Hadi ben çıktım güzelllerrr
geç gelebiliriz ..erken dönebiliriz ... her şey doğaçlama ... bi çıkalım da
Her daim beklerim tatlım
Aynen kolesterolu yoksa yiyebilir 2 yumurta hatta isterse 1 yumurta sarili beyazli istedigi kadar sadece beyaz yiyebilir..hem tok tutar hemde yumurta beyazi 20 kalori bile degil.Bende 2 yumurta(sağlık sorunu yok ise ) ile 1 dlm ekmek önerdim sahurda ... bol yeşillikle ...
İftarda hiç ekmek yemeden duramaz , iftar sahur arası gelir gider mutfağa o zaman ... o yüzden akşamda çorba ile 1 dlm yesin bence ...
1 dlm 2 dlm de değil mesele aslında ... hevesini ..kararlılığını ..azmini yeniden yakalamalı @fatmanurkaya ... çünkü 7-8 dlm ekmekle de kilo verdi yeri geldi .. sıfır kaçamakla ...
Inşallah canım umuyorum ki. Hayırlısı ♡♡
En kısa zamanda en güzel şekilde olacak tatlım her şey.... sen diyetine odaklan
Fatma devamında yazılanları da okudum ..Hülyanın yazdıklarına katılıyorum ...
3+3 ekmek yerine ... sahurda iki haşlanmış yumurta ile bir dlm kepek ekmek tercih et... doyana kadar yeşillik ye .. zeytinden çok ceviz ya da çiğ badem tüket ...
İftarda da sana ilk yazdığım gibi .. su hurmadan sonra çorbanı iç ... kalk sofradn bi 10 dk ... sonra devam et... Çorba zaten ekmek demek .... o yzden 2 dlm le de kalan yemeklerini ye..
Akşam çorba ve fasulye varken ekmek yememen iyi ece...
Sabahta buçuğuda atsan 1 dlm yeterli ...
Nisanda önünden de çekiliyorummmmmmm
Canım yüzde hesabı olacağı için şansın yüksek , sen 900 verdiğinde rakibinin 1 üstü vermesi gerek ..öyle düşün ..
Hadi bakalımmmm ... durma haftası yok.
Bu yarışı sen kazanıp bu hafta vorones mezun olmak istiyorrrr yazıyoruzzzzzzz.
Şoktayımmm ...hiç mi yoook ,,,bi gün bile miiiii
Ya işte kendini tanıyorsun hülyam ... o zaman Ramazana kadar ne verdin verdin ... asıl iş Ramazanda gideceklerben ramazanda almam da vermem de genelde ... o 5 yıl önce diyetisyen maceramın sonuda ramazana denk gelmişti ... diyet listemle dahi ancak 1-2 kilo veebilmiştim .
Arasız öğün bende pek işe yaramıyor .
Kııız dely patates iyi gelirdi karın ağrısına ....hem ne pişirsem ne yesem derdinde olmazdı ... haşla haşla ye ....
Hadiiii zaten regl haftan ....ekstra bir şeyler yapmazsan tartı gülmez ..
Yarın başla bence ...yaparsınnnn sen .
Günaydınnnn tatlımmmm .Mart ayı kilo verenlerinde 3. oldunnnnNisanda da ilk 3 ten inmemeni dilerimmmmm .
Bende çok içerim biliyorsun ...
Selülit hiç yok desem çarpılırım da ... çok yok ... 40 yaşa yaklaşmış hayatına sporu yeni yeni sokan bir kadın için yok denecek kadar az hatta ... ödem zaten yapmıyor bana ...
Hadi hadi itiraf et ... bozup bozup yenisini aldırma planları di mi bu ..buzdolabı ... bulaşık makine ... yakında da çamalır makinene çorap takılır
Ben gece çoştum ahu ...
20 dk interval kardio(bisiklette)
15 dk ağırlık
10 dk kadar da setler halinde squat ve plank ..
Kapanışı da yine interval kardio 10 dk kadar yerinde koşu ile yaptım ...
Sabah ki puanıma eklersin gülüm
Kız sen var yaaaaaaaa
Nanamın sebebini bilmiyorum ama ... bende kilo vermemi durduruyor ...geçici bir şişkinlik ya da ödem değil ... artı çıkarıyor ...
O yüzden koruma prog.mıma hafta 1-2 olarak eklemeye başladım şimdi ...
Herkeste değişiri tabii ki ... sağlıklı karbonidrat alımı için ideal ama dediğim gibi beni kilo verme sürecinde çok duraksatıyordu .
Arttırdım ama gitti yine aebenim ...
Belki spordan ... belki çok arttıramadım bilmiyorum .
Zamana oturacak bu da yerine ... diyette ha diyince oturmamıştı ....
Geldi mi üst üstte gelir sözü bugün senin için söylenmiş ... la havle çek , derin nefes al ...bağırınca geçmediğini hatırla ...
karşılıklı içiyormuşuz o an .
Hmmmm afiyet olsun .... ama salam sosis olmasın ... sadece kilodan değil .. ne zaman onları görsem menüde tüylerim diken diken oluyor ... çok sağlıksız cidden . 40 kilo olsan da yeme yani
Daydream- canım aldığın pilli öğütücünün linki varmı kuzum atabilir misin? Bende sıkıldım çevir çevir
çook ilginç valla kapatanım iftarda tıka basa yerdim bazen üstüne dondurma yerdim 1 ayda 4 kilo giderdi...Sen bunu bana daha önce niye demedinnnnn ?
Sana bütün borçlarını tuttururdum
bende hep sınavda görürüm kendimi bideee rüya yorumlayan arkadaş varmıdır bilmem ama çok sevdiğim bir öğretmenim vardı akciğer kanserinden öldü kendisi 10 yıl falan oldu ama istinasız her ay bir kaç kez görüyorum rüyamda hatta ablamında öğretmeniydi derim ailesi bile benim kadar rüyasında görmez ben çok görüyorum neden acaba ??bana rüyamda kitap hediye ederken görüyorum hep iyi görüyorum ama ilim sahibi bi insan bulsam soracam. Bende hep sınava geç kaldıgımı görürüm , nasıl bir telaş ve pişmanlık anlatamam
yalnız değilsin masumcummm valla benim kızımda öyle çook ısrarcııı hemde ne feci inan 2 set biz 1 sette dedesi kufaör seti aldı ev dolu bugün çarşıda kendisini yerlere atıyor yine benzer kuaför seti gördü istiyor..... ayyy sokakta rezil etti bizi baba almadı bana kalsa ben alırdım gerçiYa sürekli kavga ediyorlar
İki gün evdesin sabret diyorum ama çığırından çıkıyorum, çok ısrarciyi oluyorlar kızıp bağırıyorum sonrada üzülüyorum işte
afiyet olsun pek güzel görünüyor rakibem bol bol reçel yiyeydin olmadı kiiii amaaaaaGünaydın hanımlar. Hafta sonu olmasına rağmen güzel bir kahvaltı ile güne başladım. Mutfağını temizledim yeni bitti. Bi çayı hakketti doğrusu. İyi günler dilerim.
canım çektiii olur muuuu ??hahahaHa da bunu okuyanlar
Hafta sonu menülerinde ... minikti .... küçüktü ...bi lokmacıktı .... eşim uzattı ... anacımmm yaptı ...ardından da bu ifadeler görmeyeceğimmm değil miiii
Tamam o zaman
zaten en büyük silahı o kusmak bişey yapılmasın hemen kusarrr babada dellendi bırak kusssun dedi oda kustuAy ada Kizz fena imiş senin ki he
Bak sen almadı diye ağlamaktan küstü desene
afiyet olsun sarayca
peynir az geldi bana,zeytinde yokbunlarsız kahvaltı düşünemiyorum
köşedekiler sucuk ve onun arkasına saklanmış sosislermi acaba
Aynen canım. Azıcık bişey kilo yapmaz oSaraycam şu sol köşedeki ney gi sucuk kizartma gibi duruyiio
En kısa zamanda en güzel şekilde olacak tatlım her şey.... sen diyetine odaklan
Fatma devamında yazılanları da okudum ..Hülyanın yazdıklarına katılıyorum ...
3+3 ekmek yerine ... sahurda iki haşlanmış yumurta ile bir dlm kepek ekmek tercih et... doyana kadar yeşillik ye .. zeytinden çok ceviz ya da çiğ badem tüket ...
İftarda da sana ilk yazdığım gibi .. su hurmadan sonra çorbanı iç ... kalk sofradn bi 10 dk ... sonra devam et... Çorba zaten ekmek demek .... o yzden 2 dlm le de kalan yemeklerini ye..
Akşam çorba ve fasulye varken ekmek yememen iyi ece...
Sabahta buçuğuda atsan 1 dlm yeterli ...
Nisanda önünden de çekiliyorummmmmmm
Canım yüzde hesabı olacağı için şansın yüksek , sen 900 verdiğinde rakibinin 1 üstü vermesi gerek ..öyle düşün ..
Hadi bakalımmmm ... durma haftası yok.
Bu yarışı sen kazanıp bu hafta vorones mezun olmak istiyorrrr yazıyoruzzzzzzz.
Şoktayımmm ...hiç mi yoook ,,,bi gün bile miiiii
Ya işte kendini tanıyorsun hülyam ... o zaman Ramazana kadar ne verdin verdin ... asıl iş Ramazanda gideceklerben ramazanda almam da vermem de genelde ... o 5 yıl önce diyetisyen maceramın sonuda ramazana denk gelmişti ... diyet listemle dahi ancak 1-2 kilo veebilmiştim .
Arasız öğün bende pek işe yaramıyor .
Kııız dely patates iyi gelirdi karın ağrısına ....hem ne pişirsem ne yesem derdinde olmazdı ... haşla haşla ye ....
Hadiiii zaten regl haftan ....ekstra bir şeyler yapmazsan tartı gülmez ..
Yarın başla bence ...yaparsınnnn sen .
Günaydınnnn tatlımmmm .Mart ayı kilo verenlerinde 3. oldunnnnNisanda da ilk 3 ten inmemeni dilerimmmmm .
Bende çok içerim biliyorsun ...
Selülit hiç yok desem çarpılırım da ... çok yok ... 40 yaşa yaklaşmış hayatına sporu yeni yeni sokan bir kadın için yok denecek kadar az hatta ... ödem zaten yapmıyor bana ...
Hadi hadi itiraf et ... bozup bozup yenisini aldırma planları di mi bu ..buzdolabı ... bulaşık makine ... yakında da çamalır makinene çorap takılır
Ben gece çoştum ahu ...
20 dk interval kardio(bisiklette)
15 dk ağırlık
10 dk kadar da setler halinde squat ve plank ..
Kapanışı da yine interval kardio 10 dk kadar yerinde koşu ile yaptım ...
Sabah ki puanıma eklersin gülüm
Kız sen var yaaaaaaaa
Nanamın sebebini bilmiyorum ama ... bende kilo vermemi durduruyor ...geçici bir şişkinlik ya da ödem değil ... artı çıkarıyor ...
O yüzden koruma prog.mıma hafta 1-2 olarak eklemeye başladım şimdi ...
Herkeste değişiri tabii ki ... sağlıklı karbonidrat alımı için ideal ama dediğim gibi beni kilo verme sürecinde çok duraksatıyordu .
Arttırdım ama gitti yine aebenim ...
Belki spordan ... belki çok arttıramadım bilmiyorum .
Zamana oturacak bu da yerine ... diyette ha diyince oturmamıştı ....
Geldi mi üst üstte gelir sözü bugün senin için söylenmiş ... la havle çek , derin nefes al ...bağırınca geçmediğini hatırla ...
karşılıklı içiyormuşuz o an .
Hmmmm afiyet olsun .... ama salam sosis olmasın ... sadece kilodan değil .. ne zaman onları görsem menüde tüylerim diken diken oluyor ... çok sağlıksız cidden . 40 kilo olsan da yeme yani
afiyet olsun pek güzel görünüyor rakibem bol bol reçel yiyeydin olmadı kiiii amaaaaa
o kusmuk kokulu arabada canım bide kısır çektiii nasıl bir midem varsa artık eve gelip kendime kısır yaptımAusencia ama bulguru az salatası çoktu kaptanım saat 15,00 da yedim ... sadece ara yapacam ilerliyen saatlerde oda fındık o kadar )) kahvaltı zaten klasik ada kahvaltısı .... parkta 45 dakika yürümüştüm akşamda spor yapıp yeşil çay içip sızacam koltuğa sizlere laf yetiştiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?