Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim salondaki puzzlem bu. Asinca guzel duruyor..

Günaydınnnnnnnn

Bi enerji bi enerji

Sabah 1 saat interval kardio koşu (dış mekan temiz hava bol oksijen ) yapıldı ....

Umayın kitabında şu an için son kararımı verdim . Bi süre detokslara başlamıyorum . Mr.değnek başladı bugün . Ben geldim ... o çıktı koşuya ... yusuf uyuyor diye beraber çıkamadık .

Bende o detokstan bi şeyler sokacağım güne ... sabah ketentohumu yağı ile su içip koşumu yaptım mesela ..
Spor ve böyle yağ idi ... beyaz çaydı o kısımlarını alacağımmm .
Ama baktım değnek çook yağ yaktı ... kıskanır bende yaparım

DelyDoly epey konforlu bi şeymiş
Bugün daha yağsız sebze ağırlıklı beslen ...

Ahu060812 kız,alma kitabı sen yapmaya,karar ver ... ben sayfaları çekip çekip yollarım sana korsan yayın

Daydream- günaydınnnnnn .... tartılabildin mi bari rüyada ?

kelebekolacam sabırsız,terazi seni ... bizde de en çok değneği sarmıştı ... buldun mu o parçayı diye işten mesaj attığını bilirim

mimu88
ahunun sordukları üzerine ekleyecek yeni sorum yok :) yattığın yerden katıl bize ...geçmiş olsun tekrar güzelliğim

aeben ne uyumasıııııı sen yürüyüşe çıkarkennn aus bacım koşudaydı

Wooow tartılı rüya buna işaretmiş yavrum demekkk

Kaçamak abartma ennn kötü 72.5 ta kalırsın cuma bence

Yoook tartilamadim kabus gibi..​

Ayy süper ablamm 5 te 5 diyet için kastan gidio falan diolar da. Bence tırt tartı eksi göstersin de. Cuma 70 bile gören

Ayyy evet abla çeneleri bizden çok yaa

Vucut kitle indeksimi hesapladim bana şunu dedi

1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.86 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 54 kg
  3. İdeal Kilonuz: 63 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 24.7 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normal
    Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

Ayy mis gibi kaptanm . Spor hem de temiz hava. Sen değnek ı kıskan biz senı

Hem ideal kilonà 63 demiş hem de bu kilon iyi koru demiş

Cenem düştü evi toparlayıp pazara gideyim ..cok seviyorum pazari o kadar sebze meyve rabbim diyorum sen veriyorsun ama insan denen mahluk kiymetini bilmiyoruz..

Kız bebelerı mi böyle acep. Bizim oğlan dà büyür de konuşunca kapı neyin kitler mı acep . Weyyyuuu işimiz var

Cenem düştü evi toparlayıp pazara gideyim ..cok seviyorum pazari o kadar sebze meyve rabbim diyorum sen veriyorsun ama insan denen mahluk kiymetini bilmiyoruz..
Burda pazar hic kurulmaz marketler de taze bulunca ne sevinirim dün patlıcan aldım kilosu 8 lira kolay gelsön ablam tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…