Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tek temenim o ablam. Gelse de rahtlasam artı 1 kilo oluom olmayınca

Günaydın o zamann ....
Konfor ne bacım ? bir porsiyon yemişsin ya hani :)

Tırnak pide sevmedim akşam ...

Ha yarın başşlıyor musun 5 güne
Canimm konfor dedigim kuzu et ve kofteden topraktan psiiyor domates ve biberli azcik kasar serpistiriliyor üstüne firinda et gibi bir sey bugunn cokk yoruldum ödül azcik minnak pidecik 3 saat 1 musteriye malzeme anlattım

Ayyy adamı yeni uyuttum ama bu saatte de Bodrum kata inmek yemiyo hep elimde patlıyo bu spor aşkı ama yarın yapacam inşalllah
Auuuss tırt çıktım ama çok açıımmm sabahkileri hiç sayma erimiştir onlar akşamı da 17.00 de yedim off uyumazsam sonum iyi değil

Günaydın sevgili takımımmm....

Kapıyı ben açayım pazar pazar. Kıpırdamadan uyumak bana göre değil. Dün çatlaklarım için lazere başladım. Allahım inşallah geçer de değer bunlara.

Kesinlikle acı duyduğunuz bir yöntem bunu başta söylediler bana zaten bir de alan geniş ben tüm bel bölgem sırtta dahil ve kollarım. Şu an robot gibiyim.

Gelişmeleri merak eden olursa yazarım beybiler

Şifa olsun kuzum .

Sabah yap sporunu diycem ahuda hafta sonu o lüksün yok biliyorum

Kız bebelerle kardeş gibi kavgamı ediyon sen bakim . Az agırlıgını koy öyle çekişip durma . Sen agız dalaşına girdikçe onlarında çenesi düşer buna fırsat vermeden kısa konuş .

Çıkmadan epeydir aklımda , kuzularinannesi Elifim diyet yapamıyorum yüzün olmuyor diye ne demek gitmek .
Bak ben yıllardır burayım herdem diyetmi yaptım , kilomu verdim kuzum ?
Bi selamınızı görmek bazen yetiyor .
Lütfen yaz arada çekip gitme , burda olmak kilo vermesen dahi kilonu korumak için bir sebeptir
Habersiz bırakma bizi .

Günaydııınnnn
Hayırlı pazarlar
Anam kafayı yedik iyice dün yapamadığım sporu düşünerek yatınca rüyamda bi sokakta oturuyorum kapıda toplantı gibi bişey var sandalyeler falan bi bakıyom orda bi kitapçı var hemen koşarak gidiyorum Umay villa nın kitabı var mı diyorum var diyo ne kadar 3 lira amannn ver be ucuzmuş diyorum alıyorum kitabı sayfalar elime geliyo sonra gidip geri veriyorum başka bitane alıyorum sayfaları karalanmış Sonra veriyorum bi daha alıyorum kitap Suya düşüyor onuda veriyorum sonrakine ee bu 17 tl diyo aaa diyorum homurdanarak alıyorum ama bu 1 i diyo içinde diyet YOk 2 sinde var diyo ayyy sinir oluyorum bi türlü okuyamıyorum

Ayy tüh canım ya üzüldüm inşallah fayda verir tüyler için yaptırdığım lazerden sonuç alamayınca korkuyorum inşallah çektiklerine değer ozaman bizimledw paylaşırsın sonuçları ben çok merak ediyorum haa.bide kaç seans sürecek be ne kadara mal oldu baya pahalı olsa
Şimdi sporu düşünüyorum du bakalım sofraya kahvaltılıkları hazırlayım.belki yaparım.

Benim büyük kızla ağız dalaşına girilmez zaten kesin o kazanır geçen bişey oldu amaannn sende burnundan kıl aldırmıyosun dedim oda aldırdığım kılların yerine daha uzunları çıkar diye aldırmıyorum anne dedi ba ba ba ba kaldım bööle algılama sorunu yaşadım kısa süreli.dünde kalkıp hazırlanmıyor tam 2 saat kalk giyin dedim ben pursakalrdayım Keçiören'den annemlere alacam taaa Çankaya Tunalı Hilmi ye dişçiye gidecem ve ben anca mutfağı topladım dünkü arızadan dolayı annemde kahvaltı yapacaz bu hazırlanıp çıkmıyo annemler orda bizi bekliyor aç aç.umurunda değil dünya bi sinirlendim şöyle sertçe hadi giyin dedim kollarından randevuya kalmış bi buçuk saat yol sürer en az bi saat YOk kilitledi kapıyo oturdu içeri aç diyom açmaz aç diyom açmaz en son açtırdım sarstım sinirlendim.bağırıp çağırıyo kafayı yedirtti dün bana.akşamda beraber yatalım mı diyo.bu sabahtan Sonra mı dedim trip attım bende.nasıl davranacağımı şaşırdım

Bagimlilik yapıyor artik cok gec doktorcum
O bana zor sanırım da evdekiler için korkuyorum.
Ben tipik ikizlerim sabır zor bende.
Dün artık yeter kaldıralım diye ben kaldırttim.
Bide benim 2 küçük baktılar zormuş ortalığı yıktılar niye böyle büyük aldın.
Bunu tmmlarsak ben almam . Eşim içimizde en meraklı çıktı onun da vakti pek.olmaz
ada81 da kızını yollasin bi el atın zorlaniyoruz.

Bugun sebze gunu..ama ben yumurtami hasladim kahvaltida 1 etimek ve yumurta yiyip gun icinde sebze yiyecegim..bugun isim cok enerjiye ihtiyacim var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…