Allah seniiigece gece öldürdün beni gülmekten youtuba yazdım dööön tülaaayyy dönnn diye, çok komik bir şey çıktı
Sütçülerden istiyorum . İnekler yeni buzagıladıgında hani annenin ilk sütü gibi düşün . Ama normal sütle karıştırıp pişirilir hafif pırtılaşır sade yenmez .Hmmm ilk kez duydum ... nerde buluyorsunuz ?
Çok kolay gelsin pamuğummm ... hafta sonu dinlenememen bana dert oluyor resmen
he ne efsane aşk Öküz adam
Efsane aşk betülüm
Yaa kaptanım 100 lerden gelip 50 de hangi kiloda olacağına karar verememek nasil bi duygu
Ayyyy ben öğlen ki zeytin le ri unutmuşm.3 yeşil 4 siyah zeytin yedim . Günah olmasın yazımSana göre menün güzelmiş canım
he ne efsane aşk Öküz adamÖnce döv sonra gel de
Şimdi topladım da ... gece toplasaydım dk ları keşke5 dk daha yapaydım 25 point geliyordu
5 dk looo .... iki twister döndüreydim
Akşamın fazlasını düne eklerim 25+25 olur kaptaniçemAma bugün kapacağımmmm o 25 pointi ... herkes şimdiden gardını alsınnn
Sabahtan 15 point cepte zaten .
Ahanda tam anacığımın kahvaltısı yazacaktımHa da bunu okuyanlar
Hafta sonu menülerinde ... minikti .... küçüktü ...bi lokmacıktı .... eşim uzattı ... anacımmm yaptı ...ardından da bu ifadeler görmeyeceğimmm değil miiii
Tamam o zaman
Bi ara yapmıştık ama sonra bıraktık onu adaletsiz olduev-iş arsı 15 kmama servisten indikten sonra garanti 1000 adımım var(yaklaşık 12-13 dakikada alıyorum ben bunu spordan saymıyodum hiç, saysam mı acaba ),1 saatte eliptik yaparım oldu 75 dakika bi 15 dakikada bölgesel hareket
kabul olurmu acaba böyle
Olmaaaazzzz eğer bunu sayarsak bakkala gittim geldimler sayılır o sayılır bu sayılır bana kalsa 30 dk nın altında spor olmaz da hadi 20 dk yı kabul ediyozOlur olur 12-13 dk lık yol hızlı tempoda yürürsen 1.5 2 km olmalı .... daha kısa ise spor sayma hiç :))
Senin kızınin babayı niye dışladığı anlaşıldı.baba taviz vermiyo oda intikam alıyo çok uyanık kızın maşallahzaten en büyük silahı o kusmak bişey yapılmasın hemen kusarrr babada dellendi bırak kusssun dedi oda kustu..... ben ilgisini başka yöne çekip untutturuyom kusmasını ama baba öyle değil karşılıklı inatlaşıyorlar....babaya göre hava hoş 40 dakika uğraşıp yemek yediren benim kusunca üzülüyorum midesi boş kaldı diyeee KK61: hır gürle eve geliyoruz Allahtan önce parka gitmiştik oradan çarşıya gittik yoksa o pis haliyle parka gidecem diye ayrıca ağlardı hahaha
he baktık sarmaz artık inşallah.olanları tek tek ayıkladım hiç bit görmedim ölü sirkeler vardı inşallah tekrarlamaz paranit en iyi çözümmüşSenin mesajlara daldım. Bit mevzusu olmuş. Hayatımda bu kadar iğrenç bişey görmedim. Yeni atlattık biz de. Ama kafayı yiyordum. Çarşaflar, koltuklar, kırlentler, yıkanmayan şey kalmadı. Bi de bitti gibi oldu geri geldi. Hayatımda hiç öyle birşey görmediğim için anlamamışım sarı oğlumun sarı saçlarında bile vardı ve farketmemişim. Ben lohusayım. Küçük bebekte var. İyi atlattık elhamdülillah. Sakın ihmal etme Ahuuu, her gün bak saçına. Elle ayırmadan olmuyor evet. Hepinize geçer. Sonra kurtulmak daha zor olur. Senin saçına baksın annen filan da
Evet nana beni etiketle böyle ayrı yazarsan daha iyi olur
Bende farkettim yazarken hatta diyecektim çok şanslıyız çoook giden üyeyi bırak giden kaptanlarda ayrılamıyor 7. TakımdanHanımlar 3 kaptanında aynı anda takımda oldugu başka bir takım varmı yahu
bu hafta erkeklerden soğumuş durumdayımKıız mecnun bile leylayı öyle çağırmamıştır ... Pişman olmuş işte
Heeee ben şimdi diyeceğim ki , aman sakınnnn halley biskrem yerine ye güllacı ....
Demem ... yedin tamam .. hadi bir daha ye tamam .. ama geçen sefer gittin geldin yedin gittin geldin yedin ... sabah uyandın güllaç yedin ... ona evet demem ...
Ha güllacı yedin , spor yapıp eritsen ? o da yok ki ..
Şımarıklık gibi geliyor değil mi :)
Ama inan öyle değil ..
Bu kadar gelmişim ... bitmesin geçmesin sağlam olsun diye karışıyor kafam ...
Ha desem yine 60 ım zaten ..
Ama güzel duygu fatma .
Dolaba elimi attığımda hiç bir şeyi üzerime yakıştıramazken ... şimdi güzel yaaa.
Hadi darısı başına ... 70 ler çok ideal olacak sana .
bence de aus haklı, en az 75 hayal ettttttttAy inşallah kaptanım ya 147 sonra ben bu kiloda hayatım bu kadar değişti 70 hayal edemiyorum hayal gğcüm 99 kadar yetiyor
75 lere gelesin Fatma inşallahhhhhhhhhhhhhh, sağlıkla tabikiiiiAy inşallah kaptanım ya 147 sonra ben bu kiloda hayatım bu kadar değişti 70 hayal edemiyorum hayal gğcüm 99 kadar yetiyor
Sabah bi lokma karbon almissin bi lokma da spor yap bacim..menüm
Sabah
KıZımla birbirimizi yedik
12 de anacığımda geç kahvaltı
1/4 simit
Bi lokma poğaça
Bi çatal su böreği
2kaşık kıyma
Az peynir
Az zeytin
Akşam
Çorba
Ispanak
Yoğurt
Su 1.7
Spor yaparsam yazarım
Neden olmasın betülüm bunu nasip eden Rabbim o günleride gösterir inşallahbence de aus haklı, en az 75 hayal etttttttt
idalist AdaSabah bi lokma karbon almissin bi lokma da spor yap bacim..
Çerçeve tmm.bizde öyle yaptık.ama zorlaniyoruz itiraf edeyim.bizim ilk umarım bağımlılık yapmaz.Yeğenimde bundan almış yapıyor..önce çerçeveyi tamamla doktorcum sonra renkleri ayrı taslara ayır..yerinden emin olduğun parçayı yerine koy Zaman'la yanlarına diğer parçalar eklene eklene biter..aslında aldığın puzzle çok kolay çünkü rengarenk..gözün korkmasın..baktın sıkıldın bana gönder çünkü karşında bir puzzle manyağı var
Lokmalar erisin diyeidalist Ada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?