kız kocan ne sever ne bilek... benim ki et ve sebze kombinasyonuna bayılır ..pilav makarna börenk yüzyıl olmasa aramaz.....çocuklar et tavuk patates pilav börenk sever....bi çeşit kocişin istediğinden bi çeşit çocukların istediğinden yapıp günü kurtarıyom işte salata olmazsa olmazım sofrada ...ben ne yiyom peki... beni kediler yesin onlar doysun da ben geçiniyom arada...ayy beınım evde yemegım yok yaa oglen kocıse ne yemek yapıcam bı akıl versenız keskemmhoofff bıktım hergun ne yemek yapıcam dıye dusunmekten hee . barı kandırsamda carsıya gıtsek bugunu boyle atlatırdım ayy hakketen ben pazara gıdıcem deyımm yesıl fasulye alayım aksamada yemegını kurarım hemen hoopp hoop altın top olur ben kocıs kandırmaya gıdıyorumm
kandırırsın seeen....ayy kanması lazım yoksa evde ekmek zeytıne kalırr
ayy pardon saferanımm mucuck mucuckkk koskocaman 16 kılo vermıssınn bee sen cıtır olmıycanda benmı olucam 16 kılo pıtır pıtır gıtmıss bı 16 daha gıttımıydı allahhhhhh:87::87::87: hadı sekercım ben tam gaz hep destek tam destek hep arkandayım haberın olsunnn buhafta bıkere hepımız super verıcegımız ıcın super olucagız super superr
sana mavi boncuk kupası verceeez....banada fasulye derecesi verin barii
valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii
ayy gülüm allah ziyaretcilere sabır versin asıll
minnosum anlamıstır bunu da siz anlarmısınız bilmiyorum
ayy valla bende kendıme bıle şaştımm ee artık yeter de ınsan bu kadar proteın yermı canım dedı ısyan ettı meyvısım
burdan sana bır sarkı yolluyorumm meyvısımmm
anılarrrr anılar sımdı gozumde canlandılarrr
saferanımmm benım kocısıme tam bır haftadır atlatıyorum basıt yemeklerle yumurta makarna ızgara tavuk su bu tek yemeklık yapıyorum acıkcası salatayla hıc ugrasmıyorum hıc yapmıyorum ıste oyuzden dombılıyım baksana. artık evde temızlık yapıyorum bahanemde bıttı hala yemek yok kapıya koymasın aksama guzel sebzelı yemekler yapım be ıspanak taze fasulye bıde salata yapayım ohhh
saferanım isterim cuma kupamı ona göree hazırla kendini
vermezsen ağlarım bilee :84:
deme yaagülüm karpuz cok tatlı bi meyve gl si cok yüksek muz la aynı kefeye koy karpuzu
hoşgeldin ceycemmm
kız ben seni günlerdir görmüyorum bizi asmaya basladın iice
menülerinide görmüyorumm bak sopa geliyor sopaa
bende hirslandim cnim...bugun yarin sadec yogurt yiyecegimmmmm.. cumayada insallah enaz 2 kilo vermis olurumayy bende cok pıs hırs yaptımm dogacım bu hafta herkes 3 er 5 er kılo dokulsunn hadı bakalım kızlarr bu azımle motıvasyonla bırıncı olmalı bıreyseldekı derecelerıde 7.takımla doldurmalıyızz yııhuhuhu:87::87::87:
kız ben sana tembıh etmedımmı evden gelırken her gordugun seyı ısteme ayıp dıyee allah senı ne etmesın emı gorende dıycek bunların evınde hıc kupa yokmu
ayy gülüm allah ziyaretcilere sabır versin asıll
minnosum anlamıstır bunu da siz anlarmısınız bilmiyorum
aksam aksam kim yııkıcak ıspanakları bence sen kabak pişir minnosum hem kendine yersin en az kalorisi olan yemek kabak
deme yaasimdi kahroldum resmen...bende keyifli keyifli yiyordum saglikli, bol sulu birsey olmaz diye ozaman turkiyeye gidene kadar karpuzda yasak bana
bende hirslandim cnim...bugun yarin sadec yogurt yiyecegimmmmm.. cumayada insallah enaz 2 kilo vermis olurum
ayy en az 2 kılomu su senın yogurt dıyetını bendemı yapsam nasıl bısıkı o gulumm anlat heledeme yaasimdi kahroldum resmen...bende keyifli keyifli yiyordum saglikli, bol sulu birsey olmaz diye ozaman turkiyeye gidene kadar karpuzda yasak bana
bende hirslandim cnim...bugun yarin sadec yogurt yiyecegimmmmm.. cumayada insallah enaz 2 kilo vermis olurum
ayyy ayy su kıza bır ogretemedımm ayy kızlar kusura bakmayın evde her renk her desen kupası var ama ıste bıyere gıdınce hep boyle yapıyorrama nazar boncuklu hiç yokk kii
aldınmı aldınmı almadın ki iştee ....
ne diyek allah sabır versinamanın ben bir dua okuyayım nazar değmesin kem gözlere kış kış
ne diyek allah sabır versinamanın ben bir dua okuyayım nazar değmesin kem gözlere kış kış
kabak ne be ıggggg hayatta yemem tek yedıgım sebze ıspanak kızım dur heves ettım kırma sımdı hevesımı
ben sana face den anlatırım doğam olayı
minnos ıspanak yollarındaa
ayy en az 2 kılomu su senın yogurt dıyetını bendemı yapsam nasıl bısıkı o gulumm anlat hele
ayyy ayy su kıza bır ogretemedımm ayy kızlar kusura bakmayın evde her renk her desen kupası var ama ıste bıyere gıdınce hep boyle yapıyorradı cıktı bıkere 9 a ınmez 8 e
oku oku allah nazarlardan saklasın canımmm takımımı
alican tatilde .. alican karne alıyorr..
minnoş ıspanak yapıyorr gıbın oldu
kabak ne be ıggggg hayatta yemem tek yedıgım sebze ıspanak kızım dur heves ettım kırma sımdı hevesımı
minnosum sen yapamazsın yoğurt diyetini hiç sorma bosunaa
tamam tamma sustum ( bi nazar boncuklu kupam bile yok)
bide yeşil çamın kezban tatilde kezban pariste serileri vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?