Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız kocan ne sever ne bilek... benim ki et ve sebze kombinasyonuna bayılır ..pilav makarna börenk yüzyıl olmasa aramaz.....çocuklar et tavuk patates pilav börenk sever....bi çeşit kocişin istediğinden bi çeşit çocukların istediğinden yapıp günü kurtarıyom işte salata olmazsa olmazım sofrada ...ben ne yiyom peki... beni kediler yesin onlar doysun da ben geçiniyom arada...
kandırırsın seeen....

karayağ gidiver gidiver...
oh oh git 16 kilo karayağ.....

oldumu besteee..

banada fasulye derecesi verin barii
sana mavi boncuk kupası verceeez....
valla bilmem ayranlı çorbamı yaparsınız pirinç lapasımı bu hafta kilo vermeyen gözüme görükmesin birinci olmalıyız7. takım ileriiiii

saferanımmm benım kocısıme tam bır haftadır atlatıyorum basıt yemeklerle yumurta makarna ızgara tavuk su bu tek yemeklık yapıyorum acıkcası salatayla hıc ugrasmıyorum hıc yapmıyorum ıste oyuzden dombılıyım baksana. artık evde temızlık yapıyorum bahanemde bıttı hala yemek yok kapıya koymasın aksama guzel sebzelı yemekler yapım be ıspanak taze fasulye bıde salata yapayım ohhh

aksam aksam kim yııkıcak ıspanakları bence sen kabak pişir minnosum hem kendine yersin en az kalorisi olan yemek kabak

Son düzenleme:
gülüm karpuz cok tatlı bi meyve gl si cok yüksek muz la aynı kefeye koy karpuzu
deme yaasimdi kahroldum resmen...bende keyifli keyifli yiyordum saglikli, bol sulu birsey olmaz diye ozaman turkiyeye gidene kadar karpuzda yasak bana
hoşgeldin ceycemmm

kız ben seni günlerdir görmüyorum bizi asmaya basladın iice
menülerinide görmüyorumm bak sopa geliyor sopaa

bende hirslandim cnim...bugun yarin sadec yogurt yiyecegimmmmm.. cumayada insallah enaz 2 kilo vermis olurum

gülüm yee ama tadımlık 1 dilim kadar baskası yokkkk

ayy en az 2 kılomu su senın yogurt dıyetını bendemı yapsam nasıl bısıkı o gulumm anlat hele
ama nazar boncuklu hiç yokk kii

aldınmı aldınmı almadın ki iştee ....
ayyy ayy su kıza bır ogretemedımm ayy kızlar kusura bakmayın evde her renk her desen kupası var ama ıste bıyere gıdınce hep boyle yapıyorr adı cıktı bıkere 9 a ınmez 8 e
ne diyek allah sabır versin amanın ben bir dua okuyayım nazar değmesin kem gözlere kış kış

oku oku allah nazarlardan saklasın canımmm takımımı

minnosum sen yapamazsın yoğurt diyetini hiç sorma bosunaa

tamam tamma sustum ( bi nazar boncuklu kupam bile yok)

kabak ne be ıggggg hayatta yemem tek yedıgım sebze ıspanak kızım dur heves ettım kırma sımdı hevesımı

kabak 1----- bol domates soğan biber doğra susuz pişir güzel olur
kabak2------iri iri doğra haşla az suyla üstüne yoğurt dök sarımsak istersen keyfine güzel olur dene

minnosum sen yapamazsın yoğurt diyetini hiç sorma bosunaa

tamam tamma sustum ( bi nazar boncuklu kupam bile yok)

bide yeşil çamın kezban tatilde kezban pariste serileri vardı

yapıcamm ısteee gorursun sen benım cızelgemdekı cıvcıv senı gecıcek ıstee hıhhh
ayy benım tansıyonum duser ayyy bana bıse olur demı meyvısımm hooff

ayy all alla bakalım cuma gunukı kılona gore verecem sana bu kupayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…