Vicdan corbasi1 kabak
1 kurusogan
1 domates
1 biber
1 dış sarımsak
1 yk bulgur
1 yk siviyag
Birer tutam nane dereotu maydanoz
3 bardak su
Pisir blenderla kupa kupa iç.
Sabah 10 fındık 1 kase yoğurt öğle akşam sinirsiz çorba.
Ausencia ve Ahu060812 1 saat 45 dakika yürüyüş 15 dakika eliptik yapildi kaptim 25 point Sarayca gördüm muuu sporumu
Menu
2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyazpeynir
1 haşlanmış yumurta
4 yesil zeytin
1 kırmızi biber
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis form ekmek
Aksam 15.00
1 tabak kısır
1 salatalik turşusu
Yarim bardak ayran..
Ara
8 findik
2 lt su ve yesil cay icildi ....daha su icerim
Simcik pilav olmayaymis iyimis menuuu...keske 10 kaşık yeseydin pirinc pilavi o zaman menu 10 numara 5 yıldız olurduuu))
Hadi bakalim yap bakak göreeekRakibem afiyet olsun guzel menü. Sporun gayet iyi, senden eksik mi kalacak sanıyorsun. Hele bi çocuklar uyusun Jillian in nmtz videosunu yapacam 1 saat ama 2 saatlik yürüyüşe bedel bence
Yazikkk sana soyle ekmek arasi doldur peynir salatalik yeşil biber domates ..ekmegin icinede bol yağ surmeyi unutma . Kiz ne olacak daha persembeye cok var verirsin...Acayip açım. Çay su bitki çayı ile açlığımı gideriyorum, bünye alışık değil
Sucuklu yumurtaİyi akşamlar kızlar hepinize mutlu haftasonlarını menüm
Sabah 1 bardak su
Kahvaltı sucuklu yumurta peynir zeytin salatalık maydonoz nane 2 sunta ceviz
Ara form çayı 2 kayısı
Öğlen -akşam tavuk ızgara salata ayran
Ara 2 bisküvi(eşimden Can'ım çektilimonlu sodalı Yeşilçay
Haklısın canım ama İnan ki sucuklu yumurta ayda ya yerim ya yemem Zaten 3 dilim yokmuştur.ama bisküvi konusunda ne desen haklısınSucuklu yumurta
Bisküvi
Seninle yaş boy aynı imiş, sen hedefe neredeyse ulaşmışsın ama keşke tam hedefe inmeden kaçamak olmasaHaklısın canım ama İnan ki sucuklu yumurta ayda ya yerim ya yemem Zaten 3 dilim yokmuştur.ama bisküvi konusunda ne desen haklısın
Spor; 45 dakika yürüyüş, 1 saat plates.
Hemen kizimi gonderem bayılıyor puzzle ...ilk defa aliyoz geliyoruz eve resime bakmadan 108 parcalik puzzle hemen yapiyor..diyorum annecim bi resme bak diyorum...gerek yok anne diyor sıpa....
Tamam tatlım SağolInternette bir alisveris sitesinden aldim canim..pilli tuz ogutucu yazinca cikiyor..isim yazmak yasak sanirim 1 harf 2 rakamli siteden
Haklısın canım keşke ama işte arada olabiliyor benced önemli olan o kaçamağı anında unutup yola devam etmek, yedim basılsa diye salmamakSeninle yaş boy aynı imiş, sen hedefe neredeyse ulaşmışsın ama keşke tam hedefe inmeden kaçamak olmasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?