Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yani ne bıngılı taş gibiyimmm desem çarpılırım da
Bende rahmetli anamdan anneannemden genetik , etlerim sert ... öyle göze batar sarkmam yok şükür.
Sporda yapmadım değil de ... bu aralar arttırdım .
Pilates sıkıyor beni ama umayda var yapacağımmm .

olsun birinci olamasamda sıralamam değişirdi
neyse ne yaparsam kendime birincilik sonunculuk farketmez
aradım eşimi ben gezmeye gelmiycem dedim spor yapıcam da demedim desem çenesinden duramam,bende dedim çok işim var

20 point bekliyorum bugün senden

Kaptanım tartıldım, tuvalete çıkamadım, sonuç 102.3.. Kahvaltıya dışarı çıktık o yüzden bu saate kaldı. Serpme kahvaltı idi ama ben sağlıklı olanlardan yedim

Tamamdır canım .. ekliyorum ilk sayfaya ...
Ve bu artışı unutup ... hemen hedefe kilitleniyorsun . Yeni gelen artı çabuk gider zaten ... O gelen 1.3 ü temizlemen kolay ... yanına 300 500 gr da çook rahat olur senin metanda .
Cuma 100.5 / 100.9 hedef arası ...
Her elin kaçamağa gittiğinde ... söz verdin bu sefer sözünü tut üzüm de kendine .
Sonra ki hafta ikili rakamlarını kutlayacağız ona göre

Benim böbüş kısmım var, dur hatta sana atayım. Başladım spora şuan daha iyi duruyor bakalım karın kısmım şimdiden daha toparlanmaya başladı.

Aynen kaptanim sorun yediğim ekmeklerden çok yaptığım yediğim sağlıksız şeylerden kaynaklanıyor bu hafta diyete uygun ekmekle yersem
Belki o yediğim şeyleri yemem diye düşünüyorum
Bakalım Rabbim iftarda yardımcım
Olsun inşallah menümü yazarum

Allah sabır versin
amin amin çok sağol

20 point mi
15 olmamı
20 puan için napmam lazım onu bilmiyorum

Evet fatmacım ... bu bir hafta tek gözlemlediğimiz şey ... kaçamak yapmadan diyet listeme uyup ... ne verebildiğin olsun ... ama sıfır kaçamak ... kaçamak olursa yaz mutlaka ... yaz ki doğru analiz yapalım ...

1.5 saat spor

45 / 45 böl bence ... hata eve yürüyerek git falan

ev-iş arsı 15 km ama servisten indikten sonra garanti 1000 adımım var(yaklaşık 12-13 dakikada alıyorum ben bunu spordan saymıyodum hiç, saysam mı acaba),1 saatte eliptik yaparım oldu 75 dakika bi 15 dakikada bölgesel hareket
kabul olurmu acaba böyle

N Nana tatlım acayip kendime benzettim seni ...biraz göbek fazla sende sanki bana göre ... basen en son 91 di bende ..bacaklarda ince ..

Toparlarsın 58 e giderken ... sporla beraber ...

Sonuçta çok iyi duruyorsun ..bunu bil

Olur olur 12-13 dk lık yol hızlı tempoda yürürsen 1.5 2 km olmalı .... daha kısa ise spor sayma hiç :))

Olur olur 12-13 dk lık yol hızlı tempoda yürürsen 1.5 2 km olmalı .... daha kısa ise spor sayma hiç :))
km olarak bilmiyorumda 980 lerde adım sayısı var düz hesap 1000 adım diyorum işte
hızlı yürüyorum zaten yavaş olamam sonuçta eve gidiyorum nasıl yavaş gidebilirim ki 5 e takıp gidiyorum

Evet ablam simit bolgem biraz çıkıntı burada ,şimdi biraz daha iyi platesle iyi toparlıyor gibiyim. Daha iyi olacak inşallah, sırf o kısım yüzünden dar giymek istemiyorum bana batıyor

km olarak bilmiyorumda 980 lerde adım sayısı var düz hesap 1000 adım diyorum işte
hızlı yürüyorum zaten yavaş olamam sonuçta eve gidiyorum nasıl yavaş gidebilirim ki 5 e takıp gidiyorum

Hadi tabana kuvvet bugünde

Basen bende önceden de yoktu ne cektiysem üst kısımdan çektim ben

Aynı ben

Hadi ben çıktım güzelllerrr

geç gelebiliriz ..erken dönebiliriz ... her şey doğaçlama ... bi çıkalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…