silmeye geçtim bu kezde Vilada kırıldı t
Töbe ya neyse yarım yamalak yaptım bişeyler
Geldi mi üst üstte gelir sözü bugün senin için söylenmiş ... la havle çek , derin nefes al ...bağırınca geçmediğini hatırla ...
Günaydın hanımlar. Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Mutfağını temizledim yeni bitti. Bi çayı hakketti doğrusu. İyi günler dilerim.
Hmmmm afiyet olsun .... ama salam sosis olmasın ... sadece kilodan değil .. ne zaman onları görsem menüde tüylerim diken diken oluyor ... çok sağlıksız cidden . 40 kilo olsan da yeme yani