Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- canım aldığın pilli öğütücünün linki varmı kuzum atabilir misin? Bende sıkıldım çevir çevir
Internette bir alisveris sitesinden aldim canim..pilli tuz ogutucu yazinca cikiyor..isim yazmak yasak sanirim 1 harf 2 rakamli siteden

Yarin benim sebze gunu..kabak kapya biber domates ve sariksakli bisey yaptim yagsiz pulbiber kimyon ve nane koydum..

Henuz 1 patates yiyebildim bu gun gecse rahatlarim. Kefirimi ictim ama oglen..normalde aksam yatmadan icerim erkene aldim..birde esime pisirdigim sac kavurmanin tadina baktim 1 kasik..

Hülya az degilmi ya bi patates aç kalmışsın

Bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı geç olacağı için 2 kuru kayısı

2 dl ekmek, peynir çeşitleri, zeytin çeşitleri, 3 çatal sucuklu yumurta, bal, domates, salatalık, avuç içi kadar yufka

2 kare bitter

Mutfak dolabı bakıyoruz. Baktığımız yer eşimin arkadaşıymış. Meyve suyu ikram ettiler. Hayır diyemedim ama bir sürü bisküvi vs vardı yemedim

Akşam
1 kase çorba, 1 dl tb ekmeği, ıspanak, yoğurt, salata, 1 kaşık pilav

Su 2.5 litre, spor yarım saat yürüyüş Ahu060812

Merhaba lar hanımlar çok yoğun bir gün
Sabah şirket e misafir geldi çıkana kadar gitmedi ler neyse eve geldim camlar perdeler koltuk kırlent vs temizlik ütü yorgunum bittim ben neyse şimdi yemek zamanı opuldunuz hepiciginiz

Senin mesajlara daldım. Bit mevzusu olmuş. Hayatımda bu kadar iğrenç bişey görmedim. Yeni atlattık biz de. Ama kafayı yiyordum. Çarşaflar, koltuklar, kırlentler, yıkanmayan şey kalmadı. Bi de bitti gibi oldu geri geldi. Hayatımda hiç öyle birşey görmediğim için anlamamışım sarı oğlumun sarı saçlarında bile vardı ve farketmemişim. Ben lohusayım. Küçük bebekte var. İyi atlattık elhamdülillah. Sakın ihmal etme Ahuuu, her gün bak saçına. Elle ayırmadan olmuyor evet. Hepinize geçer. Sonra kurtulmak daha zor olur. Senin saçına baksın annen filan da

Abla kararlıyım cidden 60 olacağım şunun şurasında ne kaldı çoğu gitti bile. Kendime uygun bi liste bulup sporla birlikte götürmeliyim. Bu arada regl oldum dün karnım feci ağrıyor yataktan yeni kalkabildim

Ausencia ve Ahu060812 1 saat 45 dakika yürüyüş 15 dakika eliptik yapildi kaptim 25 point @_SARAYCA_ gördüm muuu sporumu

Menu
2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
1 kırmızi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis form ekmek

Aksam 15.00
1 tabak kısır
1 salatalik turşusu
Yarim bardak ayran..

Ara
8 findik

2 lt su ve yesil cay icildi ....daha su icerim

Simcik pilav olmayaymis iyimis menuuu...keske 10 kaşık yeseydin pirinc pilavi o zaman menu 10 numara 5 yıldız olurduuu ))

ada81 sıkılmıyormusun ya 1 saat 45 dk ben 45 dk bile sıkılıyorum
Canim 45 dakika parkta tempolu yurudum 1 saatte yürüyüş bandinda yurudum valla aciyom tabletten muzik son ses veriyom kafamda yazin ne gibi komminler yaparim diye kiyafet hayalleri kuruyom bakiyom saat gecmis )

Aslinda daha fazla yürürum kizimla babasi bagrismaya basliyorlar mecbur birakiyom...yada ayagimin sismeyecegini bilsem kesin daha fazla yürürüm...canim artik beni 1 saat kesmiyo bağımlık yapti spor

Yani ben de ikili sayıları görme konusunda baya yavaş çıktım cidden. FATMANUR ablaya özendim heralde inşallah inşallah güzel bir sayı gördüm akşam. Artılar çabuk gidecek inşallah
Allah kolaylık versin canım haftasonu da çalışmak zor olsa gerek. Çocuğun yok heralde dimi. Olsa daha da zor olurdu. Hafta içi okul kreş vs oluyor. Haftasonu o da yok

Haa parkurda süper ah ah bende yürurdummm 1.5 saat hemde misin gibi ama bant o kadar keyifli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…