Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ahu060812 tamam tamam haklısın , yürüyüş tempolu çok diye düşündüm ama haklısın spor niyetine değil ... ona bakarsan ben bugün daha 20 pointlik yürümüşümdür ...
25 25 için

Menün için

Betulina haıyrdır tatlım ? hangi öküz üzdü seni ?

Antepia27 99 sembolik hedef gülüm .. geldiğinde çok sevineceğiz o ayrı ... ama 99 demek ha diyince yine 100 .. o yüzden 99 a geldiğinde ilk hedefimiz 89 olacak ... böylece ola ki 3-4 kilo aldın ... 95 görmeden yine frenleyebileceksin kendini .

vorones geçen hafta ortasından beri sinyal veren regl cumaya kalmaz ... gelir o en geç pzt ye ... güllaçlara da bul bir orta yol .. üzme beni .

ada81 canım olabilir , baharın denge bozmadığı şey yok .

Canım bu hafta iki aile içi şidddet vakasında gönüllü tercümanlık yaptım.. Bu konuda gördüklerim duyduklarım ağır geliyor.. Beni şahsen üzmüş bir öküzcan yok elhamdulillah... Ama kendi kızına, eşine hadsizlik yapanları görünce de üzülüyorum.. Neyseki cezasını çekecek inş.

mimu88 dan haber bahsettiği lazer operasyonu olmuş bugün ...o yüzden gelemedi .

Kaçamaksız bir gün geçirmiş , spor yoktur tabi :)

Dinlensin ,güzeldiiii iyice güzelleşsinnn
aaaaaaaaaa acaba nasıl birşey.. değişiklikleri merak ediyoruz mimu88

Menum 01.04.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmek
2 bardak cay

Öğle
1 por.tavuk sis
1 brdk ayran

Akşam
Az corba
1 por.konfor
Salata
Çok az tirnak pide

4 lt su 60 dakika yürüyüş
Iyii gecelr kizlar yoğun bir gündü pestilim cikti.Aksam es kp yemege çıktık ve eve gelince bir uyumusum simdi kalkdim

Sabah bi lokma karbon almissin bi lokma da spor yap bacim..

Bu gün tırt çıktı ahu

Her iki cihanda da inşallah cezası .....

afiyet olsun konfor nedir kardeş ?

Günaydın o zamann ....
Konfor ne bacım ? bir porsiyon yemişsin ya hani :)

Tırnak pide sevmedim akşam ...

Ha yarın başşlıyor musun 5 güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…