Tek temenim o ablam. Gelse de rahtlasam artı 1 kilo oluom olmayıncaAhu060812 tamam tamam haklısın , yürüyüş tempolu çok diye düşündüm ama haklısın spor niyetine değil ... ona bakarsan ben bugün daha 20 pointlik yürümüşümdür ...
25 25 için
Menün için
@Betulina haıyrdır tatlım ? hangi öküz üzdü seni ?
@fatmanurkaya 99 sembolik hedef gülüm .. geldiğinde çok sevineceğiz o ayrı ... ama 99 demek ha diyince yine 100 .. o yüzden 99 a geldiğinde ilk hedefimiz 89 olacak ... böylece ola ki 3-4 kilo aldın ... 95 görmeden yine frenleyebileceksin kendini .
vorones geçen hafta ortasından beri sinyal veren regl cumaya kalmaz ... gelir o en geç pzt ye ... güllaçlara da bul bir orta yol .. üzme beni .
ada81 canım olabilir , baharın denge bozmadığı şey yok .
Canimm konfor dedigim kuzu et ve kofteden topraktan psiiyor domates ve biberli azcik kasar serpistiriliyor üstüne firinda et gibi bir seyGünaydın o zamann ....
Konfor ne bacım ? bir porsiyon yemişsin ya hani :)
Tırnak pide sevmedim akşam ...
Ha yarın başşlıyor musun 5 güne
Canimm kuzu et ve kofte firina veriliyor toprak pisirme kabında domates ve biber uzerine az kasar ileafiyet olsunkonfor nedir kardeş ?
Hahaha cansin kuzum kizz kesin sizde yemissinizdir de yöresel isimleri farklidir.delydoly bu entresan şeyleri oluyor
Allahimmm cokk tatli yaa masallahh tek kelimeyle kendisi aşk bu pitirciginnnn yaaa masallahhhttps://www.facebook.com/
Yemek yeme aşkı işte budur
Şifa olsun kuzum .Günaydın sevgili takımımmm....
Kapıyı ben açayım pazar pazar. Kıpırdamadan uyumak bana göre değil. Dün çatlaklarım için lazere başladım. Allahım inşallah geçer de değer bunlara.
Kesinlikle acı duyduğunuz bir yöntem bunu başta söylediler bana zaten bir de alan geniş ben tüm bel bölgem sırtta dahil ve kollarım. Şu an robot gibiyim.
Gelişmeleri merak eden olursa yazarım beybiler
Sabah yap sporunu diycem ahuda hafta sonu o lüksün yok biliyorumAyyy adamı yeni uyuttum ama bu saatte de Bodrum kata inmek yemiyo hep elimde patlıyo bu spor aşkı ama yarın yapacam inşalllah
Auuuss tırt çıktım ama çok açıımmm sabahkileri hiç sayma erimiştir onlar akşamı da 17.00 de yedim off uyumazsam sonum iyi değil
Bagimlilik yapıyor artik cok gec doktorcumÇerçeve tmm.bizde öyle yaptık.ama zorlaniyoruz itiraf edeyim.bizim ilk umarım bağımlılık yapmaz.
Ayy tüh canım ya üzüldüm inşallah fayda verir tüyler için yaptırdığım lazerden sonuç alamayınca korkuyorum inşallah çektiklerine değer ozaman bizimledw paylaşırsın sonuçları ben çok merak ediyorum haa.bide kaç seans sürecek be ne kadara mal oldu baya pahalı olsaGünaydın sevgili takımımmm....
Kapıyı ben açayım pazar pazar. Kıpırdamadan uyumak bana göre değil. Dün çatlaklarım için lazere başladım. Allahım inşallah geçer de değer bunlara.
Kesinlikle acı duyduğunuz bir yöntem bunu başta söylediler bana zaten bir de alan geniş ben tüm bel bölgem sırtta dahil ve kollarım. Şu an robot gibiyim.
Gelişmeleri merak eden olursa yazarım beybiler
Şimdi sporu düşünüyorum du bakalım sofraya kahvaltılıkları hazırlayım.belki yaparım.Sabah yap sporunu diycem ahuda hafta sonu o lüksün yok biliyorum
Kız bebelerle kardeş gibi kavgamı ediyon sen bakim. Az agırlıgını koy öyle çekişip durma . Sen agız dalaşına girdikçe onlarında çenesi düşer buna fırsat vermeden kısa konuş .
O bana zor sanırım da evdekiler için korkuyorum.Bagimlilik yapıyor artik cok gec doktorcum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?