Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hmmm ilk kez duydum ... nerde buluyorsunuz ?

Çok kolay gelsin pamuğummm ... hafta sonu dinlenememen bana dert oluyor resmen
Sütçülerden istiyorum . İnekler yeni buzagıladıgında hani annenin ilk sütü gibi düşün . Ama normal sütle karıştırıp pişirilir hafif pırtılaşır sade yenmez .

Yaa kaptanım 100 lerden gelip 50 de hangi kiloda olacağına karar verememek nasil bi duygu

Şımarıklık gibi geliyor değil mi :)
Ama inan öyle değil ..
Bu kadar gelmişim ... bitmesin geçmesin sağlam olsun diye karışıyor kafam ...
Ha desem yine 60 ım zaten ..
Ama güzel duygu fatma .
Dolaba elimi attığımda hiç bir şeyi üzerime yakıştıramazken ... şimdi güzel yaaa.

Hadi darısı başına ... 70 ler çok ideal olacak sana .

He yooo ben yeni geldim geçmişi okudum oda nee beni ilk üç spor derecesinden atmak için herkes koşmuşta koşmuş yürümüşte yürümüş adamdan sıyrılabilirsem bende yapacam şimdi.bugün bi boy pos endam gösterdim kv nin mahallesinde ay ay bi hırs doldu içime.bitane polis abi var.ne kadar zayıflamışsın tanıyamadım dedi.ego tavan yaptı görümce yine indirmeye çalıştı bu sefer hırs tavan yaptı merak ediyorum 60 lara gelince ne bulacak
Şimdi topladım da ... gece toplasaydım dk ları keşke 5 dk daha yapaydım 25 point geliyordu

5 dk looo .... iki twister döndüreydim

Ama bugün kapacağımmmm o 25 pointi ... herkes şimdiden gardını alsınnn

Sabahtan 15 point cepte zaten .
Akşamın fazlasını düne eklerim 25+25 olur kaptaniçem
Ha da bunu okuyanlar

Hafta sonu menülerinde ... minikti .... küçüktü ...bi lokmacıktı .... eşim uzattı ... anacımmm yaptı ... ardından da bu ifadeler görmeyeceğimmm değil miiii

Tamam o zaman
Ahanda tam anacığımın kahvaltısı yazacaktım
Bi ara yapmıştık ama sonra bıraktık onu adaletsiz oldu
Olur olur 12-13 dk lık yol hızlı tempoda yürürsen 1.5 2 km olmalı .... daha kısa ise spor sayma hiç :))
Olmaaaazzzz eğer bunu sayarsak bakkala gittim geldimler sayılır o sayılır bu sayılır bana kalsa 30 dk nın altında spor olmaz da hadi 20 dk yı kabul ediyoz
Senin kızınin babayı niye dışladığı anlaşıldı.baba taviz vermiyo oda intikam alıyo çok uyanık kızın maşallah
he baktık sarmaz artık inşallah.olanları tek tek ayıkladım hiç bit görmedim ölü sirkeler vardı inşallah tekrarlamaz paranit en iyi çözümmüş

Ahu060812 canım sanırım spor için seni etikletliyoruz pek bilemedim
Evet nana beni etiketle böyle ayrı yazarsan daha iyi olur
Hanımlar 3 kaptanında aynı anda takımda oldugu başka bir takım varmı yahu
Bende farkettim yazarken hatta diyecektim çok şanslıyız çoook giden üyeyi bırak giden kaptanlarda ayrılamıyor 7. Takımdan

tamam ablam . Gülkaptanim bi hal caresine bakcem. Evde çok hareketliyim ablam gı daha yeni totom kanepeye uzanabildi. YakiyorumDur o kahnem datlilari
Bi de ben regli cumaya kadar cozulmeesse artı olur tarti çok mutsuz ve sisimmm

Ay inşallah kaptanım ya 147 sonra ben bu kiloda hayatım bu kadar değişti 70 hayal edemiyorum hayal gğcüm 99 kadar yetiyor

Kizlar bu ay ilk defa reglim 3.5 gun surdu ve bitti cok saskinim normalde 3 gun iyi olurdum ama 6 gun sürerdi...niye boyle oldu acep bahardan mi ????

Sabah bi lokma karbon almissin bi lokma da spor yap bacim..

Çerçeve tmm.bizde öyle yaptık.ama zorlaniyoruz itiraf edeyim.bizim ilk umarım bağımlılık yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…