- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
İnşalllah yaparım.adamla görüşemiyoz ya belki oturtturur beni yamacınaSabah bi lokma karbon almissin bi lokma da spor yap bacim..
Canım bu hafta iki aile içi şidddet vakasında gönüllü tercümanlık yaptım.. Bu konuda gördüklerim duyduklarım ağır geliyor.. Beni şahsen üzmüş bir öküzcan yok elhamdulillah... Ama kendi kızına, eşine hadsizlik yapanları görünce de üzülüyorum.. Neyseki cezasını çekecek inş.Ahu060812 tamam tamam haklısın , yürüyüş tempolu çok diye düşündüm ama haklısın spor niyetine değil ... ona bakarsan ben bugün daha 20 pointlik yürümüşümdür ...
25 25 için
Menün için
Betulina haıyrdır tatlım ? hangi öküz üzdü seni ?
Antepia27 99 sembolik hedef gülüm .. geldiğinde çok sevineceğiz o ayrı ... ama 99 demek ha diyince yine 100 .. o yüzden 99 a geldiğinde ilk hedefimiz 89 olacak ... böylece ola ki 3-4 kilo aldın ... 95 görmeden yine frenleyebileceksin kendini .
vorones geçen hafta ortasından beri sinyal veren regl cumaya kalmaz ... gelir o en geç pzt ye ... güllaçlara da bul bir orta yol .. üzme beni .
ada81 canım olabilir , baharın denge bozmadığı şey yok .
Sabah bi lokma karbon almissin bi lokma da spor yap bacim..
Canım bu hafta iki aile içi şidddet vakasında gönüllü tercümanlık yaptım.. Bu konuda gördüklerim duyduklarım ağır geliyor.. Beni şahsen üzmüş bir öküzcan yok elhamdulillah... Ama kendi kızına, eşine hadsizlik yapanları görünce de üzülüyorum.. Neyseki cezasını çekecek inş.
afiyet olsunMenum 01.04.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 por.tavuk sis
1 brdk ayran
Akşam
Az corba
1 por.konfor
Salata
Çok az tirnak pide
4 lt su 60 dakika yürüyüş
Iyii gecelr kizlaryoğun bir gündü pestilim cikti.Aksam es kp yemege çıktık ve eve gelince bir uyumusum simdi kalkdim
Menum 01.04.2017 Cumartesi
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
2 dlm kepek ekmek
2 bardak cay
Öğle
1 por.tavuk sis
1 brdk ayran
Akşam
Az corba
1 por.konfor
Salata
Çok az tirnak pide
4 lt su 60 dakika yürüyüş
Iyii gecelr kizlaryoğun bir gündü pestilim cikti.Aksam es kp yemege çıktık ve eve gelince bir uyumusum simdi kalkdim
bende meraktayım ...afiyet olsunkonfor nedir kardeş ?
delydoly bu entresan şeyleri oluyorbende meraktayım ...
pek konforlu bi şey tırnak pide ile falan yendiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?