Internette bir alisveris sitesinden aldim canim..pilli tuz ogutucu yazinca cikiyor..isim yazmak yasak sanirim 1 harf 2 rakamli sitedenDaydream- canım aldığın pilli öğütücünün linki varmı kuzum atabilir misin? Bende sıkıldım çevir çevir
Yarin benim sebze gunu..kabak kapya biber domates ve sariksakli bisey yaptim yagsiz pulbiber kimyon ve nane koydum..
Henuz 1 patates yiyebildim bu gun gecse rahatlarim. Kefirimi ictim ama oglen..normalde aksam yatmadan icerim erkene aldim..birde esime pisirdigim sac kavurmanin tadina baktim 1 kasik..
Senin mesajlara daldım. Bit mevzusu olmuş. Hayatımda bu kadar iğrenç bişey görmedim. Yeni atlattık biz de. Ama kafayı yiyordum. Çarşaflar, koltuklar, kırlentler, yıkanmayan şey kalmadı. Bi de bitti gibi oldu geri geldi. Hayatımda hiç öyle birşey görmediğim için anlamamışım sarı oğlumun sarı saçlarında bile vardı ve farketmemişim. Ben lohusayım. Küçük bebekte var. İyi atlattık elhamdülillah. Sakın ihmal etme Ahuuu, her gün bak saçına. Elle ayırmadan olmuyor evet. Hepinize geçer. Sonra kurtulmak daha zor olur. Senin saçına baksın annen filan dadün ekim dikim baya geç bitti Sonra yemek bulaşık Sonra ödevler bebeler bide küçüğümün kafasında bit yumurtası varmış öğretmeni erken gönderdi şampuan falan işlemiyor tek tek uzaklaştırmak gerekiyormuş saçlardan oda görünmüyor bi kaç tane buldum yumurta kimden geldi belirsiz tek tek bebeleri kontrol ettim diğerlerinde YOk bu parkta falan çimlerde yuvarlanıyodu bende eğlensin diye seslenmemiştim ordan mı geldi bilmiyorum hiç başıma gelmemişti oda canımı sıktı beni çok oyaladı yıka tara yatak yorgan değiştir.Sonra büyük kızım saatlerce uğraştı bilgisayardan slayt ödevi hazırlamış flaş bellek istiyo yok gece gece bulmadan yatamadım o koca evi kaç yüz kere tavaf ettim in çık in çık anlatamam sabah 9 dan akşam 2.30 a kadar hiç oturmadım hala yorgunum
bitli Raziye de yanımda koltuğa yapıştım iki saattir de geçmiş okudum kalkmam lazım bide alıntılarımı yazayım
Abla kararlıyım cidden 60 olacağım şunun şurasında ne kaldı çoğu gitti bile. Kendime uygun bi liste bulup sporla birlikte götürmeliyim. Bu arada regl oldum dün karnım feci ağrıyor yataktan yeni kalkabildimA ha az kaldı pc ye kafa atacağımmmmm .... net sorunu devam ... sayfa açılana kadar göbek çatlamaca ... Hayır onlarca sayfa açık bir burda oluyooor ...
Neyse işleri bitirdim ...Ahu060812 tatlım dün sorduğum iş halledildi ... artı 1900 eklediler . Hiç sorunsuz .
Noterde kmlik doğrulama sorusu hep annenizin kızlık soyadı falan sorulur ya , aus hanım kayınvalideniz adı dedi adam ? Allahımmmmmm dedimbi kal geldi , adını zikredince
Bu arada yürüşümü tamamladım . Koştur koştur , haldır haldır değil . Dün okumaya başladığım u villa kitabında interval kardiyonun yağ yakmada öneminden bahsediyor.
Nedir ?
Tempoyu hızlandırıp yavaşlamak ... hangi kardiyoyu yapıyorsanız ... 5 dk normal ..2 dk nefes nefese kalacak hızda ...5 dk yine normal ...gibi ... yürüyüşte de böyle yürümek önemliymiş .
Ahahhahahh lafı uzun tutuyorum , alıntıları ekle dedim , hala dönüyoro eklenene kadar .... hehhh geldi ...
Aşk olsun ... kesin yazmamışsın sen . Kararın kesin gelmedi o yüzden sanırım dedim .
Hadi bakalım ..Şöyle kasıp kavur yahu ... Vaaay ahuuu ...woooowwww ahu diyelim ..pon ponlar yetişemesin hızzına
Ölüler bence
de kız de.... haftanın menü kraliçesi idin geçen hafta gerçi kimse yanaşmadı senden başka menü puanlamaya ....
O yüzden ben de bu hafta da seni seçiyorum
İşin uzmanı burdaymış
Bence de @_SARAYCA_ çoook yanlış rakip seçti kendine
Canım o şekilde kopukluk oluyor . Fatma da öyle başladı ... yazmadı ... listeme uydum dedi ... ama sonra koptu .... bence yaz .
Canım yani tartılmadıysan müsade etsem de etmesem de tartılmamışsın zaten .
Ama ben kilonu bilmeliyim ki , ona göre değerlendireyim haftayı .
Yarın sabah tartıl , onu cuma kilosu olarak işleyeyim bu haftalık .
Daha iyi olurmuş eveeeet ...demek kiii haftaya mükemmeeel olacaaaaaaak
En az %2.00
Ne güzel.... bu metaların kıymetini bilin sarayca .... bende dahil .
Uğraşıp didinp verememek çok kötü.
Bizler şanslıyız .
Yiyip yiyip kilo alarak , nankörlük ederiz bize verilen bu metaya .
hmmmm , hani motiveydin saadet ?
şurda iki kelam okuyup , paylaş diyorum sana ..
Öküzcanı anlattığın uzunnnn paragraflar kadar diyet konuşsak ... ne yesen ne içsen karar versek ..
Birileri ile rakip olsan ... iki liste denesen ...
Sonra abla Mayıs hedefim ....
Böyle mi gelecek Mayıs hedefi?
Bu mesajı alıntıla , ve bana kararlı saadeti göster .
Çorap ütülemeye üşenmeee , spor yapmaya gelince hiiiç halim yoook .
nasıl oldun banu ?
İki sorunu da cevaplayayım ... listeyi gün içinde paylaşmıyorum .... bende kayıtlı hepsi ve hazır .
Liste işi 15 maksimum .
İzinli dönüşleri var ama belli olmuyor bazen denemede yıldızı parlayan öne geçiyor .
Burda benim için istikrar önemli ve uslu uslu diyet yapmak .
Ahhh ahhhhhh az verecek kilom olsa karşına geçip ne gazlayacağımmmm seni de ...
Ya işte Nisan vero ..Şükür aklımdaki plandan çok şaşmadık .
Nisan Mayıs çok önemliydi kafamda kilo koruma için . Çünkü ramazan öncesi bu işin oturması lazım . Oturması ve kalıcı olması içinde 2 ay lazımdı .
Hamd olsun haftaya 58 ler gelirse ... sonrası kolay .
2.lik beklemiyordummm .
Beni buna layık gören oy veren vermeyenherkese teşekkürler ...
Dünyada barış olsun istiyorummmAyrıca 1.likte torpil var
@DelyDoly ve @mimu81 tebrikler güzeller@bebetoom az yana kay sığamadım ikincilik koltuğuna
Ahucum seninde ellerine sağlık ....
Istendigi kadar yenebiliyor ama ben sevmem haslanmis patates..sadece salata olacak yumurtali soganli oyle yiyebiliyorum..birde 1 kilodan cok hasladim simdi evdekilere salatasini yapiyorum..Hülya az degilmi ya bi patates aç kalmışsın
Simcik pilav olmayaymis iyimis menuuu...keske 10 kaşık yeseydin pirinc pilavi o zaman menu 10 numara 5 yıldız olurduuuMesajları okumaya vaktim yok kızlar. Ptesi bakarım
Menümü
Sabah
Tost 2 dilim kepek ekmeği
Yeşillik
Domates
Salatalik
1 lokma peynir
4 lokma salam sucuk
Öğlen
1 kase yoğurt
Aksam 4 gibi
İnegöl köfte 5 adet
Ayran
Salata
1 kaşık pirinç pilavı
Su 2 lt bulur
Spor yok diyem ama akşam karar değiştirirsen eklerim yani müsait olursam demek istedimr
Ausencia Ahu060812
ada81
Canim 45 dakika parkta tempolu yurudum 1 saatte yürüyüş bandinda yurudum valla aciyom tabletten muzik son ses veriyom kafamda yazin ne gibi komminler yaparim diye kiyafet hayalleri kuruyom bakiyom saat gecmisada81 sıkılmıyormusun ya 1 saat 45 dk ben 45 dk bile sıkılıyorum
Yani ben de ikili sayıları görme konusunda baya yavaş çıktım cidden. FATMANUR ablaya özendim heraldeYani ne bıngılı taş gibiyimmm desem çarpılırım da
Bende rahmetli anamdan anneannemden genetik , etlerim sert ... öyle göze batar sarkmam yok şükür.
Sporda yapmadım değil de ... bu aralar arttırdım .
Pilates sıkıyor beni ama umayda var yapacağımmm .
20 point bekliyorum bugün senden
Tamamdır canım .. ekliyorum ilk sayfaya ...
Ve bu artışı unutup ... hemen hedefe kilitleniyorsun . Yeni gelen artı çabuk gider zaten ... O gelen 1.3 ü temizlemen kolay ... yanına 300 500 gr da çook rahat olur senin metanda .
Cuma 100.5 / 100.9 hedef arası ...
Her elin kaçamağa gittiğinde ... söz verdin bu sefer sözünü tut üzüm de kendine .
Sonra ki hafta ikili rakamlarını kutlayacağız ona göre
Allah kolaylık versin canım haftasonu da çalışmak zor olsa gerek. Çocuğun yok heralde dimi. Olsa daha da zor olurdu. Hafta içi okul kreş vs oluyor. Haftasonu o da yok
Canim 45 dakika parkta tempolu yurudum 1 saatte yürüyüş bandinda yurudum valla aciyom tabletten muzik son ses veriyom kafamda yazin ne gibi komminler yaparim diye kiyafet hayalleri kuruyom bakiyom saat gecmis)
Aslinda daha fazla yürürum kizimla babasi bagrismaya basliyorlar mecbur birakiyom...yada ayagimin sismeyecegini bilsem kesin daha fazla yürürüm...canim artik beni 1 saat kesmiyo bağımlık yapti spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?