Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi ben çıktım güzelllerrr

geç gelebiliriz ..erken dönebiliriz ... her şey doğaçlama ... bi çıkalım da

nereye kaptanım yine doğayamı akıyosunuz hunharca
bende bi gezmeye gidim size foto çekecem nispet yapacam bi gün görersiniz

Her daim beklerim tatlım

sağol canıminşallah bende beklerim herzaman

aa kaptanım Ausencia unutmadan söyliyim, int paketim bitti,o yüzden menü de veremiyorum yine bu akşam ve yarın gelemezsem bilgin olsun
pazartesiye görüşürüz inşallah,iyi gezmeler

Aynen kolesterolu yoksa yiyebilir 2 yumurta hatta isterse 1 yumurta sarili beyazli istedigi kadar sadece beyaz yiyebilir..hem tok tutar hemde yumurta beyazi 20 kalori bile degil.

Inşallah canım umuyorum ki. Hayırlısı ♡♡
Evet Ausum karşılıklı içmişiz kahvelerimizi

. Bende hep sınava geç kaldıgımı görürüm , nasıl bir telaş ve pişmanlık anlatamam
bende hep sınavda görürüm kendimi bideee rüya yorumlayan arkadaş varmıdır bilmem ama çok sevdiğim bir öğretmenim vardı akciğer kanserinden öldü kendisi 10 yıl falan oldu ama istinasız her ay bir kaç kez görüyorum rüyamda hatta ablamında öğretmeniydi derim ailesi bile benim kadar rüyasında görmez ben çok görüyorum neden acaba ??bana rüyamda kitap hediye ederken görüyorum hep iyi görüyorum ama ilim sahibi bi insan bulsam soracam

Ya sürekli kavga ediyorlar
İki gün evdesin sabret diyorum ama çığırından çıkıyorum, çok ısrarciyi oluyorlar kızıp bağırıyorum sonrada üzülüyorum işte
yalnız değilsin masumcummm valla benim kızımda öyle çook ısrarcııı hemde ne feci inan 2 set biz 1 sette dedesi kufaör seti aldı ev dolu bugün çarşıda kendisini yerlere atıyor yine benzer kuaför seti gördü istiyor..... ayyy sokakta rezil etti bizi baba almadı bana kalsa ben alırdım gerçi ... arabaya bindik ağlamaya devam kusuyorum dediii lökkkarabada kustu bide kustu diye ağladı.... eve geldim yıkadık pakladık yedirdik içirdik yatırdık hatunu......

Ay bu detoks beni detoksladi valla hiç bana göre değil yahu elma ve yoğurt ile tatlandırdim akşamda bi çorba içerim

Tek öğün yapılabilir ama kahvaltısz zor

Ha da bunu okuyanlar

Hafta sonu menülerinde ... minikti .... küçüktü ...bi lokmacıktı .... eşim uzattı ... anacımmm yaptı ... ardından da bu ifadeler görmeyeceğimmm değil miiii

Tamam o zaman
canım çektiii olur muuuu ??hahaha

Ay ada Kizz fena imiş senin ki he
Bak sen almadı diye ağlamaktan küstü desene
zaten en büyük silahı o kusmak bişey yapılmasın hemen kusarrr babada dellendi bırak kusssun dedi oda kustu ..... ben ilgisini başka yöne çekip untutturuyom kusmasını ama baba öyle değil karşılıklı inatlaşıyorlar....babaya göre hava hoş 40 dakika uğraşıp yemek yediren benim kusunca üzülüyorum midesi boş kaldı diyeee KK61:hır gürle eve geliyoruz Allahtan önce parka gitmiştik oradan çarşıya gittik yoksa o pis haliyle parka gidecem diye ayrıca ağlardı hahaha

o kusmuk kokulu arabada canım bide kısır çektiii nasıl bir midem varsa artık eve gelip kendime kısır yaptım Ausencia ama bulguru az salatası çoktu kaptanım saat 15,00 da yedim ... sadece ara yapacam ilerliyen saatlerde oda fındık o kadar )) kahvaltı zaten klasik ada kahvaltısı .... parkta 45 dakika yürümüştüm akşamda spor yapıp yeşil çay içip sızacam koltuğa sizlere laf yetiştiririm

afiyet olsun sarayca
peynir az geldi bana,zeytinde yok bunlarsız kahvaltı düşünemiyorum
köşedekiler sucuk ve onun arkasına saklanmış sosislermi acaba

Salam ve sucuk 4 parça kadar. Ekmek tost içinde kaşar vardı peynir fazla yemedim

Saraycam şu sol köşedeki ney gi sucuk kizartma gibi duruyiio
Aynen canım. Azıcık bişey kilo yapmaz o

Bende o tarz şeyleri fazla tüketmek. Arada bir oluyor kaptanım

afiyet olsun pek güzel görünüyor rakibem bol bol reçel yiyeydin olmadı kiiii amaaaaa

Yemezler kuzum iradesiyle bu ara maşallah diyeyim kendime

Mesajları okumaya vaktim yok kızlar. Ptesi bakarım

Menümü

Sabah
Tost 2 dilim kepek ekmeği
Yeşillik
Domates
Salatalik
1 lokma peynir
4 lokma salam sucuk

Öğlen
1 kase yoğurt

Aksam 4 gibi

İnegöl köfte 5 adet
Ayran
Salata
1 kaşık pirinç pilavı

Su 2 lt bulur

Spor yok diyem ama akşam karar değiştirirsen eklerim yani müsait olursam demek istedim r

Ausencia Ahu060812
ada81

Ye ye kuzum afiyet şeker olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…