kabak 1----- bol domates soğan biber doğra susuz pişir güzel olur
kabak2------iri iri doğra haşla az suyla üstüne yoğurt dök sarımsak istersen keyfine güzel olur dene
kabak 1----- bol domates soğan biber doğra susuz pişir güzel olur
kabak2------iri iri doğra haşla az suyla üstüne yoğurt dök sarımsak istersen keyfine güzel olur dene
1 dilim kesmezki beni, anca yarisini yersem yemis gibi hissederim kendimi:78:gülüm yee ama tadımlık 1 dilim kadar baskası yokkkk
banada anlat, nerden istersen yaz..yeterki anlatben sana face den anlatırım doğam olayı
minnos ıspanak yollarındaa
bide yeşil çamın kezban tatilde kezban pariste serileri vardı
yapıcamm ısteee gorursun sen benım cızelgemdekı cıvcıv senı gecıcek ıstee hıhhh
ayy benım tansıyonum duser ayyy bana bıse olur demı meyvısımm hooff
ayy all alla bakalım cuma gunukı kılona gore verecem sana bu kupayı
cuma günki kilommu :18::18::18::18:
ben yeni bi diyete baslamıstım patron yo yo diyeti işe yararmı ki
veririiim... cumaya hazııır....saferanım isterim cuma kupamı ona göree hazırla kendini
vermezsen ağlarım bilee :84:
bana da anlaaaat....ben sana face den anlatırım doğam olayı
minnos ıspanak yollarındaa
kabak3.....dilimle 2-3 kaşık yağla karıştır tuz at tepsiye yay fırında kızart arada karıştır işte sana light kabak kızartmaaaa...kabak 1----- bol domates soğan biber doğra susuz pişir güzel olur
anlattım gitti1 dilim kesmezki beni, anca yarisini yersem yemis gibi hissederim kendimi:78:eniyisi hic yememek:82:
banada anlat, nerden istersen yaz..yeterki anlat
ayy kafayı okadar bozdumkı karaygalrımla burdakı yeşilçamı yeşilcay okuyorum ne alaka dıyorum
nıhahahahaha benım cıvcıvım senı gececekkııı
bende hele taze biber ve domate dolması yap ıyııııkkk agzımın suyunu sileyim bi dakkadoğacım ben kabağım dolmasınıda cok seviyorum ama diyette olmuyr işte
meraklııııııı meraklııııı1 dilim kesmezki beni, anca yarisini yersem yemis gibi hissederim kendimi:78:eniyisi hic yememek:82:
banada anlat, nerden istersen yaz..yeterki anlat
cuma günki kilommu :18::18::18::18:
ben yeni bi diyete baslamıstım patron yo yo diyeti işe yararmı ki
manyaksınız kızım siznıhahahahaha benım cıvcıvım senı gececekkııı
yeteeeer ..herkes işineee....çok kaynattınııız....ben gidiyorum çok işim var çoook.........
bende hele taze biber ve domate dolması yap ıyııııkkk agzımın suyunu sileyim bi dakka
meraklııııııı meraklıııııbende meraklandım çaktırma
manyaksınız kızım siz
en iyisi uzak durmak, elim degdimi cekmesi zor cunku:18::18::78:gülüm yee ama tadımlık 1 dilim kadar baskası yokkkk
ilk iki gun enfazla 1.5 litre olmak sartiyla sadece yogurt...sonraki gunler sabah oglen yogurt aksamda enaz 400gr salata iki adet haslnmis patates balik olursa 160 gr. et olursa 80 gr olmak sartiyla..haftada bir gun enfazla 3 dilim zenci ekmekayy en az 2 kılomu su senın yogurt dıyetını bendemı yapsam nasıl bısıkı o gulumm anlat hele
ayy daha karpuz kesicektik saferanım nereyee
herkes yicek gülüm yemicek o kadarrrrr
en iyisi uzak durmak, elim degdimi cekmesi zor cunku:18::18::78:
ilk iki gun enfazla 1.5 litre olmak sartiyla sadece yogurt...sonraki gunler sabah oglen yogurt aksamda enaz 400gr salata iki adet haslnmis patates balik olursa 160 gr. et olursa 80 gr olmak sartiyla..haftada bir gun enfazla 3 dilim zenci ekmekama ilk hafta kesinlikle meyve yasakk ayriyetten kulaklarimdada 6 adet ignelerim varr yapicanmi yapicanmi yapicanmi
oldur beni daha iyi..ben hazirim simdiden getirin karpuzlariiiiiiiiiiii
7. takım hedef kilo listesi
tutku2012
cemre2010.....52
ceyce
saferan ......70
azerikizi .......50
kirmizigül06....50
doga3...........75
frangipani
ganfed ......47
Minaver
julia__ ..... 52
minnoş prenses
kızlar eksikler yazsın hedef kilosunuuuu...
1.5 litre suyum bittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?